Küçük Düşün Büyük Olsun!

5 sene canım ev kredisi. ikimizin toplam maaşı memuruz:)

Geçmiş olsun canım. Düşe kalka büyüyorlar.

Bayat ekmek vardı küp küp kestim açığa bıraktım kurusun diye fırınlar kavanoza koyarım.
Kaşar vardı 1 kg kadar onlarıda dilimledim dondurucuya koydum.bozulacak yoksa.
Kahve yaptım oğlumla keyif yapıcaz

ben de bayat ekmekleri fırında kızartıp çorba için kullanıyorum dışarda bırakınca daha mı iyi oluyor iyiyse öyle yapayım bundan sonra :)

ben çiğden koyuyorum pişirmeden önce buzunu çözdürmeden direk tencereye koyuyorum hiç dağılmıyor.

Kızlar ben geçen sene kızartmayı konservr yapmıştım bu yıl yapmadım pişmanım. Konserveler le ilgili zararlı diye haberler çıktı.korktum seneye yapıcam kısmetse.
Biber patlıcan kızartıp kavanoza yerleşttirdim üstüne domates sos yapıp koymuştum. Şimdi biber kızartması istedi canım aklıma geldi

Bugün şoka gittim
çaydanlık gelmiş büyük boy ihtiyacım da vardı 33 liraya aldım
iyi günlerde kullan.. uzun zamandır tart kalıbı istiyordum o kalıpta olan kekler ortasına da pudingtir, meyve jeller, kremşantiyle falan süsleyince çok hoş görünüyor.. şoka gelmiş bugün çıkışta ordan almak istiyorum.. inşallah bitmez..

Merhaba kızlar

Eşim geldi az önce kumbaraları patlattık...

697 lira kumbaralardan çıktı.. 1500 de cüzdanımda vardı.. Hesap kartımı da eşime verdim 2800 de ordan çekecek.. 5000 i tamamladık elhamdülillah...

ocak ayında 2,250 peşin elden , şubatta da 2,250 peşin elden vereceğiz çatıcıya Toplamda 9500 e yapıcaklar çatıyı..
Çok büyük yüktü kafamda.. Hep napıcaz kredi kartına bulaşınca bitmeycek ödemeler diye sürekli düşünüp üzülüyordum..Kredi kartına bulaşmadan halletti eşim çok şükür elhamdülillah.. Bu hafta başlarlar herhalde artık

Cüzdanımda 35 liram kaldı.. ( kenarına da önceden 50 saklamıştım ) ayın 24 ünde annemin maaşını alana kadar yeter bana Multinet de var , kışlıklardan yaparım... belki hiç kenardaki 50 ye dokunmadan 35 lirayla bile idare edebilirim

kızlar biz akşam eşimle benim maaşı ve onun 1 ocakta yatacak maaşıyla hesabımızı yaptık.. zaten bahsetmiştim dün 3000 maaşımın 2000 inin arkadaşımızdan araba için almış olduğumuz borca verdik.. 1000 tl kaldı.. eşimin de maaşını 2700 tl hesapladık ( mesaileri vardı yaklaşık bu kadar yatar dedik). toplam 3700 tl kalan para ile yapmamız gereken ödemeler:
  • 930 tl ev kredisi
  • 250 tl sabit bi yere ödeme
  • 70 tl mobilyacı
  • 1000 kredi kartı ( 2500 kalacak toplam)
  • 300 tl wc ye pimapen kapı yaptırdık.
yukardakiler yapılması gereken ödemeler.. şubat ayına kadar kalan para ile idare etmek durumundayız.. evde eksiklerim var.. onlar için de uygun bi zamanda alışverişe çıkacağım..

canım benim aceleye getirmeden evini düz yavaş yavaş ama hep sinenleri al çünkü senin evin çok güzel. her şey zamanla tamamlanır inşallah

Merhaba Kızlar bugün markete filan gitmedim eksik sadece bir ekmek eşim gelirken alır birde canım gofret istedi toplam 5 tl diyebiliriz. Komşum kahveye çağırdı ondan 1 saat oturdum eve geldim Evi sildim süpürdüm toz aldım klozet temizledim. Sonra hemen yemek işine başladım. Dolapta bulgur pilavı yoğurt çorbası vardı yanına zeytinyağlı fasulye yaptım. Birde çok küçük karnıbahar vardı onu pişirdim yoksa bozulacaktı. Yarın et yaparım yanına karnı bahar olur öyle tüketiriz diye düşündüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…