Esila hangi markaydı n11 le alakası yoktu ürünün kendi servisine yollaman lazım. Ben Arçelik’ten aldım n11 gitti gidiyor karışık aldım faturaları ile geldiler .Ben korkmaz tost kolik kullaniyorum memnunum annem hediye almisti benimki pembe degistirmedim severek kullaniyorum
Cok arastirarak alsamda netten aldigim tek sey blender di ve bozuldu. Ufak lehim hatalari olan fabrikadan hatali cikan urunler gonderilebiliyor. Magazanin garantisi varsa alin, ama ben n11 den almistim ve muhattabim yok. Ztn gittigi kdr gider diye dusunuyordum omru pek erken oldu
Birde karaca eski kalitesinde degil ya kizlar, korkmaz braun mumkunse tefal alin.
Kucuk ev aleti devi tefal bence
Evet bende tostkolik'i çok beğendim. Benimki idareten aldığım bişey yinede şimdilik işimi görüyor. Sonrasında bende tostkolik alıcam. Benim çoğu şeyim karaca ama 6 7 senelik en az. Şimdi gidip çelik tencerelerine bakıyorum çok ince taban. Ben eşyalarımın kalitesinden memnunum ama şu an karacanın üretimi eskisi gibi değil bende farkındayım özellikle çelik tencereler ve düdüklüler filan çok ince yapmaya başlamış. Granitleri güzel amaBen korkmaz tost kolik kullaniyorum memnunum annem hediye almisti benimki pembe degistirmedim severek kullaniyorum
Cok arastirarak alsamda netten aldigim tek sey blender di ve bozuldu. Ufak lehim hatalari olan fabrikadan hatali cikan urunler gonderilebiliyor. Magazanin garantisi varsa alin, ama ben n11 den almistim ve muhattabim yok. Ztn gittigi kdr gider diye dusunuyordum omru pek erken oldu
Birde karaca eski kalitesinde degil ya kizlar, korkmaz braun mumkunse tefal alin.
Kucuk ev aleti devi tefal bence
Çok geçmiş olsun canımmm dikkat et dinlen birazBen grip oldum ise gittim acil evrak cikardim rapor aldim ve eve dondum yatip saatlerce kalkmamak istiyorum cok yorgun ve halsizim
Geçmiş olsun meyve ye bol bol. Sıcak şeyler iç canımBen grip oldum ise gittim acil evrak cikardim rapor aldim ve eve dondum yatip saatlerce kalkmamak istiyorum cok yorgun ve halsizim
Esila hangi markaydı n11 le alakası yoktu ürünün kendi servisine yollaman lazım. Ben Arçelik’ten aldım n11 gitti gidiyor karışık aldım faturaları ile geldiler .
Ya mağazaya bırakmışın ya servise kız ne fark eder allah aşkına Google ye yazacaksın servisin adresini alacaksın doğru servise . Ayrıca mağaza ile internet arasında inanılmaz fiyat farkı varFaturali urun ztn philips in o donemki son modeliydi. Bulundugum sehirde servis arayamam magazandan alsam oraya birakirim ilgilenirler ama ztn servislerlede yildizim barismiyor
Teknolojide ilk tercihim buyuk tekno marketler. Yada bolgedeki ana bayiler.
Ne zaman aksi tercih yapsam basima is geliyor
Evet bende tostkolik'i çok beğendim. Benimki idareten aldığım bişey yinede şimdilik işimi görüyor. Sonrasında bende tostkolik alıcam. Benim çoğu şeyim karaca ama 6 7 senelik en az. Şimdi gidip çelik tencerelerine bakıyorum çok ince taban. Ben eşyalarımın kalitesinden memnunum ama şu an karacanın üretimi eskisi gibi değil bende farkındayım özellikle çelik tencereler ve düdüklüler filan çok ince yapmaya başlamış. Granitleri güzel ama
Geçmiş olsun meyve ye bol bol. Sıcak şeyler iç canım
Ya mağazaya bırakmışın ya servise kız ne fark eder allah aşkına Google ye yazacaksın servisin adresini alacaksın doğru servise . Ayrıca mağaza ile internet arasında inanılmaz fiyat farkı var
Valla evet graniti ilk karacada gördüm ama bilemiyorum. Granit 5 sene kadar önce anneme bi tencere aldım hala iyi durumda. Ben çelik tencere kullanıyorum genelde. Tavaları var bende granit onlardanda memnunum. Hafif değiller. Graniti hala iyi yani. Bitki çayı filan yap, sıcak çorba. Bide grip için aferin filan aldın mı onu iç yat bi güzel terletir. Açılırsın bayaEski karacalar olsa kapisinda kuyruk beklerdik.
Graniti Turkiyeye getiren karacaymis yanlis mi hatirliyorum.
Tesekkur ederim icimde mandalina agaci cikmak uzere bu kis ilk defa yakalandim tam oldu galiba
AA öyle mi canım valla annemlerin filan yaşadığı şehir hiç böyle değil o yüzden inanılmaz güvenle almıştım benBurada genelde ulasim zor bolgelerde servisler bizimde aracimiz yok o yuzden fark var canim
Birde sana tavirlari konusunda fark var.
Genelde telefon bile acan servis gormedim.
Ama magaza her zmn daha kibar olmak zorunda.
İyi fikir benim makinam yapışmaya başladıCanım yeni tost mak alana kadar suanki mak. Içine yağlı kağıt serip (2ye katla) kullanabilirsin
Ben öyle kullaniyorum hic yag olmuyor.
Selam kızlar
Ayy çok salgın var ya oğlum 10 gündür falan çok hasta sürekli atesleniyor ateşi 39 lari buluyor hastaneye gittik 200 TL verdik muayne ücreti falan bu ay 500 TL atarım diyordum yalan oldu neyse kuzumun canı sağolsun da hiç önemli deil
Benimde öyle çok eksigim varki anlatamam çatal kaşık almam lazım epeydir erteliyorum tost makinam yok benimde almam lazım tencerelerimden memnunum bardak almam lazım bakalım yavaş yavaş artik
Geçmiş olsun dinlenmekte çalışBen grip oldum ise gittim acil evrak cikardim rapor aldim ve eve dondum yatip saatlerce kalkmamak istiyorum cok yorgun ve halsizim
Çok teşekkür ederimİyi fikir benim makinam yapışmaya başladı
Gerçi yağlı kağıtta zararlımı ki acaba
Geçmiş olsun oğluna
Geçmiş olsun dinlenmekte çalış
15 gundur takipteyim konuyu..sende sanki kendimi okuyorum gibi olduOkadar çok tost mak. Konuştuk ki canim soyle ketcapli falan tost cekti beeğ.
:)
Azıcık yapım bir yerim şişmesin diye diye şiştim o ayrı
Ayyy nasil benziyormusuz ciddi.15 gundur takipteyim konuyu..sende sanki kendimi okuyorum gibi oldutr_lelli bende eşimin ailesiyle görüşmüyorum.benimde ceyizimi babannem yillar once almisti simdilerde 8 yillik evli oldum ama nevresimlerim tencerelerim 15 yillik falan eşimin mirasli aile apartmaninda oturuyoruz mirasli bizimki ama bugün cik deseler cikmak zorundayizz. O kadar büyük ve kullanişsizki asla ama asla ısınmıyor.tadilatta yapamiyoruzz parayi çöpe atmak gibi olacak diye.babamin 3 dairesi var odaa baya yaşinda ama en azindan tadilet yapip otursam yillarca otururum diyorum eşim istemiyor oranin burdan farki ne diyor.bakalim bende sizden hevesle kumbara yaptim 15 gunde 230 falan olmuştur sanirim.asla biriktiremem ama bakalim bu defa olacakmi.babannemde benim birikim yaptigimi duyunca 2 tane sari lira almiş bana verdii üstünee eklersin zamanla dedi yani siftahimi yaptii canimmm benimmm o. Bu arada 2 buçuk senedir calişmiyorum.şu an 5 aylik bi bebegim var birde 7 yasinda kizim var. Kendimde 30 yaşimdayimm inşallah bu defa biriktirebilirim en azindan aniden cikmak zorunda kalsak bile bu evden 3 beş kuruş paramiz olur kenarda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?