Küçük Düşün Büyük Olsun!

Gerçekten müthiş bi iş çıkarmışsın. Defter tutup görev tamamlamak. Vallahi harika. Ayy ben çok üşengecim ama denemeye çalışıcam bir ara ama ne zaman olur bilemedim şimdi :))))

ben hafta sonlarımı boş bırakıyorum canım Ona göre planladım evi

Sende bir liste yap kendine her gün yaparsan zaten hafta sonun boşalır..

Defter dene canım bir de.. Her gün onu yaptım bunu erteledim şu gün yapıcam tarzında olunca beni çok motive ettii...
Eğer liste yapıp assaydım bende bıkar bırakırdım gelemiyorum bütün ayın planlamasına.. Ama bir önceki geceden ertesi gün yorgunluğuma ya da keyfime göre şunu yaparım diyince çok kolay oldu

Gerçekten müthiş bi iş çıkarmışsın. Defter tutup görev tamamlamak. Vallahi harika. Ayy ben çok üşengecim ama denemeye çalışıcam bir ara ama ne zaman olur bilemedim şimdi :))))

Bende üşengecim ama temizlikçiye de para vermek istemiyorum Ardından bir de ben temizlik yapıyorum çünkü...

Temizlikcilik bir iş göremiyorum bende evimde
Küçük zaten yani girince hepsi birden halloluyor.
Ama canim istemiyor.
Bi çorba attim ocağa yine geldim devrildim koltuga.

150tl gidiyorlar buralarda da
1 gun de camlar ve kapılar da ancak silinir sanirim.
Mutfak dolapları falan silinmez sanki

150tl gidiyorlar buralarda da
1 gun de camlar ve kapılar da ancak silinir sanirim.
Mutfak dolapları falan silinmez sanki

dolaplara pek girmiyolar canım söylemen lazım o zamanda akşam geç kalıyo diye başka bi yeri bırakıyo..
Ola ki hepsi olsun dersen 2 gün geleyim diye teklif ediyolar.. Bi dönem hamileyken babamın evine almıştık Açıkçası içime hiç birisi sinmedi

bir güzel yapıyolarsa 2. ye geldiklerinde sallıyolar.. Hep başında durup şu köşe bu kenar diye gösterip bi kenardan da sen yaparsan anca bütün ev 1 günde biter

Bizim evler 145 m2 olunca büyük bitmiyo diye şikayet ediyolardı sürekli....

Ben hiç almadim birini ama alan ya da giden tanidiklarim var.
Gün-de 150tl iyi para ama zor tabiki.
Kesinlikle cam , kapı, mutfak dolabı olursa 2 günü alır

Bende çalışıyorum evde de ufaklık olunca eskisi gibi çook ayrıntılı yapamıyorum temizlik.İstediğim gibi temizlikçide bulamadım.

Bugün bi hediye aldım 55 tl.
Onun haricinde para harcamadım.

Temizliği ben de perşembe günü biraz detaylı yaptım.

Bir de haftasonu yaparım artık detaylıca.

Bugün evi süpürüp sildim toz aldım. Nevresimlerimi değiştirdim.

Haftasonu koltukları çekip altlarını süpüreyim diyorum

Ben titiz biri degilim ama takintiliyim.
Cat kapı biri gelsin istemiyorum.
Oturma odamda duran üzerime aldığım bir tv battaniyesi yastık ya da dağınık duran örtüler vs bile biri gelirse o an bana batiyor evim daginikmis gibi geliyor aslinda her evde olagan seyler.
Evde daginik ama diye aciklama yapasim geliyor.

Toz sık alan biriyim ama acaba şuranında tozunu almismiydim?
Avizede de toz varmis falan aynada iz kalmis tuh falan hepsi o an rahatsız ediyor beni.

Hepside her evde olağan şeyler oysa.
Aynayı siliyoruz ama dokunuyoruz iz kaliyor misal o an.

Ya da mesela oglumun odasini hep silerim ama calisma masasinin alttaki rafınada cok dikkat etmem hem altta kalıyor hem önünde sandalyesi oluyor aklima gelmez silmek ama biri gelse orasi bile bana dert oluyor.

Oysa silerken pc, kasasi ekranı tvsi, yatak basligi hepsini silerim.
Cam önlerine kadar toz alirim.

Öyle atladigim yer olunca bana dert oluyor.

Bugün avizeler gözüme battı mesela bir de petekler.
Yarın oraları silicem.

Benim eve hiç bayan almadım. Belli bir rutinim var o rutini takip ediyorum . Pazartesi Çarşamba cuma temizlik günüm silip süpürüm banyo klozet temizlerim. Pazartesi çamaşır yıkanır salı ütü yapılır . 15 günde bir halı silerim . Perdeleri geçen ay kıyamadım koltukları sildim. Mutfakta ise dolapları her an bir leke gördüğüm zaman siliyorum . Cam silmem yasak silmiyorum gerek te yok zaten

Hoşbuldum. Evet yemekde bizden maalesef.
benim kocamın günlüğü 50 tl .Temizlikçi hanım 130 bunda bir terslik var
Ev isi temizlik zor tabiki ama böyle kıyaslayınca baya fazla gercekden.
Ben oda oda yapıyorum detaylı temizliği 150tl veremem ya içim gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…