Gerçekten müthiş bi iş çıkarmışsın. Defter tutup görev tamamlamak. Vallahi harika. Ayy ben çok üşengecim ama denemeye çalışıcam bir ara ama ne zaman olur bilemedim şimdi :))))valla bende uymam diyordum da , bullet journal tipinde bi defter yaptım kendime.. Yemek menüsü , günlük yapılacak temizlik işleri , su içme düzeni vs şeklinde yazıyorum her gün... Günlük yazınca şunu yaptım bunu yaptım ya da yapılacaklar listesine tik attıkça daha bi hevesleniyorum..
Yıl başından beri bu sistemle iş yapıyorum. To Do listem var.. Her akşam oturup ertesi gün yapmak istediklerimi yazıyorum.. yaptıklarıma tik atıyorum ertelediklerime > işareti koyuyorumHatta bazıı günler şunu yapıcam diye planlayıp yapamayınca ertesi güne yine yazıyorum bakıyorum ki erteledikçe hep listede o gözüme batıyo.. Sonunda kalkıp yapıyorum yeter ki listemden düşsün diye...
Ben de sizin gibi planlama mı yapsam diye düşünüyordum. Hafta sonu temizlik yapmak istemiyorumYa gezmek ya pineklemek istiyorum boş boş :)) Hafta içi akşamlarını mı değerlendirsem dedim. Çünkü 5 i 10-15 geçe eve varıyorum. Yemek yedik mi saat henüz 6 oluyor. Her gün olmasa da gün aşırı bir iki saati ayırabilsem süper olur aslında. Mesela bugün koridorları ve biraz çamaşır ütüyü halletsem harika olur! :)
Ruya ne güzel planlamışsın
ben de 1 ay önce senin gibi plan yaptım hatta çizelge yapıp buzdolabına astım
bir gün banyo bir gün tüm mutfak bir gün süpür öbür gün toz al vs şeklinde
ilk hafta uyguladım işten gelir gelmez çok iyiydi
ama o kadar
yapamıyorum şimdi üşeniyorum eskiye döndüm
Gerçekten müthiş bi iş çıkarmışsın. Defter tutup görev tamamlamak. Vallahi harika. Ayy ben çok üşengecim ama denemeye çalışıcam bir ara ama ne zaman olur bilemedim şimdi :))))
Temizlikcilik bir iş göremiyorum bende evimdebana zaman yetmiyor, halim olmuyor, aynı şeyler yapmak istemiyorum, başka şeyler yapayım istiyorum
çok yiyip kilo da almayayım istiyorum mesela
temizlik için yardımcı alsam ona değecek iş de yok evde yine kendim yaparım diyorum hoop başa dönüyorum
HosgeldinizMerhaba inşalalh bende biriktirmeye başlıyorum.
Harçlıklardan kısarak.
Takipte olacağım.
HoşbuldumHosgeldiniz
Aynen, kendim yapıyorum ufak,ufak.Bende üşengecim ama temizlikçiye de para vermek istemiyorumArdından bir de ben temizlik yapıyorum çünkü...
Aynen, kendim yapıyorum ufak,ufak.
Temizlikçi hanım 130 tl istiyor veremem...
150tl gidiyorlar buralarda da
1 gun de camlar ve kapılar da ancak silinir sanirim.
Mutfak dolapları falan silinmez sanki
Ben hiç almadim birini ama alan ya da giden tanidiklarim var.dolaplara pek girmiyolar canım söylemen lazım o zamanda akşam geç kalıyo diye başka bi yeri bırakıyo..
Ola ki hepsi olsun dersen 2 gün geleyim diye teklif ediyolar.. Bi dönem hamileyken babamın evine almıştıkAçıkçası içime hiç birisi sinmedi
bir güzel yapıyolarsa 2. ye geldiklerinde sallıyolar.. Hep başında durup şu köşe bu kenar diye gösterip bi kenardan da sen yaparsan anca bütün ev 1 günde biter
Bizim evler 145 m2 olunca büyük bitmiyo diye şikayet ediyolardı sürekli....
Hoşbuldum. Evet yemekde bizden maalesef.Hoşgeldinn
burda tanıdıklar o fiyata geliyo ama + yol parası ve dışarıdan öğle yemeği de dahilPahalıya patlıyo
Ev isi temizlik zor tabiki ama böyle kıyaslayınca baya fazla gercekden.Hoşbuldum. Evet yemekde bizden maalesef.
benim kocamın günlüğü 50 tl .Temizlikçi hanım 130 bunda bir terslik var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?