Küçük Düşün Büyük Olsun!

Evet aynisi ben alirken caycisiyla beraber takim seklinde satiliyordu ama bayagi pahaliya almistim
Bunun fiyati gayet uygun bence
aaa süper. aynısını kullanan birinden bilgi almak en güzeli.. bi kaç soru sorayım o zaman...
kaça almıştın hatırlıyor musun?
temizliği kolay mı? makinaya atılır mı aparatları?
cookplus mı, karaca mı seninki?
bi de çabuk ısıtıyor mu??
elektrik faturasını çok etkiler mi :)
tr_lelli gel kız gelll. bak tost makinası kullanıcısı buldum

Yettım gaari pembe olsun pahali olsun benim olsun.
Pembe zehirlenmesinden ölüciiimmmm.

kızlar ben de tost makinası almak istiyorum.. şöyle üst ve alt yüzey aparatı çıkan, temizliği kolay bi tost makinası.. tavsiyelere açığım:) denk gelirsem alırım..
Arzum ben çok memnunum Kırmızı renkli olanı benimki. Ben genelde ızgara niyetine kullanıyorum. Köfte sebze vb şeyleri diziyorum çok güzel oluyor . 2 kısmı da çıkıyor bulaşık makinasında yıkıyorum

zelalke ben fiyat konusunda baya aaraştırdım.
(Ama detay bilmiyorum yani kullanislimi nedir nasıldır)
Renkli alicam bende sana attigim dunkilerden.
Tost mak.
Çaycı ve cezve.

Genelde tost mak 160tl
Çaycı 150
Cezvede 80 civari.

canım foto var mı acaba.. ya da nette bulsan link atsan..

ben de renkli istiyorum, hem de mor.. bu link eklediğim fibi yanii.. 179 tl indirimde.. ve sanırım karaca sayfasına üye olunca 25 tl indirim mi ne oluyor.. ondan emin değilim karar vereyim de bakicim detaylara.

Canım ürün bu

Eklentiler

• A6A430C5-BD7C-47E1-87E5-074C0ECF1D62.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 97
Sorularina tek tek cevap vereyim cayci+tost makinasi 450 civari diye hatirliyorum ama tam net bilmiyorum
ikiside mor renk zaten senin attiginin aynisi.
Temizligi kolay. Aparatini cikar direk at makinaya yikasin
Isinmasi guzel cabuk isiniyor kullanisida kolay
Elektrik faturasini etkileyip etkilemedigini bilmiyorum
Ben ayda yilda 1 kullaniyorum o yuzden pek etkiledigini dusunmuyorum

çok teşekkürler.. son birşey acaba renkte soyulma, solma gibi birşey oldu mu.. bi de garantisi vardır sanırım netten alsam dahi.. hakkını helal et canım.. çok beğendiğim için seni sıktım bu kadar..

çok teşekkürler.. son birşey acaba renkte soyulma, solma gibi birşey oldu mu.. bi de garantisi vardır sanırım netten alsam dahi.. hakkını helal et canım.. çok beğendiğim için seni sıktım bu kadar..
Yok yok rengine hic bir sey olmadi
ben magazasindan aldim 2 yil garantisi var demisti ama hic garantiye goturmeye gerek olmadi. ama nettende sknti olacagini dusunmuyrm.
Ne skmasi canm seve seve cevap veriyrm

Korkmazın tostkolik modeline de bakın bi. Biraz fiyatı farklı ama model gerçekten güzel, görünüşü şık aynı zamanda uzun ömürlü kullanım gibi geldi bana. Ben kullanmıyorum. Geçenlerde kuzenime çeyizlik hediye aldım. Kendi tost mak. İyi değil idare ediyorum ama ilk fırsatta bende ondan alıcam. Şubesine gittik 400 tl dediler nerdeyse. İnternetten 250tl gibi bişeye aldım. Aklınızda bulunsun

Selam kızlar

Ayy çok salgın var ya oğlum 10 gündür falan çok hasta sürekli atesleniyor ateşi 39 lari buluyor hastaneye gittik 200 TL verdik muayne ücreti falan bu ay 500 TL atarım diyordum yalan oldu neyse kuzumun canı sağolsun da hiç önemli deil

Benimde öyle çok eksigim varki anlatamam çatal kaşık almam lazım epeydir erteliyorum tost makinam yok benimde almam lazım tencerelerimden memnunum bardak almam lazım bakalım yavaş yavaş artik

Ben küçük ev aletlerini internetten aldım ve çok kar ettim Kızlar bence sizde öyle yapın. Çünkü çok fark ediyor

Ben korkmaz tost kolik kullaniyorum memnunum annem hediye almisti benimki pembe degistirmedim severek kullaniyorum

Cok arastirarak alsamda netten aldigim tek sey blender di ve bozuldu. Ufak lehim hatalari olan fabrikadan hatali cikan urunler gonderilebiliyor. Magazanin garantisi varsa alin, ama ben n11 den almistim ve muhattabim yok. Ztn gittigi kdr gider diye dusunuyordum omru pek erken oldu

Birde karaca eski kalitesinde degil ya kizlar, korkmaz braun mumkunse tefal alin.
Kucuk ev aleti devi tefal bence

Ben grip oldum ise gittim acil evrak cikardim rapor aldim ve eve dondum yatip saatlerce kalkmamak istiyorum cok yorgun ve halsizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…