- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
Bence öyle düşünme. Eğer sana gıcığı olan birisi varsa, inadına yaz.
Bernardoyu bilmiyorum ama benim tencerelerin Karaca. Hiç memnun değilim.
Hoş geldin
tr_lelli gidersen mutlu edersin.
Hoşgeldin ve gitme. Eskisi gibi yaz banlansan da bitince yaz.
Kızlar bişiy sorcam.
Benim tencerelerim çok küçük
Süt alıyorum 5 kg süt nerdeyse 3 tencereye bölüyorum ya da 2 sefer yapıyorum.
Halı taksidi az kaldı tencere almaya karar verdim.
Karacada 4 parça 400 tl.
4 parça vardı. Birinin büyüklüğü eh işte benim tencerelerden büyük.
Diğeri bernardo da alman malıymış markasını unuttum. 5 parça sütlüğü bile çorba tenceremden büyüktü.
En büyük tenceresi 10 kg bile alır tam aşurelik fln. 800 tl. Çok kaliteli ağırfı.
Kullananlar memnun olanlar. Emsan iyi ama byrada yok.
Bernardo iyi midir ömürlük olsun artık.
Bende değiştirmek istiyorum bir kismini.Bende evleneli 5 yil olmadi ama porselenler çatal bicak kaşik ve bardaklar haric herseyi değistirmeyi düşünuyorum.
Kampaya gördügum zaman tencere ve tava seti alacagim hemen. Tencerelerim schaffer seramikti. Ama pak memnun da kaldim sayilmaz.
Hosgeldinizgünaydın hanımlar uzun zamandan beri sizi takip ediyorum .Çok güzel çok faydalı bir topik olmuş gerçekten ... Bende sizin sayenizde gecen seneden beri elimden geldiğince birikim yapmaya çalışıyorum oğlum için ...Hedefim inşallah Allah kısmet ederse bir ev alabilmek ...Sizleri okudukça daha bilinçli bir tüketici oluyorum hepinize çok teşekürler aranızda bende olmaya karar verdim inşallah benide kabul edersiniz
Hosgeldiniz
Ben süt icin milyonculardan 7litre filan olan aliminyum tencereden aldim. Her hafta 5 kilo süt alip pisiriyorum yogurt mayalayacagim tencere döküyorum sütü. Sonta tencereyi hemen yikayip kaldiriyorum. Asure ayinda aşure de pisirdim gercekten cok kullanişli.Düdüklümde küçük canım .hediye gelmişti zaten 3 lt olmadı lazım
Ya nasil ince bir dusunce bu.hoşbulduk canım... kısaca kendimden bahsedeyim.Sizleri uzun zmandan beri takip ediyorum adım adım hedeflerinize ulaşıyosunuz . Ben 34 yaşındayım evliyim ama eşimden ayrıyım ve çok tatlı bir oğlum var ALLAH bagışlarsa ...
özel sektörde çalışıyorum hedefım oğluma bırakabılecegım bır ev alabılmek inşallah becerebilirim.aylık tahmini 500 civarında atabiliyorum kenara gram altın alıyorum ekstra biriktirebilirsem dolar alıyorum
ne güzel böyle bi temizlik planı yapabilmen. Çok takdir ettim. Ben ne zaman canım isterse yapıyorum ancak :S darısı başımaMerhaba kızlar
Temizliğe sardım sabahtan beri plan yaptım her güne bir odayı dip köşe temizleyeceğim bu hafta...
Banyodan başladım bugün... Fayanslarını sildim , makineyi çekip sildim. Aynayı, ayna üstündeki aydınlatmayı, havlupanı , tavandaki aydınlatmayı klozetin üstünü falan sildim , metalleri parlatttım . Kızımı uyutup duşa kabini ve lavaboyu ovucam , duşa kabin camlarını ovup parlatıp çıkıcam dışarı
Annemin odasına da arada gittim.. camını sildim , derin dondurucum o odada onu boşalttım. Kapattımben banyoyla uğraşırken eridi içi , sildim güzelce.. Dün gardolabının üstünü silmiştim. Bugün de kalan yerlerin tozunu alıp silerim , süpürürüm odayı orası da biter akşama kadar allahın izniyle...
Sıraya koymazsam yarım kalıyor herşey.. inşallah böyle sıralayınca daha kolay olur da hep böyle yaparım
S sariyapraklar hoşgeldin...
HosgeldinizMerhaba çok güzel bir topik olmuş ben yeni gördüm.Takipteyim.
Cok cok yazasım var (ic ses)Merhaba hanımlar
tr_lelli hoşgeldiiin özledik sakın gideyim yazmayı bırakayım diye düşünme ikilemde kalma daha çok yazmalısın
S sariyapraklarbahar6198 hoşgeldiniz hanımlar
Z zynpzeynep ben çelik tencerelerimi 3 sene önce a101den almıştım markası hascevher 4 boy set şeklinde 100 liraydı memnunum kendi sitesinde de satışı var sanırım
bu haftasonu harcamasız geçti evdeydim dinlendim bol bol
pazara gittim 11.5 tl harcadım
yarım kilo hamsi 6tl
yarım çarliston 2 tl
1 kilo salatalık 3.5tl
akşama hamsi buğulama salata var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?