Geçmiş olsun canım.kızlar nasılsınız.. haftasonu evdeydim.. gribim ağırlaştı iki gün boyunca yattım dinlendim, evle ilgilendim. kocaman lahanam vardı yapraklarını haşladım poşetledim dondurucuya attım.. bozulan kırılan lahanalarla kendime yetecek kadar kapuska yaptım, yoğurtla yedim.. akşam da sakızlı muhallebi yaptım ( hazır tozlardan). evi temizledim.. çamaşırlari nevresimler hepsini yıkayıp astım bu akşam elbiseleri katlar ütülenecekleri ütülerim inşallah.
ha unutmuşum cumartesi akşam bebek görmeye gittik, bebeğe lcw dan alt üst kıyafet, bi de ikili zıbın aldım.. sağlıcakla giysin inşallh.. Arkadaşım uğradı hastaydım ama yine de gelmek istedi.. ev görmesi niyetine bana özdilekten çok güzel bi battaniye almış sağolsun..
Canım yeni tost mak alana kadar suanki mak. Içine yağlı kağıt serip (2ye katla) kullanabilirsinCanım teflon yeni aldım mehtap migrostan 13 tl di çizilince atarım onun haricinde almıyorum artık akıllandım. Ama omlet krep yapmaya bir tane bulunsun.
Ben nişanlıyken öğrenciydim. İlk çelik tencerelerimi nişanda takılan paralarla aldık.
Ütü tencere rondo tost makinası almıştık. Hepsi bozuldu tencerelerimde çok dandikmiş yemekler yanıyordu annemde acemiliktendir o. Neyse ben yeni aldım zaten kv de minik mehtap koymuş en büyüğü 1 kg almaz en küçüğüde 3 bardak su alır öyle bişiy sağolsun yinede.
Anneme verdim tencereleri annem dedi yanıyor yemekler acemilikten değilmiş. Dibini sarıyor hemen. Yıkayıncada çıkmıyordu onun sıkıntısı ile seramik aldım onlarda çok kullanışsızmış.
Herşeyimi değiştirdim çok şükür tefal di tost makinam bozuk değil de tabanı çıkmıuor yıkamak zor diye kaldırdım. Onu da yeni alıcam zaten eşim tost makinası tencere seti hakkın var beğen alırız dedi 2 ay daha beklicem kış iyice çıksın. Ama Hascevher gibi uygun bulursam alırım hemen.
Evde tutkal yaptım.
İpten süsler yapcam. Merak ediyorum olacak mı acaba.
teşekkür ederm canım..Geçmiş olsun canım.
Ben karacadan aldim ust ve alt aparati dedigin gibi cikiyor makinaya bile atiliyor o yonu guzel. ben pek tost sevmedigim icin cok kullanmiyorum ama guzel kullanisli bencekızlar ben de tost makinası almak istiyorum.. şöyle üst ve alt yüzey aparatı çıkan, temizliği kolay bi tost makinası.. tavsiyelere açığım:) denk gelirsem alırım..
Masallah ne guzel bir gun onceden yemeginide yapmissingünaydın kızlar.. işler bu aralar yoğun değil, zamanımın çoğu oturarak geçiyor.. gribim hala geçmedi.. ama ben ayakta durmaya çalışıyorum..
dün iş çıkışı eve gittim, dondurucuda önceden sosladığım tavuk kanatları fırın tepsisine dizdim, fırına attım.. yanına bulgur pilavı salata yaptım.. yemek pişerken, hemen dondurucudan biraz lahana yaprakları asma yaprağı çıkardım. kuru biber - patlıcan da çıkardım.. biraz karışık dolma yapim dedim.. kıyma da koydum.. neyse içini falan hazırladım yapraklar çözünsün diye kenara koydum.. yemeğimiz hazır olunca yemek yenildi eşim sofrayı toplayınca ben de sarma, dolma işini hallettim.. çabucak hazır oldu zaten.. pişirmeden dolaba attım bu akşam iş çıkışı ocağa koyarım..
evde yemek olunca her kadın gibi ben de huzurlu oluyorum :)Masallah ne guzel bir gun onceden yemeginide yapmissin
Ben genelde yemekten sonra yatis pozisyonuna geciyorum
evet evet acele etmeden iyice araştırarak alalım eksiklerimizi. o sinbodan benimde vardı.. ama temizlemesi dertti.. yağlı kağıt koyarak deniyordum o da geciktiriyordu.. ama benim sinbo çok ufaktı.. bimdeki küçük sandwic ekmeği anca sığıyordu.. kv ye verdim.. düzgün bi tane almak istiyorum.. ben tostu çok severim:))zelalke sen al tost. Mak. Sonra senden yorum alıp bende alayim.
Şuan minnak sinbo var bende.
2 tane tost ekmeğinden tostu yapiyor.
Cabuk ısınıp pişiriyor memnunum yani işimi görüyor fakat plakalar çıkmıyor.
Ben renklilerden istiyorum.
Tostdan ziyade ekmek çok kızartıyorum ben bayatlayan ekmekleri hemen bi basıyorum üzerine tereyağ.
Bnce guzel yinede yanlis yonlendirmek istemem ama bnm isimi rahat goruyor ayrica fiyati cok cok uygunkaracaya baktım
https://www.krc.com.tr/urun/cookplus-prestige-granit-izgara-ve-tost-makinesi-violet-2000w
şu model fena görünmüyor..
cookplus markası nasıl bilemiyorum ama..
aynısından mı kullanıyorsun??Bnce guzel yinede yanlis yonlendirmek istemem ama bnm isimi rahat goruyor ayrica fiyati cok cok uygun
Magazasinda 300 civari normalde
Simdi indirim varken degerlendirebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?