Bizde evdeyiz annemlere çaya gideriz. Yemeğe çağırırım tabi gelirler mi bilmem.Benimki sağolsun hiç seçmez herşeyi yer, beğenmemezlik etmez. Ondan çok şanslıyım :S benimki yarında çalışıyor. Bizde bir plan yok gibi :)))
Şile deki mekanlarda olabilir, agvada otellerin varKizlar istanbula yakın sakin soba başında açık büfe kahvaltı yapılabilecek bir mekan var mi bildiginiz?
Evet var oralarda 2saat de yol aç çekilmiyor ama en otantik yine oralarŞile deki mekanlarda olabilir, agvada otellerin var
Şimdi şöyle ama aramızda kalsın:)Evet var oralarda 2saat de yol aç çekilmiyor ama en otantik yine oralar
Detaylı incelim bakım saolasin
Ben silikon kek kalıplarını sevemedim.Cnm havuclu tarcınlı kek istedi yapim dedim şekilli olsun die silikonlu kek klbnda yaptim bikaç kez daha yapmiştim olmamişti içi hep çig kalmişti sonuc yine değişmedi yine hüsran oldu(( malzememe yazık ya attim kek kalibini cöpe
Bana da tadı farkli gibi geldi attım kurtuldum ohh. Daha önce de kalıpla denemiştim bu kez bildigimiz klasik kalıplardandi yine olmadi ümidi kestim artık. Borcama devam :)Ben silikon kek kalıplarını sevemedim.
Tadi bile tuhaf oluyor.
Küçükleri var bende de misafir falan gelince kullaniyorum.
Ben anne usulu tepsi ve borcamla yapiyorum.
Kalıplarlada yildizim pek barismadi.
Ya yapıştı ya fazla pisti falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?