Küçük Düşün Büyük Olsun!

İyiyim canım bugün evde su ve elektrik yoktu garip bir gün geçirdim yemek bile yapamadım hırka örüyordum onu tamamladım Cumartesi yine ip alıcaz yeni bir şeye başlayacağım yarın ise fellah köfte yapmayı deneyeceğim bakalım olursa buzluğa stok yapıcam

Ne yarim insani yahu, Allah korusun!
Su sebepten sordum. Salona bir hanim geliyor duzenli olarak. Onun da benzer rahatsizliklari var. Dr u fitness onermis, yazin da yuzuyormus. Ozellikle 6 aydir hic agrim kalmadi deyip deyip seviniyor.

Ilk saskinligimizi anlatamam.
Evdeyim ama yanimda kalacak insan yoktu, bardak su alip onu icmistim
Surahi iki ay elleyemedim
Annem camasir astikca ev supurdukce ozeniyordum
Iki kere agridan bayildim biri 15 dk surdu karnim ac zannetikleri icin basimi geriye atip hava aldirmaya calistilar ve daha kotu oldum buda dogru ilk yardim onemini gosteriyor.
O hanimi anlayabiliyorum
Simdiki aklim olsa cok daha dikkatli olurdum bir kere gelen gitmiyor
Allahtan is yerim anlayisli ve izin sorunu yasamadim

Ay cok sahanesin anlatma canim cekiyor..
Olur tabi neden olmasin ellerine saglik

Kafami karistirdin:))))

Bence en mantıklısı sormak bel fıtığı olan biri için iyi olabilir ama bazen bu tarz şeyleri kurup kaldırmak çok daha zor oluyor
Bizim arkadaş Doğum iznine ayrıldı iki hafta önce ayın 15 dem sonra bir mağazadan bebek arabası alacam falan dedi yani konuşurken laf arasında bize özellik soruyordu
Bizde altın alacağımıza o mağazadan 700 tl hediye çeki aldık , çok sevindi
Çok geçmiş olsun

Lelliye uzuldum kesin biri takipte surekli kontrol ediyor.
Ban sebebide ben olsam su kdr banlanirdim turu bi msji vardi o olabilir bende merak ettim bu seferde beni guldurmeye calisirken mapusa dustu affet tr_lelli

Tesekkur ederim :)

Dogrudur canim, Allah sifa versin. Insallah bir an once duzenli hayata gecip, guzel guzel sporunu yaparsin.
Bu hafta salona gitmedim. Vucudumu dinlendiriyorum. Ama bugun resmen esnet beni, calistir beni diye haykiriyor beden :))) Alisinca da birakilmiyor. Bir sekilde zaman ayarlayip kosa kosa gidiyorsun.

Ben de sorma taraftariyim da arkadaslar ayip olur, surpriz olsun falan diyor. Bana hediye alacaginiz zaman sakin surpriz yapmayin, acikca sorun hic ayiplamam sizi diyorum:)))

Ah tek bir tane var ama hic kiymet bilmiyoruz dimi..

Bende hediye sorsalar ayiplamam yani secenek sunarim butcelerine gore alirlar yada fikir veririm direk marka model soylicek halimiz yok

Ah tek bir tane var ama hic kiymet bilmiyoruz dimi..

Bende hediye sorsalar ayiplamam yani secenek sunarim butcelerine gore alirlar yada fikir veririm direk marka model soylicek halimiz yok
Ben fazla acigim galiba. Bana sorulsun (elbette soran kisiyle samimiyetime gore degisir bu) ne kadar butce ayirdin diye sormuslugum vardir. Buyuten annem ya kizim yapma soyle der))) kendileri yapamasa da bu sekilde, benim samimiyetim beni iyi taniyanlara sevimli gelir. genlerle alakali bir durum olabilir bu.

Bsy soyliyimmi bende butce sormayi anormal bulmuyorum o butce araligina gore de secenekler sunar ihtiyacimi yada ah keske dediklerimi soylerim. Hatta bazen bana gelen nokta atisi teklifleri de kabul ettim ozellikle ceyiz zamani. Ise yaramasi kullandikca icine sinmesi cok onemli.
Yoksa olay ben ... liralik su model urun isterim demek degilki bence dogru yapiyorsun.

Lelliye uzuldum kesin biri takipte surekli kontrol ediyor.
Ban sebebide ben olsam su kdr banlanirdim turu bi msji vardi o olabilir bende merak ettim bu seferde beni guldurmeye calisirken mapusa dustu affet tr_lelli
O hangi mesaj ya ben fark etmedim esila

Yarın doğalgaz faturası gelir Kızlar 100 tl bekliyorum hesapladım . Bakalım ne gelecek ayrıca ayın 15 ine kadar 110 tl miz kaldı kumbarada 40 tl var oraya dokunmak istemiyorum inşallah gerek kalmaz ayy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…