Küçük Düşün Büyük Olsun!

O zaman A 101 i de değerlendirip takip edeyim. Hascevher geliyor oraya.
Zaten yüksek meblağlı alırsam taksitle alıcam. Peşin almam
Benim çelikler 4 tane. Küçük, orta, büyük, karnıyarık tenceresi. Büyük olan 5lt diyor ama 5kg süt koyamazsın çünkü tepeleme oluyor pay kalmıyor. Benim o takımda düdüklü tencerem çok büyük onu kullanıyorum büyük tencere lazım olduğunda

Bu ara eksikleri almaya okadar taktim ki almadan rahat edemicem sanirim.

Surekli indirim takip ediyorum listelere tik atıyorum.

Ama herşey daha cok içime siniyor boyle.
Ağır aheste almak bence de en güzeli. Evlenirken toplu topşu alınıyor, hediye geliyor derken çoğu aman idare etsin diye kullanılıyor. Bende aman şu bardaklarım kırılsın modundayım. Atıp israf yapmak istemiyorum, bekliyorum. Sen şimdi ne güzel her ay bazı parçaları araştırarak değiştirip içine sinenleri alacaksın.

Teflonlarin birinin kapağını kırdım, diğeri makinada yıkadım çizildi
Çelikleri de sevmiyorum :)
Hım. Ben çeliklerimi seviyorum kuzu. Hep onları kullanıyorum. Pilav vs içinde tavaları kullanıyorum. İki kişilik az yapıyorum zaten. Granit al o zaman. Memnun kalacağını düşünüyorum. başlangıç olarak bir tane denemek için alabilirsin

Aynen canim icime sinenlerin ss aliyorum.
Mesela karacadan çaydanlık,çaycı begendim.
Bir ay birini öteki ay diğerini alırım

Oh süper valla. Ne güzel. Karacanın çaydanlıkları var 2 tane boy bende. Onlardanda çok memnunum ayrıca. Kimi sevmiyor ama ben seviyorum karacanın herşeyini. Sana fikir olsun :) Ben daha 2 senedir kullanıyorum eşyalarımı, kaaaaççç sene önce almışım hep ama hep çeyiz baskısı maalesef. biraz daha geçsin köklü değişiklikler yapıcam senin gibi :)

En guzeli boyle
Ben evlenmeden son anda hem maddi anlamda bunaldim hem almaktan sıkıldım
Cay seti almamistim
Gecen yil korkmazda hem model hem fiyat icime sinen aldim
Hala evimde saat yok begenemiyorum
Almis olmak icin hic bsy almadim
Hediye yatak ortusu geldi onu ve pikeli takimlari kullandim kendim gidip yatak ortusu arayacak dermanim kalmamisti begenmemistim
Plastikleri son anda aldim, 3 buyuk boylardan almistim icleri sari sari olmus, degistirecegim cunku surekli kullaniyorum hakkini verdim
Birde masa saati ve pike takimi istiyorum.

Ben 7 yıldır kullanıyorum
Ondan da yaklaşık 5 yıl önce almisimdir
Herşeyi tek tek severek beğenerek aldim
Artik sikıldım ama sanrim ben de yenilik istiyorum, yoksa herşeyden fazla fazla var
Lelli sen de herşeyi sırayla içine sinerek almakla en güzelini yapıyorsun canım
Güle güle kullan

Canım teflon yeni aldım mehtap migrostan 13 tl di çizilince atarım onun haricinde almıyorum artık akıllandım. Ama omlet krep yapmaya bir tane bulunsun.
Ben nişanlıyken öğrenciydim. İlk çelik tencerelerimi nişanda takılan paralarla aldık.
Ütü tencere rondo tost makinası almıştık. Hepsi bozuldu tencerelerimde çok dandikmiş yemekler yanıyordu annemde acemiliktendir o. Neyse ben yeni aldım zaten kv de minik mehtap koymuş en büyüğü 1 kg almaz en küçüğüde 3 bardak su alır öyle bişiy sağolsun yinede.
Anneme verdim tencereleri annem dedi yanıyor yemekler acemilikten değilmiş. Dibini sarıyor hemen. Yıkayıncada çıkmıyordu onun sıkıntısı ile seramik aldım onlarda çok kullanışsızmış.
Herşeyimi değiştirdim çok şükür tefal di tost makinam bozuk değil de tabanı çıkmıuor yıkamak zor diye kaldırdım. Onu da yeni alıcam zaten eşim tost makinası tencere seti hakkın var beğen alırız dedi 2 ay daha beklicem kış iyice çıksın. Ama Hascevher gibi uygun bulursam alırım hemen.

Evde tutkal yaptım.
İpten süsler yapcam. Merak ediyorum olacak mı acaba.

Evet canım biraz talihsizlikler olmuş. Senin alman lazım gerçekten. Bende dediğin gibi küçük tencereler var kalan yemeği aktarmak için kullandığım. O kadar incelermiş ki bi iki kez az bi yemek yapim dedim tuttu dibi dediğin gibi. Valla iyi bir marka al canım senelerce kullanırsın. Alırken çok hafif olmamasına dikkat et. Nasıl bir süs yaptın hiç anlamadım merakta ettim

Bozuldu mu da zaten ardarda gidiyo yani. Sanki hepsi birbirini bekliyor

Bazen bir evde bişiy sürekli sorun çıkarır bizim evde tencere oldu.
Bozuldu mu da zaten ardarda gidiyo yani. Sanki hepsi birbirini bekliyor
Canım zaten sinbo king marka almıştık ütü blander rondo. Uzun ömürlü olacağını düşünmüyorduk zaten idare etsin dedik. Şimdi tefal ya da Philips alıyorum alırken.
Ay düşünüyorum da süpürgem de bozulmuştu. Sağolsun onuda kv aldı sulu lardan çocukla zor olunca dik süpürge aldım.
İpleri balona sarıp ufak toplar yaptım .tutkala batırıp sardım. Bende bilmiyorum olacak mı kuruyorlar.
Olursa birde resim eklemeyi becerebilirsem yüklerim.

E Esila09
K kahvemsi mutluluk Ben hiç seçerek alamadim çeyizimi ondan içinde uhde.

Ben tek kızım rahmetli babaannemde cok düşkündü bana kiz besikde çeyiz sandıkda hesabi.

Herşeyi okadar almıştı ki en detayına kadar (halısına kadar tabiki götürmedim onları eski modeldi)
Banyo paspasindan tutun banyo perdesine kadar (ozamanlar perde modaydı demek alirken)
Ben götürmesem üzülecekti cok hevesliydi.

Bir de dedem ben cok küçükken ölmüş kardesimi görememiş sen bana dedenin emanetisin derdi senin evlendiğini gormeden ölmiyim diye dua ederdi hep ben evlendim 2.5 sene daha yaşadı sonra vefat etti.
Bizimle yaşıyordu.
Annemin bile pek bisi almaya fırsatı kalmadı.
1 oda dolusu kuru kalabalik.

Allah razı olsun düşünmüş almış ama keşke parasını koysaydı kenara birlikde alsaydik.
Ben secseydim.

Bir çoğunu kullanmadım babannem vefat edince hep anneme geri yolladim.
Değiştim falan.

Şimdi artik en son kalanlarda çıkıyor evden.

Tabak takimi, plastikler, çaydanlık, nevresimler.

Artık içime sinen şeyler olsun istiyorum.

Benimde aktif kullandıpım ütü sinbo canım çokta memnunum. Bitane buhar kazanlı almışım deli gibi hiç açmadım bile. Beyaz eşyalarımın hepsi vestel. Daha uygundu aldık bizde. Memnunum şükür. Gittiği yere kadar. Sonrasında bende bozulursa daha iyilerini alabilirim çünkü toplu alışveriş başka bi kaç parça başka. eşyaları eşimle ikimiz aldık o yüzden biraz hesaplı olmamız gerekti

Kesinlikle hakkın.

Amc lerin 800 olduğuna emin misin canım ?? Öyleyse hemen ben alabilirim

Bms olmasın 800 olanlar

Herkese günaydın eşimle kalktım mandalina sıktım kahvaltı hazırladım yiyip gitti bende meyve sıkacağını yıkadım masayı toplayıp yatağa yeniden girdim bugün yapacak işim Yok ev tertemiz ütü dün yaptım yemek yapıcam markete gidicem yemekte domates çorbası nohut pirinç pilavı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…