- 20 Mayıs 2016
- 3.626
- 4.801
- 63
- 33
Evet aynisi ben alirken caycisiyla beraber takim seklinde satiliyordu ama bayagi pahaliya almistimaynısından mı kullanıyorsun??
aaa süper. aynısını kullanan birinden bilgi almak en güzeli.. bi kaç soru sorayım o zaman...Evet aynisi ben alirken caycisiyla beraber takim seklinde satiliyordu ama bayagi pahaliya almistim
Bunun fiyati gayet uygun bence
Yettım gaari pembe olsun pahali olsun benim olsun.aaa süper. aynısını kullanan birinden bilgi almak en güzeli.. bi kaç soru sorayım o zaman...
kaça almıştın hatırlıyor musun?
temizliği kolay mı? makinaya atılır mı aparatları?
cookplus mı, karaca mı seninki?
bi de çabuk ısıtıyor mu??
elektrik faturasını çok etkiler mi :)
tr_lelli gel kız gelll. bak tost makinası kullanıcısı buldum
Arzum ben çok memnunum Kırmızı renkli olanı benimki. Ben genelde ızgara niyetine kullanıyorum. Köfte sebze vb şeyleri diziyorum çok güzel oluyor . 2 kısmı da çıkıyor bulaşık makinasında yıkıyorumkızlar ben de tost makinası almak istiyorum.. şöyle üst ve alt yüzey aparatı çıkan, temizliği kolay bi tost makinası.. tavsiyelere açığım:) denk gelirsem alırım..
canım foto var mı acaba.. ya da nette bulsan link atsan..Arzum ben çok memnunum Kırmızı renkli olanı benimki. Ben genelde ızgara niyetine kullanıyorum. Köfte sebze vb şeyleri diziyorum çok güzel oluyor . 2 kısmı da çıkıyor bulaşık makinasında yıkıyorum
ben de renkli istiyorum, hem de mor.. bu link eklediğim fibi yanii.. 179 tl indirimde.. ve sanırım karaca sayfasına üye olunca 25 tl indirim mi ne oluyor.. ondan emin değilim karar vereyim de bakicim detaylara.zelalke ben fiyat konusunda baya aaraştırdım.
(Ama detay bilmiyorum yani kullanislimi nedir nasıldır)
Renkli alicam bende sana attigim dunkilerden.
Tost mak.
Çaycı ve cezve.
Genelde tost mak 160tl
Çaycı 150
Cezvede 80 civari.
şimdi siteye üye oldum.. almaya kalkışında indirim kuponu kullanıp 25 tl daha indirim yakalıyorsun.. 155 tl ye alınabilir yani..
canım foto var mı acaba.. ya da nette bulsan link atsan..
ben de renkli istiyorum, hem de mor.. bu link eklediğim fibi yanii.. 179 tl indirimde.. ve sanırım karaca sayfasına üye olunca 25 tl indirim mi ne oluyor.. ondan emin değilim karar vereyim de bakicim detaylara.
bu da güzel evet.. güle güle kullan canım.Canım ürün bu
Sorularina tek tek cevap vereyim cayci+tost makinasi 450 civari diye hatirliyorum ama tam net bilmiyorumaaa süper. aynısını kullanan birinden bilgi almak en güzeli.. bi kaç soru sorayım o zaman...
kaça almıştın hatırlıyor musun?
temizliği kolay mı? makinaya atılır mı aparatları?
cookplus mı, karaca mı seninki?
bi de çabuk ısıtıyor mu??
elektrik faturasını çok etkiler mi :)
tr_lelli gel kız gelll. bak tost makinası kullanıcısı buldum
çok teşekkürler.. son birşey acaba renkte soyulma, solma gibi birşey oldu mu.. bi de garantisi vardır sanırım netten alsam dahi.. hakkını helal et canım.. çok beğendiğim için seni sıktım bu kadar..Sorularina tek tek cevap vereyim cayci+tost makinasi 450 civari diye hatirliyorum ama tam net bilmiyorum
ikiside mor renk zaten senin attiginin aynisi.
Temizligi kolay. Aparatini cikar direk at makinaya yikasin
Isinmasi guzel cabuk isiniyor kullanisida kolay
Elektrik faturasini etkileyip etkilemedigini bilmiyorum
Ben ayda yilda 1 kullaniyorum o yuzden pek etkiledigini dusunmuyorum
Yok yok rengine hic bir sey olmadiçok teşekkürler.. son birşey acaba renkte soyulma, solma gibi birşey oldu mu.. bi de garantisi vardır sanırım netten alsam dahi.. hakkını helal et canım.. çok beğendiğim için seni sıktım bu kadar..
Korkmazın tostkolik modeline de bakın bi. Biraz fiyatı farklı ama model gerçekten güzel, görünüşü şık aynı zamanda uzun ömürlü kullanım gibi geldi bana. Ben kullanmıyorum. Geçenlerde kuzenime çeyizlik hediye aldım. Kendi tost mak. İyi değil idare ediyorum ama ilk fırsatta bende ondan alıcam. Şubesine gittik 400 tl dediler nerdeyse. İnternetten 250tl gibi bişeye aldım. Aklınızda bulunsunçok teşekkürler.. son birşey acaba renkte soyulma, solma gibi birşey oldu mu.. bi de garantisi vardır sanırım netten alsam dahi.. hakkını helal et canım.. çok beğendiğim için seni sıktım bu kadar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?