Canım geçmiş olsunÇok geçmiş olsun
Benim kzımda 10 gün önce öyleydi dudağının iç kısımlarında yaralar oluştu günlerce bir şey yiyemeden
Sofrayı kuruyordum bir nefes yemeğe saldırıyordu sonra acıyor diye ağlıyordu
Selam kızlar oğlan hasta ben hasta.
Kulaklarım yanıyor. Dudağımda uçuklar çıktı. Oğlumla çaya çorbaya vurduk kendimizi.
Geçmiş olsun kızlar :SÇok geçmiş olsun
Benim kzımda 10 gün önce öyleydi dudağının iç kısımlarında yaralar oluştu günlerce bir şey yiyemeden
Sürekli eğilip yıkadığım için nasıl zor biliyorumKafami karistirdin:))))
Sağol teşekkür ederim
Canım geçmiş olsun
Sağol teşekkür ederimGeçmiş olsun kızlar :S
Canım sıkma canını olur böyle şeyler . Bende o kek karıştırma kaplarından düşünüyorum her yere sıçrıyor ciddenKızlar hiç hesapta olmayan bir ödeme çıktı 1000 tl acayip canım sıkıldı önümüzdeki hafta halletmem lazım
Bu gün 27 tl markete verdim noftrost kaplarından aldım iki tane kızıma taç aldı bide şu kek karıştırma kavlarından aldım hafta sonu krema çırparken bütün tezgah batınca almaya karar verdim
Yok yok gitcem güne ama çoluk çocuk nasıl kafam çekcek bilmiyorum.Yarin gun sende miymis hasta hasta zor olur
Çok geçmiş olsun canım sizedeÇok geçmiş olsun
Canım çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun kızlar :S
Arkadaslari dinlemedim sordum, hatta link gonderdim. Aa tam benlikmis cok makbule gecer bunu alin dedi.:))) altini ihyiyac halinde bozariz cok iyi dusinmusunuz dedi ve grup olarak rahatladik. :)Sürekli eğilip yıkadığım için nasıl zor biliyorum
Hemde bir rahatsızlığım olmamasına rağmen :)
Ama olması yakındır :)
Bence çok güzel ve kullanışlı bir hediye
Kızlar hiç hesapta olmayan bir ödeme çıktı 1000 tl acayip canım sıkıldı önümüzdeki hafta halletmem lazım
Bu gün 27 tl markete verdim noftrost kaplarından aldım iki tane kızıma taç aldı bide şu kek karıştırma kavlarından aldım hafta sonu krema çırparken bütün tezgah batınca almaya karar verdim
günaydın kızlar
ben de hediye alınırken eğer istediği ya da ihtiyacı olan birşey net olarak bilinmiyor ise sorulması taraftarıyım
çünkü bana gelen çoğu şeyi değiştiren biri olarak sıkıntılı olduğunu düşünüyorum
genelde de sorarak alırım
birşey istemiyorum denilince de bunu genelde annem ve kız kardeşim yapar
anneme altın, kız kardeşime de sürekli giyim alışverişi yaptığı mağazadan hediye çeki alırım
Nice senelere. Doğum günğn kutlu olsun. Her yaşın bir güzelliği vardır ablacım. Kredi kartıda baya gelmiş yaSlm kızlar
Kredi kartı borcu 6300 tl gelmiş of inanamıyorum
Bugün bir yaş daha aldım ve 40 oldum.
Sağolasın. Sorma fena kredi kartı. Uçak bileti var birkaç tane ondan böyle oldu.Nice senelere. Doğum günğn kutlu olsun. Her yaşın bir güzelliği vardır ablacım. Kredi kartıda baya gelmiş ya
Allah saglikli ve huzurlu bir omur versin. Sevdiklerinle nice yillara.Slm kızlar
Slm kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?