Küçük Düşün Büyük Olsun!

tr_lelli inadına inadına daha çok yazmalısın
Nasılsınız arkadaşlar

Ben çaya batırılmış biskuvi gibi, bi sağa bi sola savruluyorum

Hsonu arif v 216 ya gittim, bence güzel, kaliteli ve keyifli. İnsanın içine dokunan çok yer var.
Madame cocoya peçeteler gelmiş, çok beğendiklerimden 3 pk aldım

Pentiden 2 tk çamaşır aldım, 1 tane evden eskilerden attım.

Eşim kitap aldı, bende alacaktım ama benim alacaklarım nette daha ucuzdu, haftaya sipariş vereceğim.

Burda bir markette yeni şube açılmış, hsonu gidip stok alışverişi yapacağım.
Dev havlu kağıtlar 2,99 TL, Ace çamaşır suyu 2,99 tl, muratbey peynirler 6, 99 tl tursil 2310 lt 12,90 fairy 25 ad 13,45 tl

Galiba ya.
Bende seviyorum sizleride topigide.
Anlık duygular iste insan sınır oluyor.
Takılma canım. Geçmiş olsun. Niye geri çekeceksin ki kendini. Bu arada ben normal bi konuşmayı şikayet etsem bu incelenmiyor mu yani? Bunda ceza almayı gerektirecek birşey var mı yok mu diye. Ben buratı takip ettiğim kadarıyla engellenmeni gerektirecek birşey olmadı ama neyse. Birbirimizi özleyip kıymetimizi anlıyoruz. Ne kadar sevildiğini görüyorsun işte ne güzel

Bu ay gün parasi verildi -200tl
Bes -350tl
Esimin Her ay ayrica bana verdigi -100 olarak basladik.

Dün pazar parasından da 30tl arttirdim.
Zulaya gitti bile.

Bu ara daha olumlu dusunuyorum.
Olumlu düşün olumluyu çağır olarak bakiyorum artik olaya.

Herşey sırayla olacak.
Yani cok da uzak değil oyle hissediyorum ben.

Herşey sanki istediğim gibi ilerliyor.
Sırasıyla içime sine sine sabrın sonu selamet inşAllah.

Mutfak eşyalarımın en ucuz olanlarıyla değişime basladim.
Bu ay ki değişimi tamamladım.
Şubat ayı devam edicem.
Kendimce o ay ki harcama durumuna göre bir bütçe ayarlayıp devam edicem.

Hatta esim hic karismaz sormazda onada soyledim yinede ben her ay eksiklerimi alicam istediklerimi falan dedim.
Sen bilirsin al dedi.

Inceleniyor onlara ceza verilmiyor.
Ama illa bir kelime bisi çıkıyor ya kural ihlali olsun diye kibliyorlar

ne güzel böyle bi temizlik planı yapabilmen. Çok takdir ettim. Ben ne zaman canım isterse yapıyorum ancak :S darısı başıma

Bende şimdiye kadar hep canım istediğinde yapıyordum canım ama baktım ki son zamanlarda bayağı sallamaya başladım..
Bende liste çıkartım her güne bi iş olacak şekilde

Allah kolaylık versin de bu hafta dip köşe bitsin ev inşallah .. Dip köşe yapınca daha bi huzurlu oluyor insan ama kızım sağolsun pek fırsat vermiyor.. iş yaparken tepemde hep

Hoşbulduk canım....

Bende böyşle bi program yapsam ne güzel olur. Uyar mıyım işte sorun o :)

Ruya temizlik siralaman super olmus.
Pek bi özendim bak şimdi:)

15gun tatilde bende detaylara baslicam.
Oglum evde olur düzeni olur bölünmez isimde oda oda yaparim.

Dolap içleri üstleri arkalarına kadar.

Ben de sizin gibi planlama mı yapsam diye düşünüyordum. Hafta sonu temizlik yapmak istemiyorum Ya gezmek ya pineklemek istiyorum boş boş :)) Hafta içi akşamlarını mı değerlendirsem dedim. Çünkü 5 i 10-15 geçe eve varıyorum. Yemek yedik mi saat henüz 6 oluyor. Her gün olmasa da gün aşırı bir iki saati ayırabilsem süper olur aslında. Mesela bugün koridorları ve biraz çamaşır ütüyü halletsem harika olur! :)

Ruya ne güzel planlamışsın
ben de 1 ay önce senin gibi plan yaptım hatta çizelge yapıp buzdolabına astım
bir gün banyo bir gün tüm mutfak bir gün süpür öbür gün toz al vs şeklinde
ilk hafta uyguladım işten gelir gelmez çok iyiydi
ama o kadar
yapamıyorum şimdi üşeniyorum eskiye döndüm

Ben hep evde oldugum halde bile yılıyorum artik.
Çünkü bitmiyor.
Çünkü hep aynı şeyler çevir plağı aynı sarki.

Bugün günlerden pizzaydi.

Buzlugumdaki mayalı hamuru çıkardım sabah buzu çözüldü hemen malzemeleri koyup oglumun gelmesine pisirdim.

Evi supurdum.
Mak. Çamaşır yikaniyor.
Toz aldim.
Wc - banyo ve mercimek çorbası kaldi hallolcak.

Ahh nasil detaylı temizlik istiyorum ama bi o güç gelmiyor.
15 gun tatilde kesin oda oda yapip halledicem.

Cam, tül, dolap iç- dis - arkalari, kapılar
Baza altları içleri her yeri mis yapasım var.

Ben hep evde oldugum halde bile yılıyorum artik.
Çünkü bitmiyor.
Çünkü hep aynı şeyler çevir plağı aynı sarki.
bana zaman yetmiyor, halim olmuyor, aynı şeyler yapmak istemiyorum, başka şeyler yapayım istiyorum
çok yiyip kilo da almayayım istiyorum mesela
temizlik için yardımcı alsam ona değecek iş de yok evde yine kendim yaparım diyorum hoop başa dönüyorum

Bende böyşle bi program yapsam ne güzel olur. Uyar mıyım işte sorun o :)

valla bende uymam diyordum da , bullet journal tipinde bi defter yaptım kendime.. Yemek menüsü , günlük yapılacak temizlik işleri , su içme düzeni vs şeklinde yazıyorum her gün... Günlük yazınca şunu yaptım bunu yaptım ya da yapılacaklar listesine tik attıkça daha bi hevesleniyorum..

Yıl başından beri bu sistemle iş yapıyorum. To Do listem var.. Her akşam oturup ertesi gün yapmak istediklerimi yazıyorum.. yaptıklarıma tik atıyorum ertelediklerime > işareti koyuyorum Hatta bazıı günler şunu yapıcam diye planlayıp yapamayınca ertesi güne yine yazıyorum bakıyorum ki erteledikçe hep listede o gözüme batıyo.. Sonunda kalkıp yapıyorum yeter ki listemden düşsün diye...

Ruya temizlik siralaman super olmus.
Pek bi özendim bak şimdi:)

15gun tatilde bende detaylara baslicam.
Oglum evde olur düzeni olur bölünmez isimde oda oda yaparim.

Dolap içleri üstleri arkalarına kadar.

Ay valla dip köşe gibisi var mı canım yap yap

Bu hafta bende evi bitirmiş olacağım inşallahh

Dolap arkalarını çekemiyorum tek sıkıntım o o dolap arkaları da çekilcek gibi yapılsaymış ya.. Badana olunca anca çekilir o zamanda toz dolu oluyor arkalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…