- 29 Ekim 2017
- 921
- 1.132
- 28
Valla birisi gelecek diye ekstra temizliğe gerek yok rutin işleri zaten herzaman yapıyoruz.Ben titiz biri degilim ama takintiliyim.
Cat kapı biri gelsin istemiyorum.
Oturma odamda duran üzerime aldığım bir tv battaniyesi yastık ya da dağınık duran örtüler vs bile biri gelirse o an bana batiyor evim daginikmis gibi geliyor aslinda her evde olagan seyler.
Evde daginik ama diye aciklama yapasim geliyor.
Toz sık alan biriyim ama acaba şuranında tozunu almismiydim?
Avizede de toz varmis falan aynada iz kalmis tuh falan hepsi o an rahatsız ediyor beni.
Hepside her evde olağan şeyler oysa.
Aynayı siliyoruz ama dokunuyoruz iz kaliyor misal o an.
Ya da mesela oglumun odasini hep silerim ama calisma masasinin alttaki rafınada cok dikkat etmem hem altta kalıyor hem önünde sandalyesi oluyor aklima gelmez silmek ama biri gelse orasi bile bana dert oluyor.
Oysa silerken pc, kasasi ekranı tvsi, yatak basligi hepsini silerim.
Cam önlerine kadar toz alirim.
Öyle atladigim yer olunca bana dert oluyor.
Bugün avizeler gözüme battı mesela bir de petekler.
Yarın oraları silicem.
Bir düzen oturtunca gidiyor aslinda.Bir süre evimde kadın, temizlikçi, yardımcı istemiyorum. 3 haftadır temizliğimi kendim yapıyorum. Şu anda halimden çok memnunum.
Zaten her gün yaptığımız şeyler evet süpür sil toz al yika.Valla birisi gelecek diye ekstra temizliğe gerek yok rutin işleri zaten herzaman yapıyoruz.
ben de bu fikirdeyim ama bana annem ve yengem geleceği zaman çok panik oluyorumValla birisi gelecek diye ekstra temizliğe gerek yok rutin işleri zaten herzaman yapıyoruz.
Zaten evimize gelip laf edecek insanlar gelmesin daha iyi...
Şimdilik sıkıntı Yok. 7 yıl evimde bir yardımcım vardı. O gittikten sonra düşündüğüm gibi zorlanmadım. Hatta evimi özlemişim bile. Bunu farkettim.Bir düzen oturtunca gidiyor aslinda.
Ama tabiki çalışan anneler icin zaman daha önemli olur sanirim.
Bi zaman dusunmuyorsun sanirim dimi birini almayiŞimdilik sıkıntı Yok. 7 yıl evimde bir yardımcım vardı. O gittikten sonra düşündüğüm gibi zorlanmadım. Hatta evimi özlemişim bile. Bunu farkettim.
Yok canım. Bir süre düşünmüyorum. Eşim de bana çok yardım ediyor. Her işi yapar. Koltuk silmekten tutunda makine boşaltmaya kadar her iş gelir elinden. Şimdilik böyle iyiyiz.Bi zaman dusunmuyorsun sanirim dimi birini almayi
O zaman benim bulduğum 50-60 tl bedava.yarım gün bi başka yardımcı deneyeceğim iki hafta sonra.ama büyük kolaylık. Sadece yemek yapıyorum ı da 3 günde bir.geri kalan ütü toz yer silme süpürge banyo yikama gelen bayan yapacak.Ohh be :)Ben bulsam hic dusunmicem
Ilk evlendigimde aldim ama farkli sebepler ile devam edemedim
Acikcasi hem calisip hem evi temizleyecek kdr yorulmak istemiyorum
Esim cok yardimci onada kiyamiyorum
Ben dolap duzeni, mutfak fln seviyorum ufak ufak oluyor
Ama digerleri cok vakit aliyor ziyan oluyor gibi geliyor ztn sirtim tutuluverir daha cok dert olur
Keske bulsam 150tl hic dusunmem ama denk gelmiyor
O zaman benim bulduğum 50-60 tl bedava.yarım gün bi başka yardımcı deneyeceğim iki hafta sonra.ama büyük kolaylık. Sadece yemek yapıyorum ı da 3 günde bir.geri kalan ütü toz yer silme süpürge banyo yikama gelen bayan yapacak.Ohh be :)
ben korkmaz kullaniyorum celik tencerelerimden cok memnunum karacadan vok sikayet duymustm almamistm 5kiloluk sutu alirmi bilmiyorum ama celikte korkmaz urunlerini tavsiye ederim
Bence öyle düşünme. Eğer sana gıcığı olan birisi varsa, inadına yaz.
Bernardoyu bilmiyorum ama benim tencerelerin Karaca. Hiç memnun değilim.
Hoş geldin
Zeynep çelik konusunda Hisar veya Korkmaz tavsiye ederim ben de. Benim tencere setim, çaydanlığım, çatal bıçak setim Hisar oldukça memnunum. Aldığım zaman yani 5.5 yıl önce 100 yıl garanti verdi çeliğine. Herhangi bir sorun yaşamadım şimdiye kadar da.
Bernardodan günlük yemek takımımı, bardak vs gibi eşyalarımı aldım. Porseleninden özellikle çok memnunum. Ama çelik konusunda tecrübem olmamakla birlikte iyi olmayabilir ön yargısı var ben de.
Z zynpzeynep benim tencerelerimin markası bile yok sanırım dedim baktim çıray çelik yaziyor.
Nedir nasil bir markadır hic bilmem.
Ceyizime almışlardı babannemler yanmadı, kırılmadı, gocmedi isimi goruyor diye hala kullaniyorum. Boy boy zaten.
Bi de sahanlık denen tava seklinde var.
Teflonlarda Cem.
Bende sutu ikiye bölüp kaynatiyorum
Ama büyük tencerede var ben minnaklara alismisim.
Yeniden tencere alınca yine bu boylarda alirim.
Büyükler cok nadir lazim oluyor bana hic lazim olmadi.
Bu arada tencereleri konuşmuşsunuz kızlar...
Bende Alman markası AMC var ömürlük resmen... annem 35 sene kullanmış.. bir kaç parçasını.. kalanları da benim çeyizime koymuştu.. Annemdeki parçaları da kullanıyorum. Şu an inanılmaz memnunum.. Bir ara yenisini alayım diye düşündüm. Yurt dışında fiyat sordurdum bayağı pahalıydı vazgeçtim.. bunları kullanmaya devam edicemBütçeniz uygunsa kesinlikle alın derimm
Karaca vs kullandım ama pek memnun kalmadım ben..
Kızlar tavsiyeler için sağolun.Merhaba hanımlar
tr_lelli hoşgeldiiin özledik sakın gideyim yazmayı bırakayım diye düşünme ikilemde kalma daha çok yazmalısın
@sariyapraklar @bahar6198 hoşgeldiniz hanımlar
Z zynpzeynep ben çelik tencerelerimi 3 sene önce a101den almıştım markası hascevher 4 boy set şeklinde 100 liraydı memnunum kendi sitesinde de satışı var sanırım
bu haftasonu harcamasız geçti evdeydim dinlendim bol bol
pazara gittim 11.5 tl harcadım
yarım kilo hamsi 6tl
yarım çarliston 2 tl
1 kilo salatalık 3.5tl
akşama hamsi buğulama salata var
Kızlar tavsiyeler için sağolun.
Ruya alman markası amc di sen söyleyince hatırladım.
Korkmaz ın çaydanlığı var memnunum ama gündelik olmadığı için bilemedim.
Benim çeyizden mehtaptı aslunda memnunum ama küçük olduğu için alıcam. 400 ve 800 tl arası deüişiyordu amc lerin fiyatları benim aklım 800 olanda ama şimdi o kadar para vermeye gerek var mı onu bilemiyorum. Yenide çeyiz düzmüyorum ama iyi bişiy olsun istiyorum.
Falez mi neydi aldım 1 yıl kullandım 3 kez aldım öyle tencere set çöp oldu çizildi gitti.
Seramik taban hiç memnun kalmadım. Hisar korkmaz yok burada. Karaca bernardo var. Sahan takımım da yok benim teflon tavada ısıtıyorum. Çok eksik var mutfak da vardaktan yana şansım varda tencere tava sıkıntı oluyor.
Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler.
Annemdeydim bugün. Dışarı çıktık 15 e kaxak aldım 30 dan ibmiş.
Birde küpe aldım 5 tl.
Kursum başlıcak yakında. Bakalım oğlum ne yapıcak.
Pazara gittim çinekop hamsi aldım. 20 tl tuttu birer kiloydu. Evde ayırdım buzdolabı poşetlerine.
Yumurta 20 tl tuttu. Yumurta çok pahallandı ya.
Pırasa 1 tl.
Marul maydanoz roka taze soğan 5 tl
Havuç turp 2.5 tl
Lahana 2 tl
Muz 6 tl
Elma 5 tl
Kivi 3 tl
Mandalina da 2.5 tl aldık.
Foto çekindim. 30 tl tuttu.
Oğluma vesikalık çektiremedim ya 360 tl dedi 2 saat sürüo çekimi dedi ya albüm değil vesikalık diyorum adama vesikalık çekmiyorum ki durmuor bunlar konsept çalışıyorum diyor. He he dedim çıktım.
Bir başka yer yine çekmem dedi.
Yani 3 yaş çocuğuna olmaz mı vesikalık ya.
O zaman A 101 i de değerlendirip takip edeyim. Hascevher geliyor oraya.
Zaten yüksek meblağlı alırsam taksitle alıcam. Peşin almam
Kuzum seramik ve teflon asla alma sokma rve. Gereksiz masraf. Ay dolmadan çiziliyor zaten. Ben en son karacadan 2li granit tava takımı almıştım. Çok memnunum. Benim çelik tencerelerde karaca 6 7 sene önce almıştım galiba. Onlardan da memnunum açıkçacı. Ama geçenlerde baktım karacanın çeliklerine bendekiler gibi ağır değil daha hafif yapmaya başlamış çelikleri.Kızlar tavsiyeler için sağolun.
Ruya alman markası amc di sen söyleyince hatırladım.
Korkmaz ın çaydanlığı var memnunum ama gündelik olmadığı için bilemedim.
Benim çeyizden mehtaptı aslunda memnunum ama küçük olduğu için alıcam. 400 ve 800 tl arası deüişiyordu amc lerin fiyatları benim aklım 800 olanda ama şimdi o kadar para vermeye gerek var mı onu bilemiyorum. Yenide çeyiz düzmüyorum ama iyi bişiy olsun istiyorum.
Falez mi neydi aldım 1 yıl kullandım 3 kez aldım öyle tencere set çöp oldu çizildi gitti.
Seramik taban hiç memnun kalmadım. Hisar korkmaz yok burada. Karaca bernardo var. Sahan takımım da yok benim teflon tavada ısıtıyorum. Çok eksik var mutfak da vardaktan yana şansım varda tencere tava sıkıntı oluyor.
Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler.
Annemdeydim bugün. Dışarı çıktık 15 e kaxak aldım 30 dan ibmiş.
Birde küpe aldım 5 tl.
Kursum başlıcak yakında. Bakalım oğlum ne yapıcak.
Pazara gittim çinekop hamsi aldım. 20 tl tuttu birer kiloydu. Evde ayırdım buzdolabı poşetlerine.
Yumurta 20 tl tuttu. Yumurta çok pahallandı ya.
Pırasa 1 tl.
Marul maydanoz roka taze soğan 5 tl
Havuç turp 2.5 tl
Lahana 2 tl
Muz 6 tl
Elma 5 tl
Kivi 3 tl
Mandalina da 2.5 tl aldık.
Foto çekindim. 30 tl tuttu.
Oğluma vesikalık çektiremedim ya 360 tl dedi 2 saat sürüo çekimi dedi ya albüm değil vesikalık diyorum adama vesikalık çekmiyorum ki durmuor bunlar konsept çalışıyorum diyor. He he dedim çıktım.
Bir başka yer yine çekmem dedi.
Yani 3 yaş çocuğuna olmaz mı vesikalık ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?