Küçük Düşün Büyük Olsun!

Sen en iyisini yapıyorsun. Kıskanmış seni baksana

Senin yaşadığın şehirde ailen var bizim kimsemiz Yok eşim geçen ay tam 15 gün göreve gitti ben evde kaldım insan bir süre sonra bunalıyor kuruyorsun kafanda .
Sadece annem babam ve kardesim var.
Ama diğer evimdeyken tüm gün evdeydim annemle bukadar yakın değildik ki.
Oglumla oturuyordum evde.

Yani sen bilirsin tabiki ben sadece bir öneri sundum.

Sen hem şikayet edip komşularından hem de kahveye cagirdim deyince bana değişik geldi.

Bana onları diyecek olan insanı bırak kahveye evime çagirmak selam vermem ben.

Ben biraz kinciyim ayrica
Bu benim kişiliğim tabiki

Bilmem diğer arkadaşlar ne düşünüyor ben mi farklı dusunuyorum.

Bazı durumlarda mecbur kalıyorsun canım benim çocuğum yok mesela eşim öyle göreve gidince ciddi anlamda çok üzücü ve yorucu oluyor . Birde şöyle bir durum var 5 kişiler aralarından sadece birisi böyle eee bu durumda ne oluyor diğerleri ile görüşmek istiyorsun o bir kişiyide atamıyorsun .

Ozaman bence soyle
Yani sert çık en azından seni üzmez belki artik.
Yooo evim gayet sıcak sen hasta olacaksin galiba de.
Ben cok sıcağa gelemiyorum zaten de.
Yani daha fazlasını yapip daha da üzerler.
Umarım hep böyle üzmez

Ben çalışırken hep götürürdüm işyerinde pinti dediler çıktılar ammaann çok da umrum. Hem bünyeyi hem kesemizi koruyoruz

Yanıyor mu ne kadar hızla atarsa o kadar yüksek derecede yanıyor ya o yüzden bakıyorlar
Ne saçma ya. Fazla muhattap olma canım. Böyle cahil insanlar hayatında olsa ne olyr olmasa ne olur sinirini bozup durursun yani madem kimsem yok eşim olmadığımda ne yaparım diyorsun küsme araya mesafe koy. Kahveye falan çağırma sürekli ayda yılda bir görüş böylece ay dediğinde kapılarınıda çalabilirsin.
Ben dayanamıyorum böyle tiplere

Canim madem oyle o zaman kendini hic doldurma, huyu boyle de ve gec. Bir sekilde tolore etmeye calis, yoksa oyle gunler mi gecer? Iyi yanlarini gormeye calis.

Yok ben kiskanma olarak gormedim. Arkadasi da dert etmedim. Genel olarak oyle bir kani olustu insanimizda. Disarida yemek yemek sosyal statuyu arttiriyormus gibi goruluyor. Ben dayatilan duzene kiziyorum.
Bende bu algıyı anlamıyorum.

X mekanda kahve içmek insani kaliteli yapıyor! (Neye göre kime gore)
X mekanda yemek yemek oooo kalite akıyor ya algısı var.?

Benim kendi kardeşim yapıyor bunu kaliteli mekanlarda yemek yemeyi seviyor.
Nusret, güllüoğlu baklavası, ortaköyde kumpir gibi.
Yani sadece bazı mekanlarda bazı yerlerde onlar yenir başka yerdekiler tirttir algısı var.
Şuan bekar maaşı elinde ona cok görmüyorum rahat cocik.

Ama bu algıya gıcık oluyorum.

Bizim bi durumcumuz vardi (belediye artik izin vermiyor) köşe başına arabasını acar. 3-4 minik masa atardı
Sırf onda durum yemek icin yolumuzu değişirdik eve gecerken.
Ya da kalkar gider yerdik.
En kral mekan bana o tadı vermiyor.

Aynen canım artık lafımı çekmemeye karar verdim şaka ile karışık birşeyler söylicem artık zaten . Geçen ay 15 gün doğalgazı kullanmış 120 tl gelmiş. Çok geldi filan diye söyleniyordu kendi bu ay fatura gelince zaten hemen dönecek çok yakıyorum canım gerek Yok az çalıştırıcam diyecek buraya yazıyorum

Cunku boyle bir dayatma var. Fiyat arastirmasinin bile kaliteyi dusurdugunu saniyor insanlarimiz. Avm lerden alisveris in, kucuk esnaftan pazarlikla yapilan alisveris out! Sermayeden yiyoruz, haberimiz yok

Bak de ki sonuna kadar fuulluyorum bana az geliyor ben napim de
Igdasla görüşün de.

Bak de ki sonuna kadar fuulluyorum bana az geliyor ben napim de
Igdasla görüşün de.
Bakalım bak ne oldu geçen ay buna 120 geldi ya faturadan hesapladık 1 metre küp fiyatı 1 tl . İlk endeks ile son endesks fatura da yazıyor oradan kaç yaktığımızı biliyoruz ben 95 tl yakmışım 2 gün sonra fatura gelecek bakalım soracaklar herkes kaç yaktın vs birbirine bende söyleyeyim mi rakamı sence telli

Ben de öyleyim, hiç işim olmaz öyle insanlarla ki ben kan bağım olan fesat insanlarla bile görüşmüyorum, aynı mahalledeyiz görmezden geliyorum falan.
Öz halam, amcam 200 metre mesafedeyiz, o kadar kötü günümüz oldu kimse kapımı çalmadı, lafa gelince tonla ama
Sürekli beni huzursuz edeceklerine koyarım mesafeyi bir kere laf olur ama sonra kafam rahat olur.
Gerçi ben yalnız olmayı seviyorum, çalıştığım için pek evde vakit geçirmiyorum, arada haftasonu anneme geçiyorum yalnız kalmaya ya da birileriyle çok fazla görüşüp aramaya vakit kalmayacak kadar dolu geçiyor hayatım ama tuce_tuce yi de anlıyorum bilmediği bir şehirde yalnız olmak kötü bir durum,
Kendini oyalayacak kurs, hobi gibi birşeyler araştırıp bu insanlarla daha az mı goruşsen, sık görüşmekten de samimiyetle hadsizligi karıştırıyor olabilirler

Yok ben kiskanma olarak gormedim. Arkadasi da dert etmedim. Genel olarak oyle bir kani olustu insanimizda. Disarida yemek yemek sosyal statuyu arttiriyormus gibi goruluyor. Ben dayatilan duzene kiziyorum.

Bende sabah ekmek arasi hazirliyorum bazen simit yerim
Kahvalti icin disarida yemek sacma geliyor banada

Örgü örüyorum canım bu aralar ben haftada bir çağırıyorum çünkü eğer çağırmazsam müsait olmadığım zaman gelmek istiyorlar Yada olur olmadık zamanlar bende bu Yolu buldum hemen müsait kalınca çağırıyorum 1 saat filan oturuluyor onlar davet edince de arada gidiyorum . Normal bir şehirde yaşamıyoruz doğuda kimsemiz Yok dışarı çıksan gidecek yer Yok avm yok hiç birşey Yok anlayacağın o yüzden biraz tahammül etmek gerekiyor. Galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…