Küçük Düşün Büyük Olsun!

Benim ediminde sabah extra isi vardi 4 saatlik 150tl alacakti
Sonra üşendi
Yeni uyanmıştık kahvaltı falan dinlenim dedi.
Iyi oluyor ama ya 2 aydır her aksam böyle extra is aliyor 60tl gunluk.
Baya rahatlatıyor bizi.

Ahh çocukluğuma döndüm.
O kakaolu piknik çok severdik koklaya koklaya yerdim.
Leblebi tozu tombi o minik paket kolonyaları hiç unutmam.
Birde altın para gibi çikolata vardı defter arasında saklardım kağıdını
Kokulu pembe sarı üstünde arı mayalı silgi. Halen varmı bilmiyorum.

Eşim gitti 1 saat durdu geldi.
İş yokmuş boşuna durmak istememiş.

Kv geldiğinde yaptı bana. Haşlamadan şekil verip buzluga attık. Bende bi ara pişirip bakıcam sorun olacağını sanmıyorum. Z zynpzeynep

Napıon hemşehrim. Kız sen nerden öğrendin içli köfteler filan böyle :)

İyiyim hemşerim. Sen ne yapıorsun kv dem yapıyor inat ettim öğrendim hepsini o geldiğinde yapıyorum şaşıyor. Bir kendi yapıyor sanıyordu eşimde annem şöle yapar böyle yapar derdi hıı dedim dur yapayım de sen gör yapıyorum uzun zamanfır. Birde fırında pilavı vardır onuda yapıyorum artık. Buzluğa hiç atmadım içli köftede haşlanmadan atılıyor fellah mı koyuyor denin kv de.
@tuce_tuce haşlamadan koy olur herhalde

Canım içli köfte için fazla yapmış bulgur kısmını. Değerlensin diye fellah yaptı. Maşallah sana ya. İçli köfte hiç kolay değil valla. Fırında pilavı hiç bilmiyorum. Ben evde pinekliyorum napim canım aynı işte

Bi deneyeyim bakalım nasıl olacak canım

Tasolar
Leblebi tozları
Külah içinde dondurma olmayan şekerleme
Çokomel
Ahh çocukluğum

Bugün yoruldum
Balık istiyordu canım
Eşim balıkçıdan kızartırıp getirdi
Üstüne çay helva modundayız bizde

Sağol canım. Meraklıyım mutfağa ama pasta poğaça kurabiye hiç anlamam. Bir ara kurabiye kursuna gittim onu yapıyorum başka tarif değişik bilmem. bu ara onlarada merak sardım deniyorum bir olmuyor bir tutuyor.
Bende evdeyim arkadaşım geliyor sürekli eşim evde diye gelmedi bugün. Hergün hergün yoruldum. Çocuklar bir oraya bir buraya. Bugün oğlumla oynadım bol bol özlemişiz beraber vakit geçirmeyi.

Bi deneyeyim bakalım nasıl olacak canım
Dene canım seversiniz inş. Ben günümde yapmıştım çok beğenmişlerdi.

Ben zaten biliyorum yiyorum ama hiç yapmadım canım gerçekten çok lezzetli oluyor sarımsaklı yoğurt ve salçalı sos şahane oluyor

Bende bazen severim hamur işi yapmayı. Dediğin gibi tutmayınca sinir ediyo insanı. Ama o her zaman senle alakalı olmuyo. Geçenlerde elimde bayadır beklemiş unum vardı. Ne yapsam olmadı o paketle. Deli oldum yani. Malzeme de çok farkettiriyor. Evet hergün birinin gelmesi de zor olmalı. Eşim gitti göreve. Kaldım yalnız :S

Yapayınca eşimde sinir eder beni. Yine mi yapamadın diye. Hem yer hem her yaptığıma bahane bulur sağolsun hevesim kaçıyor bu durumda.
Evet malzeme de önemli

Yarın için planlar var mı kızlar

Kızlar

Migros a gittik eşimin kredi kartındaki puanları kullanalım diye.. Dinarsu'nun battaniyesini aldım. 44,9 du galiba fiyatı.. 41 lirası maxipuan dan olunca bana 4 liraya geldi battaniye... 7 kürsüre calve mayonez alana 5,45 lik garnitür hediyeydi ondan da aldım.. abur cubur bişeyler daha aldık 45 lira nakit verdik..

Yapayınca eşimde sinir eder beni. Yine mi yapamadın diye. Hem yer hem her yaptığıma bahane bulur sağolsun hevesim kaçıyor bu durumda.
Evet malzeme de önemli

Yarın için planlar var mı kızlar
Benimki sağolsun hiç seçmez herşeyi yer, beğenmemezlik etmez. Ondan çok şanslıyım :S benimki yarında çalışıyor. Bizde bir plan yok gibi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…