Teşekkürler.Mutlu yaslar.
Ooo bir oğlak dahaSana da mutlu yıllar canım
Bende oğlağım kızlar 24 aralıktı benim de
Benimki marka değil canım pazardan almıştım eski tarzMarkası ne canım senin örtülerin ? yenbistil var ama çok şikayet yazmışlar onun için.. güvenemedim bende.. Gidip mağaza da görerek mi diktirsem acaba ???
Ayni yaştayız da. Guzel bir yaş. Sadelesmek icin. Sadece hayatına deger katanlari almak icin. Ikinci bir yaş. Deger verdiklerinle ve verildiklerinle sağlıklı ve mutlu bir yaşamın olsun.Teşekkürler.
Benimki marka değil canım pazardan almıştım eski tarz
Şimdi nette görüyorum modern görünüşlü çok güzel desenli olanlar var ama çoğu çok ince oluyormuş
Güzel bir model marka bulursan babada haber ver olur mu ?
Yeni yaşın kutlu olsun nice senelere canım.Slm kızlar
Kredi kartı borcu 6300 tl gelmiş of inanamıyorum
Bugün bir yaş daha aldım ve 40 oldum.
Geçmiş olsun.zelalke nasıl oldun daha iyimisin.günaydın kızlar.. bugün hafa çok soğuk hafiften bi halsizlik, boğaz ağrısı da başladı.. canım da sıkkın.. rabbim hayır etsin..
Teşekkür ederim canım. Bugun biraz daha ağırlaştı gribim. Dikkat edecem yapacak birsey yok.Yeni yaşın kutlu olsun nice senelere canım.
Kartta biraz fazla gelmiş. Bilet harici ne var mesela market faturalar fln mı oluyor yoksa hariç mi
Geçmiş olsun.zelalke nasıl oldun daha iyimisin.
Kızlar gübe gittim bugün arkadaşın kv side geldi ay kendi kv bir melekmiş.
Bu aralar eşime gıcık oluyorum içten içe takmamaya çalışıyorum susuyorum.adet mi olcam ondan mı yoksa haklımıyım bilemiyorumda ay taktım resmen.
Dünya üstüme üstüme geliyor
Kimseler yazmamış bugün çok durgun geçmiş.
Bugün saçlarımı yaptım düzleştirici ile uzun bir aradan sonra. Tarayıp topluyordum. Dikkatlice baktım tepem bembeyaz olmuş. Görünce moral iyice çöktü. 2 tel beyazım vardı ön kısmım bembeyaz olmuş ve hiç farketmemişim.
Ben kokusundan dolayı hiç yiyemedim. Nasıldır tadı bilmem ama bana kokusu yetti :)Kızlar kapuska yemeği hiç yemedim ve yapmadım. Tesadüf nette gördüm. Bi ara denemek isterim, yoğurtla falan güzel olabilir. Netten tarife baktim ama benim kapuskam cok güzel olur diyip sizden de tarif gelse.sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?