Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ben bir otel tavsiye edebilirim biz her anlamda çok memnun kaldık tam aile oteli biz eşimle şezlongta otururken bile 9 ve 5 yaşındaki kızlarım denize havuza kendileri girebildi buyil gidemiycez gidebilseydik yine oraya giderdik Alanya Türker de lonicera world resorttüde var aynı alanda sadece resorttün binası daha yeni ve fiyat farkı var tabiki ama kullanım alanları çok büyük temmuzda gitmiştik otel doluydu ama kalabalık durmuyordu öyle yemek sırası falan beklemedik calisanlardan da çok memnunduk bi araştırın isterseniz

Benim evimde oyle canim isinmiyor.

Şuan oglumun odasında extra ufo yanıyor
Ara ara yakip kapatiyoruz.

Ama sobanın pisliği dert ya tütmesi isi külü.
Teras bos diye bizim annemi kandırmaya çalışıyorum.

Annemde cok sever soba kuzine.

Bu sene bende otele gitmeyi düşünmüyorum.
Tabi esim ikna olursa
Bizde esim keyifci, otelci.
Ben günübirlik gezmeleri daha cok seviyorum ya da memleket yetiyor bana.

Bu Yaz tur falan olur ise yine ona katiliriz.

Otele harcayacağınız 3-4bin tl biz koca yaz yeriz gezeriz diyorum bakalim

imkan varsa kurun valka odun alın odun öyle pislik yapmaz kömür gibi.
Sinirimi bozuyor soğuk. Ama bu yıl annemin ısınan evi bile ısınmadı. Çok mu soğuk yaptı bu yıl acaba.

bugün pasta aldım bir doğumgünü sebebiyle almam gerekiyordu 60tl
pastalar çok pahalı tabi ucuzları da var da kaliteden ödün veremem o konuda
kumpir için dilimli siyah zeytin aldım 250gr 2.70tl de ona verdim
en son aldığımda yani 6 ay filan önce kilosu 6 liraydı şimdi 11 olmuş

Ohhh gelirim valla tr lelli
Bende gidemedim bayadir evi sobali olunca gidip donmem gerekiyor diğer odaları buz.
2 vesait git gel yol var baya.
Ama ne yemekler yapar yerdik arkasinda.
Hemen yere bir sofra atardik teyzem bekarken saatlerce otururduk sofrada
O oda da yatardık biz teyzemle gece sobanın sesi ateşin yansıması falan.
Aiyy eskiler güzelmiş be.

Son düzenleme:
bi bakarı mcanım bu sene antalyadaydık o yzden eşim orayı değil değişik biyer istiyo artık bide denizi sığ olsun istiyorum dalgasız bebekleriçin uygun

Yaa benimde canim epeydir pasta istiyor ama alinca ben cok abartiyorum.
Yiyorumda yiyorum.
6kisilikler 30tl burda yılların pastanesi var güzeldir pastaları.

Dün alsam mı almasam mi dedim.
Çıkınca bende alicam ya aklımda duracagina midemde dursun :)

o tarz hazırlanmış besinler çok pahalı oluyo ya. kendimiz dilimlesek de uğraşması zor

imkan varsa kurun valka odun alın odun öyle pislik yapmaz kömür gibi.
Sinirimi bozuyor soğuk. Ama bu yıl annemin ısınan evi bile ısınmadı. Çok mu soğuk yaptı bu yıl acaba.
Birden sogudu valla.
Oglum cok üşüdüm anne diye geldi eve

Bir çocuğa şiddet nasıl gösterirler. Ya çok sinirlendiğinde git tuvalete kapa kendini sinirin geçsin çık. Tamam insanız sinirlendiğimiz oluyor bununla başedicez. o masum çocuğun psikolojisini bozmak ruhunu inciltmek gibi bir lüksümğz yok. Veren Allah. Allahın bir kulu ve biz iyi bakalım diye gönderilmiş bir nimet. Bağırıp çağırıp dövmek vurmak nedir. Bakamıyorsan yapma.doktoru var sağlıkocağı var eczanesi var git bilgi al yapma.şöyle parklarda rastlıyorum çocuğu eğlendirmeye geliyorlar dayaktan çocuklar ayakta duramıyor.sinirimden deli oluyorum. yazık sonra şiddet duygusu her geçen gün katlanan nesiller oluyor.

Kizlar teflon kullanmyrm artık yumurta dışında pilav için bir çelik tencere almak istiyorum hangi markayi önerirsiniz ? Berghoff ya da korkmaz düşünüyorum kullanan var mı aranızda ?

ben 6-8 kişilik olandan aldım burada daha pahalı aldığım yer de bilindik bir yer olunca
misafire ikram edileceğinden mecbur veriyorsun evde yemek için almam ben pek pasta canım çekmez nedense bir tek a101in cheesecakei
canın çok çektiyse al tabi yanına da çay demlersin ooooh

o tarz hazırlanmış besinler çok pahalı oluyo ya. kendimiz dilimlesek de uğraşması zor
evet pahalı oluyor
kendim evde dilimlemeye de üşendim alıverdim peynirciden

Malesef savunmasiz ona muhtac ya onun uzerinde siddet uygulamak kolay geliyor.

Emsan. Çok uzun ömürlü. Korkmazlarda güzrl ama ben memnun kalmadım.emsan yıllardır kullanıyor annem.

Bu yıl bizde tatile gidemicez. Yine annemlerin yanı paklar bizi.
Küçük bir sahil kasabası civarlarıda geziyoruz ama her yıl sıktı. Değişik yerler istiyorum ama evi kapatma planları çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…