Küçük Düşün Büyük Olsun!

merhaba kizlar. ben bugun 1850 lira degerinde 14 gram 14 ayar 2 kolte bie bileklik aldim gunluk kullanmak icin. ne zamandir istiyordum.indirim varken alayim.dedim. ustelik 7 taksitle elden odeyecegiz tanidik kuyumcu oldugundan. insaallah bundan sonra gram ve ata almaya devam

İndirim için migrosa gittim ama gittiğim mağaza orta boy bir mağazaydı istediklerimi bulamadım 3m migrosa gitmek lazım denk gelirse bakarım artık
ben evlenirken misafir takımımı da günlüğü de kütahya porselenden aldım ikisinden de memnunum
günlük takımım beyaz kendinden kabartmalı desenleri olan bir takım
yapıştırma desenleri yok o yüzden çok rahat yıkıyorum makinede hiç birşey olmuyor
misafir takımımda ise yaldızlar var onu elde yıkıyorum misafir sonrası

çeyizimi alırken çok ıncık cıncık doldurmadım ben gerekli şeyleri aldım ve çok indirim takip ettim a101 indirimler, carrefourun migrosun cam ürünlere yüzde 50 indirimleri hep oralardan aldım uyguna aldım herşeyimi

Ne bileyim kotu oldu sandim hasta oldu sandim adam banyoyu temizlemeye girisms makina calisiyordu su sesini duymadim
Ben eşim azcık Fazla kalsa koşa koşa gidip kapıya vuruyorum rahat ol herkesin evinde olabilecek birşey millet nasıl kavga ediyor bizim binada duysan. Geçen gün bir kadın dayak yiyor sandım meğer alt komşuymuş ve bana şakalaşıyorduk dedi tamamen yalan . Onun alt katında eşimin uzman arkadaşı oturuyor yukarı çıkacağım birgün sürekli kavga ediyorlar demiş eşime kıza kalsa şakalaşıyorlardı

Pilav ve mercimek çorbası var sulu yemeğim yok.
Ne yapsam ne pisirsem düşüncesinden biktim.
Yapmakdan ziyade düşünmekten bezdum.

Bisi uyduricim artik.

2. Mak çamaşır astım 3. Mak extra çıktı ben kahveyi dökünce

Ama gercekden leke kalmadi tay tüyü koltukların leke tutmazligini da test etmiş oldum.
Beyaz kalıp sabunla sildim.

Şu beyaz kalıp sabunların yerini gercekden bisi tutmuyor.
Hangi deterjan olursa olsun bu baska guzel.
Hem ocak ızgaralarına gözlerine
Hem el bezlerine.
Hem toz bezlerine
Hem beyazlara
Hem lekelere
Hem hali koltuk silmeye ben cok seviyorum.

Kalıp sabunumuz hic eksik olmaz

Evden bende hiç öyle bir sürü birşeyim Yok yemek takımım kendinden desenli ve tabakların şekilleri böyle farklı herkes o yüzden çok beğeniyor

@mutlu1988 güle güle kullan. Ben de hep altın kolye mi alsam diyorum, çünkü sürekli kolye takıyorum. Bir tane zarif bir kolye, sürekli günlük takmalık. Ama sonra hep vazgeçiyorum.

tr_lelli buzlukta fasulye nohut et varsa düdüklüye koyuver.

Nohutu esim yemiyor fasulyemde kalmadi.
Buzlukda hazirda.
Uydurcam bisi et sote falan gibi bisi

Mercimek çorbası yaptım 8 dk da Harika özleşerek pişti . Hemen düdüklüyü yıkadım ardına patatesleri koydum 4 dk da haşlandı. Dolapta 1.5 patlıcan vardı onu doğradım salça soğan sarımsak vs tencereye attım kendime o pişiyor . Eşime et çıkartmıştım onu patates soğan sarımsak havuç filan düdüklüye attım oda pişiyor bende kahve yaptım mozaik pasta vardı onunla yicez . Akşamada bu yemekler inşallah. Onun dışında geçen misafir inşallah öyle incik boncuk ev hediyesi getirmez allahım sevmiyorum ya ev boş yere doluyor

Ohh afiyet olsun simdiden.
Eline saglik.
Bende sevmiyorum.
Hiç bisi getirsinlerde istemiyorum.

Bir ablam var o sürekli hediye alır.
şekerlik, güveç, tabak hep bisi alır gelir.
Alma diyorum yani nazimin geçtiği biridir.

Çalışıyosun sanada yazık ablacim ihtiyacım yok diyorum o illa alır.

Ben ona genelde onun sevdiği şeyleri alirim.
Taki sever parfüm sever oyle şeyler alirim.
Geçengün takı seti vardi kardeşim takı atölyesinde calisiyor o yapmıştı ona verdim cok sevindi.

Kendime deodorant alırken onada alırım cok sevinir.

Ama o bana surekli aliyor mahcup da oluyorum kullanmiyorumda.

Kocaman meyve tabağı almış ben o tarz kullanmiyorum.
Güveç almış o güveç ısınana kadar fırın bir dünya elektrik yakar ocakda ancak ama büyük bana göre baya duruyor oyle.

Şekerlik almış benim 4 tane var zaten napim daha fazlasini.

Düşünüyor Allah razi olsunda ama ihtiyacım yokken ona yazık ben onu dusunuyorum.

Maşallah
Ben bir şehriye çorbası koycam. Üşeniyorum

Tesekkurler. Ben gunluk takmaya istiyordum ne zamandir. is yerinee kullanmak icin. indirim varken de aldim. zaten baska almam. bunlar yeter bana

İşte bende fazla mutfak eşyası sevmiyorum şuan dolaplarım tam durumda valla birtek şey alınsa fazla olacak sana hak veriyorum bu durumda

Hadi kalk 5 dk da yaparsın

Kalktım kalktım.
Çorba koydum.
Kızıma dünden kalan biber dolmasını ısıttım, ama 3 kaşık yedi.
Akşama da etli patlıcan yapcam. Malzemeleri çıkardım.

Şimdi salon mutfak ve girişi süpürcem.
Makineye banyo paspas ve ayak havlularını attım

Kizlar maşşallah size :) ben de isten geldim baktim apartmanin elektrigi falan baglaniyor, yani 50 gündür bedava kullandığımız elektirik artik abonelikleri yapildigi icin bugunden sonra bize ait olacak. Sagolsun müteahhit bize 50 gün elektriği karsiladi. Bundan sonra ne gelir elektik faturasi öğrenmiş oluruz. Bi de apartmana bugun iki aile daha taşındı sayimiz giderek artıyor :) bugun şoktan aldığım bezelye yi yapim dedim. Buralarda bezelye pek bulamıyoruz o sebeble ilk defa bezelye yemegi yapiyorum. İnsallah guzel olur. Suan pisiyor.
Ha bi de dün aksam yengemlere dondurucudan biber falan verdim demistim ya. Neyse bi posetide aceleden sigdiramadim sonra yataga gecerken aklima geldi esim ayaktaydi canım sana zahmetda dondurucunun ustunde dolmalik biber poseti var onu koysana ben aceleden koyamadim dedim. Neyse koydu geldi. Bugub isten ciktiktan sonra eve geldim bi poset kuşbaşı et çıkarayım dedim ki ne goreyim dondurucumun agzi hafif açık. İcindeki cekmeceyi tam itmemiş bizimkisi. Nasil korktum anlatamam. Allahtan sadece üst cekmecede o dolmalik biberin yarisi kadar olanida çözülmüş digerlerinde hiç birşey yok. Eger gec gelseydim veya ne bilim dondurucudan birsey lazim olmasa öylece hepsi erirdi. Sinirden bi mesaj attim eşime. Dondurucudaki herseyi çöpe attimgitti sayende diye. Emegime mi yanayim, o kadar gidaya mi yanayimo diye onu da bilerek telaslandirdim :) aradi neyse bu da ders olsun dedim.

Ayy bezelye yemegi cok güzel oldu. İki poset daha mii alsam. Bir alana bir bedava kampanyası devam ediyor. Dondurucuda bulunsun dimi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…