Ben eşim azcık Fazla kalsa koşa koşa gidip kapıya vuruyorumNe bileyim kotu oldu sandim hasta oldu sandim adam banyoyu temizlemeye girisms makina calisiyordu su sesini duymadim
Evden bende hiç öyle bir sürü birşeyim Yok yemek takımım kendinden desenli ve tabakların şekilleri böyle farklı herkes o yüzden çok beğeniyorİndirim için migrosa gittim ama gittiğim mağaza orta boy bir mağazaydı istediklerimi bulamadım 3m migrosa gitmek lazım denk gelirse bakarım artık
ben evlenirken misafir takımımı da günlüğü de kütahya porselenden aldım ikisinden de memnunum
günlük takımım beyaz kendinden kabartmalı desenleri olan bir takım
yapıştırma desenleri yok o yüzden çok rahat yıkıyorum makinede hiç birşey olmuyor
misafir takımımda ise yaldızlar var onu elde yıkıyorum misafir sonrası
çeyizimi alırken çok ıncık cıncık doldurmadım ben gerekli şeyleri aldım ve çok indirim takip ettim a101 indirimler, carrefourun migrosun cam ürünlere yüzde 50 indirimleri hep oralardan aldım uyguna aldım herşeyimi
Kurabiyeler tatlıysa evet salata olur hem cok gozukurYa işte set halinde alınan şeyler aman boşver
Nohutu esim yemiyor fasulyemde kalmadi.@mutlu1988 güle güle kullan. Ben de hep altın kolye mi alsam diyorum, çünkü sürekli kolye takıyorum. Bir tane zarif bir kolye, sürekli günlük takmalık. Ama sonra hep vazgeçiyorum.
tr_lelli buzlukta fasulye nohut et varsa düdüklüye koyuver.
Eşime dedim ki salatada yapıcamKurabiyeler tatlıysa evet salata olur hem cok gozukur
Hahaha :)Eşime dedim ki salatada yapıcamgüne mi geldik canım gerek Yok dedi allahım neyse
Ohh afiyet olsun simdiden.Mercimek çorbası yaptım 8 dk da Harika özleşerek pişti . Hemen düdüklüyü yıkadım ardına patatesleri koydum 4 dk da haşlandı. Dolapta 1.5 patlıcan vardı onu doğradım salça soğan sarımsak vs tencereye attım kendime o pişiyor . Eşime et çıkartmıştım onu patates soğan sarımsak havuç filan düdüklüye attım oda pişiyor bende kahve yaptım mozaik pasta vardı onunla yicez . Akşamada bu yemekler inşallah. Onun dışında geçen misafir inşallah öyle incik boncuk ev hediyesi getirmez allahım sevmiyorum ya ev boş yere doluyor
Mercimek çorbası yaptım 8 dk da Harika özleşerek pişti . Hemen düdüklüyü yıkadım ardına patatesleri koydum 4 dk da haşlandı. Dolapta 1.5 patlıcan vardı onu doğradım salça soğan sarımsak vs tencereye attım kendime o pişiyor . Eşime et çıkartmıştım onu patates soğan sarımsak havuç filan düdüklüye attım oda pişiyor bende kahve yaptım mozaik pasta vardı onunla yicez . Akşamada bu yemekler inşallah. Onun dışında geçen misafir inşallah öyle incik boncuk ev hediyesi getirmez allahım sevmiyorum ya ev boş yere doluyor
Tesekkurler. Ben gunluk takmaya istiyordum ne zamandir. is yerinee kullanmak icin. indirim varken de aldim. zaten baska almam. bunlar yeter bana@mutlu1988 güle güle kullan. Ben de hep altın kolye mi alsam diyorum, çünkü sürekli kolye takıyorum. Bir tane zarif bir kolye, sürekli günlük takmalık. Ama sonra hep vazgeçiyorum.
tr_lelli buzlukta fasulye nohut et varsa düdüklüye koyuver.
İşte bende fazla mutfak eşyası sevmiyorum şuan dolaplarım tam durumda valla birtek şey alınsa fazla olacak sana hak veriyorum bu durumdaOhh afiyet olsun simdiden.
Eline saglik.
Bende sevmiyorum.
Hiç bisi getirsinlerde istemiyorum.
Bir ablam var o sürekli hediye alır.
şekerlik, güveç, tabak hep bisi alır gelir.
Alma diyorum yani nazimin geçtiği biridir.
Çalışıyosun sanada yazık ablacim ihtiyacım yok diyorum o illa alır.
Ben ona genelde onun sevdiği şeyleri alirim.
Taki sever parfüm sever oyle şeyler alirim.
Geçengün takı seti vardi kardeşim takı atölyesinde calisiyor o yapmıştı ona verdim cok sevindi.
Kendime deodorant alırken onada alırım cok sevinir.
Ama o bana surekli aliyor mahcup da oluyorum kullanmiyorumda.
Kocaman meyve tabağı almış ben o tarz kullanmiyorum.
Güveç almış o güveç ısınana kadar fırın bir dünya elektrik yakar ocakda ancak ama büyük bana göre baya duruyor oyle.
Şekerlik almış benim 4 tane var zaten napim daha fazlasini.
Düşünüyor Allah razi olsunda ama ihtiyacım yokken ona yazık ben onu dusunuyorum.
Hadi kalk 5 dk da yaparsınMaşallah
Ben bir şehriye çorbası koycam. Üşeniyorum
Hadi kalk 5 dk da yaparsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?