- 19 Ağustos 2017
- 409
- 842
- 53
- 42
Ben bir otel tavsiye edebilirim biz her anlamda çok memnun kaldık tam aile oteli biz eşimle şezlongta otururken bile 9 ve 5 yaşındaki kızlarım denize havuza kendileri girebildi buyil gidemiycez gidebilseydik yine oraya giderdik Alanya Türker de lonicera world resorttüde var aynı alanda sadece resorttün binası daha yeni ve fiyat farkı var tabiki ama kullanım alanları çok büyük temmuzda gitmiştik otel doluydu ama kalabalık durmuyordu öyle yemek sırası falan beklemedik calisanlardan da çok memnunduk bi araştırın istersenizya ben didimde çok güzel bi otele gitmek istiyorum geçen sene fiyaskoydu resmen son dk bulup bide kazık yedik.. denizi kumu muhteşem olup da oteli de mükemmel olan bi yer varmı bildiğin bebeğimle sığ denizde oynaşmak istiyorum:)
Öyle severim kumpiri ama. Bizimki bebe kumpiri. Havuçlu kısırlı.bak yaaaa
Z zynpzeyneptr_lelli o zaman toplaşın bana gelin fırında yapayım size kumpir üstüne de turşu siyah zeytin mısır bol ketçap mayonez
benim kumpir böyle
Benim evimde oyle canim isinmiyor.Gelin tabiki canım ya ben görmedim yazdığını alıntı yaptım.
Fırının kapağı bozuk benim. Aralık kalıyor kek de kabarık olmuyor mesela.o yüzden cesaret edemem fırına koymaya.ama bu dediğim gibi de güzel oluyor nefis körlüyor. Birde kumpir çok severim de dışarda hiç hijyenik gelmiyor.
Ya benim kafam bozulcak kurcam bir kuzine valla geçen komşuma dedim delirdin mi sen defi. Ya yemeğimide yaparım içinde valla sıcacık ısınırım. Zaten yalıtım yok ev ısınmıyor sinir olmaya başladım. Ayaklarım buz oğlumun üstü kaç kat. 55 te yakıyorum gün içinde yatakıdasını kapatıp diğer odaları mutfağı yakıp kapılarını açıyorum. Banyoda havlupan kendini ısıtmıyor ki banyo ısınsın.
Ohhh gelirim valla tr lelliZ zynpzeynep ı ve kuzusunu alalim
Senin patatesleride alalim (ben belesci) benim anneanneme gidelim soba var.
Bahçe içinde evi yeriz çatlayana kadar.
Bende gidemedim bayadir evi sobali olunca gidip donmem gerekiyor diğer odaları buz.Ohhh gelirim valla tr lelli
bi bakarı mcanım bu sene antalyadaydık o yzden eşim orayı değil değişik biyer istiyo artık bide denizi sığ olsun istiyorum dalgasız bebekleriçin uygunBen bir otel tavsiye edebilirim biz her anlamda çok memnun kaldık tam aile oteli biz eşimle şezlongta otururken bile 9 ve 5 yaşındaki kızlarım denize havuza kendileri girebildi buyil gidemiycez gidebilseydik yine oraya giderdik Alanya Türker de lonicera world resorttüde var aynı alanda sadece resorttün binası daha yeni ve fiyat farkı var tabiki ama kullanım alanları çok büyük temmuzda gitmiştik otel doluydu ama kalabalık durmuyordu öyle yemek sırası falan beklemedik calisanlardan da çok memnunduk bi araştırın isterseniz
birden aşırı soğudu hava ben de baya üşür oldumimkan varsa kurun valka odun alın odun öyle pislik yapmaz kömür gibi.
Sinirimi bozuyor soğuk. Ama bu yıl annemin ısınan evi bile ısınmadı. Çok mu soğuk yaptı bu yıl acaba.
Yaa benimde canim epeydir pasta istiyor ama alinca ben cok abartiyorum.bugün pasta aldım bir doğumgünü sebebiyle almam gerekiyordu 60tl
pastalar çok pahalı tabi ucuzları da var da kaliteden ödün veremem o konuda
kumpir için dilimli siyah zeytin aldım 250gr 2.70tl de ona verdim
en son aldığımda yani 6 ay filan önce kilosu 6 liraydı şimdi 11 olmuş
bugün pasta aldım bir doğumgünü sebebiyle almam gerekiyordu 60tl
pastalar çok pahalı tabi ucuzları da var da kaliteden ödün veremem o konuda
kumpir için dilimli siyah zeytin aldım 250gr 2.70tl de ona verdim
en son aldığımda yani 6 ay filan önce kilosu 6 liraydı şimdi 11 olmuş
Birden sogudu valla.imkan varsa kurun valka odun alın odun öyle pislik yapmaz kömür gibi.
Sinirimi bozuyor soğuk. Ama bu yıl annemin ısınan evi bile ısınmadı. Çok mu soğuk yaptı bu yıl acaba.
Ahh kıyamam. Sabah gidiyor birde değil mi tam ayazda.Birden sogudu valla.
Oglum cok üşüdüm anne diye geldi eve
ben 6-8 kişilik olandan aldım burada daha pahalı aldığım yer de bilindik bir yer oluncaYaa benimde canim epeydir pasta istiyor ama alinca ben cok abartiyorum.
Yiyorumda yiyorum.
6kisilikler 30tl burda yılların pastanesi var güzeldir pastaları.
Dün alsam mı almasam mi dedim.
Çıkınca bende alicam ya aklımda duracagina midemde dursun :)
evet pahalı oluyoro tarz hazırlanmış besinler çok pahalı oluyo ya. kendimiz dilimlesek de uğraşması zor
Sorma canim 2 yildir oglenciydi bu sene sabahci cok zorlaniyoruz.Ahh kıyamam. Sabah gidiyor birde değil mi tam ayazda.
Malesef savunmasiz ona muhtac ya onun uzerinde siddet uygulamak kolay geliyor.Bir çocuğa şiddet nasıl gösterirler. Ya çok sinirlendiğinde git tuvalete kapa kendini sinirin geçsin çık. Tamam insanız sinirlendiğimiz oluyor bununla başedicez. o masum çocuğun psikolojisini bozmak ruhunu inciltmek gibi bir lüksümğz yok. Veren Allah. Allahın bir kulu ve biz iyi bakalım diye gönderilmiş bir nimet. Bağırıp çağırıp dövmek vurmak nedir. Bakamıyorsan yapma.doktoru var sağlıkocağı var eczanesi var git bilgi al yapma.şöyle parklarda rastlıyorum çocuğu eğlendirmeye geliyorlar dayaktan çocuklar ayakta duramıyor.sinirimden deli oluyorum. yazık sonra şiddet duygusu her geçen gün katlanan nesiller oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?