Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ya bak birde eşim 5 te geliyor yemeği yiyoruz. 9 gibi çay atıştırmadık oluyor aradan zaman geçmiş oluyor yani

Başlangıç için gayet iyi hazırlık yapmışsın canım, bu sene hep birlikte daha çok hazırlık yaparız umarim
Meyve kurutmak istiyorum canım elma erik. Domates konservesi yarım kiloluk 12 adet koydum ama 20 tane yapıcam. Bezelye filan bu şehirde Yok . Vişne çok aradık alamadık ama bu sene kesin bulmam lazım.patlıcan koyucam yine başka ne yapılabilir . Bamya koyucam birde

Maşallah kız ne bu pratiklik. Bayılıyorum böyle hazırlıklı insanlara. Gerçi öyle yapmasan zorlanırsın. Hergün çalışmak zor valla. Ben nöbet usulü olduğum için evde oluyorum sıkıntı olmuyo pek

Ay kurutma imkanı ne güzel bişey. Şanslısın

Ben temmuzda evlendim o yüzden çok birşey yapamadım başka bir şehire geldik herkesten uzak. Domates konservesi buzluğa fasulye ve patlıcan koydum bu kadar

Kesinlikle buyuk kolaylik gecen yil cok zorlanmistik bu yil cok rahat ettim.
Cokta abarmayi sevmiyorum.
Birtek domates bol olmali, digerleri kendini ozletmesin yeter.
Patlicani hic bi seklini sevmedim marketten arada bir aliyoruz onla ugrasmam kis patlicani da yeniyor bence

Patlıcanı kızarttım 5 kg öldüm valla yapıcam diye. Birde közlemeye gücüm psikolojim yetmedi

Ya onları kurutunca bir koku oluyor ya onu sevmiyorum işte
Ben ilk defa denedim. Taze fasulyeyi pek beğendiğimi söyleyemicem ama gideri var yinede. Kuru dolma süper şu etli kırmızı biberden mutlaka kurut bence dolması süper oldu. Domates ve biberi ne yapcağımı pek bilmiyorum yemeklere at dedi ama emin değilim.

Selam kızlar. Ne güzel yemeklerden konuşulmuş. Ben de is çıkışı eve geldim dun hasladigim karnıbahari galete unla yumurtayla kizarttim. Bi taraftan da dünden islattigim kuru fasulyeyi yaptım. İçine kuşbaşı et , dondurucudan kırmızı yesil biber, ve domates koydum. Biz yemeği yiyene ve sofrayı toplayana kadar yemegim pismeye yakındı. Neyse mutfağımi da topladım yemegimin de altını kapatıp dinlenmeye geçtim :)yarin yemegim hazir yanina bulgur ayran turşu yeter cok şükür :)

Taze fasulyeyi yaparken çok endiseliydim .3 pisirimlik yaptim.
Ama gercekten cokkkk lezzetli oldu
Bu yil 10 poset yapmayi düsünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…