Ayrıca karışık yemek çok zararlıymış ben de artık çok çeşit yapmıyorum en saglıklısı salata ve tek çeşit yemekmiş.Canım çok yapınca ziyan oluyor.
Ben 3 çeşit yaparım hep 2 tuzlu 1 tatlı.
Geçen özlem denizmen in sunduğu programda cemalnur hoca vardı mevlanayı anlatıyor
Mevlana oğlunun düğününde evde çok çeşit yemek yapılmış. Evimiz şeytan evine dönmüş demiş. Çok etkiledi beni birdr şimdiye baktım. Yapalımda yapalım derdindeyiz artık yemek çeşitlerini azaltıcam.
Bugünde dünden kalma yemekleri yedik. Azdı. Geçendende mermek yemeği vardı erişteli çorbaya çevirdim biraz kerevizi eşimle bölüştük patateslerini oğluma erdim pilavda azdı yettirk. Atılmadı içim huzur doldu. Yoksa bunlar yetmez der yenisini yapardım özelliklede pilav( gerçi pirinç atmıyorum artan pilavı dondyrucuya koyuyorum)
hoşgeldin canım bende dolma ve çorba yaptım salata turşu yedik. Eşim halı saha maçına gitti . Bende yanlızım diye hemen kurabiye yaptım fırın çalışmışken birde yeni poaça deneyeyim dedim. Kurabiye çıktı ardına şuan poaça fırına girdi. Eşim gelince çay koyucam kurabiye ile yeriz. zaten birkaç adet ayırıp devamını dondurucuya koyucam . Zor zamanlara iyi oluyor hemde belki hafta sonu eşimin arkadaşı ailesi ile çaya gelmek istiyormuş onlara çıkartırım dedim
Gerçekten bravo, dört çeşit. Hergin taze yemek mi yapıyorsunuzBiz salata ile birlikte 4 çeşit yiyoruz.
İlla çorba ana yemek pilav makarna bulgur birşey salata olur. Ama miniğim olduğu için çorba illa oluyor sebze yemediği için içine koyuyorum. Mesela yarın karnıbahar yapıcam yanına makarna. Oğlum karnıbahar yemicek tek makarna yicek bunu istemediğim için çorba sebze yesin diyede bol salata yapıcam.tek çorba yesinde istemiyorum mecbur kalıyorum
Bende 3 çeşit salata ayrıca tatlımız olur evdeGerçekten bravo, dört çeşit. Hergin taze yemek mi yapıyorsunuz
Biz eşimle iki kişiyiz.
Pilav/makarna çok nadir yaparım.
Genelde etli bir yemek sebze ya da bakliyat yanına salata ayran tüketiyoruz.
Siz çok iyi yetiştiriyorsunuz
Ben de eve gelince yemek olsun istiyorumbende genelde 2 çeşit yemegim olur birde salata olur.
calistigim icin ve esimde vardiyali gittiği icin yarının yemeğini bugünden yaparim mesela.
hiçbirşey yapamadsam acele bir corba ve makarna yaparim ama evi yemeksiz birakmam.
Çorba kesin olur salata kesin sonra örnek pilav yanına tavuk et gibi gibi mesela . Ayrıca tatlı kurabiye birşey olur cayın yanın aBiz salata ile birlikte 4 çeşit yiyoruz.
İlla çorba ana yemek pilav makarna bulgur birşey salata olur. Ama miniğim olduğu için çorba illa oluyor sebze yemediği için içine koyuyorum. Mesela yarın karnıbahar yapıcam yanına makarna. Oğlum karnıbahar yemicek tek makarna yicek bunu istemediğim için çorba sebze yesin diyede bol salata yapıcam.tek çorba yesinde istemiyorum mecbur kalıyorum
Çok değil miÇorba kesin olur salata kesin sonra örnek pilav yanına tavuk et gibi gibi mesela . Ayrıca tatlı kurabiye birşey olur cayın yanın a
ben de her sabah 6 da kalkiyorum eve 4 te geliyorum gelince cok bitkin oluyorum o an aç ken yemek yapacak ne halim ne sabrim oluyor.Ben de eve gelince yemek olsun istiyorum
Genelde akşam yemekten sonra diğer günün yemeğini yapiyorum
Bazen de sabah erken kalkarsam hazırlıyorum ama kışın pek olmuyor bu:)
Ben de hazır yemek midemi rahatsız ettiği için bir çorba olsun evimde yapılsın düşüncesindeyim
Ne güzel alistirmişsiniz ki seviyor kuzucuk sebzeleri, maşallahben de her sabah 6 da kalkiyorum eve 4 te geliyorum gelince cok bitkin oluyorum o an aç ken yemek yapacak ne halim ne sabrim oluyor.
+ oğlum 12 30 gibi okuldan geliyor esimde çoğunlukla evde oluyor vardiyali olduğu icin.
oğlum sebze ve tencere yemeği olmadan cok mutsuz okue o yuzden her daim yemek olmasina ozen gosteriyorum gerekirse oteki işlerimi birakarak.
karnibahar pirasa bayılır yavrucugum sevincten havalara ucar
Valla ben hala 42 kilolardayım kilo almıyorum. Eşimde çok spor yapıyor asker olduğu için çok yürüyor görevlerde. O yüzden oda kilo almıyor alıyor veriyo . Soda içiyoruz sonra kahve çay üzerine kuruyemiş ay çok mu yiyoruz ne ciddenÇok değil mi
Ben o kadar yersem dolu mide ile uyku sorunu yasarim
Kilo alımı olur mesela
Gerçi herkesin düzeni başka tabi
Sizin bünye böyle alışkın demek kiValla ben hala 42 kilolardayım kilo almıyorum. Eşimde çok spor yapıyor asker olduğu için çok yürüyor görevlerde. O yüzden oda kilo almıyor alıyor veriyo . Soda içiyoruz sonra kahve çay üzerine kuruyemiş ay çok mu yiyoruz ne cidden
Pilav makarna bulgyr taze oluyor günlük. Çorbada öyle ertesi güne kalan tek çorba mercimek ama bakliyat ve sebze yemeği 2 günlük yapıyorum. Yemekten sonrada mutlaka muhallebi pasta bişiy olur tatlısı.Gerçekten bravo, dört çeşit. Hergin taze yemek mi yapıyorsunuz
Biz eşimle iki kişiyiz.
Pilav/makarna çok nadir yaparım.
Genelde etli bir yemek sebze ya da bakliyat yanına salata ayran tüketiyoruz.
Siz çok iyi yetiştiriyorsunuz
Çorba kesin olur salata kesin sonra örnek pilav yanına tavuk et gibi gibi mesela . Ayrıca tatlı kurabiye birşey olur cayın yanın a
Sen benden de zayıfmışsın canım.Valla ben hala 42 kilolardayım kilo almıyorum. Eşimde çok spor yapıyor asker olduğu için çok yürüyor görevlerde. O yüzden oda kilo almıyor alıyor veriyo . Soda içiyoruz sonra kahve çay üzerine kuruyemiş ay çok mu yiyoruz ne cidden
Ben temmuzda evlendim o yüzden çok birşey yapamadım başka bir şehire geldik herkesten uzak. Domates konservesi buzluğa fasulye ve patlıcan koydum bu kadarYazdan kış hazırlığı yapmak maddi ve zaman olarak büyük tasarruf.
Mesela bugün yemeğim vardı
Yarın için fasulye ve kavrulmuş et çıkardım dondurucudan. Soğanı kavurup posetleti içine bosalttim. Ben ortalığı toplayan kadar yarının yemeğini hazırlamış oldum
Evet ya zayıfımSen benden de zayıfmışsın canım.
47 48 kiloyum bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?