5 sene canım ev kredisi. ikimizin toplam maaşı memuruz:)Kredi mi kaç ay . Birde eşinle senin toplam gelir mi 7 . Çünkü bazen bir maaş krediye bağlanıyor çok uzun yıllar bir süre sonra aksilik çıkıyor sağlık işten ayrılma vb o zaman zor duruma düşülüyor o yüzden sordum
Geçmiş olsun canım. Düşe kalka büyüyorlar.Selamlar
Dün akşam kızım düştü, çok ağladı benim de içim parçalandı, ama bugün iyi çok şükür.
10 lira harcadım. Bir kermes vardı söylemesi ayıp bir sürü bir şey alıp yedim.
Evin toplam değeri ne kadar canım5 sene canım ev kredisi. ikimizin toplam maaşı memuruz:)
neye o ödenem ? kredi felan mı
Eki Görüntüle 2081855 Kızlar 5 günlük harcama listem.
Fena dimi?
Geçmiş olsun canım. Düşe kalka büyüyorlar.
Bayat ekmek vardı küp küp kestim açığa bıraktım kurusun diye fırınlar kavanoza koyarım.
Kaşar vardı 1 kg kadar onlarıda dilimledim dondurucuya koydum.bozulacak yoksa.
Kahve yaptım oğlumla keyif yapıcaz
Kızlar kışlıklardan konuşmuşsunuz
ben bu yıl bir sürü menemen yaptım ama domates ekşiymiş biraz açınca hafif ekşi geliyor tadı menemenin pek hoşuma gitmedi. Yemeklerde kullanmayı düşünüyorum.
vişne ,bezelye , barbunya , fasulye , tereyağ koydum... Patlıcan falan hoşuma gitmiyor dolapta benim..
Ama bu yıl közlenmiş patlıcanları sıcak sıcak kavanozlara az yağ ve tuzla koydum mükemmel oldu.. Ali nazik yaparken çok pratik oldu.. 3 kg dan 4 kavanoz çıkmıştı bitti bile... seneye en az 10 kg dan yaparım..
kv de çiğden bamya koymuş korkuyorum çıkartıp pişirmeye çiğden koyunca pişmiyor demişti komşumuz.. Ziyan olsun istemiyorum
Biraz kuruyor canım. Kurumuş fırınlıyorum zamandan tasarruf etmek için.ben de bayat ekmekleri fırında kızartıp çorba için kullanıyorum dışarda bırakınca daha mı iyi oluyor iyiyse öyle yapayım bundan sonra :)
iyi günlerde kullan.. uzun zamandır tart kalıbı istiyordum o kalıpta olan kekler ortasına da pudingtir, meyve jeller, kremşantiyle falan süsleyince çok hoş görünüyor.. şoka gelmiş bugün çıkışta ordan almak istiyorum.. inşallah bitmez..Bugün şoka gittim
çaydanlık gelmiş büyük boy ihtiyacım da vardı 33 liraya aldım
canım benim aceleye getirmeden evini düz yavaş yavaş ama hep sinenleri al çünkü senin evin çok güzel. her şey zamanla tamamlanır inşallahkızlar biz akşam eşimle benim maaşı ve onun 1 ocakta yatacak maaşıyla hesabımızı yaptık.. zaten bahsetmiştim dün 3000 maaşımın 2000 inin arkadaşımızdan araba için almış olduğumuz borca verdik.. 1000 tl kaldı.. eşimin de maaşını 2700 tl hesapladık ( mesaileri vardı yaklaşık bu kadar yatar dedik). toplam 3700 tl kalan para ile yapmamız gereken ödemeler:
yukardakiler yapılması gereken ödemeler.. şubat ayına kadar kalan para ile idare etmek durumundayız.. evde eksiklerim var.. onlar için de uygun bi zamanda alışverişe çıkacağım..
- 930 tl ev kredisi
- 250 tl sabit bi yere ödeme
- 70 tl mobilyacı
- 1000 kredi kartı ( 2500 kalacak toplam)
- 300 tl wc ye pimapen kapı yaptırdık.
Teşekkür ederim canım. Evet oyle yapıyorum. Zaten salon boş çocuk odası da boş.. bunların zamani gelince döşerim.canım benim aceleye getirmeden evini düz yavaş yavaş ama hep sinenleri al çünkü senin evin çok güzel. her şey zamanla tamamlanır inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?