- 19 Ağustos 2017
- 409
- 842
- 53
- 42
Sağolun sizden çok şeyler öğreniyorum elimden geldiğince uygulamaya çalışıyorumBereketli olsun.
Yap cnm afiyet olsun kakaolu browni tadında baska tarifim de var ama sen kakao sevmediğini yazmissin.çok teşekkür ederim.. fotosunu çektim tarifin.. akşam işim falan çıkmazsa yapacağım inşallah..
Aynen öyleymiş vallahBiriktirmek çok eğlenceli biriktirdikce biriktirmek istiyor insan
Umarım daha çokları olur.Sağolun sizden çok şeyler öğreniyorum elimden geldiğince uygulamaya çalışıyorum
Hepinizden çok güzel şeyler öğreniyorumBereketli olsun canim, ayrica gec olsun guc olmasin.
Hepimizin inşallah aslında 3 yıl boyunca ihtiyaç kredileri bitene kadar hiçbir planımız yok şöyle borç bitip tam maaş almayı çok istiyoruz o arada da ne biriktirirsek ondan sonra arabayı değiştirmeyi düşünüyoruzUmarım daha çokları olur.
Dilediğiniz ne varsa ulaşırsınız tez vakitde.
Insan ozaman cok rahatliyor.Hepimizin inşallah aslında 3 yıl boyunca ihtiyaç kredileri bitene kadar hiçbir planımız yok şöyle borç bitip tam maaş almayı çok istiyoruz o arada da ne biriktirirsek ondan sonra arabayı değiştirmeyi düşünüyoruz
Biz onu hiç yaşamadık kartı doldurup hep ihtiyaç kredisi çekip kapadık ne var ortada koca bir hiç artık bitti akıllandım artık sizede Allah ödeme gücü versin az kalmışInsan ozaman cok rahatliyor.
Kredi bitince bi 5-6 ay oyle borçsuz kredisiz yedik içtik gezdik yazın nasil rahat oluyor insan.
Borcun yok ya yükün kalkmış hafiflemiş oluyorsun.
Diğer ayı düşünmüyorsun.
Bizimde 1 sene daha var sonrasi Allah kerim.
Amin canim.Biz onu hiç yaşamadık kartı doldurup hep ihtiyaç kredisi çekip kapadık ne var ortada koca bir hiç artık bitti akıllandım artık sizede Allah ödeme gücü versin az kalmış
Internetteki tarifinde 1 bardakta portakal suyu yaziyor ama sen katmiyorsun sanirimVerim tabiki un ayarını nasil yapalim ama.
2 bardakdan biraz fazla katıyorum diyim 2 bardak +2 çorba kasigi kadar.
Ama yinede yoğunluğuna göre bak sen akışkan olmalı 2 bardakda yetebilir.
2 yumurta (genelde 3tane katılır stabildir ama ben 2 katiyorum)
1 su bardağı şeker
1 su bardağı sıvıyağ
1 su bardağı süt
Vanilya
Kabartma tozu
2 su bardağı un (2 kaşık arttirilabilir)
Portakal kabuğu,ceviz ve üzümlü seviyorum.
Sırayla yumurta şekeri iyice çırpıp diğer sıvıları ekliyorum.
Unu ve kabartma tozunu eleyerek koyuyorum
yağlanmış ve hafif un serpilmis kalipda 180° 35dk civari pisiriyorum.
Kurdanla kontrol edersin pişmişmi diye
Sağol canim hepimize bereketli olsun.
Benim eşimin öyle arabayla falan ilgisi yok işimizi görsün yeter kimseye muhtaç olmayalım der kendi külüstürüm milletin mersedesinden iyidir çünkü benimdir der ama benimkininde sıkıntısı cok çabuk sıkılması avm eye gidelim markete gidelim deyip duruyor kimsemiz yok burda gidicek yer yok gelicek yer yok deyip duruyor hafta sonları 15 tatile kadar kendime yasak koydum gittimi para harcaniyor tatilde kızlar sinema istiyor birazda gezdimi yeter aslında ama ozaman kadar eşimi ikna edebilirsem ben hafta içi de hafta sonuda evdeyim bişey olmuyor diyorum hatta harcamayınca daha mutlu oluyorum artıkAmin canim.
Evet az kaldi.
Eşimle pazarlık yapıyorum lütfen kredi bitince bari 2 sene daha değişme arabayı diye.
Durabilirse azıcık birikime ağırlık verebilcez.
Bazen katıyorum bazen katmıyorum isteğe göreInternetteki tarifinde 1 bardakta portakal suyu yaziyor ama sen katmiyorsun sanirim
Biz sevmiyoruz avmlerı ya.Benim eşimin öyle arabayla falan ilgisi yok işimizi görsün yeter kimseye muhtaç olmayalım der kendi külüstürüm milletin mersedesinden iyidir çünkü benimdir der ama benimkininde sıkıntısı cok çabuk sıkılması avm eye gidelim markete gidelim deyip duruyor kimsemiz yok burda gidicek yer yok gelicek yer yok deyip duruyor hafta sonları 15 tatile kadar kendime yasak koydum gittimi para harcaniyor tatilde kızlar sinema istiyor birazda gezdimi yeter aslında ama ozaman kadar eşimi ikna edebilirsem ben hafta içi de hafta sonuda evdeyim bişey olmuyor diyorum hatta harcamayınca daha mutlu oluyorum artık
Süt yumurta falan oda sıcaklığında olsun.
Ununu ne cok ne az atacaksın soğuk firina atıyorum ben 20-25dk kapağını açmıyorum söner
Gunaydin hanimlar
Esim bugun yine sehir disina cikti. Yarin aksam donecek. Sabah kendime aksam icin tavuklu dugun corbasi yaptim. Gidince de yanina ton balikli salata yapar yerim.
Cumartesi gunu ic-uyku-ev giyimi ve corap toptancisindan orta yasa ve yaslilara hitap eden 1000 tl lik urun alicam. K.validemin araciligi ile satmayi dusunuyorum. Denemesini yaptik, elimde hediyelik aldigim iki adet pijama takimi vardi k.validem sak diye satti. O yas grubu genelde ayaklarina gelen hizmeti daha cok tercih ediyor. Bir cok arkadasi, komsusu siparis vermis. Benim de cevrem oldukca genis.
Baktim tutuyor, bunalmayacak sekilde devam ederim. Bir de yaslilar gelinlerine, kizlarina, torunlarina hediye almayi da seviyor. Numunelik bir iki urun de boyle alir, gösteririz. Siparise gore calisiriz artik
@Maleficent2012 senden ilham aldim canim.
çok geçmiş olsun canım.. bulantı işi de baya zormuş yaaa.Selamlar Hanımlar,
Yoğun kusmalardan mütevellit dün gece soluğu acilde aldım. 2000 cc yani 4 adet serum yedikten sonra bugün kendimi iyi hissediyorum. Genelde 3 güne kadar idare ediyor beni serum. Sonra tekrar başa sarıyorum.Bu sürecin tek iyi yanı kilo vermek sanırım. 10 günde 2,5 kilo vermişim açlıktan
Allah nasip ederse Ağustos'ta doğum olacak. Doğum iznim 4 ay. Nasipse Kasım ayında tekrar işe başlamış olurum. Dolayısıyla 4 aylık maaşımı biriktirmem gerekiyor. 1 Ocak'ta 1 maaş ikramiye alacağım. Onu direkt kenara atmak niyetindeyim. Sonrasında da her ay düzenli birikim yapmam gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?