cok severim tarif verirmisin...Kumpir konuşmuşsunuz biz de severiz yaparız sık sık, ben toprak güveçe koyarak yapıyorum kumpircidekinin aynısı oluyor.
Bende öyle düşündüm yarın bidonu boşaltıp bakıcam ne kadar kalmış az var içinde yine 4 kg alırım. Fairy de ellerime dokunuyor kaşınıyor.Eger alışveriş yapacaksan al ama sırf onun için 10 lira harcama 450 ml az zaten
Ben 5 kiloluk alıyorum pril ve abc denedim ikisi de güzel
Çiçeğim denedim beğenmedim
Şoktaki mintax da guzel öneririm 4 kilosu 8 tl civariydi
Süt ve peynir ürünlerinde çok zam oldu tereyağının kilosu 20 25ti 40a kadar cıktı iyi markalar
Canım ben şoktan mintax alıyorum 750lik normal boy. Makinede yıkadığım için 6 ay rahat gidiyor belki fazla. Çiçeğim nasıl bilmiyorum ama zaten makinede yıkıyoruz çok iyisinide gerek yok benceBende öyle düşündüm yarın bidonu boşaltıp bakıcam ne kadar kalmış az var içinde yine 4 kg alırım. Fairy de ellerime dokunuyor kaşınıyor.
Çiçeğim alıyorum ama elimde yıkamıyorum makinaya koyarken ön yıkama yapıp yerleştiriyorum.
Makineye atarken genelde sudan geçiriyorum çıkmayanları sadece yıkıyorumBende öyle düşündüm yarın bidonu boşaltıp bakıcam ne kadar kalmış az var içinde yine 4 kg alırım. Fairy de ellerime dokunuyor kaşınıyor.
Çiçeğim alıyorum ama elimde yıkamıyorum makinaya koyarken ön yıkama yapıp yerleştiriyorum.
Ben makinada yıkıyorum çok gidiyor gerçi 3 3.5 ay oldu bidonun sonu yarın doldurucam. Tencereleri elde yıkıyorum bir tek. Yani çok çok iyi diyemem ama yağlıda bırakmıyor. Geri kalan herşey önce süngere dökerim deterjan sudan geçiririm. Makinaya koyarım 50 derecede yıkarım. Mintax ta varmı 4 kg. Gidip bakarım fiyatı hangisi uygunsa alırım. 8 küsürdü çiçeğimCanım ben şoktan mintax alıyorum 750lik normal boy. Makinede yıkadığım için 6 ay rahat gidiyor belki fazla. Çiçeğim nasıl bilmiyorum ama zaten makinede yıkıyoruz çok iyisinide gerek yok bence
Var galiba. Buda öyle çook iyi bişey değil. Ben tencereleri de atıyorum makineye. Kız sen yıkıyosum bulaşığı zaten ne gerek var sudan geçir at makineyeBen makinada yıkıyorum çok gidiyor gerçi 3 3.5 ay oldu bidonun sonu yarın doldurucam. Tencereleri elde yıkıyorum bir tek. Yani çok çok iyi diyemem ama yağlıda bırakmıyor. Geri kalan herşey önce süngere dökerim deterjan sudan geçiririm. Makinaya koyarım 50 derecede yıkarım. Mintax ta varmı 4 kg. Gidip bakarım fiyatı hangisi uygunsa alırım. 8 küsürdü çiçeğim
Yıkılıp mı koyuyorsunuz acaba benimde şimdi yeni güveç varda denemek istedimKumpir konuşmuşsunuz biz de severiz yaparız sık sık, ben toprak güveçe koyarak yapıyorum kumpircidekinin aynısı oluyor.
Bende aynen senin gibiyim yaBizim ailede bir benim tutumluyum
Herkesde bilir
Kucukkende boyleydim ama hep bir kumbaram olurdu.
Annemde babamda kardeşimde tutmaz.
Yani kenarda paralari yoktur.
Yemekde ziyan ediyorlar üzülüyorum.
Bakalım kardeşim kararlı caymaz umarim.
Granitler de zararlıymış cnmBio granit al bence ben çok memnunum . Teflon ile arasında çok lezzet farkı var
Ben bilmiyorum canım herşey zararlı ona bakarsan hiç birşey kullanmamak lazımGranitler de zararlıymış cnm
Bizim kızlar :)) fırında yapılınca oluyor mu olmuyor mu deneyimlerini paylaşmışlar. En iyisi toprak güveç. Miss oluyor miscok severim tarif verirmisin...
kim konuşmuş geçmişi okumadım
Afiyet olsun :)Bugün 15 lira yemek yedim. Çok canım çekti.
1 lira su aldım. Normalde almam sabrederim ama dayanamadım.
2,75 kuruş dolmuşa verdim.
Evet canım iyice yıkayıp koy kabukları bile yenecek hale geliyor öyle güzel olacakYıkılıp mı koyuyorsunuz acaba benimde şimdi yeni güveç varda denemek istedim
Perişanelecda nasılsın?
hadi yaa.. en kısa zamande geçer inşallah.. çok sürüyor mu acaba bu bulantı durumları..PerişanBulantılarım ve kusmalar çok yoğun canım. Kızımda da böyle olmuştu.
Benim geçen sefer 16. haftaya kadar sürmüştü. 3 ayda 6 kilo vermiştim o zaman. Bu sefer de benzer bir performansla ilerliyor.hadi yaa.. en kısa zamande geçer inşallah.. çok sürüyor mu acaba bu bulantı durumları..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?