Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kızlar kapuska yemeği hiç yemedim ve yapmadım. Tesadüf nette gördüm. Bi ara denemek isterim, yoğurtla falan güzel olabilir. Netten tarife baktim ama benim kapuskam cok güzel olur diyip sizden de tarif gelse.sevinirim
Bende hic yemedim yapmadim da lahana ve ailesi bizde pek pismez masada olsa esim masaya oturmaz tenceresini görse cope atar o kadar diyim yani ... sarmasini cok ozledim de kayinvalidem pişirip getirir . Bakicim da evde yapar kapuska ogluma getirir . Gunduz brokoli karnabahar piser esim eve de girmez kokusunu duyunca :)

Hatta dun lahana aliridm oğlum soguk almis balla beraber sirtina gogsune sardim oksuruk geçti bugün . Az bisey salataya koydum . Yarısını da komsuma verdim pisir diye

Bence seni takip ediyor canim. Ne zaman farkli bir sey yazsan seni kibliyor bence. Ama aciklama yapılması gerekmiyor mu? Ben de kiblendim. Ama neden oldugunu yazmışlar

Ben bir süre yazmıcam buraya cunku sogudum!
Soguttular.
Ne yazsam bisi cikariyorlar.
Resmen bisi yazsada kiblesem diye bekliyor biri ya da birileri.

Ben yine bildiğim tasarruf yöntemleriyle ve birikimimle devam edicem tabiki.

Herşey gayet guzel ilerliyor tam istediğim gibi. Tıkır tıkır.

Topige yazarken acaba yine ban yermiyim düşüncesiyle rahat yazamıyorum kendimi rahat hissetmiyorum artik.

Canim ben bu topikten oldugunu dusunmuyorum. Sonucta seni takip eden biri. Her sekilde seni kibleyebilir. Bu topikten biri olmasına gerek yok. Ama aciklama yapılması daha iyi olur. Sonuçta polemik yok. En son su ceviz konusunu konusmustuk. Ondan once mi sonramı ben ban yedim. Ama ben polemik yaşamıştım.

Buraya yazdığım alakasız kötü hic bir şeyi olmayan msj bile kiblenmis.
Yani uyarı almamışım kötü içerik olmadigindan.
Yani bunuda kiblicek hatta.
:) öperim bas anacimm.

Selamlar
Bir kaç gündür para harcamama konusunda istikrarımı koruyorum.

Yakın zamanda evlenecek bir arkadaşımız var. Düğününe gidemeyeceğiz, şehir dışında olacak. Ben de çeyizlik bir hediye alıp yarın akşam yanına uğramayı düşünüyorum

tr_lelli gidersen mutlu edersin.
Hoşgeldin ve gitme. Eskisi gibi yaz banlansan da bitince yaz.

Kızlar bişiy sorcam.
Benim tencerelerim çok küçük
Süt alıyorum 5 kg süt nerdeyse 3 tencereye bölüyorum ya da 2 sefer yapıyorum.
Halı taksidi az kaldı tencere almaya karar verdim.
Karacada 4 parça 400 tl.
4 parça vardı. Birinin büyüklüğü eh işte benim tencerelerden büyük.
Diğeri bernardo da alman malıymış markasını unuttum. 5 parça sütlüğü bile çorba tenceremden büyüktü.
En büyük tenceresi 10 kg bile alır tam aşurelik fln. 800 tl. Çok kaliteli ağırfı.
Kullananlar memnun olanlar. Emsan iyi ama byrada yok.
Bernardo iyi midir ömürlük olsun artık.

ben korkmaz kullaniyorum celik tencerelerimden cok memnunum karacadan vok sikayet duymustm almamistm 5kiloluk sutu alirmi bilmiyorum ama celikte korkmaz urunlerini tavsiye ederim

Düdüklüde pişirsene canım ağzını kapatmadan

günadyınlaaaaaar :)
bereketli günler olsun...

haftasonu arkadaşlarla dışarı çıktık :20tl dünde eşimle yaylaya gittik 30tl harcadık...oğlum akitap aldım iki tane 27 tl ödedim..

Günaydın arkadaşlar
Misafirlerim var içeride uyuyorlar ben ahaliye okula yolladım benim bu gün boş günüm
Kahvaltı ettim banyoyu yıkadım yatak odamın tozunu aldım gerisini yapmadım uyandırmayayım diye

Bizim hafta sonu bayağı yoğun ve harcamalı geçti
2 taziye 1 hasta ziyareti birde bebek görmesi kapı kapı gezdik resmen bebekler üçüzdü
Hem o aile adına sevindim hem üzüldüm karı hoca perişanlar belli yakınlarında yok yanlarına yardıma gelecek maddi olarakta durumları iyi değil
Ne kadar harcandı bilmiyorum eşine sormadım daha
Dün de dayımlar geldi onları alıp eve geldik mangal yaktık etti balıktı kömür derken markete 180 tl verdik diğer harcamaları bilmiyorum

günaydın hanımlar uzun zamandan beri sizi takip ediyorum .Çok güzel çok faydalı bir topik olmuş gerçekten ... Bende sizin sayenizde gecen seneden beri elimden geldiğince birikim yapmaya çalışıyorum oğlum için ...Hedefim inşallah Allah kısmet ederse bir ev alabilmek ...Sizleri okudukça daha bilinçli bir tüketici oluyorum hepinize çok teşekürler aranızda bende olmaya karar verdim inşallah benide kabul edersiniz

Bence öyle düşünme. Eğer sana gıcığı olan birisi varsa, inadına yaz.

Bernardoyu bilmiyorum ama benim tencerelerin Karaca. Hiç memnun değilim.

Hoş geldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…