Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bende öyle düşündüm yarın bidonu boşaltıp bakıcam ne kadar kalmış az var içinde yine 4 kg alırım. Fairy de ellerime dokunuyor kaşınıyor.
Çiçeğim alıyorum ama elimde yıkamıyorum makinaya koyarken ön yıkama yapıp yerleştiriyorum.

Abim yengem bi de minik yegenim geldiler, ben sirf yegenimle oynadim :) evimi cok begendiler mutlu oldum :) ev hediyesi çeyrek getirmişler bu da mutlu etti tabi sagolsunlar yengeme kvmin yaptığı yeşil zeytinlerden, dondurucudan kirmizi yeşil biberlerden verdim.. mutfağı topladim bulaşıkları makinaya attım çalışıyor. Yatarım birazdan..

Canım ben şoktan mintax alıyorum 750lik normal boy. Makinede yıkadığım için 6 ay rahat gidiyor belki fazla. Çiçeğim nasıl bilmiyorum ama zaten makinede yıkıyoruz çok iyisinide gerek yok bence

Makineye atarken genelde sudan geçiriyorum çıkmayanları sadece yıkıyorum

Canım ben şoktan mintax alıyorum 750lik normal boy. Makinede yıkadığım için 6 ay rahat gidiyor belki fazla. Çiçeğim nasıl bilmiyorum ama zaten makinede yıkıyoruz çok iyisinide gerek yok bence
Ben makinada yıkıyorum çok gidiyor gerçi 3 3.5 ay oldu bidonun sonu yarın doldurucam. Tencereleri elde yıkıyorum bir tek. Yani çok çok iyi diyemem ama yağlıda bırakmıyor. Geri kalan herşey önce süngere dökerim deterjan sudan geçiririm. Makinaya koyarım 50 derecede yıkarım. Mintax ta varmı 4 kg. Gidip bakarım fiyatı hangisi uygunsa alırım. 8 küsürdü çiçeğim

Var galiba. Buda öyle çook iyi bişey değil. Ben tencereleri de atıyorum makineye. Kız sen yıkıyosum bulaşığı zaten ne gerek var sudan geçir at makineye

Kumpir konuşmuşsunuz biz de severiz yaparız sık sık, ben toprak güveçe koyarak yapıyorum kumpircidekinin aynısı oluyor.
Yıkılıp mı koyuyorsunuz acaba benimde şimdi yeni güveç varda denemek istedim

Bende aynen senin gibiyim ya kardeşime para versen anında bitiriyor

Bende ABC almıştım gayet güzel ben şu anda fairy kullanıyorum bide bingo var 1.5 lt yani 6 lt deterjanimm var oda epeyyy gider

Bende tencere tahta kaşık ve plastikleri koymuyorum makinaya genelde cam ve porselen ürünler bide ufak tencere tava falan koyuyorum

cok severim tarif verirmisin...
kim konuşmuş geçmişi okumadım
Bizim kızlar :)) fırında yapılınca oluyor mu olmuyor mu deneyimlerini paylaşmışlar. En iyisi toprak güveç. Miss oluyor mis yıkıyorum bir güzel, sonra da kabuklu halde atıyorum içine. Çok kısık ateşte uzun süre pişiyor. Zaten çatal yada bıçak ile yoklayıp anlarsın pişince. Büyüklerinden alıyorum özellikle, tam kumpircideki gibi malzemeyi kafama göre ayarlıyorum ben tereyağı, bol kaşar, salatalık turşusu, siyah zeytin özellikle seviyorum.

Son düzenleme:
günaydın kızlar.. yaa güveçten bahsetmiş mavimli . ben de bi ara a101 den toprak güveç almıştım. daha kullanmadım.. kullanmadan önce fırına falan gönderip yüksek ısıya mı tutuluyor.. öyle birşey duymuştum. ama benim aldığım özel güveç kabı yapan yerler değil düye düşündüm.. a101 den almıştım hani işlem falan gerektirmiyor olabilir mi..

hadi yaa.. en kısa zamande geçer inşallah.. çok sürüyor mu acaba bu bulantı durumları..
Benim geçen sefer 16. haftaya kadar sürmüştü. 3 ayda 6 kilo vermiştim o zaman. Bu sefer de benzer bir performansla ilerliyor.
Doğru düzgün hiç birşey yiyemiyorum. Kraker ve leblebi ile besleniyorum. Su zaten bulantımı çok arttırdığı için içemiyorum. Bu şekilde işe gitmek ve kızımla ilgilenmeye çalışmak epey zorluyor beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…