Küçük Düşün Büyük Olsun!

Markası ne canım senin örtülerin ? yenbistil var ama çok şikayet yazmışlar onun için.. güvenemedim bende.. Gidip mağaza da görerek mi diktirsem acaba ???
Benimki marka değil canım pazardan almıştım eski tarz
Şimdi nette görüyorum modern görünüşlü çok güzel desenli olanlar var ama çoğu çok ince oluyormuş
Güzel bir model marka bulursan babada haber ver olur mu ?

Araştırıyorum canım hala çok şikayet var genelde engelliyorlarmış olumsuz yorum yapanları sosyal medya hesaplarından.. Çoğu da değişim yapılmıyor , baskı hatası var , ölçüsü tutmuyor tarzında şikayetler

Güvenemiyorum o yüzden

Kaç haftadır pazara gittiğimde bir şey almayacağım diyorum her hafta alıp geliyorum
O güzelim sebzeleri meyveleri görünce dayanamıyorum
1 kg çeri domates 5 tl
2kg mandalina 3 tl
1 kg kabak 4 tl
1 kg ayva 5 tl
1 kg muz 6 tl
1 marul 1 kara lahana 2 turp 6 tl
Yarım kilo kırmızı biber 2 tl
2 kg elma 5 tl
2 avakado 4 tl
Kestane 5 tl lik
Maydannoz 1 tl
Gitti 50 tl

Güya sadece meyve alacaktım

O zaman perdeciler döşemeciler de oluyor diye biliyorum oralardan bak istersen hem gözünle görmüş olursun hazırlarıda var diktirenilirsinde
Benim yaşadığım yerde yoktu daha sonra şehir merkezine gidince görmüştüm bir kaç yerde

Ben eskiden kızardım ay örtümü olur falan diye
Ama benim halılarda çok kötü çok eski naylon halılar herşey yapışıyor
Ama şimdi rahatıma geliyor temizlik yaparken bahçede sirkeliyorum seriyorum geri 2-3 haftaya birde tıkıyorum
Bide bizim oturma odamız mutfağımız yaşam alanımız aynı yer o yüzden çok kirleniyor

merhaba hanımlar
eve gelirken bime uğradım alacağım bazı şeyler vardı yine zam gelmiş çoğu şeye
her zaman aldığım pekmez 4.30du 4.50 oldu şimdi 4.95 olmuş
bazlama, lor peyniri, incirli bisküvi, yumurta aldım 14 lira ödedim
pekmezi de gittim hakmardan 4.50 liraya aldım

elenaferrante evet esimin ailesi ama benim daha cok ailem şükür ...

Janita sagol canim . Mesafe uzak ama gönüller bir keske herkez böyle olsa . Güruyoruz okuyoruz ne sorunlar ne sikintilar var millete

Slm kızlar
Kredi kartı borcu 6300 tl gelmiş of inanamıyorum
Bugün bir yaş daha aldım ve 40 oldum.
Yeni yaşın kutlu olsun nice senelere canım.
Kartta biraz fazla gelmiş. Bilet harici ne var mesela market faturalar fln mı oluyor yoksa hariç mi

günaydın kızlar.. bugün hafa çok soğuk hafiften bi halsizlik, boğaz ağrısı da başladı.. canım da sıkkın.. rabbim hayır etsin..
Geçmiş olsun.zelalke nasıl oldun daha iyimisin.

Kızlar gübe gittim bugün arkadaşın kv side geldi ay kendi kv bir melekmiş.
Bu aralar eşime gıcık oluyorum içten içe takmamaya çalışıyorum susuyorum.adet mi olcam ondan mı yoksa haklımıyım bilemiyorumda ay taktım resmen.
Dünya üstüme üstüme geliyor
Kimseler yazmamış bugün çok durgun geçmiş.
Bugün saçlarımı yaptım düzleştirici ile uzun bir aradan sonra. Tarayıp topluyordum. Dikkatlice baktım tepem bembeyaz olmuş. Görünce moral iyice çöktü. 2 tel beyazım vardı ön kısmım bembeyaz olmuş ve hiç farketmemişim.

Teşekkür ederim canım. Bugun biraz daha ağırlaştı gribim. Dikkat edecem yapacak birsey yok.
Sen de moralini bozma, beyazlar bende de çok var. Bizde genetik.. uzun yıllar önce vardi zaten bende..

Gunaydin hanimlar.
Yarin amerikadan kardesim geliyor. Erkenden uyandik. Kahvaltimizi ettik, esim de annesine gitti. Market alisverisi yapacaklarmis, ben de bir kac eksik siparis verdim. Ordan da hocasinin yanina gidecek, gelmesi aksami bulur.
Evi toparladim, nevresimleri degistirdim, makineye attim. Toz aldim, havalandirdim. Banyo ve WC temizledim.
Supurup sildikten sonra da etli nohut pisiririm.
Aksama dogru toptanciya gidip siparisleri alir, k.valideme birakirim.
Bu hafta bol harcamali olacak. Kardesimle konustuk, termale gidelim madem dedi. Gecen kis esimle gitmistik, cok iyi gelmisti.
Kardesime para harcatmayi dusunmuyorum, o yuzden ocak ayi birikimi maddi degil, manevi olur.
Herkese mutlu h.sonlari

Selamlar
2 gündür para harcamıyorum.
Ayın 15 ine kadar 40 liram var

Kızlar kapuska yemeği hiç yemedim ve yapmadım. Tesadüf nette gördüm. Bi ara denemek isterim, yoğurtla falan güzel olabilir. Netten tarife baktim ama benim kapuskam cok güzel olur diyip sizden de tarif gelse.sevinirim

Kızlar kapuska yemeği hiç yemedim ve yapmadım. Tesadüf nette gördüm. Bi ara denemek isterim, yoğurtla falan güzel olabilir. Netten tarife baktim ama benim kapuskam cok güzel olur diyip sizden de tarif gelse.sevinirim
Ben kokusundan dolayı hiç yiyemedim. Nasıldır tadı bilmem ama bana kokusu yetti :)

Merhaba Kızlar bugün eşim 24 saat nöbetçi sabah 8 de gitti yarın sabah 8 de gelecek . Bende evdeydim tüm gün annemle ve 2 arkadaşımla uzun dk lar telefonda konuştum şimdi kollarıma ve bıyıklarıma ağda yapıcam duşa giricem yüzüme maske . Makinada çamaşır var kurulaması 2 günü alıyor bende salı günü ütü yaparım dedim bakalımyemek listesi yaptım yarın çok az alışveriş lazım zaten ayın 15 ine kadar 100 tl miz kaldı kumbarada para var ama tabiki ona dokunmak Yok doğalgazımız 100 tl geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…