inşallah kısa sürer yaa.. dikkat et canım..Benim geçen sefer 16. haftaya kadar sürmüştü. 3 ayda 6 kilo vermiştim o zaman. Bu sefer de benzer bir performansla ilerliyor.
Doğru düzgün hiç birşey yiyemiyorum. Kraker ve leblebi ile besleniyorum. Su zaten bulantımı çok arttırdığı için içemiyorum. Bu şekilde işe gitmek ve kızımla ilgilenmeye çalışmak epey zorluyor beni.
Gunaydin hanimlar. Hava oldukca kasvetli ve yagmurlu. Yardimcimiz camlari hic ellemeyelim, bugun sadece evin icini yapalim dedi. Dogrusu bana da mantikli geldi. Onumuzdeki hafta bosmus, camlar icin yarim gun gelirim dedi.
En son mutfaga girecek. Ben de dolap iclerini guzelce silip duzenledim. Pogaca hamuru mayalamistim. Birazdan onu da sekillendirir, pisiririm. Soguyunca da dondurucuya atarim. Ogleden sonra da kuzene gecerim. Annemle sozlestik, AVM ye gidicez. Pantolon ceket bakacakmis, arkadas olucam.
Tatil gunu olunca ne sigdiracagimi sasiriyorum. Sanki bugunler 36 saat
Ay ne güzel canim ya..
Bana da gun yetmiyor.
Tembel tembel yatiyorum.
Ders calismam lazim odaklanamiyorum.
Midem fena..
Gecmis olsun canim, gebeliktendir herhalde. Valla yattikca yatasi, hareket ettikce hareket edesi geliyor insanin. Bu hafta neden bilmem 5.30 da sak diye gozlerim aciliyor. Gayet de enerjik oluyorum. Sessiz sedasiz halledilecek isleri yapiyorum. Bu sabah hamur mayaladim mesela. Insallah komsulara ses gitmiyordur.
Canim gebeliktendir buyuk ihtimal. Insallah en kisa zamanda bunlari atlatirsinCanim bende hal yok
Evet yattikca yatasim geliyor
Bende erken uyaniyorum ama kalkmiyorum
Keske kalkabilsem
Ben makineye koyacağım tabakları sadece sudan geçiriyorum tabletin kutusunda da öyle yazıyor şu ana kadar yıkanmayan olmadı ama çevremde de çoğu kişi şöyle bir sabunlayıp atıyorBende öyle düşündüm yarın bidonu boşaltıp bakıcam ne kadar kalmış az var içinde yine 4 kg alırım. Fairy de ellerime dokunuyor kaşınıyor.
Çiçeğim alıyorum ama elimde yıkamıyorum makinaya koyarken ön yıkama yapıp yerleştiriyorum.
Sağol canım. 2 ay daha böyle gider sanırım.inşallah kısa sürer yaa.. dikkat et canım..
Car cabuk geçsin umarim.PerişanBulantılarım ve kusmalar çok yoğun canım. Kızımda da böyle olmuştu.
Selamm
10 a kadar deliksiz uyumuşum ne güzel ya.
Hafta ici 6.30da kalkmalar out.
Kahvaltilar yapildi.
Mutfağımda bulaşık yok bu bile güne pozitif başlama sebebi
2 mak. Çamaşır yıkanıp asılacak.
Yemek yapılcak (malesef)
Havada epey kasvetli hatta yağıyor suan.
Tam battaniye altı mod.
Hiç sevmem bu havalarda dışarıda olmayi.
İçimdeki madde teflonla aynı olduğu içinmiş şekerim. Çelik ve dökümler zararsız cnm onlara gectim ben deBen bilmiyorum canım herşey zararlı ona bakarsan hiç birşey kullanmamak lazım
Benim 3 lü çelik tencere setim var çorba vs yapıyorum ama döküm daha güzel . Tercih edeceksen döküm al . Ama dökümü kullanırken biraZ erken kapatmak gerekiyor çünkü sıcaklık ile pişmeye devam ediyor zatenİçimdeki madde teflonla aynı olduğu içinmiş şekerim. Çelik ve dökümler zararsız cnm onlara gectim ben de
Ben de a101 den almiştim cnm üzerinde kullanma talimati vardi öyle bişey yazmıodu normal kullandim.günaydın kızlar.. yaa güveçten bahsetmiş @mavimli . ben de bi ara a101 den toprak güveç almıştım. daha kullanmadım.. kullanmadan önce fırına falan gönderip yüksek ısıya mı tutuluyor.. öyle birşey duymuştum. ama benim aldığım özel güveç kabı yapan yerler değil düye düşündüm.. a101 den almıştım hani işlem falan gerektirmiyor olabilir mi..
Evet döküm mü alsam sığ tencereyi die de düşünüom :) agırlar ya kollarım gücsüzdür benim ondan indir kaldır hep yapabilcek miyim bilemedim :)Benim 3 lü çelik tencere setim var çorba vs yapıyorum ama döküm daha güzel . Tercih edeceksen döküm al . Ama dökümü kullanırken biraZ erken kapatmak gerekiyor çünkü sıcaklık ile pişmeye devam ediyor zaten
Kesin döküm al çelik ne boşver onu . Döküm şahane ben çok seviyorum. Annem eşim et yapsın diye aldı ve tencenin ismi x ( eşimin ismi) tavası kaldı . Ondan bahsederken hep öyle söylüyoruz annemle karacadan almıştımEvet döküm mü alsam sığ tencereyi die de düşünüom bilemedim :) agırlar ya kollarım gücsüzdür benim ondan indir kaldır hep yapabilcek miyim bilemedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?