Küçük Düşün Büyük Olsun!

Geçmiş olsun canım.

Canım yeni tost mak alana kadar suanki mak. Içine yağlı kağıt serip (2ye katla) kullanabilirsin
Ben öyle kullaniyorum hic yag olmuyor.

Gunaydin.
Esim hasta yeni gitti ise
Oglum da boğazım ağrıyor dedi gitmedi okula uyuyor.
Bugün herkes kafasına göre.
Benimde hic bisi yapasım yok.
Yattım geri.

günaydın kızlar.. işler bu aralar yoğun değil, zamanımın çoğu oturarak geçiyor.. gribim hala geçmedi.. ama ben ayakta durmaya çalışıyorum..
dün iş çıkışı eve gittim, dondurucuda önceden sosladığım tavuk kanatları fırın tepsisine dizdim, fırına attım.. yanına bulgur pilavı salata yaptım.. yemek pişerken, hemen dondurucudan biraz lahana yaprakları asma yaprağı çıkardım. kuru biber - patlıcan da çıkardım.. biraz karışık dolma yapim dedim.. kıyma da koydum.. neyse içini falan hazırladım yapraklar çözünsün diye kenara koydum.. yemeğimiz hazır olunca yemek yenildi eşim sofrayı toplayınca ben de sarma, dolma işini hallettim.. çabucak hazır oldu zaten.. pişirmeden dolaba attım bu akşam iş çıkışı ocağa koyarım..

bu arada birikim şuan acayip durgun.. 700 tl zulam hala aynı duruyor.. ben evdekilerden tasarruf etmeye çalışıyorum.. bu ay maaşıyla sağdan soldan alınan borçlar kapatıldığı için birşey kalmadı, Ama Allah izin verirse 1 şubatla beraber cebimiz para görecek diye umut ediyorum

kızlar ben de tost makinası almak istiyorum.. şöyle üst ve alt yüzey aparatı çıkan, temizliği kolay bi tost makinası.. tavsiyelere açığım:) denk gelirsem alırım..

kızlar ben de tost makinası almak istiyorum.. şöyle üst ve alt yüzey aparatı çıkan, temizliği kolay bi tost makinası.. tavsiyelere açığım:) denk gelirsem alırım..
Ben karacadan aldim ust ve alt aparati dedigin gibi cikiyor makinaya bile atiliyor o yonu guzel. ben pek tost sevmedigim icin cok kullanmiyorum ama guzel kullanisli bence

Masallah ne guzel bir gun onceden yemeginide yapmissin
Ben genelde yemekten sonra yatis pozisyonuna geciyorum

zelalke sen al tost. Mak. Sonra senden yorum alıp bende alayim.
Şuan minnak sinbo var bende.
2 tane tost ekmeğinden tostu yapiyor.
Cabuk ısınıp pişiriyor memnunum yani işimi görüyor fakat plakalar çıkmıyor.
Ben renklilerden istiyorum.
Tostdan ziyade ekmek çok kızartıyorum ben bayatlayan ekmekleri hemen bi basıyorum üzerine tereyağ.

evet evet acele etmeden iyice araştırarak alalım eksiklerimizi. o sinbodan benimde vardı.. ama temizlemesi dertti.. yağlı kağıt koyarak deniyordum o da geciktiriyordu.. ama benim sinbo çok ufaktı.. bimdeki küçük sandwic ekmeği anca sığıyordu.. kv ye verdim.. düzgün bi tane almak istiyorum.. ben tostu çok severim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…