- 22 Mart 2017
- 1.520
- 2.526
- 53
- 39
Bir ara portakallı kurabiye satılırdı hatirliyormusun?
Üzerinde toz şeker olurdu onun tadı nasil güzeldi artik yok.
Birde piknik kakaolu bisküvi Allahım zula yapardım nasil severdim 25krsdu.
Saklardim bitmesin diye
O da yok.
En güzel şeyleri kaldırdılar ya.
Yaaaa hepsi nasil güzeldi ya
Şimdi çeşit bol ama tat yok.
Taç bisküvi vardi.
Mino minik sakızlar
Ağızda çatlayan şeker vardi unuttum adını
Abc kraker
Bumbo kraker
Tombi
Cicoz sakiz
Şemsiye cikolata
Düdük seker
Kristal kola ,rc kola
Rekli minik kolonyalar patlatirdik
Cokomelleri yiyip dış folyosunu tırnağıyla düzelmeyen bizden degildir.
:)
Kardeşim para aldığı an bakkala koşardı ama saniyesinde.
Babam harçlık verirdi anında toz olurdu kapıyı açık birakir koşardı.
Benim kumbaram vardi
babaannemde oğlanda parasını bakkalda biriktiriyor derdi kardeşim icin.
Ben paramı harcamazdım kardeşim banada alırdı kendine ne alırsa
Aman beeeggg.
Ne günlermis.
Yaaa 90larda cocuk olmakkk
Benim ediminde sabah extra isi vardi 4 saatlik 150tl alacakti
Sonra üşendi
Yeni uyanmıştık kahvaltı falan dinlenim dedi.
Iyi oluyor ama ya 2 aydır her aksam böyle extra is aliyor 60tl gunluk.
Baya rahatlatıyor bizi.
Canım 4 kase çıkar. Çok yapacaksan 2 ölçü yap.buzluğu bilmem haşla koy durur sanırım ama hiç denemedimBu hafta içi bende fellah köfte yapıcam cankm buzluktan durur mu birde bu verdiğin ölçü kaç kişilik
Kv geldiğinde yaptı bana. Haşlamadan şekil verip buzluga attık. Bende bi ara pişirip bakıcam sorun olacağını sanmıyorum. Z zynpzeynepBu hafta içi bende fellah köfte yapıcam cankm buzluktan durur mu birde bu verdiğin ölçü kaç kişilik
Napıon hemşehrim. Kız sen nerden öğrendin içli köfteler filan böyle :)Canım 4 kase çıkar. Çok yapacaksan 2 ölçü yap.buzluğu bilmem haşla koy durur sanırım ama hiç denemedim
Haşlamadan koymak lazım sanki canım öyle yapıcamCanım 4 kase çıkar. Çok yapacaksan 2 ölçü yap.buzluğu bilmem haşla koy durur sanırım ama hiç denemedim
Kv geldiğinde yaptı bana. Haşlamadan şekil verip buzluga attık. Bende bi ara pişirip bakıcam sorun olacağını sanmıyorum. Z zynpzeynep
Napıon hemşehrim. Kız sen nerden öğrendin içli köfteler filan böyle :)
400 lira zararla başlayinca sinirim bozuldu. Yillardir varmiş bugünlerde meshur oldu ama insallah elimizde patlamazBu coinlerde büyük para var, ben de bu aralar merak sardım araştırıyorum
Canım içli köfte için fazla yapmış bulgur kısmını. Değerlensin diye fellah yaptı. Maşallah sana ya. İçli köfte hiç kolay değil valla. Fırında pilavı hiç bilmiyorum. Ben evde pinekliyorum napim canım aynı işteİyiyim hemşerim. Sen ne yapıorsun kv dem yapıyor inat ettim öğrendim hepsini o geldiğinde yapıyorum şaşıyor. Bir kendi yapıyor sanıyordu eşimde annem şöle yapar böyle yapar derdi hıı dedim dur yapayım de sen gör yapıyorum uzun zamanfır. Birde fırında pilavı vardır onuda yapıyorum artık. Buzluğa hiç atmadım içli köftede haşlanmadan atılıyor fellah mı koyuyor denin kv de.
@tuce_tuce haşlamadan koy olur herhalde
Bi deneyeyim bakalım nasıl olacak canımİyiyim hemşerim. Sen ne yapıorsun kv dem yapıyor inat ettim öğrendim hepsini o geldiğinde yapıyorum şaşıyor. Bir kendi yapıyor sanıyordu eşimde annem şöle yapar böyle yapar derdi hıı dedim dur yapayım de sen gör yapıyorum uzun zamanfır. Birde fırında pilavı vardır onuda yapıyorum artık. Buzluğa hiç atmadım içli köftede haşlanmadan atılıyor fellah mı koyuyor denin kv de.
@tuce_tuce haşlamadan koy olur herhalde
Sağol canım. Meraklıyım mutfağa ama pasta poğaça kurabiye hiç anlamam. Bir ara kurabiye kursuna gittim onu yapıyorum başka tarif değişik bilmem. bu ara onlarada merak sardım deniyorum bir olmuyor bir tutuyor.Canım içli köfte için fazla yapmış bulgur kısmını. Değerlensin diye fellah yaptı. Maşallah sana ya. İçli köfte hiç kolay değil valla. Fırında pilavı hiç bilmiyorum. Ben evde pinekliyorum napim canım aynı işte
Dene canım seversiniz inş. Ben günümde yapmıştım çok beğenmişlerdi.Bi deneyeyim bakalım nasıl olacak canım
Ben zaten biliyorum yiyorum ama hiç yapmadım canım gerçekten çok lezzetli oluyor sarımsaklı yoğurt ve salçalı sos şahane oluyorSağol canım. Meraklıyım mutfağa ama pasta poğaça kurabiye hiç anlamam. Bir ara kurabiye kursuna gittim onu yapıyorum başka tarif değişik bilmem. bu ara onlarada merak sardım deniyorum bir olmuyor bir tutuyor.
Bende evdeyim arkadaşım geliyor sürekli eşim evde diye gelmedi bugün. Hergün hergün yoruldum. Çocuklar bir oraya bir buraya. Bugün oğlumla oynadım bol bol özlemişiz beraber vakit geçirmeyi.
Dene canım seversiniz inş. Ben günümde yapmıştım çok beğenmişlerdi.
Bende bazen severim hamur işi yapmayı. Dediğin gibi tutmayınca sinir ediyo insanı. Ama o her zaman senle alakalı olmuyo. Geçenlerde elimde bayadır beklemiş unum vardı. Ne yapsam olmadı o paketle. Deli oldum yani. Malzeme de çok farkettiriyor. Evet hergün birinin gelmesi de zor olmalı. Eşim gitti göreve. Kaldım yalnız :SSağol canım. Meraklıyım mutfağa ama pasta poğaça kurabiye hiç anlamam. Bir ara kurabiye kursuna gittim onu yapıyorum başka tarif değişik bilmem. bu ara onlarada merak sardım deniyorum bir olmuyor bir tutuyor.
Bende evdeyim arkadaşım geliyor sürekli eşim evde diye gelmedi bugün. Hergün hergün yoruldum. Çocuklar bir oraya bir buraya. Bugün oğlumla oynadım bol bol özlemişiz beraber vakit geçirmeyi.
Dene canım seversiniz inş. Ben günümde yapmıştım çok beğenmişlerdi.
Benimki sağolsun hiç seçmez herşeyi yer, beğenmemezlik etmez. Ondan çok şanslıyım :S benimki yarında çalışıyor. Bizde bir plan yok gibi :)))Yapayınca eşimde sinir eder beni. Yine mi yapamadın diye. Hem yer hem her yaptığıma bahane bulur sağolsun hevesim kaçıyor bu durumda.
Evet malzeme de önemli
Yarın için planlar var mı kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?