Degil mi? En iyisi altinimizi alip gidelim. Kendisi nereye isterse oraya harcasin. Kizlardan biri gosterdi bunu. Satici da iyiymis ki kizi tav etmis :)) Parasi da az degil, uzerine biraz daha katip bir yarim altin daha iyi olur gibi. Sagol canimBel fitigi varsa belki kullanislifir ama bilemedim
Bana gelse sevinmezdim ama bnde bel fitigi yok. hicte boyle bir sey kullanana rast gitmedim
Bence en guzeli altin yada para vermek
Cnku ilk zamanlar beziydi kiyafetiydi hastanesiydi derken bayagi masraf cikiyor
Aynen kendisi ne istiyorsa oraya harcar.en azindan alirkende icine sinen seyleri alir.Degil mi? En iyisi altinimizi alip gidelim. Kendisi nereye isterse oraya harcasin. Kizlardan biri gosterdi bunu. Satici da iyiymis ki kizi tav etmis :)) Parasi da az degil, uzerine biraz daha katip bir yarim altin daha iyi olur gibi. Sagol canim
Bir hafta sonu aynen boyle hem elektrik, hem su kesilmisti. Bir yanim isler kaldi diye uzulurken, diger yanim vicdan yapmadan dinlenecegim diye icin icin sevinmistiSabah 10 dan beri elektrik ve su yoktu ay daha yeni geldi Kızlar yemekte yapmadım kahvaltılık tüketicez
Ama ayıp ya gerçekten hiç hoş değiltr_lelli de sebebini bilmiyormuş.. kimseye birşey yzmamış ki gerçekten ben de baktım yok herhangi bir yazı falan.. bu kıza biri fena takık
Kombi çalışmadı ondan ev soğuk olur diye yapacak işte Yok yataktan çıkmadım örgü ördüm uyudum uyudum gece nasıl uyuyacağım acabaBir hafta sonu aynen boyle hem elektrik, hem su kesilmisti. Bir yanim isler kaldi diye uzulurken, diger yanim vicdan yapmadan dinlenecegim diye icin icin sevinmisti
7 ocağa kadar ban yemiş..
Yuhhh artık valla yuhhhh7 ocağa kadar ban yemiş..
Kesinlikle değerKizlar ozellikle bebegi olanlar, ayakli bebek kuvetleri kullanisli mi? Arkadas dogum yapacak, bel fitigi var. Bir kac arkadas boyle bir jest yapalim dedik. Deger mi sizce?
https://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/chicco-cuddle-bubble-bebek-kuveti-comfort-wild-288388774?pkw=&pmt=&sc_gcsp=gg&ggmktg=PaidSearch*PLA*232247127*22324000407*58375851927*{type}*288388774*aud-338833715699la-375376120711&gclid=CjwKCAiAm7LSBRBBEiwAvL1-L3EvydK8hikCEwla2X4agWdpQUi0UefVoFcuohl5eJFneYhdwQVGARoCGFUQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0
Arkadas soyle bir urun bulmus. Satici cok ovmus. Ama ya bekarlar, ya cocuksuzlar var grubumuzda. Bilemedik yine de.
Kafami karistirdin:))))Kesinlikle değer
Bence şahane bir jest olur
Kafami karistirdin:))))
O termaller muhtesemmm:)) gule gule giyin canim. Dagiye yumusak diyorsa bunlara kesin bayilacak demistim icimdenKikikoko ben hediyeyi anlamadim ama bel fitigi varsa hediyeyi tercih ederdim cunku altin ya saklanacak yada beze fln gidecek ama hediye ona ilac olabilir.
Bu arada sana cok dua ettim, o termaller nasil bsy esime ve kardesimede aldiricam senelerdir aradigim seyi buldum sayende
O termaller muhtesemmm:)) gule gule giyin canim. Dagiye yumusak diyorsa bunlara kesin bayilacak demistim icimden
S\Evet iki cesidinden aldim ikiside guzel fitilli olani yeni giydim, diger duz olan sahane ztn hic usutmuyor uzun olmalarida guzel siyrilma derdi yok bunlarin altinida giyebilirim sanirim altinida alicam.
%40 indirim ve esimim parapuani ile cok uyguna geldi silinicekmis dedim hepsini kullandik
Altlar da oyle, yok gibi. Ama sicacik tutuyor. Bizim dolaplar termal cenneti gibi. Doga yuruyusu icin ayri, motorsiklet ve dag icin ayri. Yillarca kullanirsin onlari, parasini fazlaca hak ediyor.Evet iki cesidinden aldim ikiside guzel fitilli olani yeni giydim, diger duz olan sahane ztn hic usutmuyor uzun olmalarida guzel siyrilma derdi yok bunlarin altinida giyebilirim sanirim altinida alicam.
%40 indirim ve esimim parapuani ile cok uyguna geldi silinicekmis dedim hepsini kullandik
S\
Altlar da oyle, yok gibi. Ama sicacik tutuyor. Bizim dolaplar termal cenneti gibi. Doga yuruyusu icin ayri, motorsiklet ve dag icin ayri. Yillarca kullanirsin onlari, parasini fazlaca hak ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?