Küçük Düşün Büyük Olsun!

Güle güle kullan ne güzel kadar ince düşünceli bir ablaymiş

Güle güle kullan ne güzel kadar ince düşünceli bir ablaymiş
Saol canim oyledir.
Anneler gününde bile alır bende ona takı, canta, parfum falan alirim onlari sevdigini bilirim bende bardak tabak sevdiğimden hep mutfak eşyası alir.
Sagolsun dünya iyisidir.
Hani öz ablam olsa okadar severim 16senedir hic daha kirmamisiz birbirimizi.
Böyle dostluklar hep karşılıkli
tr_lelli canım güle güle kullan
Saol canim yeniyıl hediyen abladan oldu

Kizlarr parasına tombala oynadik öylesine biz bize zaten yabancı yok.

Herkes 5er tl dediler.
Oglumla ben 2 defa tombala yaptik 1 defa dayim yapti.
Cinkolarda da aldik 5er lira arada.
Oglum da 30tl var bende de 25tl
5er tl ile başlayıp doldurduk cepleri :)

Aksamada piyango vurursa dükkana kilidi vururum

2018 de neşeli kahkahalar , mutlu kahvaltılar ,dumanı tüten dost kahveler ,bitmeyen sohbetler yanında pastalar kurabiyeler ,ailece oturulan sofralar ,arada tatlı kaçamaklar ,yagmurda mis gibi toprak kokusu , arkasından gelen gökkuşagı , baharda rengarenk çiçekler ,yazın kayan yıldızdan dilek tutmalar ,falında balıklar üç vakte kadar hayırlı haberler , en kafa arkadaşlarla dört mevsim en eglenceli tatiller , bayramda hatır soran dostlar sevildigini hissettirecek sımsıkı sarılmalar❤ ve butun bunlar için iyilikle çarpan bir kalp❤❤dilerim.

Güle güle kullan lelli.
Ne düşünceliymiş o abla.
Silikon kalıplara güvenemedim hiç sağlıksız geldi gözüme löp löp oynuyor dokunamıyorum bile. Silikonlu kaşıkları flnda hiç kullanmıyorum

Evet canım bende hiç almadım. Bende sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. Sadece bi spatulasını aldım keki kalıba dökerken bulunduğu kabı öyle güzel sıyırıyor ki. Hamur yoğururkende kıvam almadan kullanıyorum yine. Sadece spatula var yani. Isı ile temas ettirmem

Çok sağolun kizlar Allah böyle insanların sayısını arttirsin.
Hatta 4tl daha harcadım ona oralet ismarladim.
Daha doğrusu zuccaciyenin karşısı pastane
Nolur birer pasta yiyelim dedim oturalim dedim oraletden baska bisi ne yerim ne içerim o da 1 bardak dedi .
Ya hic kıyamaz cok ısrar ettim yediremedim.

Sırf bana masraf olmasin diye yemedi kesin
Hep zorlarım nereye gitsem ben alicam lütfen derim ama yok simit aliriz çoğu zaman.

Mutlu gel,hosgel,bereketli ve saglikli gel 2018.

Anneler ağlamasın
Çocuklar ölmesin
Kadına şiddet dursun
Çocuk istismarları dursun
Şehit haberleri dursun
Zamlar olmasin
Herkes istediği hayaline kavuşsun
Hayal gibi rüya gibi bir sene olsun.

Gelen yil giden yılı aratmasın insAllah.

Evet evrene pozitif enerciiimizide yolladigimiza göre yeni yepisyeni bir gun başlasın bakalim.

Geç uyanana geç baslar tabisi.

Selam kızlar akşam geç yattım sabah zor uyandım. Eşim merkeze gidelim sahil havası alalım diyor. Ben gaz parasını düşünüyorum. Hadi bakalım zamlar başlayacak hayırlı olsunn.

Bu ay 500 tl yi gördü market.
İçinde 5 kg yağ kasap ekmek pazar su kuruyemiş yumurta var.
Kışlık hazırlamasak ne olacak bilmiyorum. Bir daha ki ay kasap alışverişim olmayacak evde yağ gibi stok malzemesi almıcam.
Yumurta peynir tereyağ alıp ilk haftadan o masrafı kaldırıcam. Dondurucuyu da kullanırım. Pazar masrafınıda düşürürüm.
Bu hafta ıspanak var zaten gitmeyi düşünmüyorum.meyvede var.
Doğalgszda 15 günde 70 tl olmuş

Evrene pozitif enerjilerim hep kenan evrene mi gidiyor ne

Merhaba Kızlar
Her yıl olduğu gibi bu yılda kararlar aldım ve uygulamaya çalışacağım. Zaten genel olarak hayatımdan, yaşam şeklimden memnunum. Mutlu bir insanım yani...
Kendimi seven ve kendimle vakit geçirmeyi seviyorum. Çok kitap oluyorum. Spor yapıyorum. Asla tv izlemiyorum. Hayatımda gereksiz kimseyi tutmuyorum. İyi bir anne ve eş olduğumu düşünüyorum. Bunlara rağmen eksiklerim de çok.

Yeni yılda bedenime, ona zarar verecek birşey vermemeye çalışacağım. Yediklerime dikkat edeceğim. Diyet yapmak değil. Zararlı şeylerden vücudumu arındırmak istiyorum.
Sosyal medyayla gerçirdiğim zamanı azaltmak istiyorum.
Gereksiz para harcamamaya çalışacağım. Zaten pek harcamıyorum ama gözüme takılan şeyler oluyor.
Evdeki fazlalıklardan kurtulacağım. Özellikle kıyafetlerimin fazla olanlarından kurtulacağım
Daha fazla şehir ve ülke görmek istiyorum. Belki yıl ortasına doğru ufak çaplı bi blog açarım.
İşimde daha da iyi olmak istiyorum.

Bakalım nasip artık... başarabilecek miyim ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…