Çok teşekkür ediyorum canım çabalıyorum inşallah başarabiliyorumdurBen burayi ara ara okuyorum ama pek yazmiyorum.Masallah sen de hem yeni evlisin, hem kendine özen gösteriyosun, hem evine sofrana özen gösteriyorsun, pek hamaratsin. Allah herseyi de gönlüne göre versin insallah
Valla bencede Amerikan servis ve onun peçeteleri oluyor benimde var herkes bayılıyor masama . Keşke fırsat olsa başka renk te alsaymışım diyorum
Bizde az önce kardeşimle bunu konuştuk o da 29 yaşında erkek.Eskiden olsa haftasonları
AVM gezmek çok hoşuma giderdi
Her gittiğimizde de alınacak birşeyler illa ki bulurdum
Yemek içmek alışveriş derken en az 200 harcardık
Ama artık ne alışveriş yapma isteğim ne de o kalabalığa girme isteğim var
Ancak çok ara verince ya da ihtiyaçtan dolayı gitmek istiyorum
Esilaa ne alakası var evlilik neden sana göre olmasın arada olabilecek şeyler . Neden kapıya vurup gelmiyor musun diye sormadın kiBenim bugun hic keyfim yok
Sabah evimize geldik, esim isten cikip geldi
Hersey 10 dk ya hazirdi sofra hazir olmak uzereydi.
Bi elimi yuzumu yikayayim dedi 45 dk banyodan cikmadi.
Meger dus akabini fln yikamis cami acik kalinca cok tozlaniyor.
O kdr uzuldumki hersey buz gibi oldu.
Temizlige dair ne var sa ilk sirada o an o tozu fark etmis ve temizlemeye girismis
Sessiz tartistik sadece zamanimiydi hersey buz gibi oldu ben seni bekliyorum dedim
Sustuk. Iki lokma zor yedik.
Ne oldugunu anlamadim dedi konusmaya calisirken daha cok batirdi
Simdi yatti uyuyor.
Yarin donecek uc hafta evde yokuz
Benimkide boyle bir hayat iste..
Acaba evlilik bana gore mi deil benmi cok buyutup abartiyorum.
Cok kotuyum elim kolum kalkmiyor.
Mutfagi toplamadim. Yemekte yapmicam.
Oyle yatiyorum.
Günlük için takım Yok benim. Misafir takımım var karaca . Arada günlük sabah kullanıyoruz eşimle inanılmaz zevkli oluyor ama keşke daha çok parça olsaydıBen bir kac takim runner amerikan servis fln aldim.
Kahvalti takimim var ama bana hediye geldi ben almayacaktim
Benim gunluk beyaz porselenlerim var.
Her sofraya uyuyor.
Kahvalti takimi ilk zamanlar kullandim ama simdi elim gitmiyor. Parca sayisi yetmiyor ztn.
Gerekli bsy degil bence.
Esilaa ne alakası var evlilik neden sana göre olmasın arada olabilecek şeyler . Neden kapıya vurup gelmiyor musun diye sormadın ki
Günlük için takım Yok benim. Misafir takımım var karaca . Arada günlük sabah kullanıyoruz eşimle inanılmaz zevkli oluyor ama keşke daha çok parça olsaydı
Canım sanki gecen haftada böyle bir tartışmanız olmuştu dimi.Benim bugun hic keyfim yok
Sabah evimize geldik, esim isten cikip geldi
Hersey 10 dk ya hazirdi sofra hazir olmak uzereydi.
Bi elimi yuzumu yikayayim dedi 45 dk banyodan cikmadi.
Meger dus akabini fln yikamis cami acik kalinca cok tozlaniyor.
O kdr uzuldumki hersey buz gibi oldu.
Temizlige dair ne var sa ilk sirada o an o tozu fark etmis ve temizlemeye girismis
Sessiz tartistik sadece zamanimiydi hersey buz gibi oldu ben seni bekliyorum dedim
Sustuk. Iki lokma zor yedik.
Ne oldugunu anlamadim dedi konusmaya calisirken daha cok batirdi
Simdi yatti uyuyor.
Yarin donecek uc hafta evde yokuz
Benimkide boyle bir hayat iste..
Acaba evlilik bana gore mi deil benmi cok buyutup abartiyorum.
Evliligin yasadigim olmadugini biliyorum
Cok kotuyum elim kolum kalkmiyor.
Mutfagi toplamadim. Yemekte yapmicam.
Oyle yatiyorum.
Canım sanki gecen haftada böyle bir tartışmanız olmuştu dimi.
Yazmistin.
Yani evet evlilik tozpembe degil.
Sen heves etmişsin o da agırdan almis.
Mesela ben evde gereksiz yükselirim bir anda.
Esim alıştı artık şakaya vuruyor.
Mesela bu niye burda.
Niye bu kapı açık kaldi.
Hatta az önce koltuğa kahve döktüm kendime söve söve sildim.
Esim dökseydi kucuk kıyamet kopardı aniden carlardım sonra pişman oluyorum tabi.
Esim gorseydi zaten derdi direk onu ben dokseydim ohoooo oo derdi.
Alıştı bu anı çıkışlarıma ses etmiyor.
Yani evlilik belli bir zaman sonra alışkanlık oluyor.
Alışıyorsun
Biraz gormeyip duymamaya ya da onu oyle kabul etmeye.
Esime zilyon defa söylememe rağmen o yinede sigara içerken mutfağın kapısını açık bırakır mesela bende bin defa uyaririm.
O hala açık bırakır unutuyorum diyor.
Yani insan 14senedirdemi unutur.
Artık her sigaraya kalktığında tembihliyorum.
Ben şahsen bekar hayatinmi evli hayatinmi deseler evlilik derim.
Ben bekar hayatimi hic ozlemiyorum.
Tasinmayi cok seviyorum ben gereksizleri rahatlikla eleyebiliyorsun.Çeyizlik benim de çok pişmanlıklarım var. Seneye kendi evimize taşıncaz kısmetse.
Oraya giderken evlenirken aldığım salon halılarımı götürmeyeceğim.
Salondaki konsolumu da sevmiyorum, aslında güzel ama gereksiz buluyorum.
Misafir yemek takımlarını da koyacak bir yer elbet bulurum.
Konsoldaki misafir kadehlerini komple bırakacam. 12 kadeh, 12 uzun bardak, 12 kısa bardak, 2 karaf. Lüzumsuz masrafmış, neden aldım ki. Bir de oturma odam var. Köşe koltuk ve tv ünitesi.
Onları da götürmeyeceğim. Komple satmayı düşünüyorum.
Salondaki koltuklarımın döşemelerini değiştirmek istiyorum. Eskimedi ama değişiklik olsun diye. Salona da halı alacağım doğal olarak.
Sonra kızıma dolap ve yatak almam lazım. 1,5 yaşında ve beşiktw yatıyor, seneye adam gibi bir yatak ister artık, eşyaları da çekmecede duruyor. Dolap da şart.
Mutfak için de ankastre olur inşallah, öyle olursa set almam lazım. Benim fırınım küçük fırın, ocağım da set üstü.
Çelik tencerelerimi götürmem, hiç güzel değiller. Yeni tencereler edinmem gerekecek.
Kahvaltı takımım çok güzel. Kullanıyoruz sürekli. Ben seviyorum. Ama kocaman 6 tabağı var. Onları satarım belki, hiç kullanmadım. 6 küçük tabağını kullandık hep.
Oy her şey masraf.
Ben karistirdim demekki biri yazmıştı gecen haftalardaYok uzun zamandir olmamisti, ben degildim esimle pek sorun yasamazdim ama boyle talihsiz olaylar arada cikiyor.
Hatta ben onun istekleri dogrultusunda sekillendirebiliyorum pek karismiyorum rahat etsin istiyorum. Su zor donemde cok beklentim yok onun varligi yetiyor onu zorlayacak seceneklerle gitmiyorum oda beni zorlamiyor ama bu sabah oyle diyince cok.sasirdim kotu oldum
Ben ilk anda uzuldugumde o benden beter oldu dogru duzgu aciklasa ozur dilese uzamayacak.
Olan oldu ziyan oldu gitti iste ztn kisitli vakit var.
Ben yoruldum tepkilerim de degismeye basliyor.
Rabbime sigindim bekliyorum.
Tasinmayi cok seviyorum ben gereksizleri rahatlikla eleyebiliyorsun.
Yepisyeni şeyler alıyorsun falan.
Hayırlısı olsun umarım uyguna halledersin.
Şu büyük servis tabanlarınıda ben hic sevmiyorum.
3 takım var evde hic de kullanmıyorum gereksiz büyük.
Yemek de pilav yanina et bisi koysan az gorunuyor.
Biri gelse ikramlık koysan gereksiz yer kapliyor.
Ben hep pasta tabağı kullaniyorum.
Ben karistirdim demekki biri yazmıştı gecen haftalarda
Erkekler evde rahat edelim istiyorlar evet.
Benim esimde evde bi keyif yapabiliyorum bi dinleniyorum der.
Özür dilemezler ya kolay kolay olayi akışına bırakıyor genelde erkekler.
Biraz duz mantiklar.
Bizim gibi ince düşunmuyorlar.
Allah ferahlık huzur versin.
bence yeterli ama aklın takıldıysa 2 dakikada garnitürlü makarna salatası ya da yoğurtlu havuç salatası yapabilirsin güzel bir alternatif olur börekle beraber iyi giderKızlar arkadaş aradı akşama size geliyoruz diye . Buzluktan kurabiye kek çıkarttım patatesli milföy böreği yapıcam . Kahve çay ikramlık çekirdek Mısır . Meyve olarakta elma portakal mandalina yeter li mi sizce
Ya işte set halinde alınan şeyler aman boşverBen misafir icin hic bsy ayirmadim dusunmuyorumda.
Ztn su an az geliyoruz. Amerikan servislerin tumunu kullaniyorum yemek takimlarini da herseyi kullaniyorum. Bir araya gelsekte kullanirim misafir benden kiymetli olamazki.
Bosver tadini cikar. Oh afiyet seker olsun.
Aslında bende düşündüm bi irmik tatlısı filan ama tabakta herşey tatlı oluyor telli yatuce_tuce bencede yeterli ama yalanci tavuk gogsu yapabilirsin kahveyle tatli niyetine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?