Bu senin bdv de açtığın konu ile ilgili konuşuyorduk orada mı olduPazartesi gunune baksan ya, biraz geride kalmistir
Degil mi ama :))) en yakinlarimin bana sormasinda, benim de soylemem de ne sakinca olabilir? Bunun adi acik iletisimdirBsy soyliyimmi bende butce sormayi anormal bulmuyorum o butce araligina gore de secenekler sunar ihtiyacimi yada ah keske dediklerimi soylerim. Hatta bazen bana gelen nokta atisi teklifleri de kabul ettim ozellikle ceyiz zamani. Ise yaramasi kullandikca icine sinmesi cok onemli.
Yoksa olay ben ... liralik su model urun isterim demek degilki bence dogru yapiyorsun.
7 ocağa kadar ban yemiş..
günaydın kızlarBen fazla acigim galiba. Bana sorulsun (elbette soran kisiyle samimiyetime gore degisir bu) ne kadar butce ayirdin diye sormuslugum vardir. Buyuten annem ya kizim yapma soyle der))) kendileri yapamasa da bu sekilde, benim samimiyetim beni iyi taniyanlara sevimli gelir. genlerle alakali bir durum olabilir bu.
Gecmis olsun dikkat edin kendinizeSelam kızlar oğlan hasta ben hasta.
Kulaklarım yanıyor. Dudağımda uçuklar çıktı. Oğlumla çaya çorbaya vurduk kendimizi.
Sağol canım. Yarın da gün varmış bugün haberim oldu.çeşit çeşit çorbalar yaptım. Sıvı iyi geliyor.Gecmis olsun dikkat edin kendinize
Iyi olana kadar corbaya caya devam
Yarin gun sende miymis hasta hasta zor olurSağol canım. Yarın da gün varmış bugün haberim oldu.çeşit çeşit çorbalar yaptım. Sıvı iyi geliyor.
Selam kızlar oğlan hasta ben hasta.
Kulaklarım yanıyor. Dudağımda uçuklar çıktı. Oğlumla çaya çorbaya vurduk kendimizi.
Canım çok geçmiş olsunSelam kızlar oğlan hasta ben hasta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?