- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
Lelli emininu sarkhanin icinde ufacik bir dukkan var. Girisi kucuk ve alt kata iniyor.
Nehirin ve bambumun dunya kdr urununu cok ucuza aldim.
Ben nehirin 2 granit tavasini kullaniyorum
Her hafta elimin altinda makinede yikaniyor daha cizik yok. Ztn agirlar tas gibi. Tahta kasik kullanmak yeterli oluyor.
elenaferrante yvves rocher ( dogrumu yazdimki acaba)
Ayy ciddimisin?
Ben bayadir gitmedim eminonune ama duyuyorum çeyiz icin hep uygun uygun aldiklarini.
Hevesleniyorum ya artık yıllar sonra çeyiz düzerim ben
Ikıncı bahar :)
Not aldim bile gider gitmez incelicem.
Şimdiden liste yapip netten kabataslak fiyatlarına baktim istediklerimin.
3bin tl benim isimi cok rahat goruyor.
Doğumgününü deyince ben de öyle tahmin ettim. Yves rocher i ben de çok seviyorum
Ya canım kahvaltı seni benimde Yok ve gereksiz buluyorum. Çünkü reçeller filan hep ekmek oluyor tabak kirli görünüyor onu bulaşık makinasına atıyorsun sonra ee takım o an bozulmuş oluyo masaya başka tabaklar geliyor boşver Bebişim senAyy sorma kuzu ya.
Bendekilerde iyi durumda hani cok yıpranmış degil ama 14 senelik iste insan değişiklik istiyor ya.
Mesela kahvaltı setim yok benim almamistik.
Çok da gereklimi bilmem ama hevesim var.
Uygun bir takım almak istiyorum.
Çay icin 3 set almıştım bardak takim boyle boyle alirim
Bende a101 kapaklı camlardan almistim isimi goruyor.Ya canım kahvaltı seni benimde Yok ve gereksiz buluyorum. Çünkü reçeller filan hep ekmek oluyor tabak kirli görünüyor onu bulaşık makinasına atıyorsun sonra ee takım o an bozulmuş oluyo masaya başka tabaklar geliyor boşver Bebişim sen
Benimde hic bulantim olmamisti.elecda tez zamanda düzelir umarım
Benim hiç bulantım olmamıştı
Sadece 1 kez kustum
Allahım o zaman dedim ki ne kadar zormuş
Bu hafta çok güzel şeyler var ya masa örtüsü geliyor kırmızı puantiyeli benim olmalı allahımmm. Küçük ev aletlerimde kırmızı zaten çok güzel olacak. Birde sümbül geliyormuş ama neyse dedim çok param gitmesin örtü yeterBende a101 kapaklı camlardan almistim isimi goruyor.
A101 olmasa mutfağı nasil dayayıp dosicekmisiz :)
Seramik renkli tek tek ürünler şahane oluyor benceEvet ben de çeyizde bir tek kahvaltı seti aldığima pişman oldum, gerek yokmuş.tr_lelli kendi setini kendin birbirine uyumlu seylerle kurabilirsin. Desenli güzel taneyle satilan tabaklardan alip kahvaltilik minik tabklarla uydurabilirsin, yoksa set halinde alinca içinde birsürü parcası oluyor. Mesela benimkinde 6 tane haslanmiş yumurta koyma kabi var, sorsan 1 kere bile kullanmadim
Kiz kardesim yeni yeni ceyiz dizmeye basladi, bambu servisliklerden aldı 2 tane simdi ona uyduruyor. Dedigin gibi seramikler herseye uyuyor gercekten, birde masa örtüsü ya da amerikan servis çok degistiriyor masayi.Seramik renkli tek tek ürünler şahane oluyor bence
Benimde hic bulantim olmamisti.
Yani hep as ermek istemistim (yani bisi sanıyordum aş ermek olayini) hic aş falan ermedim..
Canım bisi istemedi.
3 takım kahvaltı icin pasta tabağı aldım.Evet ben de çeyizde bir tek kahvaltı seti aldığima pişman oldum, gerek yokmuş.tr_lelli kendi setini kendin birbirine uyumlu seylerle kurabilirsin. Desenli güzel taneyle satilan tabaklardan alip kahvaltilik minik tabklarla uydurabilirsin, yoksa set halinde alinca içinde birsürü parcası oluyor. Mesela benimkinde 6 tane haslanmiş yumurta koyma kabi var, sorsan 1 kere bile kullanmadim
Kesinlikle öyleBen de normalde iştahlı ve kolay kilo alabilen biriyim
Hamileliğimde herşeyi yiyeceğimi düşünmüştüm
Ama ilk 3 ay kilo verdim
Midem bulanıyordu yiyesim yoktu
Hep uyudum
2. Hamilelik de en zor yan evde ilgilenmen gereken diğer çocuğunun olması sanırım
Valla bencede Amerikan servis ve onun peçeteleri oluyor benimde var herkes bayılıyor masama . Keşke fırsat olsa başka renk te alsaymışım diyorumKiz kardesim yeni yeni ceyiz dizmeye basladi, bambu servisliklerden aldı 2 tane simdi ona uyduruyor. Dedigin gibi seramikler herseye uyuyor gercekten, birde masa örtüsü ya da amerikan servis çok degistiriyor masayi.
Kahvaltilik konulan minik kapları sayi olarak cok cok alirsan hem arkadaslarin dedigi gibi biri yikanirken digerini kullanirsin, herseye uyar. Bak benim sette caydanlikta vardi, bir iki kullandim sonra kaldirdim, hep elektrikliyi kullaniyorum şu an.3 takım kahvaltı icin pasta tabağı aldım.
3ünüde cok beğenerek aldim.
Aslında onlara uygun çay seti ve kahvaltı tabakları uydurabilirim.
Biri desenli 2si tek renk ama modelleri farkli.
Ben burayi ara ara okuyorum ama pek yazmiyorum.Masallah sen de hem yeni evlisin, hem kendine özen gösteriyosun, hem evine sofrana özen gösteriyorsun, pek hamaratsin. Allah herseyi de gönlüne göre versin insallahValla bencede Amerikan servis ve onun peçeteleri oluyor benimde var herkes bayılıyor masama . Keşke fırsat olsa başka renk te alsaymışım diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?