Bendee dunden mercimek corbasi vardi hemen dolma biberi yaptim simdi pişiyor.Annem karnibahar turşusu yapmiş onu açarim birdee yeter.benim minnak oluncaa oyle tatli falan pek sık olmuyorr bi süredir elim ermiyor ama belki bu aksam kizima sütlü irmik tatlisi yaparimAksama en pratiğinden köfte patates yapicam.
Çorba ve pilav da var.
Dün tavuk yemiştik.
Esim zaten hasta adam yediğinden bisi anlamıyor.
Ihlamur taylot ilaç ancak.
Çamaşır attim yikaniyor.
Bugün evi supurmedim oglumda evde odasını dağıtmış zaten ellesmedim takılsın bakalim.
Sufle yaparim onlara ben ikisininde gözleri beleriyor sufleyi duyunca ne cok seviyolla.
Nerden bulaştım bu işe surekli fırın yakıyoruz hadi bakalim.
Olabilir canım. Belki yanlış hatırlamışımdır.Amc lerin 800 olduğuna emin misin canım ?? Öyleyse hemen ben alabilirim
Bms olmasın 800 olanlar
Canım yeni tost mak alana kadar suanki mak. Içine yağlı kağıt serip (2ye katla) kullanabilirsin
Ben öyle kullaniyorum hic yag olmuyor.
Ay canim etiketlemeyi unuttum seni okudum altın bir an uçunca caydık.Bizim menüde köfte patates mercimek çorbası
Hoşgeldin canım..Bendee dunden mercimek corbasi vardi hemen dolma biberi yaptim simdi pişiyor.Annem karnibahar turşusu yapmiş onu açarim birdee yeter.benim minnak oluncaa oyle tatli falan pek sık olmuyorr bi süredir elim ermiyor ama belki bu aksam kizima sütlü irmik tatlisi yaparim
Aynen afiyet olsun :)Bugün mercimek çorbası günü.
Afiyetler olsun herkese
Anladım canım bende birikime devam o zaman,tl olanlarla almadım altın döviz falan ama harcanır diye de korkuyorum alsam iyi olacakAy canim etiketlemeyi unuttum seni okudum altın bir an uçunca caydık.
Yani bilezigide (işçilik parası vs) bozdururken zarar ederiz mantagiyla sonradan bi yanasilmadi.
Yakın zamanda bozdurması gerekenler falan.
Hâlâ birikime devam tabiki.
Ben nisanda 3000tl olarak birikime aktaricam.
Çok geçmiş olsunİsten erken.çıktım. eve geldim uzandim. Esim tylol getirdi gelirken, yemegimi ocaga koydum pisti, esim yanina salata ayran falan koydu yedik. Simdi getirdiğini iceyim de yatayim
Teşekkur ederim hoşbuldummHoşgeldin canım..
Hoşgeldiniz.15 gundur takipteyim konuyu..sende sanki kendimi okuyorum gibi oldutr_lelli bende eşimin ailesiyle görüşmüyorum.benimde ceyizimi babannem yillar once almisti simdilerde 8 yillik evli oldum ama nevresimlerim tencerelerim 15 yillik falan eşimin mirasli aile apartmaninda oturuyoruz mirasli bizimki ama bugün cik deseler cikmak zorundayizz. O kadar büyük ve kullanişsizki asla ama asla ısınmıyor.tadilatta yapamiyoruzz parayi çöpe atmak gibi olacak diye.babamin 3 dairesi var odaa baya yaşinda ama en azindan tadilet yapip otursam yillarca otururum diyorum eşim istemiyor oranin burdan farki ne diyor.bakalim bende sizden hevesle kumbara yaptim 15 gunde 230 falan olmuştur sanirim.asla biriktiremem ama bakalim bu defa olacakmi.babannemde benim birikim yaptigimi duyunca 2 tane sari lira almiş bana verdii üstünee eklersin zamanla dedi yani siftahimi yaptii canimmm benimmm o. Bu arada 2 buçuk senedir calişmiyorum.şu an 5 aylik bi bebegim var birde 7 yasinda kizim var. Kendimde 30 yaşimdayimm inşallah bu defa biriktirebilirim en azindan aniden cikmak zorunda kalsak bile bu evden 3 beş kuruş paramiz olur kenarda.
Ben 3 bilezik almiştim 1 yil oncee çalişirken biriktirdigimin üstüne birazda eşim eklemiştii bu zamana kadar baya çabaladik bozdurmamak icin insallah bundan sonrada bozdurmayiz.Ay canim etiketlemeyi unuttum seni okudum altın bir an uçunca caydık.
Yani bilezigide (işçilik parası vs) bozdururken zarar ederiz mantagiyla sonradan bi yanasilmadi.
Yakın zamanda bozdurması gerekenler falan.
Hâlâ birikime devam tabiki.
Ben nisanda 3000tl olarak birikime aktaricam.
Teşekkür ederimm.. soruna gelince ihtiyacin yoksa at hepsinii ama atinca yaninda yeterli para kalmayacaksa bir miktar ayirmakta fayda varHoşgeldiniz.
Birikiminiz bereketli olsun.
Kızlar eşim 50 tl verdi. Hepsini kumbaraya atayım mı yoksa iöinden 10 tl alıp harçlık alayım mı bilemedim
Cok halsizim kizlar
Oglen yattim saat 6 da uyanmisim sadece ikindi ezanini duydum
Yarin evdeyim insallah biraz toparlarim
Ben bilezik almayi dusunuyorum, elimdekiler toparlansin istedim.
Cok heveslendim belki onumuzdeki hafta maastan ekleyerek alirim
Bugun bsy kesfettim yasadigim sehirde iki market arasinda bir rekabet var, biri aktuelde ne yayinlarsa oburu hemen 5 10 kurus daha fazla indirim yapiyor
bu durumu cok sevdim
Ben saklamıştım daha önce tadında bir bozulma olmadıArkadaslar buzlukta balkabagi saklayaniniz var mi. Cikarinca tatli yapilabilr mi
Aslında atsam olur. Çalışmıyorum eşim veriyor. Ama üstümde durunca oğlum birşey istediğinde alıuorum ona yarıyor. En iyisi atayım çarçur olmasın. Bir eksik olduğunda eşimden alırımBen 3 bilezik almiştim 1 yil oncee çalişirken biriktirdigimin üstüne birazda eşim eklemiştii bu zamana kadar baya çabaladik bozdurmamak icin insallah bundan sonrada bozdurmayiz.
Teşekkür ederimm.. soruna gelince ihtiyacin yoksa at hepsinii ama atinca yaninda yeterli para kalmayacaksa bir miktar ayirmakta fayda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?