- 20 Mayıs 2016
- 3.626
- 4.801
- 63
- 33
Ekmekler icin kagit var ya onlara sarip koyuyordu canimCanim annenle görüstügunde sorar misin. Isladiktan sonra posete koyarak mi sakliyor. Yani yapisma filan oluyor mu. Çözülmesini bekliyormu
HahahaKanki sana örmem.
kesin pembe renk istersin.
modelin adı verem olur
Sarılıp koyunca sevmiyorum ben pirincler kırılıyor.kızlar birşey soracağım.. ben lahana sarması çok severim.. malum yazın bulamıyoruz. lahana buzluğa girer mi.. şimdi koysam yazın arada yapsam.. fikir verirseniz çok mutlu olurum..
Arkadaşlar kuru yufkayi biliyor musunuz. Hani sacta pisirilip ust üste koyup yerden de su ile islayip yedigimiz.
İste onu isladiktan sonra buzlumta saklayaniniz var mi
Evet canım kayınvalidem bana ıslattı buzluğa koydum .Ben bilmiyorum buzlukta saklandigini arkadasim soruyor
Bende pembe severdimHahaha
32 yaşından sonra pembikgeberikgelin oldum iyimi
Çok kınadım başıma geldi.
Dün esime diyorum ki (koltuklarda pembeler var zaten biliyorsun, pembe battaniye serdim üzerinede) aşkım haliyida pembe alicam yeni evde avizeyle tabaklarda her yer pembe olacak seni pembelerin arasında oturtcam diyorum.
Olsun diyor.
Gözü alıştı artık bu niye pembe demiyor.
Pembesi yok/ yoktu diyor.
Subliminal msjları guzel vermisim.
Algıda seçicilik yok.
Direk itaat.
Yuh yani. Ben böyle komşu duymadım hiçKızlar sabah kalktım kahvaltımı yaptım . Sonra mutfağa girdim poaça yaptım karnı yarık yoğurt çorbası . Komşuları çağırdım geldiler kahve içtik oturduk giderken benim doğalgaz saatine bakıyorlar atıyor mu atmıyor mu diye sinir oluyorum bu duruma ya
Kızlar sabah kalktım kahvaltımı yaptım . Sonra mutfağa girdim poaça yaptım karnı yarık yoğurt çorbası . Komşuları çağırdım geldiler kahve içtik oturduk giderken benim doğalgaz saatine bakıyorlar atıyor mu atmıyor mu diye sinir oluyorum bu duruma ya
ben lahanayı dolma sarıp koyuyorum,kızlar birşey soracağım.. ben lahana sarması çok severim.. malum yazın bulamıyoruz. lahana buzluğa girer mi.. şimdi koysam yazın arada yapsam.. fikir verirseniz çok mutlu olurum..
Peki çikarinca buzu çozülünce yapisma vs oluyor mu canimEvet canım kayınvalidem bana ıslattı buzluğa koydum .
Onlar komsu degil resmen düsmanKızlar sabah kalktım kahvaltımı yaptım . Sonra mutfağa girdim poaça yaptım karnı yarık yoğurt çorbası . Komşuları çağırdım geldiler kahve içtik oturduk giderken benim doğalgaz saatine bakıyorlar atıyor mu atmıyor mu diye sinir oluyorum bu duruma ya
ayyy çok sinir oldum komşularına, geçen de yine sana böyle birşey demişti birinin kaynanasıydı sankiYuh yani. Ben böyle komşu duymadım hiç
ayyy çok sinir oldum komşularına, geçen de yine sana böyle birşey demişti birinin kaynanasıydı sanki
aslında şöyle yap; bir gün bunları çağırdığında kombiyi kapat, buz gibi evde ağırla
o zaman görecekler yakıyor musun yakmıyor musun
ben de seye kiziyorum mesela oglenleri annemde yiyorum yemegimi.arada avm ye gidiyorum degisiklik olsn diye orda yiyorum.avm ye gttigimi gren arkadas her seferinde hayirdir indirimmi var diyo.sanki sadece indirimde gidiyorum yada yemek yiyorum.Kizlar oglen yemegimi hep evden getiriyordum. Bir kac arkadas daha var boyle yapan. Bu durumu cimrilik gorup elestiren arkadas, baktim bugun evden getirdigi yemegi yiyor. Bize de ay midem fena oluyor da, o yuzden getirdim vs. Kimse lafini bile etmemisti oysa. Disarida yemek yemeyi toplumsal statu olarak dayatan sisteme bir kez daha lanet ettim.
Canım yarın çıkartıcam ilk defa o zaman haber vereyim olur mu ama eğer kötü olacak olsa kv koy demezdi tek tek buzdolabı poşetine koydumPeki çikarinca buzu çozülünce yapisma vs oluyor mu canim
Yanıyor mu ne kadar hızla atarsa o kadar yüksek derecede yanıyor ya o yüzden bakıyorlarCok mu safim, neden bakiyorlar? Atip atmamasi ne alaka? Soruyorum benim de bir kac misafirim bakmisti, hic anlam yuklememistim
Çok geriliyorum ya misafir gelince soğuk mu sıcak mı vs diyeOnlar komsu degil resmen düsman
Sinirlerim bozuluyor ya onlar geliyor diye kombiyi arttırdım biraz daha . Alt komşu ile kombi ve ev sahiplerimiz aynı. Kaç kere kombimin derecesine baktı balkona çıkıp . Yine bakacak kesin dedim o yüzden bilerek dereceyi arttırdımayyy çok sinir oldum komşularına, geçen de yine sana böyle birşey demişti birinin kaynanasıydı sanki
aslında şöyle yap; bir gün bunları çağırdığında kombiyi kapat buz gibi evde ağırla
o zaman görecekler yakıyor musun yakmıyor musun
Yanıyor mu ne kadar hızla atarsa o kadar yüksek derecede yanıyor ya o yüzden bakıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?