Küçük Düşün Büyük Olsun!

Çok geçmiş olsun ağır geçiyor demek.
Yaz bebesi geliyor desene

çok geçmiş olsun canım.. bulantı işi de baya zormuş yaaa.
Zor gerçekten. Ama herkesin farklı oluyor. Bazılarının hiç bulanmıyor, bazıları sadece sabah bulantısı yaşıyor bazıları da benim gibi sürünüyor. Umarım sen şanslı gruptan olursun.
Doktorumla konuşurken, beslenmeyi 3. aydan sonra detaylı konuşalım. Şimdilik sadece hayatta kalmaya çalış dedi

Çok geçmiş olsun ağır geçiyor demek.
Yaz bebesi geliyor desene
Ağır geçiyor canım. Bir de yardımcı olan, çocuğu bırakabilecek bir yer olmayınca daha zor oluyor. Acile gitmek için, çocuğu yedir, giydir, gitmeyeceğim diye ağladı bir sürü onu eyle falan derken epey yorulduk. Hastanede de bir sürü ağladı. Öyle olunca eşim aldı eve götürdü, ben kendim kaldım hastanede, gece de taksi ile döndüm.
Kızımda Ağustos doğumlu. Bu bünye bir tane daha aslan burcunu kaldırabilecek mi bakalım

gebeliğn gidişatını de ilk zamanlar belirliyor desene..inşallah en kısa zamanda geçer bulantıların..

Benim oğlumda ikizler cok zorluyor bazen beni.
Ikizler erkeği de biraz tuhafmiymis zaten ne

Umarım sağlıkla gelsin kuzun.

Aiyy insallah canim.
Benimde acayip bebek sevesim var.
Arkadaşımın bebesını sevmeye gidicem yine bu hafta.
Daha cok minik kiyamiyorum öpmeye falan ama kokluyorum.

Benim oğlumda ikizler cok zorluyor bazen beni.
Ikizler erkeği de biraz tuhafmiymis zaten ne

Umarım sağlıkla gelsin kuzun.
Ben de eşim de sakin fıtratlı insanlarız. Ama kızım bildiğin atarlı Biz de çok zorlanıyoruz bu kişilik çatışması durumundan:))
İnşallah sağlıkla gelir canım.

Benim her iki hamileliğimde de 3 ay sürdü karar verdikten sonra hamile kalma süreci. Çok kafana takmamaya çalış canım. Ovulasyon testi de kullanabilirsin.

Aslında bizde avm leri sevdiğimiz için gitmiyoruz dediğiniz gibi hiç birşey almasan bile çocukların isteği yemesi içmesi derken 200 ü geçiyor eşimde çocuklarda çok sıkılıyor hayatımız evin içi ve balkon ailemiz yok eş dost yok kafamıza göre arkadaşlara takilirsak onların gezmelerine tozmalarina para yetiştirmeyiz tam tasarruflu yaşıycam derken hepsinden uzaklaştım tekrar eskiye dönemem işte az öncede yazmıştım tayin istediğimiz de ankara yazmayı düşünüyoruz eşimin ailesi orada azcık çocuklarda bayramı seyranı bilsin hemde çok çok istemesemde en azından masrafsız bi kapımız olur gidecek diyorum hayırlısı

Benim her iki hamileliğimde de 3 ay sürdü karar verdikten sonra hamile kalma süreci. Çok kafana takmamaya çalış canım. Ovulasyon testi de kullanabilirsin.
evet ilk etapta sürebiliyormuş bakalım kısmet diyorum.. ben bi süre test falan takip etmim diyorum.. hani normal akışına bıraktım.. olursa sevinirim tabi olmazsa da en uygun zamanda olması için beklerim:)

Sufle çok seviyorum ama yapmayı bilmiyorum nasıl yapıyorsunuz zor mu

Valla çok mantıklı çocukların canı sıkılmaz babaannesi dedesi ilgilenir hem

Köfteci Yusuf efsanedir yahu yenmezmi

Ben 3 şubesine gittim, iznik, orhangazi ve izmit, üçü de kalabalık üçü de aşırı hızlı ve aynı lezzette
Oturacak yer sorunu yoksa, en fazla 10 dk içinde siparişler geliyor.

Valla çok mantıklı çocukların canı sıkılmaz babaannesi dedesi ilgilenir hem
Bilmiyorum artık ilgilenirler mi ilgilenmezlermiz biraz onların düzenini bozmuş olucaz görümceme yardım ediyolar maddi manevi çocuğunu falan bakıyor uzaktayiz diye bizi yoz ettiler ne gelirler ne giderler telaşınız gelmesin der durur bize ama haliniz nedir diye sormaz kimse yakınlarına gidersek görücez görmediklerimizi eşim soylemiyor bakalım bi dilekçeyi verelim çıkıp çıkmayacağı belli olsun ondan sonra diyor çomak sokmuş gibi olucaz anlıyacağınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…