Küçük Düşün Büyük Olsun!

Degil mi? En iyisi altinimizi alip gidelim. Kendisi nereye isterse oraya harcasin. Kizlardan biri gosterdi bunu. Satici da iyiymis ki kizi tav etmis :)) Parasi da az degil, uzerine biraz daha katip bir yarim altin daha iyi olur gibi. Sagol canim

Degil mi? En iyisi altinimizi alip gidelim. Kendisi nereye isterse oraya harcasin. Kizlardan biri gosterdi bunu. Satici da iyiymis ki kizi tav etmis :)) Parasi da az degil, uzerine biraz daha katip bir yarim altin daha iyi olur gibi. Sagol canim
Aynen kendisi ne istiyorsa oraya harcar.en azindan alirkende icine sinen seyleri alir.

Sabah 10 dan beri elektrik ve su yoktu ay daha yeni geldi Kızlar yemekte yapmadım kahvaltılık tüketicez

Sabah 10 dan beri elektrik ve su yoktu ay daha yeni geldi Kızlar yemekte yapmadım kahvaltılık tüketicez
Bir hafta sonu aynen boyle hem elektrik, hem su kesilmisti. Bir yanim isler kaldi diye uzulurken, diger yanim vicdan yapmadan dinlenecegim diye icin icin sevinmisti

Bir hafta sonu aynen boyle hem elektrik, hem su kesilmisti. Bir yanim isler kaldi diye uzulurken, diger yanim vicdan yapmadan dinlenecegim diye icin icin sevinmisti
Kombi çalışmadı ondan ev soğuk olur diye yapacak işte Yok yataktan çıkmadım örgü ördüm uyudum uyudum gece nasıl uyuyacağım acaba

tr_lelli de olsa keşke.

Bugün menümde pilav köfte patates ayran var. Her zaman sulu yemek olmaz ki az da böyle olsun. Pilav ile ayran benden köfte patates eşimden.
Çaya da arkadaşlara gideceğiz. Bebeği olmuştu 3 ay kadar oldu ama zor dönemler atlattığı için yeni gidebiliyoruz. Bugün bebeği için battaniye ve pijama takımı aldım. Daha doğrusu bana hediye gelmişti bişeyler ben pek beğenmemiştim, değişim kartı vardı gittim içime sinen ürünlerle değiştirdim. Hediyem bedavaya geldi, ama bu imkan olmasaydı da gene içimden geldiği gibi alırdım arkadaşıma.

Kesinlikle değer
Bence şahane bir jest olur

Merhaba Kızlar
tr_lelli olmayınca pek ilerlememiş sayfalar
Bütün günü resmî kurumlarda geçirdik ehliyetimde bir sorun vardı sistemde gözükmüyordu
Ordan nüfusa kimlikleri yenilemek için başvurduk 74 tl 4 kişi
2 saate yakın sıra bekledik yordu beni bunlar
Evde yemek yoktu menemen yaptım konservem vardı onu yaptım
Kızlarada çorba doyduk

Merhaba Kızlar
Sabah kalkınca barbunya haşladım. İşten gelince de hemen yağını salçasını kavurup suyunu koydum. Yanına da pilav. Yemek yerken de yarın için patlıcan kızartıp kıyma kavurdum. Yarın işten gelince karnıyarık yapıp fırına atarım. Cuma akşamına da kalır

Kafami karistirdin:))))

Kikikoko ben hediyeyi anlamadim ama bel fitigi varsa hediyeyi tercih ederdim cunku altin ya saklanacak yada beze fln gidecek ama hediye ona ilac olabilir.

Bu arada sana cok dua ettim, o termaller nasil bsy esime ve kardesimede aldiricam senelerdir aradigim seyi buldum sayende

O termaller muhtesemmm:)) gule gule giyin canim. Dagiye yumusak diyorsa bunlara kesin bayilacak demistim icimden

O termaller muhtesemmm:)) gule gule giyin canim. Dagiye yumusak diyorsa bunlara kesin bayilacak demistim icimden

Evet iki cesidinden aldim ikiside guzel fitilli olani yeni giydim, diger duz olan sahane ztn hic usutmuyor uzun olmalarida guzel siyrilma derdi yok bunlarin altinida giyebilirim sanirim altinida alicam.
%40 indirim ve esimim parapuani ile cok uyguna geldi silinicekmis dedim hepsini kullandik

S\
Altlar da oyle, yok gibi. Ama sicacik tutuyor. Bizim dolaplar termal cenneti gibi. Doga yuruyusu icin ayri, motorsiklet ve dag icin ayri. Yillarca kullanirsin onlari, parasini fazlaca hak ediyor.

S\

Altlar da oyle, yok gibi. Ama sicacik tutuyor. Bizim dolaplar termal cenneti gibi. Doga yuruyusu icin ayri, motorsiklet ve dag icin ayri. Yillarca kullanirsin onlari, parasini fazlaca hak ediyor.

Ben brz nazliyim daha dogrusu bunyem zayif iki yil once sirtim tutuldu ve 45 50 gunde zor iyilesti sonrada 3 kere tekrarladi ne sogukla ne ruzgarla aram var o yuzden nasil sevaba girdigini bilemezsin.. gecen yil aradik bulamadik naylon seyleri termal diye kakalayip ustune servet istiyorlardi yada yun giymek iskenceydi giyemiyordum agri cekiyordum.

Hediyeye ne karar verdin?

Ben yeni yilin ilk birikimi 2 gr altin ve 40 dolar olarak yaptim.

Aralik ve ocak maasi farkini + 1 gr altin da 15 inde alacagim.

Mudurum ev almis, tum cemiyetlerime geldi ve kardesim ve benim nikahimi kiydi. Temmuza kdr 1 tane ceyrek ve ev hediyesi planlamaliyim

Birde bebege ceyrek ayarlamam gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…