İyiyim canım bugün evde su ve elektrik yoktu garip bir gün geçirdim yemek bile yapamadımDaha iyiyim canim hosbuldum yorgunum is yeri taseron kadro islemlerinden dolayi yogun
Bende mudurum ve isten kaytarmaya calisan iki kisi arasinda kopru oldum
Sonucta tek seferlik is ve insanlara yardimci olmak yakisir. Evrak hazirlayamazlar ki biz yardim etmesek
Canim cikti ama kafam dagildi bugune sukur
Sen nasilsin
Ne yarim insani yahu, Allah korusun!
Su sebepten sordum. Salona bir hanim geliyor duzenli olarak. Onun da benzer rahatsizliklari var. Dr u fitness onermis, yazin da yuzuyormus. Ozellikle 6 aydir hic agrim kalmadi deyip deyip seviniyor.
İyiyim canım bugün evde su ve elektrik yoktu garip bir gün geçirdim yemek bile yapamadımhırka örüyordum onu tamamladım Cumartesi yine ip alıcaz yeni bir şeye başlayacağım yarın ise fellah köfte yapmayı deneyeceğim bakalım olursa buzluğa stok yapıcam
Yine bdv yaniBenmi en son mesaj ceviz konusunda yorum yapmistim. Oradan ban yedim.
Yine bdv yani
Ekonomi nin kızları oradan uzak dursun, başka türlü olmayacak :)
Kafami karistirdin:))))
Çok geçmiş olsunBrz usutme brz gerginlik ve brz ters harekete bagli
Yazin tatilde tamamen geciyor. Hamam sauna cok iyi geliyor
Ruzgar almazsam geciyor buda yazin hep agri cekmem demek
Yuzmeye gidebilirim ama hem gec cikiyorum hem yolum uzun ve konforsuz beni surekli eksiye dusuren bir kriter
Fakat orada calismam hayatimi da kolaylastiriyor bende brz sabrediyorum.
Uzun zamandir cok agrim yok, fitik hic olmadi tek ilacim kaslarin kuvvetlenmesi
Evde sadece skoylozun ilerlememesi icin olani duzgun yapiyorum
Digerlerini 5 yaparsam 3 kaliyor
Pilates bantlarim var, fizik tedavide gordum ama eksiye dusuren kriterler oldukca gecmiyor aktif spor tek carem
Birde magnezyum destegi agrilarimi cok azaltti haftada 2 - 3 kullaniyorum
Ben dr larada guvenemiyorum.
Bana yesil receteli ilac bile verdi ben oturamiyorum yerinden kalkmadan 3 aylik ilac 3 ay sonraya mr verdi
Ne yapsin parasi olmayan, olsada gidemeyen
Bir dr kesfettim. Ozel olmasina ragmen artik film bile cekmiyor. Belli ilac kombinasyonlari ve raporla iyilesiyorum
Asil iyilestiren ise aci bal ve zeytinyagi oldu yoksa ben artik yarim insan oldum demistim, oda apayri bir hikayedir
Aynen. Neyse yapacak bir sey yok. Olmasa daha iyiydi. Gerek yok sonuçta ama oldu bir kere. Bu benim ikinci banlanmam oldu sanirim 6 yıldır.
Bence en mantıklısı sormak bel fıtığı olan biri için iyi olabilir ama bazen bu tarz şeyleri kurup kaldırmak çok daha zor oluyor
Bizim arkadaş Doğum iznine ayrıldı iki hafta önce ayın 15 dem sonra bir mağazadan bebek arabası alacam falan dedi yani konuşurken laf arasında bize özellik soruyordu
Bizde altın alacağımıza o mağazadan 700 tl hediye çeki aldık , çok sevindi
Çok geçmiş olsun
Bence de o yuzden olabilir. Ama polemik yok bir sey yok.Lelliye uzuldum kesin biri takipte surekli kontrol ediyor.
Ban sebebide ben olsam su kdr banlanirdim turu bi msji vardi o olabilir bende merak ettim bu seferde beni guldurmeye calisirken mapusa dustu affettr_lelli
Bence de o yuzden olabilir. Ama polemik yok bir sey yok.
Dogrudur canim, Allah sifa versin. Insallah bir an once duzenli hayata gecip, guzel guzel sporunu yaparsin.Ilk saskinligimizi anlatamam.
Evdeyim ama yanimda kalacak insan yoktu, bardak su alip onu icmistim
Surahi iki ay elleyemedim
Annem camasir astikca ev supurdukce ozeniyordum
Iki kere agridan bayildim biri 15 dk surdu karnim ac zannetikleri icin basimi geriye atip hava aldirmaya calistilar ve daha kotu oldum buda dogru ilk yardim onemini gosteriyor.
O hanimi anlayabiliyorum
Simdiki aklim olsa cok daha dikkatli olurdum bir kere gelen gitmiyor
Allahtan is yerim anlayisli ve izin sorunu yasamadim
Ben de sorma taraftariyim da arkadaslar ayip olur, surpriz olsun falan diyor. Bana hediye alacaginiz zaman sakin surpriz yapmayin, acikca sorun hic ayiplamam sizi diyorum:)))Bence en mantıklısı sormak bel fıtığı olan biri için iyi olabilir ama bazen bu tarz şeyleri kurup kaldırmak çok daha zor oluyor
Bizim arkadaş Doğum iznine ayrıldı iki hafta önce ayın 15 dem sonra bir mağazadan bebek arabası alacam falan dedi yani konuşurken laf arasında bize özellik soruyordu
Bizde altın alacağımıza o mağazadan 700 tl hediye çeki aldık , çok sevindi
Çok geçmiş olsun
Dogrudur canim, Allah sifa versin. Insallah bir an once duzenli hayata gecip, guzel guzel sporunu yaparsin.
Bu hafta salona gitmedim. Vucudumu dinlendiriyorum. Ama bugun resmen esnet beni, calistir beni diye haykiriyor beden :))) Alisinca da birakilmiyor. Bir sekilde zaman ayarlayip kosa kosa gidiyorsun.
Ben fazla acigim galiba. Bana sorulsun (elbette soran kisiyle samimiyetime gore degisir bu) ne kadar butce ayirdin diye sormuslugum vardir. Buyuten annem ya kizim yapma soyle der))) kendileri yapamasa da bu sekilde, benim samimiyetim beni iyi taniyanlara sevimli gelir. genlerle alakali bir durum olabilir bu.
Ah tek bir tane var ama hic kiymet bilmiyoruz dimi..
Bende hediye sorsalar ayiplamam yani secenek sunarim butcelerine gore alirlar yada fikir veririm direk marka model soylicek halimiz yok
Ben fazla acigim galiba. Bana sorulsun (elbette soran kisiyle samimiyetime gore degisir bu) ne kadar butce ayirdin diye sormuslugum vardir. Buyuten annem ya kizim yapma soyle der))) kendileri yapamasa da bu sekilde, benim samimiyetim beni iyi taniyanlara sevimli gelir. genlerle alakali bir durum olabilir bu.
O hangi mesaj ya ben fark etmedim esilaLelliye uzuldum kesin biri takipte surekli kontrol ediyor.
Ban sebebide ben olsam su kdr banlanirdim turu bi msji vardi o olabilir bende merak ettim bu seferde beni guldurmeye calisirken mapusa dustu affettr_lelli
O hangi mesaj ya ben fark etmedim esila
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?