Küçük Düşün Büyük Olsun!

Slm kızlar
Kredi kartı borcu 6300 tl gelmiş of inanamıyorum
Bugün bir yaş daha aldım ve 40 oldum.

Doğum günün kutlu olsun
hawar geçmiş olsun canım
çocuklar hasta olmasın
Sağol
Kesinlikle minikler hasta olmasın
Ben kullanıyorum ama eski tarz halı silmekten nefret ediyorum 2 haftada bir yıkıyorum
Çocuklarım küçük çok şey dökülüyor
Ama yeni tarz olanlar daha hoş duruyor

Günaydınn
Dün hem evimi hem zihnini ferahlattım
Huzursuz eden bir eş akrabasının ayağı komple kesildi
Çeyizden işlemeli örtüler lifler iğne oyası yazmalar hepsi anneme verildi
Kardeşimin sevgilisi seviyor böyle şeyleri ona verirsin dedim
Uzun zamandır giymediğim iki elbise bir gömlek zevkle kullanacak birine verildi
İki yorgan iki nevresim takımıda elden çıkarıldı

günaydın kızlar.. bugün hafa çok soğuk hafiften bi halsizlik, boğaz ağrısı da başladı.. canım da sıkkın.. rabbim hayır etsin..
geçmiş olsun ıhlamur bal limon ya da nane limon bal yapıp içmelisin..
bir de naneli şeker ya da pastil emebilirsin..

en çok da insan ağır geliyor insana..en güzelini yapmışsın...

bu ay idareli harcama yapıp şubat maaşıma ve ikramiyeme dokunmamak hayalim..ancak bunu mümkün olmadığını bilyor ve ikramiyemi ayırmayı hedefliyorum..
hadi bismillah..bakalım ne olacak...

Bugun inşallah dönüyorum tatil bitti size de yazamadim ve okuyamadim bir haftamiz guzel gecti oğlum biraz soğuk aldi ama eğlendi bayagi kayseri havası bize sert geldi biraz ama yine gezmeyi ihmal etmedik

Tek kurus harcamadim harcatmadilar gelmeden herseyi almışlar dedesi de hergün dolu geldi ...

Esime hediye almislar dogum gunu icin ablasi abisi karacadan cok para tutmuştur . Halasi da mont almak istedi aldirmadim begendi birtane 280 tl yee yazik her sene büyüyorlar ne gerek var dedim .
Montumuz yeni beli lastikli diye toplaniyir amcası kucuk geliyor montu dedi . Bende gönülleri olsun diye eşofman tsoirt aldim . Banada begendi biseyler gorumcem istemedim her zaman aliyor sagolsun para hesabi yapmaz .

Sürekli bisey koymak istiyorlar tek valiz ile gitmek istiyorum esim almaya gelemez diye . Çocukla zor olur havaalanından taksiye biner eve geceriz artik . Bi taksi parasi veririm .

Bide 200 tl gun parasi bıraktım

Slm kızlar
Kredi kartı borcu 6300 tl gelmiş of inanamıyorum
Bugün bir yaş daha aldım ve 40 oldum.

Doğum günün kutlu olsun.
Kredi kartı borcun da çokmuş. İnşallah bir an önce biter borcu

günaydın kızlar.. bugün hafa çok soğuk hafiften bi halsizlik, boğaz ağrısı da başladı.. canım da sıkkın.. rabbim hayır etsin..

Geçmiş olsun

Oh ne güzel evi biraz daha boşaltmışsın.

mutlu yıllar mavimli ben de oğlak, dündü doğum günüm:)

Senin de doğumgünün kutlu olsun

Eşinin ailesiyle miydin? Maşallah ne güzel bir ilişkiniz var

Ben kullanıyorum ama eski tarz halı silmekten nefret ediyorum 2 haftada bir yıkıyorum
Çocuklarım küçük çok şey dökülüyor
Ama yeni tarz olanlar daha hoş duruyor

Markası ne canım senin örtülerin ? yenbistil var ama çok şikayet yazmışlar onun için.. güvenemedim bende.. Gidip mağaza da görerek mi diktirsem acaba ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…