sağol canım tavsiyelerini dikkate alıcam :)rica ederim canım ankaraya yakın olarak kapadokya bolu amasra gezılebılecek yerler bence:)
iyi tatiller şimdiden
Evet en yakın orası var canm ama biz gidip kalcğmz sakin bi yer istiyoruz kızım daha 4 aylık üşütürüm diye korkuyorum :)sinirliportakal bence Ankara'dan en rahat Eskişehir gezmesi oluyor. Hızlı trenle 1 saat sürüyor. Sabah gidip akşam dönebilirsiniz.
Enerjinize ve maharetinize hayranımYemek yendi. Bulasiklar yikandi. Mutfak toplandı. Ogluslara meyve ikram ederken buraya da bakayım dedim. Poğaça hamuru yoğurdum mayalanmasini bekliyorum.
Hafta sonu daha çok yoruluyorum ben galiba...
Çok teşekkür ederim. Sürekli kendimi motive ediyorum yoksa yatsam kalkmayacagim rahat güzel gelecek..Enerjinize ve maharetinize hayranım
Bizde keyifle okuyoruz inanin.Çok teşekkür ederim. Sürekli kendimi motive ediyorum yoksa yatsam kalkmayacagim rahat güzel gelecek..
Buraya yazmak da iyi oluyor
Gecmis olsun öncelikleOğlum yine hasta yada antibiyotigi keseli 4 gün oldu yine boğaz enfeksiyonu ateşi 39 altına düşmüyor çok üzülüyorm hastalaninca ve çok sık hastalaniyor.yarın gidip izin alacam .arkadaşlar size bişey danismak istiyorum benim oğlum iki buçuk yaşında doğduğundan beri çok çok iştahsiz günlerce hiçbirşey yemez söyleyince abartıyorsun birkaç gün ac bırak kendi yer diyor herkes ama öyle degil o yuzden bünye çok zayıf bu konuda ne yapabilirim.
Bi de hep ayni seylerEvde daha çok yoruluyor insan . Çocuk yok ama çalışan kadın bi hafta sonusu var. Temizlik yemek bulaşık derken iş bitmedi bütün gün
Geçmiş olsun..Benim oğlumda çok hasta olurdu..Nasıl zor büyüdü valla. .Bizde immuzinc diye bağışıklığı güçlendiren bir ilaç kullanmıştık kışları. .O iyi gelmişti. .Tabi bakımda önemli. .Az az sık sık sevdiği şeyleri yapardık. .Mesela Şehriye çorbasıni çok sever.tavuk sulu kemik sulu yapardım. .iştahsız çocuk zor.valla. .Oğlum yine hasta yada antibiyotigi keseli 4 gün oldu yine boğaz enfeksiyonu ateşi 39 altına düşmüyor çok üzülüyorm hastalaninca ve çok sık hastalaniyor.yarın gidip izin alacam .arkadaşlar size bişey danismak istiyorum benim oğlum iki buçuk yaşında doğduğundan beri çok çok iştahsiz günlerce hiçbirşey yemez söyleyince abartıyorsun birkaç gün ac bırak kendi yer diyor herkes ama öyle degil o yuzden bünye çok zayıf bu konuda ne yapabilirim.
Bazen bana da işe gitmek zor geliyor..işimi seviyorum ama yoruluyorum artık galiba..Evin düzeni gidiyor..Ama evdede boş oturulmuyor gözün herseyi görüyor. .Bi de hep ayni seyler
Yap-boz
Bazen cok sıkılıyorum hergun ayni seyleri yap yap.
Süpür,sil,toz al,yika,ütüle,pisir,topla
Yap yap bitmiyo
şu süper dadı var ya tv ye çıkan onun oyun yöntemi filan var hani her yemek yediğinde ödüllendiriyo öyle birşey deneseniz işe yarar mı acaba ?Oğlum yine hasta yada antibiyotigi keseli 4 gün oldu yine boğaz enfeksiyonu ateşi 39 altına düşmüyor çok üzülüyorm hastalaninca ve çok sık hastalaniyor.yarın gidip izin alacam .arkadaşlar size bişey danismak istiyorum benim oğlum iki buçuk yaşında doğduğundan beri çok çok iştahsiz günlerce hiçbirşey yemez söyleyince abartıyorsun birkaç gün ac bırak kendi yer diyor herkes ama öyle degil o yuzden bünye çok zayıf bu konuda ne yapabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?