Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kimse görmediyse söyleme.
Sorana söylemiyorum. Dedikody yapıyorlar.birde komşum eee benim evim çok büyük ondan öyle geliyor diyip duruyor bende egosunu tatmin etmesine izin vermiyprum. Zaten görüşmüyorum da kapıda gördükçe merhaba merhaba.
Aynı bu şekil davranıyor.
Birde annemin bir komşusu var m3 lere varana kadar inceliyormuş

Konuyu bilmiyorum ama insanlari oldugu gibi kabul etmek lazim ama rahatsiz edici boyutta olursa sakayla lafimi soylerim

Dışarıda yemek yemek herşeyden önce sağlıksız
Ama insanlar artık markayi kalite, gösterisi zenginlik zannettiği için hersey farklı oldu.
Ben şirket yemekhanesinde yiyorum öğlenleri. Yazın tadilat nedeni ile yemekhane 15 gün kapalildi. 2 gün dışarıda yedim midem mahvoldu resmen, kalan günlerde evden hazırlayıp götürdüm.
Sabahlarida çok nadir dışarıdan kahvaltı yaparım, ya evde yerim ya evden götürürüm.
Sağlık önce sağlık diyorum

Bende sabah ekmek arasi hazirliyorum bazen simit yerim
Kahvalti icin disarida yemek sacma geliyor banada
Yiyen yesin de, yemeyeni de cimrilikle itham etmesin.

Belki bilinclendi, belki saglikli olmadigini dusundu nihayetinde soyledigi lafi yedi mi, yedi. Kimse sormadigi halde bir cok aciklama yapma geregi hissetti.

Görmezler inşallah fatura kapıya asılıyor bakalım hemen alırım ama kesin sorulacak WhatsApp grubumuz var orada konuşulur bu konu

Görmezler inşallah fatura kapıya asılıyor bakalım hemen alırım ama kesin sorulacak WhatsApp grubumuz var orada konuşulur bu konu
Önce onlar söylesin sonra sen söyle
Çünkü tipler laf etmeye yer arar. Boşver takılma.
Kızlar ben şimdi marka vermeyeyim. Bir hamburgerci de arkadaşım salata yemiş. Akşamı hastanedeydi o salatanın içindeki mikroptan olmuş. Bir başka arkadaşın da kayınpederi kalp krizi geçirmiş hamburger yediğinde.v yemekleri olan yerletinde yağları vs hijyen içe sinmiyor.

Bilindik bir marka dan mı

Kizlar dondurucuda mercimek corbasi vardi, sabah onu sogutucu kismina koymustum. Kavonozda da kavurmam vardi. Yanina da havuc, turp ve kirmizi lahanadan salata, ayran yaptim afiyetle yedik.
Yarina da orman kebabi yaptim, yanina da bulgur pilavi yaparim.
Oglen icin de dondurucuda z.yagli kerevizim vardi, onu gotururum.

Salona gitmeyince ise hic gitmiyormusum gibi bir hisse kapildim. :))

bende iş yerinde ev yemeği yapıp getiren birisi var hepimiz o yemekten yiyoruz. sabah kahvaltımı evde yaparim . akşam da yemeği evde yaparim sadece gezmeye gittiğimizde disarda yeriz.ara sıra. hem sağlıksız hem çok para harcanıyor lezzetsiz seylere

Biz de dışarıda pek yemek yemiyoruz. Evde yemeye özen gösteriyoruz. Öğlenleri de işyerindeki yemek güzel olduğu sürece arkadaşlarım gitmese de onlardan ayrılıp gidiyorum.
Dışarıda hem ne yediğümizi bilmiyoruz hem de çok pahalı.

Z zynpzeynep
Ya Latif
Ya Rezzak
Ya Fettah
Ya Bari
Ya Mugnî
Ya Fettah
Ya Rahim
Canım bunlar en cok cektiklerim ama cekmediklerimide cekiyorum sirayla bak dua topigi varya orayada gel orada cekip yaziyoruz.

Yok ben kiskanma olarak gormedim. Arkadasi da dert etmedim. Genel olarak oyle bir kani olustu insanimizda. Disarida yemek yemek sosyal statuyu arttiriyormus gibi goruluyor. Ben dayatilan duzene kiziyorum.
Ben de espri yapıyordum kıskanma derken :)) bu çalışma arkadaşları ile öğlen dışarıda yeme zorunluluğu/saçmalığını para hanım blogunda iyi tarif etmişti hatırlıyorum. Bayağı gülmüştüm. Okumuş muydun bilmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…