Küçük Düşün Büyük Olsun!

Benim kenarda param olmasa cok mutsuz olurdum ya.
En sıkıntılı dönemlerimde bile hep zulam vardi 500tl civari.
Onu unuturdum hep.
O konuda iradem iyidir.

Dışarı çıkmadıkça para da harcamiyorum ben.
Üşenmekden avm de gidemedim.
Fiyatlar düşse bari ben gidene kadar.

Canım hic gezmekde istemiyor, sinema vs de istemiyor.
Kardeşim 3 gun tatil var gidelim memlekete ya da başka yere diyor hic 3 gun icin uzun yol falan cekemem dedim.

Zaten gitmek gelmek en az 1000tl.
Mazotu yemesi içmesi gezmesi.
Sogukda ne gorcez gezicez.

Günü birlik yakın Bir yere gideriz hafta sonu.

Umarım daha çokları olur.
Dilediğiniz ne varsa ulaşırsınız tez vakitde.
Hepimizin inşallah aslında 3 yıl boyunca ihtiyaç kredileri bitene kadar hiçbir planımız yok şöyle borç bitip tam maaş almayı çok istiyoruz o arada da ne biriktirirsek ondan sonra arabayı değiştirmeyi düşünüyoruz

Insan ozaman cok rahatliyor.
Kredi bitince bi 5-6 ay oyle borçsuz kredisiz yedik içtik gezdik yazın nasil rahat oluyor insan.
Borcun yok ya yükün kalkmış hafiflemiş oluyorsun.
Diğer ayı düşünmüyorsun.

Bizimde 1 sene daha var sonrasi Allah kerim.

Biz onu hiç yaşamadık kartı doldurup hep ihtiyaç kredisi çekip kapadık ne var ortada koca bir hiç artık bitti akıllandım artık sizede Allah ödeme gücü versin az kalmış

Biz onu hiç yaşamadık kartı doldurup hep ihtiyaç kredisi çekip kapadık ne var ortada koca bir hiç artık bitti akıllandım artık sizede Allah ödeme gücü versin az kalmış
Amin canim.
Evet az kaldi.
Eşimle pazarlık yapıyorum lütfen kredi bitince bari 2 sene daha değişme arabayı diye.
Durabilirse azıcık birikime ağırlık verebilcez.

Internetteki tarifinde 1 bardakta portakal suyu yaziyor ama sen katmiyorsun sanirim

Amin canim.
Evet az kaldi.
Eşimle pazarlık yapıyorum lütfen kredi bitince bari 2 sene daha değişme arabayı diye.
Durabilirse azıcık birikime ağırlık verebilcez.
Benim eşimin öyle arabayla falan ilgisi yok işimizi görsün yeter kimseye muhtaç olmayalım der kendi külüstürüm milletin mersedesinden iyidir çünkü benimdir der ama benimkininde sıkıntısı cok çabuk sıkılması avm eye gidelim markete gidelim deyip duruyor kimsemiz yok burda gidicek yer yok gelicek yer yok deyip duruyor hafta sonları 15 tatile kadar kendime yasak koydum gittimi para harcaniyor tatilde kızlar sinema istiyor birazda gezdimi yeter aslında ama ozaman kadar eşimi ikna edebilirsem ben hafta içi de hafta sonuda evdeyim bişey olmuyor diyorum hatta harcamayınca daha mutlu oluyorum artık

Biz sevmiyoruz avmlerı ya.
Yani ben giysi ihtiyacım ya da alışveriş ihtiyacim olmasa gitmem.

Etrafımda sırf kahve içmek icin kalkıp avm gidenler var.
Bu sosyallesmekse diyorum ben asosyalim.
Böyle kalayım.

Biz şehir dışına kaçıyoruz arada ozamanda en az 300-400tl harcaniyor.
Mazotu yemesi içmesi vs.
Istanbulda karşıya geçmek kabus gibi trafikde .
Biz o sürede sapancaya gidip geziyoruz.

Bursayi gezdim fakat uludagi görmek istiyorum ama kaymak falan hic benlik diil.
Beceremem ki.
Maksat karda gezmek olsun.

Gecen bi avm köfteci yusuf açılmış bizde o gün esime giysi bakıyorduk kofteside fena diil köfte sırasını bırak masa içinde ayri kuyruk sıra vardi.

Leyhn bedava verse yemem yürü allasen dedim.

Kizlar gecen ay krediye cok yuklenmedim diye sevinirken 104 lira uyelik ucreti kesmisler bu ne oluyor ya
Bilgisi olan var mi

Selamlar Hanımlar,

Yoğun kusmalardan mütevellit dün gece soluğu acilde aldım. 2000 cc yani 4 adet serum yedikten sonra bugün kendimi iyi hissediyorum. Genelde 3 güne kadar idare ediyor beni serum. Sonra tekrar başa sarıyorum. Bu sürecin tek iyi yanı kilo vermek sanırım. 10 günde 2,5 kilo vermişim açlıktan

Allah nasip ederse Ağustos'ta doğum olacak. Doğum iznim 4 ay. Nasipse Kasım ayında tekrar işe başlamış olurum. Dolayısıyla 4 aylık maaşımı biriktirmem gerekiyor. 1 Ocak'ta 1 maaş ikramiye alacağım. Onu direkt kenara atmak niyetindeyim. Sonrasında da her ay düzenli birikim yapmam gerekiyor.

Oglum disarda yemeyi pek sever
Bu ara her hafta bisi yapıyorum
Bugün sosisli sandövic ve sufle gunu.
Okuldan gelince sosisli sandovic yiyecek (hic yağsız sadece domates sos suyla hasladim) turşu falan koyucam.
Akşamda sufle yapicam.

Bazen hamburger,pizza, dürüm, sis tavuk, bardak mısır,sufle.
Hem ne yediği belli hemde hevesi geciyor.

Kilo aldı yağını vs az atıyorum bazen tamamen yağsız yapıyorum.

Epeydir dışardan bisi istemedi disarda yiyelim demedi.

Aa super yontem vallahi

çok geçmiş olsun canım.. bulantı işi de baya zormuş yaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…