Neden geriliyorsun canim ya, evin isisi iyi mi diye acik acik sor.Çok geriliyorum ya misafir gelince soğuk mu sıcak mı vs diye
Bence muhabbeti azalt. Bu şekilde davranmalarina izin verme. Yaptiklari bu hareket ne kadar cahil olduklarini gösteriyor. Cahille muhabbetin olacagina otur evinde benceSinirlerim bozuluyor ya onlar geliyor diye kombiyi arttırdım biraz daha . Alt komşu ile kombi ve ev sahiplerimiz aynı. Kaç kere kombimin derecesine baktı balkona çıkıp . Yine bakacak kesin dedim o yüzden bilerek dereceyi arttırdım
Allahim sana geliyorumben de seye kiziyorum mesela oglenleri annemde yiyorum yemegimi.arada avm ye gidiyorum degisiklik olsn diye orda yiyorum.avm ye gttigimi gren arkadas her seferinde hayirdir indirimmi var diyo.sanki sadece indirimde gidiyorum yada yemek yiyorum.
Millet çirkin bi yarış içerisinde.Allahim sana geliyorumne tuhaf bir toplum olduk biz yahu herkesin gozu baskasinin ustunde! Kime ne katiyor ki boyle olmak?
Selamlasmaktan oteye gecmem sanirim. Hic sevmem her ise koca burunlarini sokanlari. Fikir soruluyorsa soyle, sorulmuyorsa sus yani.Millet çirkin bi yarış içerisinde.
Yedigimize giydigimize birikimimize gezmemize bakiyorlar.
Allahtan bu tarz bir iki kisi vardi uzaklastirdim kendimden
İşte yakmıyorsam fatura az gelecek ya o dertleri işte . Senin öylesine bakmışlardır. Benim öyle olmadığına adım gibi eminimbuna yormak istemiyorum ben yaa, oylesine bakmislardir. benim misafirlerim yakinlarimdi. yansa ne, yanmasa ne yani. Yanmiyorduysa en fazla usumuslerdir, cok yaniyorsa terlediyseler azicik kisar misin deseydiler.
Geçen Pazartesi alt komşunun kv si gelmişti buraya . Bende hepsini kahvaltıya davet ettim o gün ev çok sıcaktı çünkü güneşte vuruyordu . Birkaç gün sonra başka komşuda otururken bana dedi ki kadın evin soğuktu. Ben her gelene soğuk mu üşüyorsanız söyleyin diyorum ama bunlara sormayı unutmuşum. Ama cidden soğuk değildi üzüldüm böyle söylesine sonra kendi gelininin Evi benim alt katım çok sıcak gece üzerimizi açıyoruz filan dedi . Normalde herkes salonda oturuyor binada biz oturma odasında. Alt komşu oturma odası ile çocuk odasının peteğini kapatıyor . Benimde o 2 odam açık oraları kullanıyorum. Böyle olunca o kapatıyor beni etkiliyor bu durum.Neden geriliyorsun canim ya, evin isisi iyi mi diye acik acik sor.elbet sogukta oturmuyorsun.
Nasil isine geliyorsa oyle otururursun, kime ne? Sacma sapan insanlarmis. Gidip kombiye bakmak nedir yahu! Ayip bir sey.Geçen Pazartesi alt komşunun kv si gelmişti buraya . Bende hepsini kahvaltıya davet ettim o gün ev çok sıcaktı çünkü güneşte vuruyordu . Birkaç gün sonra başka komşuda otururken bana dedi ki kadın evin soğuktu. Ben her gelene soğuk mu üşüyorsanız söyleyin diyorum ama bunlara sormayı unutmuşum. Ama cidden soğuk değildi üzüldüm böyle söylesine sonra kendi gelininin Evi benim alt katım çok sıcak gece üzerimizi açıyoruz filan dedi . Normalde herkes salonda oturuyor binada biz oturma odasında. Alt komşu oturma odası ile çocuk odasının peteğini kapatıyor . Benimde o 2 odam açık oraları kullanıyorum. Böyle olunca o kapatıyor beni etkiliyor bu durum.
Kombiye de bakmislar senin : (İşte yakmıyorsam fatura az gelecek ya o dertleri işte . Senin öylesine bakmışlardır. Benim öyle olmadığına adım gibi eminim
Çünkü yaşadığımız şehirde bir tane akrabamız bile Yok evde ölsek kimse fark etmez Mecbur insan birisi ile görüşmek istiyor canım. Bugün müsait olduğum için davet ettim mutlaka oturuyor . Ben onlara gidince mecbur davet etmem gerekiyorPekituce_tuce ısrarla neden görüşüyorsun? Çağırıyorsun falan.
Yalnızmı hissediyorsun kendini.
Benim böyle komşum arkadasim olacağına yalnız kalmayı tercih ederim dedim ve ettimde.
Zor olmuyor inan buna..
Canımın sıkılacak vakti yok o derece yoğun geciyor.
İkimizin kombisi aynı ve işte kombiyi ilk defa kullanıyoruz öğrenme bahanesiyle baktı evetKombiye de bakmislar senin : (
Nasil isine geliyorsa oyle otururursun, kime ne? Sacma sapan insanlarmis. Gidip kombiye bakmak nedir yahu! Ayip bir sey.
Niyetini Allah bilir bosver. Rahatsizsan mesafeli gorus yeter.İkimizin kombisi aynı ve işte kombiyi ilk defa kullanıyoruz öğrenme bahanesiyle baktı evet
Benim diğer evimde binada kimseyle görüşmüyordum bi karşı konsum vardi sonra onunlada boyle sorunlar yuzunden görüşmedim.Çünkü yaşadığımız şehirde bir tane akrabamız bile Yok evde ölsek kimse fark etmez Mecbur insan birisi ile görüşmek istiyor canım. Bugün müsait olduğum için davet ettim mutlaka oturuyor . Ben onlara gidince mecbur davet etmem gerekiyor
Ya hepsi böyle değil 5 Kişiler mesela 2 tanesi böyleNiyetini Allah bilir bosver. Rahatsizsan mesafeli gorus yeter.
Senin yaşadığın şehirde ailen var bizim kimsemiz Yok eşim geçen ay tam 15 gün göreve gitti ben evde kaldım insan bir süre sonra bunalıyor kuruyorsun kafanda .Benim diğer evimde binada kimseyle görüşmüyordum bi karşı konsum vardi sonra onunlada boyle sorunlar yuzunden görüşmedim.
Yani bende ölsem esim ölümüzün üzerine gelirdi..
Çağıranada gitmiyordum.
Yani benim açığımı kollayan, acigimi arayan, fesat, benim giderlerimi gözeten yalandan yapmacık samimiyetsiz insanlar hayatımda olacağına ölümün üzerine esim gelsin yani.
Benim bakış açım farkli belki bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?