Güle güle kullan ne güzel kadar ince düşünceli bir ablaymişBir ablam var o cagirdi beni bende cantasi vardi buyuk seyahat cantasi gecen eve gidemicem elimde tasimim sende dursun demisti
Onu getirirmisin dedi.
Buluştuk mahallenin basında ya bahaneymis beni zuccaciyeye soktu illa sana bisi alicam.
Hep alır böyle hediyeler eşyalar herkese alır.
Ya almam etmem ozaman ben öderim vs vs.
Ayy nasıl gönül koydu hep pahali pahali şeyleri gösteriyor sus eşyalarını falan 50-60tl istemem yok ihtiyacım yok benim biseye dedimsede dinletemedim.
12 su bardağı 1 tepsi seçtik.
Hâlâ başkada al diyor.
Bu ablam 16 senedir arkadasim
Birbirimizi hediyeler aliriz ama o herkese alır ısrar eder cok sever.
Su bardaklarim alındı istiyordumda.
Tepsimide sevdim.
Saol canim oyledir.Güle güle kullan ne güzel kadar ince düşünceli bir ablaymiş
Saol canim yeniyıl hediyen abladan oldu
İnşaallah kardeşim ister çaba gösterirsek olur bence..İnşallah kısmet olur da alırsın müstakil ev. Ne güzel demişsin sabah sabah okuyunca yazını çok hoşuma gitti.
Güle güle kullan lelli.Bir ablam var o cagirdi beni bende cantasi vardi buyuk seyahat cantasi gecen eve gidemicem elimde tasimim sende dursun demisti
Onu getirirmisin dedi.
Buluştuk mahallenin basında ya bahaneymis beni zuccaciyeye soktu illa sana bisi alicam.
Hep alır böyle hediyeler eşyalar herkese alır.
Ya almam etmem ozaman ben öderim vs vs.
Ayy nasıl gönül koydu hep pahali pahali şeyleri gösteriyor sus eşyalarını falan 50-60tl istemem yok ihtiyacım yok benim biseye dedimsede dinletemedim.
12 su bardağı 1 tepsi seçtik.
Hâlâ başkada al diyor.
Bu ablam 16 senedir arkadasim
Birbirimizi hediyeler aliriz ama o herkese alır ısrar eder cok sever.
Su bardaklarim alındı istiyordumda.
Tepsimide sevdim.
Evet canım bende hiç almadım. Bende sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. Sadece bi spatulasını aldım keki kalıba dökerken bulunduğu kabı öyle güzel sıyırıyor ki. Hamur yoğururkende kıvam almadan kullanıyorum yine. Sadece spatula var yani. Isı ile temas ettirmemGüle güle kullan lelli.
Ne düşünceliymiş o abla.
Silikon kalıplara güvenemedim hiç sağlıksız geldi gözüme löp löp oynuyor dokunamıyorum bile. Silikonlu kaşıkları flnda hiç kullanmıyorum
Bende de uyku yok, sabahta nöbet var ay ne güzel ne güzel :))Aiy uykumda yok ama uzandım.
2018 ile beraber zamlar başladı
Yani daha cok tasarruf edicez demek bu.
Evrene pozitif enerjilerim hep kenan evrene mi gidiyor neMutlu gel,hosgel,bereketli ve saglikli gel 2018.
Anneler ağlamasın
Çocuklar ölmesin
Kadına şiddet dursun
Çocuk istismarları dursun
Şehit haberleri dursun
Zamlar olmasin
Herkes istediği hayaline kavuşsun
Hayal gibi rüya gibi bir sene olsun.
Gelen yil giden yılı aratmasın insAllah.
Evet evrene pozitif enerciiimizide yolladigimiza göre yeni yepisyeni bir gun başlasın bakalim.
Geç uyanana geç baslar tabisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?