- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
SizSen benden de zayıfmışsın canım.
47 48 kiloyum bende.
Başlangıç için gayet iyi hazırlık yapmışsın canım, bu sene hep birlikte daha çok hazırlık yaparız umarimBen temmuzda evlendim o yüzden çok birşey yapamadım başka bir şehire geldik herkesten uzak. Domates konservesi buzluğa fasulye ve patlıcan koydum bu kadar
Ya bak birde eşim 5 te geliyor yemeği yiyoruz. 9 gibi çay atıştırmadık oluyor aradan zaman geçmiş oluyor yaniSiztuce_tuce ile sıfır bedensiniz yersiniz tabi dört çeşit üstüne kurabiye muhallebi
Ben 173 cm boy, kilom 60-61 idi en son
Ama şu ara sigarayı bırakmaya çalışıyorum istahim çok acik kilom her an artış gösterebilir
Meyve kurutmak istiyorum canım elma erik. Domates konservesi yarım kiloluk 12 adet koydum ama 20 tane yapıcam. Bezelye filan bu şehirde Yok . Vişne çok aradık alamadık ama bu sene kesin bulmam lazım.patlıcan koyucam yine başka ne yapılabilir . Bamya koyucam birdeBaşlangıç için gayet iyi hazırlık yapmışsın canım, bu sene hep birlikte daha çok hazırlık yaparız umarim
Maşallah kız ne bu pratiklik. Bayılıyorum böyle hazırlıklı insanlara. Gerçi öyle yapmasan zorlanırsın. Hergün çalışmak zor valla. Ben nöbet usulü olduğum için evde oluyorum sıkıntı olmuyo pekYazdan kış hazırlığı yapmak maddi ve zaman olarak büyük tasarruf.
Mesela bugün yemeğim vardı
Yarın için fasulye ve kavrulmuş et çıkardım dondurucudan. Soğanı kavurup posetleti içine bosalttim. Ben ortalığı toplayan kadar yarının yemeğini hazırlamış oldum
Bende öyleyim hemşehrim ay daha nelerimiz çıkacak bakalım merakla bekliyorum :))Sen benden de zayıfmışsın canım.
47 48 kiloyum bende.
Ay kurutma imkanı ne güzel bişey. ŞanslısınMeyve kurutmak istiyorum canım elma erik. Domates konservesi yarım kiloluk 12 adet koydum ama 20 tane yapıcam. Bezelye filan bu şehirde Yok . Vişne çok aradık alamadık ama bu sene kesin bulmam lazım.patlıcan koyucam yine başka ne yapılabilir . Bamya koyucam birde
Balkon var yazınsa maşallah 45 derece burasıAy kurutma imkanı ne güzel bişey. Şanslısın
Oh oh. Gerçi bizde burda nemden nefes alamıyoruzBalkon var yazınsa maşallah 45 derece burası
Kv konyada. Taze fasulye, patlıcan, biber, domates, dolmalık biber, dolmalık patlıcan kurutmuş getirdi sağolsun.Balkon var yazınsa maşallah 45 derece burası
Kışa bir sürü hazırlık yapmak istiyorum heveslendimOh oh. Gerçi bizde burda nemden nefes alamıyoruz
Ben temmuzda evlendim o yüzden çok birşey yapamadım başka bir şehire geldik herkesten uzak. Domates konservesi buzluğa fasulye ve patlıcan koydum bu kadar
Ya onları kurutunca bir koku oluyor ya onu sevmiyorum işteKv konyada. Taze fasulye, patlıcan, biber, domates, dolmalık biber, dolmalık patlıcan kurutmuş getirdi sağolsun.
Patlıcanı kızarttım 5 kg öldüm valla yapıcam diye. Birde közlemeye gücüm psikolojim yetmediKesinlikle buyuk kolaylik gecen yil cok zorlanmistik bu yil cok rahat ettim.
Cokta abarmayi sevmiyorum.
Birtek domates bol olmali, digerleri kendini ozletmesin yeter.
Patlicani hic bi seklini sevmedim marketten arada bir aliyoruz onla ugrasmam kis patlicani da yeniyor bence
İmkanım olsa keşke bende kuruturdumKışa bir sürü hazırlık yapmak istiyorum heveslendim
Ben ilk defa denedim. Taze fasulyeyi pek beğendiğimi söyleyemicem ama gideri var yinede. Kuru dolma süper şu etli kırmızı biberden mutlaka kurut bence dolması süper oldu. Domates ve biberi ne yapcağımı pek bilmiyorum yemeklere at dedi ama emin değilim.Ya onları kurutunca bir koku oluyor ya onu sevmiyorum işte
Patlıcanı kızarttım 5 kg öldüm valla yapıcam diye. Birde közlemeye gücüm psikolojim yetmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?