Küçük Düşün Büyük Olsun!

Günaydın
tr_lelli neden banlandı gene. Eski mesajlarını okudum da banlanacak bir şey göremedim.

Acaba kaç gün banı? Telefonu olan birisi sorsa keşke

Blogu inceledim ama tamamini okumadim. Hatta unuttum ben o blogu, bir ara tekrar bakayim bari. Hatirlattigin icin tesekkurler canim

Esmalar yuzunden olabilir mi diyecegim ama daha once de ekonomi forumlarinda esmalarla ilgili paylasimlari bir cok kere gormuslugum var.

Günaydın hanımlar
tr_lelli nerelere gittin yine ?

dün markete gittim salatalık bitmişti evde kilosu 4 lira olmuş yarım kilo aldım
kabak da indirimdeydi 2 tl kilosu mücver yaparım diye aldım
4 tl ödedim toplam

her zaman aldığım tam buğday ekmeği zamlanmış 1.75ten 2 liraya çıkmış
toplamda 6 lira harcadım dün

Telli ye baktım mesajlarda ban yiyecek birşey cidden görmedim

Merhaba böyle insanlarla komşuluk yapmayım bence.Ben olsam uzak dururum.Canınızı sıkıyorlar sürekli, hareketlere bak çok sinir bozucu.

Ya latif te çok güzeldir

Z zynpzeynep
Ya Latif
Ya Rezzak
Ya Fettah
Ya Bari
Ya Mugnî
Ya Fettah
Ya Rahim
Canım bunlar en cok cektiklerim ama cekmediklerimide cekiyorum sirayla bak dua topigi varya orayada gel orada cekip yaziyoruz.

Esmalar yuzunden olabilir mi diyecegim ama daha once de ekonomi forumlarinda esmalarla ilgili paylasimlari bir cok kere gormuslugum var.
Umuyorum esmalardan değildir.
Yani banlanmak için sebep olduğunu düşünmüyorum. Taktılar.

Selam kızlar oğlum hasta. Sabah dr ye götürdüm aile hekimide birşey anlamıyor. Neyse ilaç verdi iyi gelmezse götütücem. Hep aynı ilaçları veriyor. Boğazları kulakları kızarıkmış. Verdiklrtide iyi gelmiyor.

Banlaninca su sebepten, su paylasiminizdan, su kadar gun veya saat siteye giris yapmaniz yasaklanmistir diye bir aciklama yapilmiyor mu?
Pusuya yatip kibleyim diye firsat kollamak da yorucudur yahu

Kizlar ozellikle bebegi olanlar, ayakli bebek kuvetleri kullanisli mi? Arkadas dogum yapacak, bel fitigi var. Bir kac arkadas boyle bir jest yapalim dedik. Deger mi sizce?

https://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/chicco-cuddle-bubble-bebek-kuveti-comfort-wild-288388774?pkw=&pmt=&sc_gcsp=gg&ggmktg=PaidSearch*PLA*232247127*22324000407*58375851927*{type}*288388774*aud-338833715699la-375376120711&gclid=CjwKCAiAm7LSBRBBEiwAvL1-L3EvydK8hikCEwla2X4agWdpQUi0UefVoFcuohl5eJFneYhdwQVGARoCGFUQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0

Arkadas soyle bir urun bulmus. Satici cok ovmus. Ama ya bekarlar, ya cocuksuzlar var grubumuzda. Bilemedik yine de.

kızlar selamlar.. dün akşam iş çıkışı bugünün yemeğini ocağa koydum 10 dk pişmeden tüp bitti.. tüp bekledik neyse geldi ama başlık uyumsuz oldu bu sefer.. yemeği öylece bıraktım.. bu akşam yeni tüp gelince yemeği pişiririm artık.. neyse eşim de köy ürünü satan bi yerden 2 kg süt almış ne zamandır istiyordum.. ocağın elektrikli gözünde kaynattım soğumaya bıraktım, ve mayaladım.. sofra bezine sararak mutfak masasının üstüne koydum. sabah dolaba alacaktım ama unutmuşum :) zaten ev soğuk sıkıntı olmaz diye düşündüm. eve gidince ona bakacam ilk mayalama işlemim.. umarım tutmuştr..

neyse akşam iki tepsi mayalı poğaça yaptım, bi de portakal kabuklu ve fındıklı kek yaptım.. poğaçaları dondurucuya attım keki eşimle akşam biraz yedik.
bu akşam tüp işini halledersek kurufasulye olacak menüde.. seneye doğalgaz çekiliyor tüp derdinden de kurtuluruz inşallah.
dün akşam benim sermayeleri bi araya topladım, hep dağınık yerlerdeydi :) 1 yarım altın, 1 çeyrek, 50 dolar ve 700 tl köşede param varmış.. kumbarayı açmadım o da dolduktan sonra artık.. allah bereket versin..
şubat itibariyle asıl borcumuzu kenara atmaya başlayacaz inşallah..

Bel fitigi varsa belki kullanislifir ama bilemedim
Bana gelse sevinmezdim ama bnde bel fitigi yok. hicte boyle bir sey kullanana rast gitmedim
Bence en guzeli altin yada para vermek
Cnku ilk zamanlar beziydi kiyafetiydi hastanesiydi derken bayagi masraf cikiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…