Küçük Düşün Büyük Olsun!

Amasra da yakın düşünebilirsiniz

Afiyet olsun canım ağız tadıyla yeyın bende az cok kafamda oluşturdum listeye

B black Benim de kızım 3 yaşında ve doğmadan önce büyüyen yataklı bir takım almıştım. O yatakta zaten sadece öğle uykularında yattı. Yeni eve geçerken o takımı genç odasına çevirip kızıma bir montessori odası kuracağım. 7 yaşına kadar montessori odasını kullanır sonra da genç odasına geçer diye düşündüm. Bu arada da 2. Çocuk nasip olursa o montesorriye geçer. Facebookta Alya ile evde montessori etkinlikleri diye bir sayfa var. Oradaki oda örneklerini beğendim ben.

Boluyu bende cok sevdim heryerini gezdim abant gölü ve golcük gölüne ayrica bayildim.

Bursa olabilir (ben cok merak ediyorum)
safranboluyu sevdim.
Bartin/amasra cok güzel.
TuZ gölü harika.

Gidilebilir siz daha yakinsizini

Bugun evdeyim "sıfır" harcama.
Fakat ben evde olunca cok atistirmaya basladim ya.

Kraker,meyve,bisküvi hep ivir zivir böyle giderse kilo vermek yalan olcak daha da alıcam.

Yemegi firina verdim pisiyo(patatesli tavuk)
Pilavda biraz demlensin kıstım.
Salatada yaparım.

Şu kurufasulyeyi bi ıslatamadım gitti hep unutuyorum aksam ıslatmayı.

Hazir kemikli etimde varken mis gibi bi kusufasülye nefis olur yaninda tursuyla.

Esimden su ve ekmek isticem ama az var evde.
Meyvede istim o da bana iteliyo
Sen halledersin diyo
Cok üsengecc cook.
Altinda araba onu secmeye falan useniyo
Sen alirsin dedi.
Evde herseyi halleden taraf olmak cok kotu
Hep sen halledersin oluyo.

teşekkür ederim tr_lelli eyyay dediğiniz yerlden otel filan bakayım ben bakalım bütçemize neresi uygun olabilir :)
Cnm bursaya hic gitmedim bende cok merak ediyorum
Ozellikle "cumalıkkizik" resimlerini gordum nette
Safranboluyada,tuzgolunede,amasrayada gunu birlik gittik.
Yada gecerken ugradik
Zonguldak /ereglide guzel.

Kefken/karasu taraflarinida dusunursen gunluk evler var 150tl falan.

aynen ben de şimdi çikolata yiyodum onu düşündüm sıfır harcama desem de şu yediğim çikolata bile 2,5 tl diyodum ki sabahtan beri yediğimin içtiğimin hesabı yok
geçen gün kabak yemeği pişirip atmıştım buzluğa onu çıkardım birazdan pilav yaparım yanına.akşama bunlar var.
benm eşim de aynı ekmeği görevliye aldırmayı unutup ondan istersem kızıyo :) arabayla seri bi şekilde eve gelmek istiyo yolda in bin asla hoşuna gitmiyo benim de gitmez açıkçası ondan görevlinin saatlerini kaçırmamaya özen gösteriyorum :)
bu arada eşim tüm bozuklarını vestiyere bırakır ekmeği, suyu filan da ordan aldırırm ben..
bursa ya ben gitmiştim de çok hatrlamıyorum açıkçası şimdi bebeğim var 4 aylık onla pek gezemeyiz dinlenme üzerine bi kaçamak olur bizimkisi ancak :)

Teşekkür ederim canım. Baklagil- Et- Sebze- Dolma- Köfte şeklinde planlıyorum genelde. Dolmalar kırmızı biber-yeşil biber- pazı sarması- lahana sarması gibi gidiyor.
Evet güzel yemekler..Zaten karar verince daha rahat oluyor. .bende kek yaptım. .İçine fındık ceviz koydum..Çocuklar istiyor..Hemde beslenmelerine koyuyorum. .2 gün idare ediyor..

Bursa'ya biz gitmiştik. Gezilecek çok yeri var. Oylat şelalesi, mağarası, İznik gölü, cımalıkızık, Bursa'nın içindeki yerler. Hepsi çok güzeldi.
@tr_lelli kuru fasülyeyi ben ıslatmadan yapıyorum. Kısık Ateş'te yavaş yavaş pişiriyorum.

Demek bu modellerin hepsi ayni
Benimkide öyle diyo
Yok orayi gectim
Yok alt yoldan geliyorum.
Benim sigaram var bakkala ugramicam diyo (kendine musluman)
Ama her aksam ne lazim diye soruyo !

Önce söylenir ama alır :)

Umarım kafaniza göre bir yer bulursunuz.
Gönül nereleri istiyo ama ha diyince gidilmiyo

Evet güzel yemekler..Zaten karar verince daha rahat oluyor. .bende kek yaptım. .İçine fındık ceviz koydum..Çocuklar istiyor..Hemde beslenmelerine koyuyorum. .2 gün idare ediyor..
Kek bende yapsam fena olmaz aslında pesinden de bi kurabiye yaparim yer benim erbaşlar çayla.
İyi aklıma getirdin :) saol.
Ben hic denemedim.
Bide bu fasulye köy fasülyesi kocaman kocaman sisiyo iyice buyuk oluyo

benimki alıp geliyo evde söyleniyo :)) allah yanımızdan eksik etmesin eşlerimizi :)
inşallah buluruz çok pahalı gelmez de gidebiliriz yoksa evde geçircez günlerimizi napalım sağlık olsun :)
Bu arada ben fasulyeyi sabah ıslatıyorum 4-5 saat sonra biraz suda kaynatıyorum 5 dk köpük çıkıyo üzerine ondan sonra süzüp yemeğimi yapıyorum..

Pazarımı yaptım geldim. Balık , lahana, havuç , pırasa ,yeşillik , patates , elma , muz ve domates aldım. 30 tl tuttu. Artık yaz sebzelerinin vakti geçiyor pek güzel değillerdi. Kış sebzeleri çıkmış ama pahalı. Benim de karniyarik , pırasa , et sote , nohut bu haftanın yemekleri. Yanlarina da makarna ya da pilav yaparım. Yoğurdum ve tursum da var. Oh bu hafta böyle geçer fazla masraf yapmayız.
Bursa lafı geçmiş. Çok güzeldir. Bu kış sömestr tatilinde çocuklara sözüm var bakalım inşallah. Bize yakın Bursa. Gerçi insan yakınında olunca pek gitmiyor Uludağ'a hiç çıkmadım ama Erciyes'e 6 - 7 defa çıktım. İlginç dimi..
Türkiyemiz çok güzel de gezmek görmek lazım. Çocuklar okul çağına gelmeden fırsat buldukça kaçın. Sonra okul zamanı bir yere kipirdayamiyor insan...

Merhaba bayanlar
Yaklaşık iki haftadır ekmek ve yol ücreti dışında hiç harcama yapmadım. Evde olanlarla yemek işlerini hallettim. Böylece geçen ay maaşı ile bir kredi karti borcunu ödeyip kapatmistik. Tabii pek evdende çıkmayınca biraz bunalmistik. Komşu gezmeleri de olmasa çekilmez bu süreç...

Bu hafta sonu biraz harcamak oldu. Dogumgunune davetliydik. Hediyesi gitmesi gelmesi 50 lira harcamisiz. Oğlum ve kızım mutluydu ya buna değer diyorum... bugün de pazarımız vardı. Balık yeşillik meyve derken 60 lira harcamisiz. Önümüzdeki iki hafta da ekmek dışında birsey harcamak istemiyorum. Haftaya maasimla bir karti daha kapatmayı planlandim
herkese mutlu pazarlar...

Bugün evdeydik pazarın tadını çıkaralım evde iken.
Market alışverişi yaptım Bugünkü harcamam 30tl kredi kartından çektirdim.
Kart hesap kesimine de 3gün kaldı
Bu ay azaldı biraz kk.Çok fazla kullanmamaya çalışıyorum azalsın bitsin de daha çok birikim yapalım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…