Küçük Düşün Büyük Olsun!

Canım geçmiş olsun

Selam kızlar oğlan hasta ben hasta.
Kulaklarım yanıyor. Dudağımda uçuklar çıktı. Oğlumla çaya çorbaya vurduk kendimizi.
Geçmiş olsun kızlar :S

Kafami karistirdin:))))
Sürekli eğilip yıkadığım için nasıl zor biliyorum
Hemde bir rahatsızlığım olmamasına rağmen :)
Ama olması yakındır :)
Bence çok güzel ve kullanışlı bir hediye

Kızlar hiç hesapta olmayan bir ödeme çıktı 1000 tl acayip canım sıkıldı önümüzdeki hafta halletmem lazım

Bu gün 27 tl markete verdim noftrost kaplarından aldım iki tane kızıma taç aldı bide şu kek karıştırma kavlarından aldım hafta sonu krema çırparken bütün tezgah batınca almaya karar verdim

Canım sıkma canını olur böyle şeyler . Bende o kek karıştırma kaplarından düşünüyorum her yere sıçrıyor cidden

Yarin gun sende miymis hasta hasta zor olur
Yok yok gitcem güne ama çoluk çocuk nasıl kafam çekcek bilmiyorum.
Çok geçmiş olsun canım sizede
hawar ve Z zynpzeynep çok geçmiş olsun kızlar

Canım çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun kızlar :S

Sağolun kızlar.

Sürekli eğilip yıkadığım için nasıl zor biliyorum
Hemde bir rahatsızlığım olmamasına rağmen :)
Ama olması yakındır :)
Bence çok güzel ve kullanışlı bir hediye
Arkadaslari dinlemedim sordum, hatta link gonderdim. Aa tam benlikmis cok makbule gecer bunu alin dedi.:))) altini ihyiyac halinde bozariz cok iyi dusinmusunuz dedi ve grup olarak rahatladik. :)

Allah odeme kolayligi versin canim.

ben de yine bildigimi okudum ohh iyi yaptim.

günaydın kızlar

hayırlı cumalar

sabah erken kalkıp akşamdan kalan ıvır zıvırı toparladım bulaşıkları yerleştirdim.. Hayırlı bir gün olsun inşallahhh
Bugün halılarım gelir 75 lira onlara vericem..

Başka bi masraf çıkmaz inşallahhh

Halı örtüsü kullanan var mı kızlar aranızda ,??? Oturma odası kullanmıyorum ben , Salon halım 6 mt2 ama çok beyaz.. Kızım çok çabuk kirletiyor.. İnstagramda bi sayfaya baktım çok güzellerdi ama şikayet varda bir sürü şikayet yazmışlar..

Kullanıp memnun olan varsa ordan bakayım..

günaydın kızlar.. bugün hafa çok soğuk hafiften bi halsizlik, boğaz ağrısı da başladı.. canım da sıkkın.. rabbim hayır etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…