Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kanki sana örmem.
kesin pembe renk istersin.
modelin adı verem olur
Hahaha
32 yaşından sonra pembikgeberikgelin oldum iyimi
Çok kınadım başıma geldi.

Dün esime diyorum ki (koltuklarda pembeler var zaten biliyorsun, pembe battaniye serdim üzerinede) aşkım haliyida pembe alicam yeni evde avizeyle tabaklarda her yer pembe olacak seni pembelerin arasında oturtcam diyorum.
Olsun diyor.
Gözü alıştı artık bu niye pembe demiyor.
Pembesi yok/ yoktu diyor.

Subliminal msjları guzel vermisim.
Algıda seçicilik yok.
Direk itaat.

kızlar birşey soracağım.. ben lahana sarması çok severim.. malum yazın bulamıyoruz. lahana buzluğa girer mi.. şimdi koysam yazın arada yapsam.. fikir verirseniz çok mutlu olurum..
Sarılıp koyunca sevmiyorum ben pirincler kırılıyor.
Ama lahanaları hasla üst üste istifle posetle koy at buzluga.
Ben dün sardım kalan lahanayı attim buzluga.

Ben lahanaları dün sardım bugün pisirdim.
Yanınada güveç kabında balık yapicam fırında bulgulama pilav da var.
Evi supurdum
Mutfağı temizledim.
Esmalarımı çekicem sonra.
Hergün 1000 esma.
Bir süredir çekmiyordum.
Sonra oğlumla fen bilg. Çalışıcaz.
Akşamda dünden kalan az kestane var onları pişiririm.

Sarmalar bu akşam biter gibi oğlumda pek sever yedi bile 1 tabak.

Yarına yine yemek fasli.

Bende pembe severdim
Gri ye bayiliyorum artik

Kızlar sabah kalktım kahvaltımı yaptım . Sonra mutfağa girdim poaça yaptım karnı yarık yoğurt çorbası . Komşuları çağırdım geldiler kahve içtik oturduk giderken benim doğalgaz saatine bakıyorlar atıyor mu atmıyor mu diye sinir oluyorum bu duruma ya

Yuh yani. Ben böyle komşu duymadım hiç

Cok mu safim, neden bakiyorlar? Atip atmamasi ne alaka? Soruyorum benim de bir kac misafirim bakmisti, hic anlam yuklememistim

Son düzenleme:
kızlar birşey soracağım.. ben lahana sarması çok severim.. malum yazın bulamıyoruz. lahana buzluğa girer mi.. şimdi koysam yazın arada yapsam.. fikir verirseniz çok mutlu olurum..
ben lahanayı dolma sarıp koyuyorum,
sadece haşlayıp koyduklarımdan çok su tadı geldi beğenmedik biz

Onlar komsu degil resmen düsman

Yuh yani. Ben böyle komşu duymadım hiç
ayyy çok sinir oldum komşularına, geçen de yine sana böyle birşey demişti birinin kaynanasıydı sanki
aslında şöyle yap; bir gün bunları çağırdığında kombiyi kapat buz gibi evde ağırla
o zaman görecekler yakıyor musun yakmıyor musun

ben de seye kiziyorum mesela oglenleri annemde yiyorum yemegimi.arada avm ye gidiyorum degisiklik olsn diye orda yiyorum.avm ye gttigimi gren arkadas her seferinde hayirdir indirimmi var diyo.sanki sadece indirimde gidiyorum yada yemek yiyorum.

Cok mu safim, neden bakiyorlar? Atip atmamasi ne alaka? Soruyorum benim de bir kac misafirim bakmisti, hic anlam yuklememistim
Yanıyor mu ne kadar hızla atarsa o kadar yüksek derecede yanıyor ya o yüzden bakıyorlar

Sinirlerim bozuluyor ya onlar geliyor diye kombiyi arttırdım biraz daha . Alt komşu ile kombi ve ev sahiplerimiz aynı. Kaç kere kombimin derecesine baktı balkona çıkıp . Yine bakacak kesin dedim o yüzden bilerek dereceyi arttırdım

Yanıyor mu ne kadar hızla atarsa o kadar yüksek derecede yanıyor ya o yüzden bakıyorlar

buna yormak istemiyorum ben yaa, oylesine bakmislardir. benim misafirlerim yakinlarimdi. yansa ne, yanmasa ne yani. Yanmiyorduysa en fazla usumuslerdir, cok yaniyorsa terlediyseler azicik kisar misin deseydiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…