Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kizlar istanbula yakın sakin soba başında açık büfe kahvaltı yapılabilecek bir mekan var mi bildiginiz?

Selamlar
Okuyamadım geçmişi. Biz kayınvalidelere geldik yılbaşı için. Şimdilik her şey yolunda.
Akşam somon yedik fırında.
Yarın kahvaltıya dışarı gidebiliriz.

Hepinize iyi seneler diliyorum şimdiden. Belki yarın giremeyebilirim.
Hepinizi öpüyorum

Günaydin.

Esimin telf. Yüzünden sabah uykularını unuttuk biz artik

Merhaba Kızlar sabah hamur kızartması yaptım yedik güzelce eşim 1 saat tugaya gitti sabah birşey için aradılar ve şifresini istediler eşimde tabi kimseye güvenmediği için vermedi doğal olarak . Mecbur gitti şimdi bende birkaç parça ütüm var hemen ütü yapıcam eve bir süpürge tutarım temiz otururuz

Pazarı yaptim geldim

3 bağ kara lahana aldım 5tl
1 tane beyaz lahana 5tl
Utu masama bez aldım eskidi evdeki 10tl.
2 demet maydanoz 1tl
1 demet yeşil soğan 1.5tl
10 liralık kestane (kilosu 16tl)
10 liralık hamsi (kilosu 15tl)
Kereviz aldım 2tl
Ispanak 2tl
Limon kilosu 3tl ben 5liralik aldim.

Dönerken de puanlarım bitsin diye markete girdim.

Mandalina,portakal, süt, labne,krem peynir, etimek, meyve çayı, süzme peynir, cips, fındık kreması aldim.
Hepsi 54 tl tuttu 25tl puandan harcadım üzerini tamamladim.

Paraları yidim geldim anlicaniz.

Şimdi de ışık hiziyla mutfağa girisiyorum.
Hamsi bugulama yapıcam.
Lahanaları haşlayıp buzluga koycam.
Bulaşık mak. Bosalip dolacak.
Sonra toz alıp anneme cikarim.
Dayım falan geldi oradalar.

Hadi kolay gelsin.

Cnm havuclu tarcınlı kek istedi yapim dedim şekilli olsun die silikonlu kek klbnda yaptim bikaç kez daha yapmiştim olmamişti içi hep çig kalmişti sonuc yine değişmedi yine hüsran oldu (( malzememe yazık ya attim kek kalibini cöpe

kızlar nasılsınız ??

Öğlene doğru kalktık.
Kahvaltıyı hazırladım eşimle kızım bişeyler almaya gittiler.. Sonra bir güzel kahvaltı ettik. Arkadaşlarımız buralardaymış Çağırdık işleri varmış ama yarın kahvaltıya gelecekler..

Koridoru sildim , mutfağı sildim. Banyo halısını attım makinaya , ardından yeni aldığım battaniyeyi , 1 makina da koyu renkleri attım.. 3 makina çamaşır yıkadım. Bir tek kızımın kıyafetleri kaldı onlar için de uyanmasını bekliyorum üzerindekileri de atıcam makinaya

2-3 halı kaldırdım. Sardım yarın gelip yıkamaya götürecekler..

Eşim de köye cenazeye gitti. Az önce aradı dönüyormuş.. Annesi akşam yemeğe çağırmış
Teyzesi , anneannesi ve dayısının çocukları gelecekmiş kalabalık olacak yani
Allah affetsin bu gece hiç gitmek istemiyorum..
Çerezlerimi , kola fanta derken abur cuburu hazırlamıştım ben herşeyi

Pijamalarımı giyip sakin sakin evimde kızımla oynayıp televizyon seyretmek istiyordum

Gitmicem desem şimdi hepsi bişeyler söyleyecekler
Gitsem ben rahat etmeyeceğim

Offf iki ucu

Herkes yılbaşında bi yere gitmek ister ben tam tersi evimde huzurla oturmak istiyorummmmmmm

Ben silikon kek kalıplarını sevemedim.
Tadi bile tuhaf oluyor.
Küçükleri var bende de misafir falan gelince kullaniyorum.
Ben anne usulu tepsi ve borcamla yapiyorum.
Kalıplarlada yildizim pek barismadi.
Ya yapıştı ya fazla pisti falan.

Bir ablam var o cagirdi beni bende cantasi vardi buyuk seyahat cantasi gecen eve gidemicem elimde tasimim sende dursun demisti
Onu getirirmisin dedi.

Buluştuk mahallenin basında ya bahaneymis beni zuccaciyeye soktu illa sana bisi alicam.
Hep alır böyle hediyeler eşyalar herkese alır.

Ya almam etmem ozaman ben öderim vs vs.
Ayy nasıl gönül koydu hep pahali pahali şeyleri gösteriyor sus eşyalarını falan 50-60tl istemem yok ihtiyacım yok benim biseye dedimsede dinletemedim.

12 su bardağı 1 tepsi seçtik.
Hâlâ başkada al diyor.
Bu ablam 16 senedir arkadasim
Birbirimizi hediyeler aliriz ama o herkese alır ısrar eder cok sever.

Su bardaklarim alındı istiyordumda.
Tepsimide sevdim.

Bana da tadı farkli gibi geldi attım kurtuldum ohh. Daha önce de kalıpla denemiştim bu kez bildigimiz klasik kalıplardandi yine olmadi ümidi kestim artık. Borcama devam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…