Ahahahhh güzel düşünmüşsünüzKesin döküm al çelik ne boşver onu . Döküm şahane ben çok seviyorum. Annem eşim et yapsın diye aldı ve tencenin ismi x ( eşimin ismi) tavası kaldı . Ondan bahsederken hep öyle söylüyoruz annemle karacadan almıştım
Çok lezzetli yemek yapılıyor . Birde şey oluyor ya ben dökümle yemek yaparken çok heyecanla yapıyorum ve zevkle yapıyorum dur sana resim atayım benimkiniA
Ahahahhh güzel düşünmüşsünüzben de bakınıyorum sitelere cnm sanıyorum döküm alcam
A
Ahahahhh güzel düşünmüşsünüzben de bakınıyorum sitelere cnm sanıyorum döküm alcam
A
Sağol canımCar cabuk geçsin umarim.
Ben de o günlerin gelmesini bekliyorum. 4. aydan sonra 10 kaplan gücündeydim:))
Ben de sabah simit yedim. Sürekli bulantı hissi çok rahatsız edici yahuelecda umarim kisa sürede geçer bu sefer ben de öyle kötü oluyordum cok iyi anlıyorum seni zeytin simit elma falan iyi geliodu bana
Ben de o günlerin gelmesini bekliyorum. 4. aydan sonra 10 kaplan gücündeydim:))
Hem de nasıl bazılarının ikincisi daha kolay geciomuş umarım seninki de kısa sürerBen de sabah simit yedim. Sürekli bulantı hissi çok rahatsız edici yahu
Bu aksam kardesime dogum gunu hediyesi canta aldim. Gozume az geldi bsy daha ilave edicem
Cesitli markalarda yuz kremi denedim begenmedim kullandigim markadan aldim. Oburlerini dirsek ve dizlerime kullanicam.
Dus jeli hediyem vardi ( bana ozel dogum gunu hediyesi) bide puanla roll on derken ne kdr ihtiyac varsa topladim.
Roll on daha az zararsiz bir urun.
Bende öyle düşündüm yarın bidonu boşaltıp bakıcam ne kadar kalmış az var içinde yine 4 kg alırım. Fairy de ellerime dokunuyor kaşınıyor.
Çiçeğim alıyorum ama elimde yıkamıyorum makinaya koyarken ön yıkama yapıp yerleştiriyorum.
Makineye atarken genelde sudan geçiriyorum çıkmayanları sadece yıkıyorum
PerişanBulantılarım ve kusmalar çok yoğun canım. Kızımda da böyle olmuştu.
Ben makineye koyacağım tabakları sadece sudan geçiriyorum tabletin kutusunda da öyle yazıyor şu ana kadar yıkanmayan olmadı ama çevremde de çoğu kişi şöyle bir sabunlayıp atıyor
ben sadece makineye konmayacak ürünleri ve tencereleri elde yıkıyorum
Telli biogranit al canım. Ama böyle içi altı beyaz olmasın çünkü onlar çok çabuk deforme oluyor ve bence çok çirkin görünüyor bir süre sonraBen granit takım almayi dusunuyorum.
Çok beğeniyorum özellikle pembesini.
Babaannelerimizin kullandığı alüminyum tencereler caydanliklarda zararlıymış ama her evde ondan varmis ozamanlar.
Hatta Anneannem hala kullanıyor maşallah 75yasinda dedemde 76yasinda.
Ciddi bir sağlık sıkıntılarıda yok cok sukur.
Rutin tansiyon şeker kolestrol
Bendeki çeliklerin markasını hic bilmiyorum.
Hem tencere hem tavası var set olarak.
Ayrıca 2 tanede yayvan teflon tavamı tenceremi iste neyse ondan var.
1 tanede pilav icin granit var.
Cizilince atiyorum.
Tahta kaşık kullaniyorum.
Biliyorum onları evet cabuk ciziliyor bi araştırim acelem yok.Telli biogranit al canım. Ama böyle içi altı beyaz olmasın çünkü onlar çok çabuk deforme oluyor ve bence çok çirkin görünüyor bir süre sonra
Bencede ya insan mutfakta daha keyifli çalışıyor o zaman . Karaca Korkmaz filan al kesin garantisi olsun . Benimkiler karaca biogranit gri renk 5 yıl çizilmeme garantisi varBiliyorum onları evet cabuk ciziliyor bi araştırim acelem yok.
Bi heves ettim o takimlara.
Celik Tencerelerimde zaten ceyizden 14 senelik olacaklar.
Idare ediyorlar beni
Ben ev değişirsem mutfak eşyalarımı (tencere, tabak, catal-kasik set, cayci, bardak vs) değişmeyi dusunuyorum bunun içinde 2.500-3000tl civarı yetiyor bana.
Bu var aklımda bunun icin ayrıca para bile ayırmayı dusunuyorum.
Nakit almak istiyorum eminonune falan giderim indirim bulursam netten alirim.
Hayal edim olsun.
Ben granit takım almayi dusunuyorum.
Çok beğeniyorum özellikle pembesini.
Babaannelerimizin kullandığı alüminyum tencereler caydanliklarda zararlıymış ama her evde ondan varmis ozamanlar.
Hatta Anneannem hala kullanıyor maşallah 75yasinda dedemde 76yasinda.
Ciddi bir sağlık sıkıntılarıda yok cok sukur.
Rutin tansiyon şeker kolestrol
Bendeki çeliklerin markasını hic bilmiyorum.
Hem tencere hem tavası var set olarak.
Ayrıca 2 tanede yayvan teflon tavamı tenceremi iste neyse ondan var.
1 tanede pilav icin granit var.
Cizilince atiyorum.
Tahta kaşık kullaniyorum.
Ayy sorma kuzu ya.Bencede ya insan mutfakta daha keyifli çalışıyor o zaman . Karaca Korkmaz filan al kesin garantisi olsun . Benimkiler karaca biogranit gri renk 5 yıl çizilmeme garantisi var
Ayy ciddimisin?Lelli emininu sarkhanin icinde ufacik bir dukkan var. Girisi kucuk ve alt kata iniyor.
Nehirin ve bambumun dunya kdr urununu cok ucuza aldim.
Ben nehirin 2 granit tavasini kullaniyorum
Her hafta elimin altinda makinede yikaniyor daha cizik yok. Ztn agirlar tas gibi. Tahta kasik kullanmak yeterli oluyor.
elenaferrante yvves rocher ( dogrumu yazdimki acaba)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?