Bende koktuğu için tercih etmiyorumKızlar kapuska yemeği hiç yemedim ve yapmadım. Tesadüf nette gördüm. Bi ara denemek isterim, yoğurtla falan güzel olabilir. Netten tarife baktim ama benim kapuskam cok güzel olur diyip sizden de tarif gelse.sevinirim
Ben evde hiç yapmadimÇok sagol canım..
Çarşamba mı ban yemişti canımiyi akşamlar hanımlar
bugün harcamama olmadı evdeydim
çamaşır yıkadım yemek yaptım ayakkabılığı düzenledim spor yaptım
şimdi de çayımı aldım fi'yi izliyorum
tr_lelli yarın gelir mi acep
tam hatırlayamadım bu hafta ben de düzenli bakamadım forumaÇarşamba mı ban yemişti canım
Ben sanki öyle gibi hatırladım da o yüzden . Çünkü bizim o gün hem elektrik hem su kesikti telefonun şarjı bitmişti tüm gün öylece oturdum evde. O zamanki konuşmalardan hatırladım sanki enin değilim fakat . Özledik telliyitam hatırlayamadım bu hafta ben de düzenli bakamadım foruma
ama bir arkadaş ayın 7sinde gelecek demişti diye hatırlıyorum
Offf offf acı seviyorsan acılı yap çok severim.Kızlar kapuska yemeği hiç yemedim ve yapmadım. Tesadüf nette gördüm. Bi ara denemek isterim, yoğurtla falan güzel olabilir. Netten tarife baktim ama benim kapuskam cok güzel olur diyip sizden de tarif gelse.sevinirim
Zeynep tam yapimini yazar misin sana zahmetOfff offf acı seviyorsan acılı yap çok severim.
Canım kırmıxı küçük kuru biberlerden varsa 2 ye böl tohumları çıksın at içine. Yağ soğan kavur salça lahana ince kıy koy biber ohh mis.
CanımZeynep tam yapimini yazar misin sana zahmet
Sağolasın canım. Kredi kartında herşey var. Tüm market alışverişi, araba benzini ve bebeklerle ilgili herşey mama bez giysi vs.Yeni yaşın kutlu olsun nice senelere canım.
Kartta biraz fazla gelmiş. Bilet harici ne var mesela market faturalar fln mı oluyor yoksa hariç mi
Geçmiş olsun.zelalke nasıl oldun daha iyimisin.
Kızlar gübe gittim bugün arkadaşın kv side geldi ay kendi kv bir melekmiş.
Bu aralar eşime gıcık oluyorum içten içe takmamaya çalışıyorum susuyorum.adet mi olcam ondan mı yoksa haklımıyım bilemiyorumda ay taktım resmen.
Dünya üstüme üstüme geliyor
Kimseler yazmamış bugün çok durgun geçmiş.
Bugün saçlarımı yaptım düzleştirici ile uzun bir aradan sonra. Tarayıp topluyordum. Dikkatlice baktım tepem bembeyaz olmuş. Görünce moral iyice çöktü. 2 tel beyazım vardı ön kısmım bembeyaz olmuş ve hiç farketmemişim.
senin banlandığını gördüğüm zaman gidip mutlaka neler yazmışsın okuyorum üşenmeden canım. Eğer birisi sana takıksa ve seni kibliyorsa yöneticiler mutlaka ne yazdığına konuya bakıp banlıyorlardır yoksa öyle her kiblenen banlansaydı diye düşünüyorumBaska topiklere yazmıyorum burada da gelip engelliyorlar.
Sizler gibi neden engellendigimi ben de bilmiyorum.
Ve hiç bir açıklama yapmadan.
Sebep sorduğumda da cvp vermeden.
Şu msj demeden banlaniyorum.
Artık eminim bu topikde birisi bana takik.
Ne yazarsam kibliyor elbet bi msjinda illa ban yicek diye
Lütfen devam et.
Bunuda kible.
Gercekden kadinin düşmanı sanalda da olsa yine kadin.
Allah vicdan rahatlığı versin.
Ben de bu topiği biri gözetliyor diye düşünüyorum sırf sana gıcık. Geçmiş olsun bu arada. Ama sana niye cevap vermiyor yöneticiler? Bu da çok ayıp bence. Daha olumsuz şeyler düşünüyorum ama burda paylaşmayayım anlayan anlamıştır. Sana yapılanın büyük haksızlık olduğunu düşünüyorum. Ve transparan olunmadığını.Baska topiklere yazmıyorum burada da gelip engelliyorlar.
Lütfen devam et.
Bunuda kible.
Baska topiklere yazmıyorum burada da gelip engelliyorlar.
Lütfen devam et.
Bunuda kible.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?