- 22 Mart 2017
- 1.520
- 2.526
- 53
- 39
Sorma canim 2 yildir oglenciydi bu sene sabahci cok zorlaniyoruz.
7.40gibi evden çıkıyorlar babalı ogullu
Güçleri onlara yetiyor yazık..Malesef savunmasiz ona muhtac ya onun uzerinde siddet uygulamak kolay geliyor.
nerden aldın, uygun muben aldım canım
Anladım biz refaransla gitmiştik loniceraya çokta hoşumuza gitti denize sıfır denizi sığ ve dalgasız di 11 tane mi ne havuz vardı 2tanesi aguaydı çocuk havuzları vardı birde kapalı havuzlar falan vardı ama biz hiç gitmedik cocuklardan ötürü ister ağaçların altında ister deniz isterse havuz kenarındaki şezlonglara yerleş yani alan büyük olunca sıkılmıyorsun inşallah istediğiniz biryer bulursunuz kolay gelsin sizebi bakarı mcanım bu sene antalyadaydık o yzden eşim orayı değil değişik biyer istiyo artık bide denizi sığ olsun istiyorum dalgasız bebekleriçin uygun
Ben daha önceden evde biriktiriyordum artık bankadan alıyorum. Çok rahat. Eşim teşvik etti. Bide artık kuyumculara sinir oluyorum o kadar fark alıyorlar ki. Artık sadece bankadan alıcam yatırım için.kızlar bendeki para ile altin hesabından altin mi alsam
fiziki altinmi alsam hiç karar veremedim
155.30 tl suan Akbankta grami
evde saklamaya da korkuyorum acikcasi
bana bi fikir verin canlar acil
Nora bankadan aç vadesiz altin ohh için rahatkızlar bendeki para ile altin hesabından altin mi alsam
Bir çocuğa şiddet nasıl gösterirler. Ya çok sinirlendiğinde git tuvalete kapa kendini sinirin geçsin çık. Tamam insanız sinirlendiğimiz oluyor bununla başedicez. o masum çocuğun psikolojisini bozmak ruhunu inciltmek gibi bir lüksümğz yok. Veren Allah. Allahın bir kulu ve biz iyi bakalım diye gönderilmiş bir nimet. Bağırıp çağırıp dövmek vurmak nedir. Bakamıyorsan yapma.doktoru var sağlıkocağı var eczanesi var git bilgi al yapma.şöyle parklarda rastlıyorum çocuğu eğlendirmeye geliyorlar dayaktan çocuklar ayakta duramıyor.sinirimden deli oluyorum. yazık sonra şiddet duygusu her geçen gün katlanan nesiller oluyor.
Hayatta hiç bir başarı beklememek lazım şiddet gören çocuktan.Bende üzülüyorum şiddet gören çocuklara,
Tabiki kızım bazen sinirlerimi zorluyor.
sessiz kalıp sakinleşmesini bekliyorum. Aklıma hep hamileyken sabırsızlıkla onu beklediğim anlar geliyor.
şiddet, kişilik değerlerini yıpratır.
korkudan yeteneklerini bile gösteremez, öz güveni olmaz.
Bu konuda hassasım inş böyle birşeyle karşılaşmam.
TeşekkürlrEmsan. Çok uzun ömürlü. Korkmazlarda güzrl ama ben memnun kalmadım.emsan yıllardır kullanıyor annem.
Bu yıl bizde tatile gidemicez. Yine annemlerin yanı paklar bizi.
Küçük bir sahil kasabası civarlarıda geziyoruz ama her yıl sıktı. Değişik yerler istiyorum ama evi kapatma planları çıktı.
Kahvelerde ciddi pahali ya.Hala kızıma çalıştığı yerde yeni yıllarda sepet veriyorlarmış.çikolata türk kahvesi neskafe soda meşrubat cips oluyormuş
Bu yıl eşim ilk kez görecek yeni yılı bu işyerinde. Vermiyorlarmış.
Çikolata kahve sepeti olsa ne sevinirim başka bişiy istemem yemiyoruz ama kahvem bitti. Annem almış beğenmedim. Bayramda vermişlerdi bitti.
Evde saklamaya korkuyorsan olabilir.kızlar bendeki para ile altin hesabından altin mi alsam
Kahvelerde ciddi pahali ya.
Yurt dışından gelmişti banada nescafe baya gitti bana hatta bitiremicem diğer kavanozu dedim eşimle ofise yolladim..
Sonra bendeki kahve bitti bir paket alayim dedim (kavanozlar pahali paket alıp kavanozuna bosalttim) bu ne ya dedim nasil pahali.
Ee süt tozda alıyoruz haliyle.
3ü bir arada içmiyor esim kahve ve süt tozu alıyorum.
Bi de türk kahvesi.
Canım geçen yılki erken rezervasyon fiyatlarını bilmiyorum üstelik bebeğim küçük diye geçen yıl tatil yapmamıştık. İlk kez aldım Marmaris'te. ETS. Den aldım şu an fiyatlar artmış bile ilk rezervasyon dönemine görenerden aldın, uygun mu
ben bakıyorum ama alamadım fiyatlar geçen yıla göre çok pahalı
Banada yurtdışından gelmişti çok güzel koklaya koklaya içiyorum. Çok kaliteli bizim burdaki Nescafe ler gibi değil.Kahvelerde ciddi pahali ya.
Yurt dışından gelmişti banada nescafe baya gitti bana hatta bitiremicem diğer kavanozu dedim eşimle ofise yolladim..
Sonra bendeki kahve bitti bir paket alayim dedim (kavanozlar pahali paket alıp kavanozuna bosalttim) bu ne ya dedim nasil pahali.
Ee süt tozda alıyoruz haliyle.
3ü bir arada içmiyor esim kahve ve süt tozu alıyorum.
Bi de türk kahvesi.
Bio granit al bence ben çok memnunum . Teflon ile arasında çok lezzet farkı varKizlar teflon kullanmyrm artık yumurta dışında pilav için bir çelik tencere almak istiyorum hangi markayi önerirsiniz ? Berghoff ya da korkmaz düşünüyorum kullanan var mı aranızda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?