Küçük Düşün Büyük Olsun!

Degil mi ama :))) en yakinlarimin bana sormasinda, benim de soylemem de ne sakinca olabilir? Bunun adi acik iletisimdir

Günaydın kızlar
Sanırım lelli ban yiye yiye her seferinde gün sayısı artıyor
Tahmin ettiğim bir yorumu var siyasi içerikli olduysa ondan olmuştur

Olsun cezasını çeker arkadaşım sahalara geri döner

günaydın kızlar
ben de hediye alınırken eğer istediği ya da ihtiyacı olan birşey net olarak bilinmiyor ise sorulması taraftarıyım
çünkü bana gelen çoğu şeyi değiştiren biri olarak sıkıntılı olduğunu düşünüyorum
genelde de sorarak alırım
birşey istemiyorum denilince de bunu genelde annem ve kız kardeşim yapar
anneme altın, kız kardeşime de sürekli giyim alışverişi yaptığı mağazadan hediye çeki alırım

Selamlar
Ben de bugün bi dip köşe temizlik yapayım dedim.

Yatak odamı ve ebeveyn banyomu sildim süpürdüm, nevresimlerimi değiştirdim.

Bugün kimse yok.
Mutfak ve banyo hariç tüm evi temizledim.
Yemek yapmayacağım bugün. Davetliyiz.

Şimdi biraz oturcam, mutfak ve banyoya da sonra girişcem

Selam kızlar oğlan hasta ben hasta.
Kulaklarım yanıyor. Dudağımda uçuklar çıktı. Oğlumla çaya çorbaya vurduk kendimizi.

Merhaba kızlar

1-2 gündür hiç bişeye bakasım yok.. Dışarda hava çok kapalı.. İnsanın canı pek bişey yapmak istemiyor.. 5 gündür hiç harcamam yoktu dün markete gittik kızımla 9+17 tl multinetten 11 tl de nakit harcadım..
Bir kaç gün daha harcamadan geçirmek istiyorum.. Geçen ay tüm giderleri yazdık.. Saçma sapan bir toplam çıktı çok üzüldüm.. Faturalar da vardı içinde gerçi ama yine de çooookkk

Bugün evi süpürdüm , vişne kompostosu yaptım. Bezelye ve pilavla yemeği tamamlamayı düşünüyorum.. Bir kaç gün derin dondurucudan yapıcam herşeyi... Mümkün olduğunca derin dondurucumu dolaba taşıyacak kadar azaltmayı düşünüyorum.. Elektrikten tasarruf ederiz biraz..

@tr_lelli çabucak gel canım

Selam kızlar oğlan hasta ben hasta.
Kulaklarım yanıyor. Dudağımda uçuklar çıktı. Oğlumla çaya çorbaya vurduk kendimizi.

Çok geçmiş olsun
Benim kzımda 10 gün önce öyleydi dudağının iç kısımlarında yaralar oluştu günlerce bir şey yiyemeden
Sofrayı kuruyordum bir nefes yemeğe saldırıyordu sonra acıyor diye ağlıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…