Küçük Düşün Büyük Olsun!

Aksama en pratiğinden köfte patates yapicam.
Çorba ve pilav da var.
Dün tavuk yemiştik.

Esim zaten hasta adam yediğinden bisi anlamıyor.
Ihlamur taylot ilaç ancak.

Çamaşır attim yikaniyor.

Bugün evi supurmedim oglumda evde odasını dağıtmış zaten ellesmedim takılsın bakalim.

Sufle yaparim onlara ben ikisininde gözleri beleriyor sufleyi duyunca ne cok seviyolla.
Nerden bulaştım bu işe surekli fırın yakıyoruz hadi bakalim.

Bendee dunden mercimek corbasi vardi hemen dolma biberi yaptim simdi pişiyor.Annem karnibahar turşusu yapmiş onu açarim birdee yeter.benim minnak oluncaa oyle tatli falan pek sık olmuyorr bi süredir elim ermiyor ama belki bu aksam kizima sütlü irmik tatlisi yaparim

Amc lerin 800 olduğuna emin misin canım ?? Öyleyse hemen ben alabilirim

Bms olmasın 800 olanlar
Olabilir canım. Belki yanlış hatırlamışımdır.
Lelli bir süre öyle idare ettim de yok artık benimkinin değişmesi lszım. Kağıtlada olsa kötü kokuyor ve yıkanmadığı için beni rahatsız ediyor o koku.
Canım yeni tost mak alana kadar suanki mak. Içine yağlı kağıt serip (2ye katla) kullanabilirsin
Ben öyle kullaniyorum hic yag olmuyor.

Bugün çok yorgunum kurs için eğitim vardı. Oğluma annem baktı. Sabah çok ağladı vicdan yaptım yine off off.
Geldiğimde biraz tavır yaptı.
Nohutlu pilav mercimek çorbası yaptım.

Bizim menüde köfte patates mercimek çorbası
Ay canim etiketlemeyi unuttum seni okudum altın bir an uçunca caydık.
Yani bilezigide (işçilik parası vs) bozdururken zarar ederiz mantagiyla sonradan bi yanasilmadi.
Yakın zamanda bozdurması gerekenler falan.
Hâlâ birikime devam tabiki.
Ben nisanda 3000tl olarak birikime aktaricam.

İsten erken.çıktım. eve geldim uzandim. Esim tylol getirdi gelirken, yemegimi ocaga koydum pisti, esim yanina salata ayran falan koydu yedik. Simdi getirdiğini iceyim de yatayim

Hoşgeldin canım..

Bugün mercimek çorbası günü.
Afiyetler olsun herkese
Aynen afiyet olsun :)
Anladım canım bende birikime devam o zaman,tl olanlarla almadım altın döviz falan ama harcanır diye de korkuyorum alsam iyi olacak
İsten erken.çıktım. eve geldim uzandim. Esim tylol getirdi gelirken, yemegimi ocaga koydum pisti, esim yanina salata ayran falan koydu yedik. Simdi getirdiğini iceyim de yatayim
Çok geçmiş olsun

Hoşgeldiniz.
Birikiminiz bereketli olsun.

Kızlar eşim 50 tl verdi. Hepsini kumbaraya atayım mı yoksa iöinden 10 tl alıp harçlık alayım mı bilemedim

Ben 3 bilezik almiştim 1 yil oncee çalişirken biriktirdigimin üstüne birazda eşim eklemiştii bu zamana kadar baya çabaladik bozdurmamak icin insallah bundan sonrada bozdurmayiz.
Hoşgeldiniz.
Birikiminiz bereketli olsun.

Kızlar eşim 50 tl verdi. Hepsini kumbaraya atayım mı yoksa iöinden 10 tl alıp harçlık alayım mı bilemedim
Teşekkür ederimm.. soruna gelince ihtiyacin yoksa at hepsinii ama atinca yaninda yeterli para kalmayacaksa bir miktar ayirmakta fayda var

Cok halsizim kizlar
Oglen yattim saat 6 da uyanmisim sadece ikindi ezanini duydum
Yarin evdeyim insallah biraz toparlarim

Ben bilezik almayi dusunuyorum, elimdekiler toparlansin istedim.
Cok heveslendim belki onumuzdeki hafta maastan ekleyerek alirim

Bugun bsy kesfettim yasadigim sehirde iki market arasinda bir rekabet var, biri aktuelde ne yayinlarsa oburu hemen 5 10 kurus daha fazla indirim yapiyor

bu durumu cok sevdim

Aslinda o kadar cok almam gereken sey var ki eve falan ama uzun zamandir yiyecek ve zaruri ihtiyaçlarimiz dişinda hiç bir sey almiyoruZ..bu eve bir igne bile almak icimden gelmiyor.

Aslında atsam olur. Çalışmıyorum eşim veriyor. Ama üstümde durunca oğlum birşey istediğinde alıuorum ona yarıyor. En iyisi atayım çarçur olmasın. Bir eksik olduğunda eşimden alırım

Balkabağı atılıyor komşum koyuyor çözdürmefeb yapıyor diye biliyorum ama pek emin değilim nasıl yaptığı konusunda. Yoksa dolabı hep balkabağı doludur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…