Süt yumurta falan oda sıcaklığında olsun.Ya ben ilk defa portakalli kek yaptim netteko tarife gore.
Firinda baya kabardi ama sonra söndü.
Seninki nasil olmustu
Canım daha etiketimi gormeden kendimi gordum bu ıste:)) çok güzel kazancı var gerçekten toptancidan alınıp satılan şeylerin elinde hiç kalmıyor gibi bişey . Yeterki çantanda taşı nereye gidersen bi şekilde muhabbetini ac hemen satılıyor :)Gunaydin hanimlar
Esim bugun yine sehir disina cikti. Yarin aksam donecek. Sabah kendime aksam icin tavuklu dugun corbasi yaptim. Gidince de yanina ton balikli salata yapar yerim.
Cumartesi gunu ic-uyku-ev giyimi ve corap toptancisindan orta yasa ve yaslilara hitap eden 1000 tl lik urun alicam. K.validemin araciligi ile satmayi dusunuyorum. Denemesini yaptik, elimde hediyelik aldigim iki adet pijama takimi vardi k.validem sak diye satti. O yas grubu genelde ayaklarina gelen hizmeti daha cok tercih ediyor. Bir cok arkadasi, komsusu siparis vermis. Benim de cevrem oldukca genis.
Baktim tutuyor, bunalmayacak sekilde devam ederim. Bir de yaslilar gelinlerine, kizlarina, torunlarina hediye almayi da seviyor. Numunelik bir iki urun de boyle alir, gösteririz. Siparise gore calisiriz artik
M Maleficent2012 senden ilham aldim canim.
K.validem pijamalari gostermis, 9 tonton teyzem farkli renklerde siparis vermis bile. Kisa kollu fanila, atlet ve iclik, corap, kulot getirir mi diye de sormuslar.K.validem nasil seyler istediklerini tahmin ediyor. Cumartesi alacagim bakalim. Biri de lohusa takimi sormus. Katalog varsa isterim toptancidan. Ya da sattiklari urunlere bakar, netten fotolarini gosteririm. Kendimi bunaltmadan bir sisteme oturturum diye dusunuyorum. Kismet artikCanım daha etiketimi gormeden kendimi gordum bu ıste:)) çok güzel kazancı var gerçekten toptancidan alınıp satılan şeylerin elinde hiç kalmıyor gibi bişey . Yeterki çantanda taşı nereye gidersen bi şekilde muhabbetini ac hemen satılıyor :)
Çit çitli badide al canım oda baya satılır genç kızlar için. Erkek boxer ve bayan iç çamaşırı da çok gidiyor . Daha önce bende sattım annem ile birlikte oradan biliyorum . Kayinvalidene bir miktar para verirsen sattigi ürünler için daha hevesli olacaktır ben anneme bu sistemi uyguluyorum ne kadar istemem dese de onlar için ufak tefek harçlık çıkıyor daha hevesli oluyorlarK.validem pijamalari gostermis, 9 tonton teyzem farkli renklerde siparis vermis bile. Kisa kollu fanila, atlet ve iclik, corap, kulot getirir mi diye de sormuslar.K.validem nasil seyler istediklerini tahmin ediyor. Cumartesi alacagim bakalim. Biri de lohusa takimi sormus. Katalog varsa isterim toptancidan. Ya da sattiklari urunlere bakar, netten fotolarini gosteririm. Kendimi bunaltmadan bir sisteme oturturum diye dusunuyorum. Kismet artik
Canim once orta yas ve yaslilara alicam. Sonra illa siparis gelecektir, sonra da genclere. K.valideme dedim ama ant verdi asla almam, bunu duymamis olayim dedi. Maddi yonden cok rahat kendisi sukurler olsun, tabi ki ben onu hediyesiz birakmam.Çit çitli badide al canım oda baya satılır genç kızlar için. Erkek boxer ve bayan iç çamaşırı da çok gidiyor . Daha önce bende sattım annem ile birlikte oradan biliyorum . Kayinvalidene bir miktar para verirsen sattigi ürünler için daha hevesli olacaktır ben anneme bu sistemi uyguluyorum ne kadar istemem dese de onlar için ufak tefek harçlık çıkıyor daha hevesli oluyorlar
Tabiki ki kuzum gönlü olsun maksatCanim once orta yas ve yaslilara alicam. Sonra illa siparis gelecektir, sonra da genclere. K.valideme dedim ama ant verdi asla almam, bunu duymamis olayim dedi. Maddi yonden cok rahat kendisi sukurler olsun, tabi ki ben onu hediyesiz birakmam.
Biriktirmek çok eğlenceli biriktirdikce biriktirmek istiyor insanGünaydın bayanlar hafta sonu eşimin gazıyla kumbarayi açtık aslinda daha acmiyacaktim yeni başlamıştım ama evde can sıkıntısından ona sardı ne çıkarsa üstünü ben tamamlayıp gram alırım dedi bankadan bende öyle olunca atladım bir ayda 313 çıktı 300 ü hesaba yatırmış dünde 120de o eklemiş 3gram almış toplam 20 gram oldu konuşuyoruz eylülden bu yana 20gr biriktirdik ve en sıkışık zamanımızda keşke daha önceleri paramızı kıymetini bilseymişiz
Olsun bence geç olsun da güç olmasınGünaydın bayanlar hafta sonu eşimin gazıyla kumbarayi açtık aslinda daha acmiyacaktim yeni başlamıştım ama evde can sıkıntısından ona sardı ne çıkarsa üstünü ben tamamlayıp gram alırım dedi bankadan bende öyle olunca atladım bir ayda 313 çıktı 300 ü hesaba yatırmış dünde 120de o eklemiş 3gram almış toplam 20 gram oldu konuşuyoruz eylülden bu yana 20gr biriktirdik ve en sıkışık zamanımızda keşke daha önceleri paramızı kıymetini bilseymişiz
Buyuklerin her zaman gonullerini yapmaya calisiyorum.Tabiki ki kuzum gönlü olsun maksat
Bereketli olsun canim, ayrica gec olsun guc olmasin.Günaydın bayanlar hafta sonu eşimin gazıyla kumbarayi açtık aslinda daha acmiyacaktim yeni başlamıştım ama evde can sıkıntısından ona sardı ne çıkarsa üstünü ben tamamlayıp gram alırım dedi bankadan bende öyle olunca atladım bir ayda 313 çıktı 300 ü hesaba yatırmış dünde 120de o eklemiş 3gram almış toplam 20 gram oldu konuşuyoruz eylülden bu yana 20gr biriktirdik ve en sıkışık zamanımızda keşke daha önceleri paramızı kıymetini bilseymişiz
İnşallah sağolasınOlsun bence geç olsun da güç olmasın
Verim tabiki un ayarını nasil yapalim ama.sabah işe gelmeden dondurucudan karnıyarık poşeti çıkardım, akşam yaparım diye.. yanına pilav, turşu cacık :))
tr_lelli canım portakallı keki bende denemek istiyorum.. bana da tarif atarsın dimi.. ben kakaolu kek pek sevmem, üzümlü olabilir, meyveli oalabiliro tarz severim.. ama çooookkk uzun zaman oldu yapmayalı.. akşam denemek istiyorum portakallı kekten..
Sağol canim hepimize bereketli olsun.
Bereketli olsun.Günaydın bayanlar hafta sonu eşimin gazıyla kumbarayi açtık aslinda daha acmiyacaktim yeni başlamıştım ama evde can sıkıntısından ona sardı ne çıkarsa üstünü ben tamamlayıp gram alırım dedi bankadan bende öyle olunca atladım bir ayda 313 çıktı 300 ü hesaba yatırmış dünde 120de o eklemiş 3gram almış toplam 20 gram oldu konuşuyoruz eylülden bu yana 20gr biriktirdik ve en sıkışık zamanımızda keşke daha önceleri paramızı kıymetini bilseymişiz
çok teşekkür ederim.. fotosunu çektim tarifin.. akşam işim falan çıkmazsa yapacağım inşallah..Verim tabiki un ayarını nasil yapalim ama.
2 bardakdan biraz fazla katıyorum diyim 2 bardak +2 çorba kasigi kadar.
Ama yinede yoğunluğuna göre bak sen akışkan olmalı 2 bardakda yetebilir.
2 yumurta (genelde 3tane katılır stabildir ama ben 2 katiyorum)
1 su bardağı şeker
1 su bardağı sıvıyağ
1 su bardağı süt
Vanilya
Kabartma tozu
2 su bardağı un (2 kaşık arttirilabilir)
Portakal kabuğu,ceviz ve üzümlü seviyorum.
Sırayla yumurta şekeri iyice çırpıp diğer sıvıları ekliyorum.
Unu ve kabartma tozunu eleyerek koyuyorum
yağlanmış ve hafif un serpilmis kalipda 180° 35dk civari pisiriyorum.
Kurdanla kontrol edersin pişmişmi diye
Sağol canim hepimize bereketli olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?