Küçük Düşün Büyük Olsun!

Sorma canim 2 yildir oglenciydi bu sene sabahci cok zorlaniyoruz.
7.40gibi evden çıkıyorlar babalı ogullu

Malesef savunmasiz ona muhtac ya onun uzerinde siddet uygulamak kolay geliyor.
Güçleri onlara yetiyor yazık..

Karanlıkta oluyor gece gibi. Soğuk ayaz. Allah tüm öğrencilere yardım etsin. Bu kadar sıkıntı çekiliyor büyüdüklerinde de iyi yerlere gelsinler rahat yaşasınlar inş.

Hala kızıma çalıştığı yerde yeni yıllarda sepet veriyorlarmış.çikolata türk kahvesi neskafe soda meşrubat cips oluyormuş
Bu yıl eşim ilk kez görecek yeni yılı bu işyerinde. Vermiyorlarmış.
Çikolata kahve sepeti olsa ne sevinirim başka bişiy istemem yemiyoruz ama kahvem bitti. Annem almış beğenmedim. Bayramda vermişlerdi bitti.

bi bakarı mcanım bu sene antalyadaydık o yzden eşim orayı değil değişik biyer istiyo artık bide denizi sığ olsun istiyorum dalgasız bebekleriçin uygun
Anladım biz refaransla gitmiştik loniceraya çokta hoşumuza gitti denize sıfır denizi sığ ve dalgasız di 11 tane mi ne havuz vardı 2tanesi aguaydı çocuk havuzları vardı birde kapalı havuzlar falan vardı ama biz hiç gitmedik cocuklardan ötürü ister ağaçların altında ister deniz isterse havuz kenarındaki şezlonglara yerleş yani alan büyük olunca sıkılmıyorsun inşallah istediğiniz biryer bulursunuz kolay gelsin size

kızlar bendeki para ile altin hesabından altin mi alsam
fiziki altinmi alsam hiç karar veremedim
155.30 tl suan Akbankta grami
evde saklamaya da korkuyorum acikcasi
bana bi fikir verin canlar acil

Ben daha önceden evde biriktiriyordum artık bankadan alıyorum. Çok rahat. Eşim teşvik etti. Bide artık kuyumculara sinir oluyorum o kadar fark alıyorlar ki. Artık sadece bankadan alıcam yatırım için.

Nora bankadan aç vadesiz altin ohh için rahat
Çalinma riski yok. Makas araliği az. Gidip yorulmak yok oturduğun yerden al istediğin zaman sat
Kuyumculara hıc güvenmiyorum
Annem 3 -4 kuyumcu gezerdi bi ceyrek alacak olsa.
Hepsinin fiyati farkli derdi

Bende üzülüyorum şiddet gören çocuklara,
Tabiki kızım bazen sinirlerimi zorluyor.
sessiz kalıp sakinleşmesini bekliyorum. Aklıma hep hamileyken sabırsızlıkla onu beklediğim anlar geliyor.

şiddet, kişilik değerlerini yıpratır.
korkudan yeteneklerini bile gösteremez, öz güveni olmaz.
Bu konuda hassasım inş böyle birşeyle karşılaşmam.

Hayatta hiç bir başarı beklememek lazım şiddet gören çocuktan.
Ben wc ye gidiyorum ya da mutfağa kaçırıyorum. Onu kırmak istemiyorum.oğlum öfkelendiğinde ise sakin ses tonumla sakinleş 10 a kadar sayalım bütün sinirin geçecek diyorum. Sayma işlemini oyuna çeviriyorum unutuyorlar zaten neye ağladıklarını.

Teşekkürlr

Bugün sanirim 6 defa elektrik gitti geldi.

Artık benimde sarteller atamaya basladi.
Sanki oyun oynuyorlar nasil bir arizaysa.

Ev buz gibi oldu zaten ısınmıyor sinir oldum.

Extra mercimek çorbasıda yaptim gönlüm razı olmadi esimi çorbasız bırakmaya

Kahvelerde ciddi pahali ya.
Yurt dışından gelmişti banada nescafe baya gitti bana hatta bitiremicem diğer kavanozu dedim eşimle ofise yolladim..
Sonra bendeki kahve bitti bir paket alayim dedim (kavanozlar pahali paket alıp kavanozuna bosalttim) bu ne ya dedim nasil pahali.

Ee süt tozda alıyoruz haliyle.
3ü bir arada içmiyor esim kahve ve süt tozu alıyorum.
Bi de türk kahvesi.

Evde saklamaya korkuyorsan olabilir.
Ben hiç altın hesabı kullanmadım bilgim yok.

Kahve pahali evet yaa ben gold ve sut tozu içiyorum . Baska marka kullanamam . Paket almak daha mantikli tabi . Benim içtiğim marka 30 tl falan 200 gr . Süt tozuda 12 tl falan . En son nette baktim kiloluk alayim diye . O esnada migros baba bi kampanya yaptı :) kahve yaninda da damak çikolata 21 yada 22 tl . Sut touz da 500 gr 9 tl galiba ve yaninda koca cam kupa veriyordu 4 er paket aldim cok iyi oldu bayağı kahvem var .. turk kahvesi de kayinpedrim gönderiyor mehmet efendi icemiyorum onlarin kahvesine alıştım . Bir kg falan da kahve gönderiyorlar bazen 750 500 gr evde ki stoga göre​

nerden aldın, uygun mu
ben bakıyorum ama alamadım fiyatlar geçen yıla göre çok pahalı
Canım geçen yılki erken rezervasyon fiyatlarını bilmiyorum üstelik bebeğim küçük diye geçen yıl tatil yapmamıştık. İlk kez aldım Marmaris'te. ETS. Den aldım şu an fiyatlar artmış bile ilk rezervasyon dönemine göre

Bugün 15 lira yemek yedim. Çok canım çekti.
1 lira su aldım. Normalde almam sabrederim ama dayanamadım.
2,75 kuruş dolmuşa verdim.

Banada yurtdışından gelmişti çok güzel koklaya koklaya içiyorum. Çok kaliteli bizim burdaki Nescafe ler gibi değil.
Birde mocha alıyoruz 25 tl getiriyorlar.
Marketten çok takip ederiz nescafe çok içiyoruz.yerel bir marketten almıştım 2 kavanoz 200 gramlık var.
Süt tozuda hiç kullanmam sütle yapıyorum
Ama türk kahvesi çok zor buluyorum.
Marketten almış annem hiç sevmedim.
Kahve dünyası çifte kavrulmuş güzel. Çift kavrulmulta bulamıyorum hep gidip almak lazım o da avm de uzak.
Açık alınca hemen tüketmek gerekiyor 1 haftada bayatlıyor

Kışlık domatesten çorba yaptım kaşarlı kıtır ekmekli. Oğlum çok sevdi.
Dolma biber yapıcaktım yanına asma çıkardım biraz sarfım kalanını yarın sararım diye dolaba kaldırdım yanına dolmada yaptım. Bugün dondurucudan hallettim yemeği.
İlk karı da gördük. Soğuktan belliydi yağıcağı

Kizlar teflon kullanmyrm artık yumurta dışında pilav için bir çelik tencere almak istiyorum hangi markayi önerirsiniz ? Berghoff ya da korkmaz düşünüyorum kullanan var mı aranızda ?
Bio granit al bence ben çok memnunum . Teflon ile arasında çok lezzet farkı var

Eve giderken a101e uğradım yumurta süt cayin yanına ufak abur cubur aldım 8 lira ödedim
Diğer aldıklarımla beraber 70 lira harcadım bugün

Makyaj temizleme pamuğu bile zamlanmis 1.60di 1.75tl olmuş hem a101de hem bimde
Bu zamlar ne olacak böyle ufak ufak sürekli zam yapıldıkça ben de alacağım varsa da almiyorum sinirleniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…