Küçük Düşün Büyük Olsun!

A
Ahahahhh güzel düşünmüşsünüz ben de bakınıyorum sitelere cnm sanıyorum döküm alcam

A

Ahahahhh güzel düşünmüşsünüz ben de bakınıyorum sitelere cnm sanıyorum döküm alcam
Çok lezzetli yemek yapılıyor . Birde şey oluyor ya ben dökümle yemek yaparken çok heyecanla yapıyorum ve zevkle yapıyorum dur sana resim atayım benimkini

Eklentiler

• AC9EB580-4F88-4573-BCD7-6B5FE65C70C9.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 140

Hangi mağaza? Güle güle kullan hepsini.

Makineye atarken genelde sudan geçiriyorum çıkmayanları sadece yıkıyorum

Ben de hiç elimde yıkamam. Sadece sudan geçiririm hatta bazen sudan bile geçirmem. Hiç de sorunlu olmadı şimdiye kadar.

Perişan Bulantılarım ve kusmalar çok yoğun canım. Kızımda da böyle olmuştu.

Kendini çok iyi hissettiğin günler de gelecek.

Aynen ya, hiç elimde yıkamıyorum ben.

Ay kendimi bir hamarat hissediyorum ki sormayın. Evdeki 4 odamı da sildim süpürdüm havalandırdım. Mutfak, salon ve girişim kaldı.
Dün annem erzak dolabımı yerleştirmiş.
Ütü de yapmam lazım ama onu akşama ya da yarına erteleyebilirim. Bugün yıkadıklarım da kurusun diye.
Salon halısı da silinmeli ama onu yarın eşimle halletcez.

Ben granit takım almayi dusunuyorum.
Çok beğeniyorum özellikle pembesini.

Babaannelerimizin kullandığı alüminyum tencereler caydanliklarda zararlıymış ama her evde ondan varmis ozamanlar.

Hatta Anneannem hala kullanıyor maşallah 75yasinda dedemde 76yasinda.
Ciddi bir sağlık sıkıntılarıda yok cok sukur.
Rutin tansiyon şeker kolestrol

Bendeki çeliklerin markasını hic bilmiyorum.
Hem tencere hem tavası var set olarak.
Ayrıca 2 tanede yayvan teflon tavamı tenceremi iste neyse ondan var.
1 tanede pilav icin granit var.
Cizilince atiyorum.
Tahta kaşık kullaniyorum.

Kızlar arkadaş aradı akşama size geliyoruz diye . Buzluktan kurabiye kek çıkarttım patatesli milföy böreği yapıcam . Kahve çay ikramlık çekirdek Mısır . Meyve olarakta elma portakal mandalina yeter li mi sizce

Telli biogranit al canım. Ama böyle içi altı beyaz olmasın çünkü onlar çok çabuk deforme oluyor ve bence çok çirkin görünüyor bir süre sonra

Telli biogranit al canım. Ama böyle içi altı beyaz olmasın çünkü onlar çok çabuk deforme oluyor ve bence çok çirkin görünüyor bir süre sonra
Biliyorum onları evet cabuk ciziliyor bi araştırim acelem yok.

Bi heves ettim o takimlara.

Celik Tencerelerimde zaten ceyizden 14 senelik olacaklar.
Idare ediyorlar beni

Ben ev değişirsem mutfak eşyalarımı (tencere, tabak, catal-kasik set, cayci, bardak vs) değişmeyi dusunuyorum bunun içinde 2.500-3000tl civarı yetiyor bana.
Bu var aklımda bunun icin ayrıca para bile ayırmayı dusunuyorum.
Nakit almak istiyorum eminonune falan giderim indirim bulursam netten alirim.

Hayal edim olsun.

A101 e 28 aralıkta bardaklar gelecek.
Meşrubat bardaklarında gözüm var
Ihtiyacimda varken almayı dusunuyorum tanesi 2tl.
Yakından bakicam tabi modellerine.
Beğenirsem 6 tane alirim.

Bencede ya insan mutfakta daha keyifli çalışıyor o zaman . Karaca Korkmaz filan al kesin garantisi olsun . Benimkiler karaca biogranit gri renk 5 yıl çizilmeme garantisi var

Lelli emininu sarkhanin icinde ufacik bir dukkan var. Girisi kucuk ve alt kata iniyor.
Nehirin ve bambumun dunya kdr urununu cok ucuza aldim.
Ben nehirin 2 granit tavasini kullaniyorum
Her hafta elimin altinda makinede yikaniyor daha cizik yok. Ztn agirlar tas gibi. Tahta kasik kullanmak yeterli oluyor.

elenaferrante yvves rocher ( dogrumu yazdimki acaba)

Bencede ya insan mutfakta daha keyifli çalışıyor o zaman . Karaca Korkmaz filan al kesin garantisi olsun . Benimkiler karaca biogranit gri renk 5 yıl çizilmeme garantisi var
Ayy sorma kuzu ya.
Bendekilerde iyi durumda hani cok yıpranmış degil ama 14 senelik iste insan değişiklik istiyor ya.
Mesela kahvaltı setim yok benim almamistik.
Çok da gereklimi bilmem ama hevesim var.
Uygun bir takım almak istiyorum.
Çay icin 3 set almıştım bardak takim boyle boyle alirim

Ayy ciddimisin?
Ben bayadir gitmedim eminonune ama duyuyorum çeyiz icin hep uygun uygun aldiklarini.
Hevesleniyorum ya artık yıllar sonra çeyiz düzerim ben
Ikıncı bahar :)

Not aldim bile gider gitmez incelicem.
Şimdiden liste yapip netten kabataslak fiyatlarına baktim istediklerimin.
3bin tl benim isimi cok rahat goruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…