Küçük Düşün Büyük Olsun!

merhaba hanımlar
uzun zamandır ne okuyabildim ne yazabildim,hatırlayanlar vardır eşim işten çıkmıştı hala evde,işsizlik maaşına devam.
benim birikim duruyor harcamadım hatta üstüne koydum
pazar günü kızım ve oğluma doğum günü yaptım aynı gün doğumgünleri,ablam 500 tl,annem bir çeyrek,görümcem 100 tl verdi onlarda birikime ayrıldı
bu ara da bilezik alma işi ne oldu okuyamadım tr_lelli cim?

Esila hangi markaydı n11 le alakası yoktu ürünün kendi servisine yollaman lazım. Ben Arçelik’ten aldım n11 gitti gidiyor karışık aldım faturaları ile geldiler .

Evet bende tostkolik'i çok beğendim. Benimki idareten aldığım bişey yinede şimdilik işimi görüyor. Sonrasında bende tostkolik alıcam. Benim çoğu şeyim karaca ama 6 7 senelik en az. Şimdi gidip çelik tencerelerine bakıyorum çok ince taban. Ben eşyalarımın kalitesinden memnunum ama şu an karacanın üretimi eskisi gibi değil bende farkındayım özellikle çelik tencereler ve düdüklüler filan çok ince yapmaya başlamış. Granitleri güzel ama

Esila hangi markaydı n11 le alakası yoktu ürünün kendi servisine yollaman lazım. Ben Arçelik’ten aldım n11 gitti gidiyor karışık aldım faturaları ile geldiler .

Faturali urun ztn philips in o donemki son modeliydi. Bulundugum sehirde servis arayamam magazandan alsam oraya birakirim ilgilenirler ama ztn servislerlede yildizim barismiyor
Teknolojide ilk tercihim buyuk tekno marketler. Yada bolgedeki ana bayiler.
Ne zaman aksi tercih yapsam basima is geliyor

Ya mağazaya bırakmışın ya servise kız ne fark eder allah aşkına Google ye yazacaksın servisin adresini alacaksın doğru servise . Ayrıca mağaza ile internet arasında inanılmaz fiyat farkı var

Eski karacalar olsa kapisinda kuyruk beklerdik.
Graniti Turkiyeye getiren karacaymis yanlis mi hatirliyorum.
Geçmiş olsun meyve ye bol bol. Sıcak şeyler iç canım

Tesekkur ederim icimde mandalina agaci cikmak uzere bu kis ilk defa yakalandim tam oldu galiba

Ya mağazaya bırakmışın ya servise kız ne fark eder allah aşkına Google ye yazacaksın servisin adresini alacaksın doğru servise . Ayrıca mağaza ile internet arasında inanılmaz fiyat farkı var

Burada genelde ulasim zor bolgelerde servisler bizimde aracimiz yok o yuzden fark var canim
Birde sana tavirlari konusunda fark var.
Genelde telefon bile acan servis gormedim.
Ama magaza her zmn daha kibar olmak zorunda.

Eski karacalar olsa kapisinda kuyruk beklerdik.
Graniti Turkiyeye getiren karacaymis yanlis mi hatirliyorum.

Tesekkur ederim icimde mandalina agaci cikmak uzere bu kis ilk defa yakalandim tam oldu galiba
Valla evet graniti ilk karacada gördüm ama bilemiyorum. Granit 5 sene kadar önce anneme bi tencere aldım hala iyi durumda. Ben çelik tencere kullanıyorum genelde. Tavaları var bende granit onlardanda memnunum. Hafif değiller. Graniti hala iyi yani. Bitki çayı filan yap, sıcak çorba. Bide grip için aferin filan aldın mı onu iç yat bi güzel terletir. Açılırsın baya

Burada genelde ulasim zor bolgelerde servisler bizimde aracimiz yok o yuzden fark var canim
Birde sana tavirlari konusunda fark var.
Genelde telefon bile acan servis gormedim.
Ama magaza her zmn daha kibar olmak zorunda.
AA öyle mi canım valla annemlerin filan yaşadığı şehir hiç böyle değil o yüzden inanılmaz güvenle almıştım ben

kızlar Ben tostkolik kullanıyorum alacaksanız içi koyu renk olanlardan alın.. Ben beyaz aldım içi dışı dışında hiç bir sıkıntım yok genel anlamda memnunum makinamdan ama iç kısmı çiziliyor ve ben öyle metal falan kullanmam yani .. Siyah siyah leke leke oluyor.. iç çıkan kısmını siyah alırsanız harika bi ürün :)

Hazırlanıyorum bende kv son dk haber verdi birazdan dua okutacaklarmış.. apar topar oraya gidicez kızımla..

Canım yeni tost mak alana kadar suanki mak. Içine yağlı kağıt serip (2ye katla) kullanabilirsin
Ben öyle kullaniyorum hic yag olmuyor.
İyi fikir benim makinam yapışmaya başladı
Gerçi yağlı kağıtta zararlımı ki acaba

Geçmiş olsun oğluna
Ben grip oldum ise gittim acil evrak cikardim rapor aldim ve eve dondum yatip saatlerce kalkmamak istiyorum cok yorgun ve halsizim
Geçmiş olsun dinlenmekte çalış

Benim tost makinam fakir 2,5 yıl önce indirimli 250 tl ye almıştım ama 4-5 aydır teflonları yapışmaya başladı sinir bozucu bir durum
Ki ben hiç makineye atmadım metal kullanmadım hep elde yıkadım ama ilk aldığım günden itibar teflon kısmı soyuldu resmen bende gidemedim falan öyle kaldı şimdide garantisi geçti artık

Annemle dışarıya ciktik.
O bisiler aldı bende kova baktim temizlik kovası arıyorum ama içime sinen bisi bulamadim.
Çok buyuklerdi.
Küçük hemen elimin altında toz icin istiyorum.
Kocaman kocamanlar.
Bisi almadim.

Kardeşime araba icin girmişlerdi annemler güne ilk gün parasını aldılar bu ay
2.500tl olarak vadelide hesap actik.
Annem üzerine her ay atacak ayrica 1 gun parasi daha alacaklar amaçları cok krediye bulaşmayıp nakit biriktirebilmek.
Çok pahalı bir araba istemiyorlar zaten kardeşim ehliyetini aldı fakat arabası yoktu heveslendirdim bende 30-35bine bisey alacaklar.
Bir miktarda (5bin kadar)altın yaptirtmistim anneme onlarida eklicekler 20bin kadar nakit çıkarıp gerisini kredi çekerler artik.

Okadar çok tost mak. Konuştuk ki canim soyle ketcapli falan tost cekti beeğ.
:)
Azıcık yapım bir yerim şişmesin diye diye şiştim o ayrı
15 gundur takipteyim konuyu..sende sanki kendimi okuyorum gibi oldu tr_lelli bende eşimin ailesiyle görüşmüyorum.benimde ceyizimi babannem yillar once almisti simdilerde 8 yillik evli oldum ama nevresimlerim tencerelerim 15 yillik falan eşimin mirasli aile apartmaninda oturuyoruz mirasli bizimki ama bugün cik deseler cikmak zorundayizz. O kadar büyük ve kullanişsizki asla ama asla ısınmıyor.tadilatta yapamiyoruzz parayi çöpe atmak gibi olacak diye.babamin 3 dairesi var odaa baya yaşinda ama en azindan tadilet yapip otursam yillarca otururum diyorum eşim istemiyor oranin burdan farki ne diyor.bakalim bende sizden hevesle kumbara yaptim 15 gunde 230 falan olmuştur sanirim.asla biriktiremem ama bakalim bu defa olacakmi.babannemde benim birikim yaptigimi duyunca 2 tane sari lira almiş bana verdii üstünee eklersin zamanla dedi yani siftahimi yaptii canimmm benimmm o. Bu arada 2 buçuk senedir calişmiyorum.şu an 5 aylik bi bebegim var birde 7 yasinda kizim var. Kendimde 30 yaşimdayimm inşallah bu defa biriktirebilirim en azindan aniden cikmak zorunda kalsak bile bu evden 3 beş kuruş paramiz olur kenarda.

Ayyy nasil benziyormusuz ciddi.
Hoşgeldin
Bereketli olsun neden birikmesin olur tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…