Küçük Düşün Büyük Olsun!

Niye ya domatesli filan kavurup koymadın mı iyidir bence . Burada herkes kurutuyor ama bu kırmızı biber yazın bile 4 tl bana çok geliyor hiç düşmüyor fiyat sinir oluyorum

Böyle pratik kadınlara bayılıyorum ya

Canım doğum yaptığım için 47 kilo olsamda belim kalın. Spor yapmam lazım ama yapamıyorum.
Meyve kurutmak bende istiyorum.
Kışlık bu yıl baya hazırladım bezelye barbunya kabak patlıcan dolma biber küçük biber dondurulmuş vişne kayısı armut mürdüm eriği.
Mısır. Asma bol domates. Közler baya fazla bu haftadan itibaren kullanmaya başlıcam.

Kv konyada. Taze fasulye, patlıcan, biber, domates, dolmalık biber, dolmalık patlıcan kurutmuş getirdi sağolsun.
Benim kv de ist.da gitmedi bu yıl hiçbirşey yok teyzeler yapar gönderirfi. Bu yıl onlarda yapmadı. Tahinli istiyorduk onuda gidince alırım dedi kv. Kızmış teyzelere istemefi.giderse kurutmalıklar yapar tarhana acı soslar ve tahin alır birde tahinli getirir.

Kizlar taze fasulye ve bamyayi kavanozlamayida deneyin. Domatesle pisirip kavanozlayip ters cevirin sogusun. Kapagini actiginizda mis gibi domates kokuyor. Dolaptakini sevemedim ben.

Kızlar bu ay tahminimizden cok sıkıştık demiştim.. acil bekleyen borclari ödemiş olduk.. bugun 3000 yatan maaşımın hemen 2000 ini borç aldığımız arkadaşımıza verdim. 1000 tl kaldi bir aylık. Yarin ödeme ve borç detaylarını yazarım buraya. Önce bi hesap kitap yapmamız gerekli eşimle.

Ya yaşadığım şehirde meyve sebze sorunu var herşeyi bulamıyorum mesele vişne bulamadım hiç barbunya filan hayatta Yok. Geçen markete gittim markette şu mevsimde çilek geliyordu kasa kasa . İçimden küfür ettim resmen mevsimde gelmedi vişne alamadım kışın çilek geliyor diye

Bizde sıkışığız izne gidip geldik birde evin dask vb sigortalar vardı . Önümüzdeki ay yine maaştan 7 gün kesinti olacak iznin bir kısmı öyle denk geldi sinir oluyorum ya. Bi kenara birikim yapamıyorum. Allah yardımcımız olsun

Zelalke bi kac ay sabir insallah gececek bugunlerde.
Rabbim evinizde huzur versin.
Allah yardimciniz olsun

Vişne bu yıl pek olmadı sanırım. Bende bir kere buldum 4 kilo kadar almıştım.
Normalde daha çok koyuyorum.

Allah Allah ya olabilir neyse boşver sağlık olsun

Patlicani bi kac kez aliyoruz. Ztn bir ay oncesine kdr calistigim yerden aliyordum tarim cok guzel her hafta bozulan tarla urunlerini bulup mis gibi tazecik aldim
Sonra da bi kac kez alinca kis bitiyor geciyor.

Dondurucu benim için büyük kurtarıcı ve geçen yıla göre daha cok çeşit koydum. Bi de elimden geldiğince.küçük porsiyonlarda hazirladim kıslikları. Misafir olsa iki poset cikarabilirim diye..
Ben bu sene bol bol barbunya attım :)
Niye ya domatesli filan kavurup koymadın mı iyidir bence . Burada herkes kurutuyor ama bu kırmızı biber yazın bile 4 tl bana çok geliyor hiç düşmüyor fiyat sinir oluyorum
Yağda kızartma gibi mi yapayım?

T
Tarhanalarıda değişik di mi :)) güzel ama beğendim ben

Aynen, böyle olmasam çok zor olur bir de eve gelince mutlaka ağzıma atacak iki lokma olmalı yoksa hem yeme düzenin bozuluyor hem de hergun ne yapacam telaşı ugrasamam ya
Dondurucuda pratik birşeyler mutlaka tutuyorum bu sebepten

Ben bu sene bol bol barbunya attım :)

Yağda kızartma gibi mi yapayım?
Ben dolaba koyarken zeytinyağında çeviriyorum sonra üzerine domates doğruyorum. Ardından 1 dk daha kavurup altını kapatıyorum soğuyunca poşetliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…