Küçük Düşün Büyük Olsun!

Spor yap canim, butun agrilarinla vedalasirsin. 1-2 yil icinde dipcik gibi olursun:))
Hediyeye 5 arkadas karar vericez. Gruptakiler ya bekar, ya benim gibi cocuksuz. Ben acikca sorma taraftariyim da arkadaslar ayip olur dediler. Neden ayip olsun ki?

Birikimlerin de bereketli olsun.

Eger yine oyle bir tutulma yasarsan, at kestanesi jeli sur agriyan bolgeye. Daha sonra da sicak sicak havlu kapat. Kolayca gecer. Biz agir calismalardan sonra olusan kas yirtilmalari icin kullaniyoruz.

Evet biliyorum malesef yol sartlarim kotu, vaktim dar ve zincirlerimi kirmamak icin birsuru bahanem var. Tek ilacim yuzme biliyorum ztn insallah brz daha duzenli hayata gecince baslicam

Eger yine oyle bir tutulma yasarsan, at kestanesi jeli sur agriyan bolgeye. Daha sonra da sicak sicak havlu kapat. Kolayca gecer. Biz agir calismalardan sonra olusan kas yirtilmalari icin kullaniyoruz.

Biz yurt disindan kremler de getirttik, benim omurga ters donmus brz skoylozda var kollarima kadar tamamen tutuluyor. At kestanesini yanimdan ayirmiyorum hatta yurt disindan kremler daha etkiliymis ama karaborsa (kendi aramizda adi at kremi ); birde aci bal ve zeytin yagi asil ilacim.

Canımmm hoşgeldinn ben iyiyim sen nasılsın

Daha iyiyim canim hosbuldum yorgunum is yeri taseron kadro islemlerinden dolayi yogun
Bende mudurum ve isten kaytarmaya calisan iki kisi arasinda kopru oldum
Sonucta tek seferlik is ve insanlara yardimci olmak yakisir. Evrak hazirlayamazlar ki biz yardim etmesek

Canim cikti ama kafam dagildi bugune sukur
Sen nasilsin

Biz yurt disindan kremler de getirttik, benim omurga ters donmus brz skoylozda var kollarima kadar tamamen tutuluyor. At kestanesini yanimdan ayirmiyorum hatta yurt disindan kremler daha etkiliymis; birde aci bal ve zeytin yagi asil ilacim.
Peki dr nasil bir tedavi uygun goruyor? Yuzme disinda baska bir spor onermiyor mu? Egzersiz vs vermiyor mu?

Kızlar bu at kestanesi jelini nerede bulabilirim,
Benim boynumda fıtık ve düzleşme var
Masa başı çalışıyorum
Bu aralar sporu da çok ihmal ettim malesef yoğun çalıştığım günler gece ağrıdan uyuyamıyorum bile
Acilen pilatese geri donmeliyim
Bana da iyi gelir mi acaba

Gecici olarak agriyi hafifletir, ama boyun ve sirt egzersizlerini duzenli yaparsan daha cok fayda gorursun canim. Dogal saglik urunleri satan yerlerde var. Ben farmasi urunleri satan bir arkadastan aldim. Ara ara kullaniyorum.

Peki dr nasil bir tedavi uygun goruyor? Yuzme disinda baska bir spor onermiyor mu? Egzersiz vs vermiyor mu?

Brz usutme brz gerginlik ve brz ters harekete bagli
Yazin tatilde tamamen geciyor. Hamam sauna cok iyi geliyor
Ruzgar almazsam geciyor buda yazin hep agri cekmem demek
Yuzmeye gidebilirim ama hem gec cikiyorum hem yolum uzun ve konforsuz beni surekli eksiye dusuren bir kriter
Fakat orada calismam hayatimi da kolaylastiriyor bende brz sabrediyorum.
Uzun zamandir cok agrim yok, fitik hic olmadi tek ilacim kaslarin kuvvetlenmesi
Evde sadece skoylozun ilerlememesi icin olani duzgun yapiyorum
Digerlerini 5 yaparsam 3 kaliyor
Pilates bantlarim var, fizik tedavide gordum ama eksiye dusuren kriterler oldukca gecmiyor aktif spor tek carem
Birde magnezyum destegi agrilarimi cok azaltti haftada 2 - 3 kullaniyorum

Ben dr larada guvenemiyorum.
Bana yesil receteli ilac bile verdi ben oturamiyorum yerinden kalkmadan 3 aylik ilac 3 ay sonraya mr verdi
Ne yapsin parasi olmayan, olsada gidemeyen
Bir dr kesfettim. Ozel olmasina ragmen artik film bile cekmiyor. Belli ilac kombinasyonlari ve raporla iyilesiyorum
Asil iyilestiren ise aci bal ve zeytinyagi oldu yoksa ben artik yarim insan oldum demistim, oda apayri bir hikayedir

Sağol canım, not aldım araştırıp alicam

Kahvemsi benim kayinvalidemin kolunda yirtik var. Gelin kaynana topragi derler bu kdr benzeriz. Oda farmasiden almis cunku ilac kullanmasi yasak. Etkili oldugunu soyledi.
Ama asil avusturyadan bir ilac almistik bulamiyoruz o sahane bsy. Keske getirtebilsek..

İşyerinden arkadaşım Farmasi satiyor sanırım, yarın soracağım
Sana da çok geçmiş olsun
Ağrılar gerçekten zor

Ne yarim insani yahu, Allah korusun!
Su sebepten sordum. Salona bir hanim geliyor duzenli olarak. Onun da benzer rahatsizliklari var. Dr u fitness onermis, yazin da yuzuyormus. Ozellikle 6 aydir hic agrim kalmadi deyip deyip seviniyor.

Ne yarim insani yahu, Allah korusun!
Su sebepten sordum. Salona bir hanim geliyor duzenli olarak. Onun da benzer rahatsizliklari var. Dr u fitness onermis, yazin da yuzuyormus. Ozellikle 6 aydir hic agrim kalmadi deyip deyip seviniyor.
Düzenli spor omurga ile ilgili tüm sorunları cozuyor benim anladığım bu:)
Daha aktif ve hareketli olmak gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…