Hangisini attınHerkes cok yapiyor ama biz hic sevmedik oldugu gbi cope attik bi daha da yapmam
Niye ya domatesli filan kavurup koymadın mı iyidir bence . Burada herkes kurutuyor ama bu kırmızı biber yazın bile 4 tl bana çok geliyor hiç düşmüyor fiyat sinir oluyorumBen ilk defa denedim. Taze fasulyeyi pek beğendiğimi söyleyemicem ama gideri var yinede. Kuru dolma süper şu etli kırmızı biberden mutlaka kurut bence dolması süper oldu. Domates ve biberi ne yapcağımı pek bilmiyorum yemeklere at dedi ama emin değilim.
Hangisini attın
Böyle pratik kadınlara bayılıyorum yaSelam kızlar. Ne güzel yemeklerden konuşulmuş. Ben de is çıkışı eve geldim dun hasladigim karnıbahari galete unla yumurtayla kizarttim. Bi taraftan da dünden islattigim kuru fasulyeyi yaptım. İçine kuşbaşı et , dondurucudan kırmızı yesil biber, ve domates koydum. Biz yemeği yiyene ve sofrayı toplayana kadar yemegim pismeye yakındı. Neyse mutfağımi da topladım yemegimin de altını kapatıp dinlenmeye geçtim :)yarin yemegim hazir yanina bulgur ayran turşu yeter cok şükür :)
Neden ki tadı bozuk muydu . Közlemeyi domates biber soğan kavururdun . Kızartma zaten karnı yarık içinPatlican kozlemesi ve kizartmasini buzluktan ve kavanozlanmis halinle attik.
Benim tek derdim yemek fikri.. hep ne yapsam diye düşünüyorum..Böyle pratik kadınlara bayılıyorum ya
Canım doğum yaptığım için 47 kilo olsamda belim kalın. Spor yapmam lazım ama yapamıyorum.Siztuce_tuce ile sıfır bedensiniz yersiniz tabi dört çeşit üstüne kurabiye muhallebi
Ben 173 cm boy, kilom 60-61 idi en son
Ama şu ara sigarayı bırakmaya çalışıyorum istahim çok acik kilom her an artış gösterebilir
Meyve kurutmak bende istiyorum.Meyve kurutmak istiyorum canım elma erik. Domates konservesi yarım kiloluk 12 adet koydum ama 20 tane yapıcam. Bezelye filan bu şehirde Yok . Vişne çok aradık alamadık ama bu sene kesin bulmam lazım.patlıcan koyucam yine başka ne yapılabilir . Bamya koyucam birde
Benim kv de ist.da gitmedi bu yıl hiçbirşey yok teyzeler yapar gönderirfi. Bu yıl onlarda yapmadı. Tahinli istiyorduk onuda gidince alırım dedi kv. Kızmış teyzelere istemefi.giderse kurutmalıklar yapar tarhana acı soslar ve tahin alır birde tahinli getirir.Kv konyada. Taze fasulye, patlıcan, biber, domates, dolmalık biber, dolmalık patlıcan kurutmuş getirdi sağolsun.
Ya yaşadığım şehirde meyve sebze sorunu var herşeyi bulamıyorum mesele vişne bulamadım hiç barbunya filan hayatta Yok. Geçen markete gittim markette şu mevsimde çilek geliyordu kasa kasa . İçimden küfür ettim resmen mevsimde gelmedi vişne alamadım kışın çilek geliyor diyeCanım doğum yaptığım için 47 kilo olsamda belim kalın. Spor yapmam lazım ama yapamıyorum.
Meyve kurutmak bende istiyorum.
Kışlık bu yıl baya hazırladım bezelye barbunya kabak patlıcan dolma biber küçük biber dondurulmuş vişne kayısı armut mürdüm eriği.
Mısır. Asma bol domates. Közler baya fazla bu haftadan itibaren kullanmaya başlıcam.
Benim kv de ist.da gitmedi bu yıl hiçbirşey yok teyzeler yapar gönderirfi. Bu yıl onlarda yapmadı. Tahinli istiyorduk onuda gidince alırım dedi kv. Kızmış teyzelere istemefi.giderse kurutmalıklar yapar tarhana acı soslar ve tahin alır birde tahinli getirir.
Neden ki tadı bozuk muydu . Közlemeyi domates biber soğan kavururdun . Kızartma zaten karnı yarık için
Bizde sıkışığız izne gidip geldik birde evin dask vb sigortalar vardı . Önümüzdeki ay yine maaştan 7 gün kesinti olacak iznin bir kısmı öyle denk geldi sinir oluyorum ya. Bi kenara birikim yapamıyorum. Allah yardımcımız olsunKızlar bu ay tahminimizden cok sıkıştık demiştim.. acil bekleyen borclari ödemiş olduk.. bugun 3000 yatan maaşımın hemen 2000 ini borç aldığımız arkadaşımıza verdim. 1000 tl kaldi bir aylık. Yarin ödeme ve borç detaylarını yazarım buraya. Önce bi hesap kitap yapmamız gerekli eşimle.
Kızlar bu ay tahminimizden cok sıkıştık demiştim.. acil bekleyen borclari ödemiş olduk.. bugun 3000 yatan maaşımın hemen 2000 ini borç aldığımız arkadaşımıza verdim. 1000 tl kaldi bir aylık. Yarin ödeme ve borç detaylarını yazarım buraya. Önce bi hesap kitap yapmamız gerekli eşimle.
Allah Allah ya olabilir neyse boşver sağlık olsunEvde kimse begenmedi.
Bizmi beceremedik yoksa oylemi oluyor bilmiyorum
Allah Allah ya olabilir neyse boşver sağlık olsun
Ben bu sene bol bol barbunya attım :)Dondurucu benim için büyük kurtarıcı ve geçen yıla göre daha cok çeşit koydum. Bi de elimden geldiğince.küçük porsiyonlarda hazirladim kıslikları. Misafir olsa iki poset cikarabilirim diye..
Yağda kızartma gibi mi yapayım?Niye ya domatesli filan kavurup koymadın mı iyidir bence . Burada herkes kurutuyor ama bu kırmızı biber yazın bile 4 tl bana çok geliyor hiç düşmüyor fiyat sinir oluyorum
Tarhanalarıda değişik di mi :)) güzel ama beğendim benCanım doğum yaptığım için 47 kilo olsamda belim kalın. Spor yapmam lazım ama yapamıyorum.
Meyve kurutmak bende istiyorum.
Kışlık bu yıl baya hazırladım bezelye barbunya kabak patlıcan dolma biber küçük biber dondurulmuş vişne kayısı armut mürdüm eriği.
Mısır. Asma bol domates. Közler baya fazla bu haftadan itibaren kullanmaya başlıcam.
Benim kv de ist.da gitmedi bu yıl hiçbirşey yok teyzeler yapar gönderirfi. Bu yıl onlarda yapmadı. Tahinli istiyorduk onuda gidince alırım dedi kv. Kızmış teyzelere istemefi.giderse kurutmalıklar yapar tarhana acı soslar ve tahin alır birde tahinli getirir.
Aynen, böyle olmasam çok zor olur bir de eve gelince mutlaka ağzıma atacak iki lokma olmalı yoksa hem yeme düzenin bozuluyor hem de hergun ne yapacam telaşı ugrasamam yaMaşallah kız ne bu pratiklik. Bayılıyorum böyle hazırlıklı insanlara. Gerçi öyle yapmasan zorlanırsın. Hergün çalışmak zor valla. Ben nöbet usulü olduğum için evde oluyorum sıkıntı olmuyo pek
Ben dolaba koyarken zeytinyağında çeviriyorum sonra üzerine domates doğruyorum. Ardından 1 dk daha kavurup altını kapatıyorum soğuyunca poşetliyorumBen bu sene bol bol barbunya attım :)
Yağda kızartma gibi mi yapayım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?