Galiba ya.yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
tr_lelli bence bunkar sana işaret
Yeni arkadaşlara örnek oluyor bu topik
Galiba ya.
Bende seviyorum sizleride topigide.
Anlık duygular iste insan sınır oluyor.
Galiba ya.
Takılma canım. Geçmiş olsun. Niye geri çekeceksin ki kendini. Bu arada ben normal bi konuşmayı şikayet etsem bu incelenmiyor mu yani? Bunda ceza almayı gerektirecek birşey var mı yok mu diye. Ben buratı takip ettiğim kadarıyla engellenmeni gerektirecek birşey olmadı ama neyse. Birbirimizi özleyip kıymetimizi anlıyoruz. Ne kadar sevildiğini görüyorsun işte ne güzelGaliba ya.
Inceleniyor onlara ceza verilmiyor.Takılma canım. Geçmiş olsun. Niye geri çekeceksin ki kendini. Bu arada ben normal bi konuşmayı şikayet etsem bu incelenmiyor mu yani? Bunda ceza almayı gerektirecek birşey var mı yok mu diye. Ben buratı takip ettiğim kadarıyla engellenmeni gerektirecek birşey olmadı ama neyse. Birbirimizi özleyip kıymetimizi anlıyoruz. Ne kadar sevildiğini görüyorsun işte ne güzel
ne güzel böyle bi temizlik planı yapabilmen. Çok takdir ettim. Ben ne zaman canım isterse yapıyorum ancak :S darısı başıma
Merhaba kızlar
Temizliğe sardım sabahtan beri plan yaptım her güne bir odayı dip köşe temizleyeceğim bu hafta...
Banyodan başladım bugün... Fayanslarını sildim , makineyi çekip sildim. Aynayı, ayna üstündeki aydınlatmayı, havlupanı , tavandaki aydınlatmayı klozetin üstünü falan sildim , metalleri parlatttım . Kızımı uyutup duşa kabini ve lavaboyu ovucam , duşa kabin camlarını ovup parlatıp çıkıcam dışarı
Annemin odasına da arada gittim.. camını sildim , derin dondurucum o odada onu boşalttım. Kapattımben banyoyla uğraşırken eridi içi , sildim güzelce.. Dün gardolabının üstünü silmiştim. Bugün de kalan yerlerin tozunu alıp silerim , süpürürüm odayı orası da biter akşama kadar allahın izniyle...
Sıraya koymazsam yarım kalıyor herşey.. inşallah böyle sıralayınca daha kolay olur da hep böyle yaparım
S sariyapraklar hoşgeldin...
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
tr_lelli bence bunkar sana işaret
Yeni arkadaşlara örnek oluyor bu topik
Bende böyşle bi program yapsam ne güzel olur. Uyar mıyım işte sorun o :)Bende şimdiye kadar hep canım istediğinde yapıyordum canım ama baktım ki son zamanlarda bayağı sallamaya başladım..
Bende liste çıkartım her güne bi iş olacak şekilde
Allah kolaylık versin de bu hafta dip köşe bitsin ev inşallah .. Dip köşe yapınca daha bi huzurlu oluyor insan ama kızım sağolsun pek fırsat vermiyor.. iş yaparken tepemde hep
Ben hep evde oldugum halde bile yılıyorum artik.Ruya ne güzel planlamışsın
ben de 1 ay önce senin gibi plan yaptım hatta çizelge yapıp buzdolabına astım
bir gün banyo bir gün tüm mutfak bir gün süpür öbür gün toz al vs şeklinde
ilk hafta uyguladım işten gelir gelmez çok iyiydi
ama o kadar
yapamıyorum şimdi üşeniyorum eskiye döndüm
bana zaman yetmiyor, halim olmuyor, aynı şeyler yapmak istemiyorum, başka şeyler yapayım istiyorumBen hep evde oldugum halde bile yılıyorum artik.
Çünkü bitmiyor.
Çünkü hep aynı şeyler çevir plağı aynı sarki.
Bende böyşle bi program yapsam ne güzel olur. Uyar mıyım işte sorun o :)
Ruya temizlik siralaman super olmus.
Pek bi özendim bak şimdi:)
15gun tatilde bende detaylara baslicam.
Oglum evde olur düzeni olur bölünmez isimde oda oda yaparim.
Dolap içleri üstleri arkalarına kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?