Sorma ben çok dikkatli değildim zam konusunda. Yakın zamanda aldığım temizlik ürünleri gözüme çarptı ayın 15i gibi. hepsine en az 30 kr zam gelmiş. Sonra diğer ürünlere de baktım süt peynir vs hepsi zamlanmış nasıl sinir oldum. 2liralık şey senesi gelmeden 3lirayı vurmuş. Ne olacak bu durum böyle. Maaşa zam yaptık diyorlar kat kat çıkartıyorlar. Hadi biz 2 kişiyiz kalabalık aileler asgari ücretliler ne yapsın düşünmeden edemiyorumEve giderken a101e uğradım yumurta süt cayin yanına ufak abur cubur aldım 8 lira ödedim
Diğer aldıklarımla beraber 70 lira harcadım bugün
Makyaj temizleme pamuğu bile zamlanmis 1.60di 1.75tl olmuş hem a101de hem bimde
Bu zamlar ne olacak böyle ufak ufak sürekli zam yapıldıkça ben de alacağım varsa da almiyorum sinirleniyorum
Artik ayda bir herşeyin fiyatını değiştiriyorlar yetişemiyorumSorma ben çok dikkatli değildim zam konusunda. Yakın zamanda aldığım temizlik ürünleri gözüme çarptı ayın 15i gibi. hepsine en az 30 kr zam gelmiş. Sonra diğer ürünlere de baktım süt peynir vs hepsi zamlanmış nasıl sinir oldum. 2liralık şey senesi gelmeden 3lirayı vurmuş. Ne olacak bu durum böyle. Maaşa zam yaptık diyorlar kat kat çıkartıyorlar. Hadi biz 2 kişiyiz kalabalık aileler asgari ücretliler ne yapsın düşünmeden edemiyorum
Eger alışveriş yapacaksan al ama sırf onun için 10 lira harcama 450 ml az zatenZamları bende farkediyorum. Çaylara ufak ufak zam koyuyorlar.
Sütler çok pahallandı.
Yetişilmiyor ki.
Yarın s 101 de fairy var. 10 tl üstüne 2 tl 450 ml sanırım. Uygun mu boşuna 10 tl harcamayayım yine 4 kiloluk çiçeğim alsam 3 ay idare ediyor beni.
Bende desto bulaşık detj. Taktim takip ediyorum 2.65 olmus.Eve giderken a101e uğradım yumurta süt cayin yanına ufak abur cubur aldım 8 lira ödedim
Diğer aldıklarımla beraber 70 lira harcadım bugün
Makyaj temizleme pamuğu bile zamlanmis 1.60di 1.75tl olmuş hem a101de hem bimde
Bu zamlar ne olacak böyle ufak ufak sürekli zam yapıldıkça ben de alacağım varsa da almiyorum sinirleniyorum
Iki zeynebin arasında once bir dilek tutayımSorma ben çok dikkatli değildim zam konusunda. Yakın zamanda aldığım temizlik ürünleri gözüme çarptı ayın 15i gibi. hepsine en az 30 kr zam gelmiş. Sonra diğer ürünlere de baktım süt peynir vs hepsi zamlanmış nasıl sinir oldum. 2liralık şey senesi gelmeden 3lirayı vurmuş. Ne olacak bu durum böyle. Maaşa zam yaptık diyorlar kat kat çıkartıyorlar. Hadi biz 2 kişiyiz kalabalık aileler asgari ücretliler ne yapsın düşünmeden edemiyorum
Almanyadaydi sanirim çaykur 1kg 10tl mis.Zamları bende farkediyorum. Çaylara ufak ufak zam koyuyorlar.
Sütler çok pahallandı.
Yetişilmiyor ki.
Yarın s 101 de fairy var. 10 tl üstüne 2 tl 450 ml sanırım. Uygun mu boşuna 10 tl harcamayayım yine 4 kiloluk çiçeğim alsam 3 ay idare ediyor beni.
Fairy 1lt a101de 5 lira.Zamları bende farkediyorum. Çaylara ufak ufak zam koyuyorlar.
Sütler çok pahallandı.
Yetişilmiyor ki.
Valla aldır parayı savurmasın çevreye yazıkKardeşim bizim toplu tuketime ugramis yine.
Alman çikolatalarından almış ben seviyorum diye.
3 çeşit almış kutuyla.
Oglumada sakız, caprisun meşrubat almış 24lü.
Bu çocuğun eli hic durmuyor harcıyor yani bizi düşünüyor işten dönerken hic es geçmez bos gelmez ya çikolata ya tatlı ya çerez bisi alır ama bu da birikimci hic diil.
Maaşını yiyor zevkine.
Ama ensesindeyim kanina giriyorum.
Araba aldiricam bu yaz ona.
Baya baya ikna oldu biraz nakit biraz krediyle uygun bisey alacak.
Annem sürekli bana seni dinler sen söyle diyor.
Genç bekar harcasın diyorum seviyor gezmeyi giyinmeyi markayı ama arabada istiyor bi yerden sıkması lazim.
Inşallah bir an önce düzene girer. Çok yorgunum çok. Biri yatıyor diğeri kalkıyor tüm geceHayırlı cumalar kızlar
mavimli bebekten bebeğe değişiyor canım 1 yaşından sonra gece uykuları düzene giriyıor genelde
Bizim ailede bir benim tutumluyumValla aldır parayı savurmasın çevreye yazık
Evet insan çocuğuna daha kalitelş yedirmek giydirmek istiyor. Ben bazen ucuzuna kaçıyorum ama dediğin gibi çocuğum olsa en iyisini almak isterim.Iki zeynebin arasında once bir dilek tutayım
Tuttum!
Çocuklu ailelerde hayat daha zor eksik hic bitmiyor.
Allah ömrünü canını sağ etsin ama biz 2miz olsak eşimle bukadar alışveriş yapmazdım
Doğalgazı falan dikkatli harcardım.
Aksam kapatırdım hatta.
Ona daha kalitelisini alalim sunuda eksik bunuda eksik diyoruz hep.
Yani nüfus arttıkça masraf çoğalıyor.
Almanyadaydi sanirim çaykur 1kg 10tl mis.
Çok şaşırmıştım nette görünce eger dogruysa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?