Ben çok beğendimOyuncak sepeti yapıcam .
1-2 tanıdığıma hediye örücem çok beğenenlere.
Ben de espri yapıyordum kıskanma derken :)) bu çalışma arkadaşları ile öğlen dışarıda yeme zorunluluğu/saçmalığını para hanım blogunda iyi tarif etmişti hatırlıyorum. Bayağı gülmüştüm. Okumuş muydun bilmem.
Geçen Pazartesi alt komşunun kv si gelmişti buraya . Bende hepsini kahvaltıya davet ettim o gün ev çok sıcaktı çünkü güneşte vuruyordu . Birkaç gün sonra başka komşuda otururken bana dedi ki kadın evin soğuktu. Ben her gelene soğuk mu üşüyorsanız söyleyin diyorum ama bunlara sormayı unutmuşum. Ama cidden soğuk değildi üzüldüm böyle söylesine sonra kendi gelininin Evi benim alt katım çok sıcak gece üzerimizi açıyoruz filan dedi . Normalde herkes salonda oturuyor binada biz oturma odasında. Alt komşu oturma odası ile çocuk odasının peteğini kapatıyor . Benimde o 2 odam açık oraları kullanıyorum. Böyle olunca o kapatıyor beni etkiliyor bu durum.
Ya latif te çok güzeldir
Z zynpzeynep
Ya Latif
Ya Rezzak
Ya Fettah
Ya Bari
Ya Mugnî
Ya Fettah
Ya Rahim
Canım bunlar en cok cektiklerim ama cekmediklerimide cekiyorum sirayla bak dua topigi varya orayada gel orada cekip yaziyoruz.
Umuyorum esmalardan değildir.Esmalar yuzunden olabilir mi diyecegim ama daha once de ekonomi forumlarinda esmalarla ilgili paylasimlari bir cok kere gormuslugum var.
Bel fitigi varsa belki kullanislifir ama bilemedimKizlar ozellikle bebegi olanlar, ayakli bebek kuvetleri kullanisli mi? Arkadas dogum yapacak, bel fitigi var. Bir kac arkadas boyle bir jest yapalim dedik. Deger mi sizce?
https://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/chicco-cuddle-bubble-bebek-kuveti-comfort-wild-288388774?pkw=&pmt=&sc_gcsp=gg&ggmktg=PaidSearch*PLA*232247127*22324000407*58375851927*{type}*288388774*aud-338833715699la-375376120711&gclid=CjwKCAiAm7LSBRBBEiwAvL1-L3EvydK8hikCEwla2X4agWdpQUi0UefVoFcuohl5eJFneYhdwQVGARoCGFUQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0
Arkadas soyle bir urun bulmus. Satici cok ovmus. Ama ya bekarlar, ya cocuksuzlar var grubumuzda. Bilemedik yine de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?