Benimde batarya ihtiyacım var koçtaş ve tekzene bakicam300 yakit geldi. Odedim. Musluk akıtıyor. Yeni alacagim lavabo bataryasi. Hep masraf.
Sende bendensinBen kahvalti takimi aldim 2 tane yemek takimi var ama ben aktif olarak
Kahvalti takiminin tabaklarini meyve borek corek kahvaltilik cerez koymak icin cok sık kullaniyorum
2 yemek takimindan birini cok sık kullaniyorum.
O geniş servis tabaklarinida cok seviyorum.
Tavuk sis yaptin yanina pilavi kapayip veriyorum . Esimleyken böyle ozenmek güzel oluyor. Ailem gelincede genelde ikrami cok hazirlarsam kullaniyorum rahat oluyor..
Sağol canim benim kahvalti takimimda yumurta kabi yoktu ben esimle ikimiz icin 2 tane almistim sadece baskasi icin uok bize kadarSende bendensin
kahvaltida yemekte 5 cayinda o geniş tabaklari kullanmayi çok seviyorum.
cok kullanışlı oluyorlar.
gülerek iyi günlerde kullan aldıklarını.
benim mutfak esyam farkli zamanlarda alınmış şeylerSağol canim benim kahvalti takimimda yumurta kabi yoktu ben esimle ikimiz icin 2 tane almistim sadece baskasi icin uok bize kadar
Insallah canim sende oyle kullanirsin umarim
Dogrudur canim benimde oyle olanlar var onlari da yiyecek miktarina uygunsa kullanıyorumbenim mutfak esyam farkli zamanlarda alınmış şeyler
hepsini kendimiz aldigimiz icin
öyle herseyim takim değil
yenisini de almak istemiyorum sırf takim olsun diye.
yeni mutfak. dizsek 10 bin gider adamakıllı hepsi.
Yakin arkafaslarim yaptirdi . Ilk etapta iyi fakat ilefleyen zamanlarda saçi çok yipratti.Kızlar brezilya fönü yapan var mı.. bilgi verseniz..
Kızlar brezilya fönü yapan var mı.. bilgi verseniz..
Yakin arkafaslarim yaptirdi . Ilk etapta iyi fakat ilefleyen zamanlarda saçi çok yipratti.
Etkisi tamamen geçince de arkadşimjn saclari tiftik tiftik oldu
Bıraz daha bekle bakalim nasil olacak. Aslinda her işlemi her saç kaldirmayabilir. Belki de söylediğim şikayetleri yasamayan da vardir.Ben saclarima hiç bakamiyorun. Saclarim dalgalı kivirciga yakın. Rahay olsun istedim. Biraz kısaltıp fönlü dursa diye düşündüm.. bilemiyorum nasıl yapsam yaa. Kızkardeşim yaptırdı cok güzel duruyor onun. Ama daha yeni bi ay oldu. İlerleyen zamanlarda nasıl olur bilmiyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?