Iste tam benim durum.Aslinda o kadar cok almam gereken sey var ki eve falan ama uzun zamandir yiyecek ve zaruri ihtiyaçlarimiz dişinda hiç bir sey almiyoruZ..bu eve bir igne bile almak icimden gelmiyor.
Ben çıkarıp tatlayinca sevemedim.Arkadaslar buzlukta balkabagi saklayaniniz var mi. Cikarinca tatli yapilabilr mi
tatli yapicam zaten. Galiba cözdürmeden şekeri atip pisiriyoruz. Tadi bozulur mu acaba diye endişelendim
Dilimli buzluga koymuştum bende anneme verdim o tatladı böyle ligme ligme olmuştu sanki tuhaftiBen dilim sevmedim sulandi fakat rende daha hosuma gitti.
Dilimli buzluga koymuştum bende anneme verdim o tatladı böyle ligme ligme olmuştu sanki tuhafti
Çorba pure vs gibi yapmak icin konulabilir ama dilim olarak ben sevmedim.
HoşgeldinizHaklısınız ben de öyle düşünüyorum dişimi sıkıyım bitsin, çalışmaya başladığım günden hep bir şeyler için kredi ödedim maaşımı tam alabilmeyi o kadar çok istiyorum ki..Ödemeleri yapıp kiramı faturalarımı ödeyince çok çok az bir miktar kalıyor elime.Yine kredi kartı kartı kullanıyorum. Bu döngü bitmiyor. Fikirleriniz için çok teşekkür ederim.
Merhaba hoşgeldinizKızlar ben de birikim yapmak kenara para atmak istiyorum ama para gelecek yol bulamıyorum.
Mesajlarınızı baştan sona okumadım ama belki zamanla okuya okuya bi yolunu bulurum
Kendimi anlatayım
Çalışmıyorum
Oturduğum ev kira değil
Elime düzenli harçlık vermez eşim. Hoş bayadır gelen karta faturaya gidiyor ama yine de bu durum canımı sıkıyor
Aylık 200 tl gün parası verr tamamı da 6 ayda 1 bana gelir 800 tl oluyor 5 kişiyiz
Bazen de yol parası 10 20 tl
Geri kalan tüm ihtiyacımı karttan karşılıyorum. O da ev ihtiyacı kızımın ihtiyacı bazen alınacak hediyeler filan.
Bukadar.
Çok canım sıkılıyor ama bu duruma cebimde para yok resmen. Ki tutumlu biriyimdr aslnda kenara para koymayı biriktirmeyi severm ama para gelecek bi yol yok gibi.
Eşim nekadar para gelir gider söylemez düzenli bi maaş yok çünkü. Onu ödedim bnu ödedim para yok acilse kartla al der
Kart faturalar filan hep onun işi bazen nkdr fatura gelmiş bakmam bile o ilgilenir
Ben şimdi nasl bşy yapaym ki
Of bencede şu geri yatmaa kismii en bi sevdigim..kizçem okula adamim işe bende minigimi beşiginden alip yanimaa (misss misss) hop yeniden yatagaa.uykuya bayiliyorumm biraksalar akşama kadar uyurumm hiç kalkmam.Dun geri yatamadim ben bugun telafi edeyim hemen.
Hayatımın ileriki gunlerinde en cok özleyeceğim sey su sabah geri yatmalar olur sanirim.
Saatlerin alınmaması her nekadar olumsuz etkilesede su karanlıkta geri yatma kısmına ayrıca bayildim.
Su 2 saatlik uyku tüm geceye bedel geliyor.
Uykuyu bukadar sevmeseydim eyiydi.
6 ay kış uykusu fikrini ayılara nasil kapatırdık :).
Bende çalişmiyorum.Şu an benimde elime cok fazla para geçmiyor.çaliştigim dönemde bir miktar eşime aktarirdim kk ve kredi ödemesi icin gerisi bana kalirdi.isi biraktiktan sonra eşimin maaşini ikiye böldük yarisi benim yarisi onunKızlar ben de birikim yapmak kenara para atmak istiyorum ama para gelecek yol bulamıyorum.
Mesajlarınızı baştan sona okumadım ama belki zamanla okuya okuya bi yolunu bulurum
Kendimi anlatayım
Çalışmıyorum
Oturduğum ev kira değil
Elime düzenli harçlık vermez eşim. Hoş bayadır gelen karta faturaya gidiyor ama yine de bu durum canımı sıkıyor
Aylık 200 tl gün parası verr tamamı da 6 ayda 1 bana gelir 800 tl oluyor 5 kişiyiz
Bazen de yol parası 10 20 tl
Geri kalan tüm ihtiyacımı karttan karşılıyorum. O da ev ihtiyacı kızımın ihtiyacı bazen alınacak hediyeler filan.
Bukadar.
Çok canım sıkılıyor ama bu duruma cebimde para yok resmen. Ki tutumlu biriyimdr aslnda kenara para koymayı biriktirmeyi severm ama para gelecek bi yol yok gibi.
Eşim nekadar para gelir gider söylemez düzenli bi maaş yok çünkü. Onu ödedim bnu ödedim para yok acilse kartla al der
Kart faturalar filan hep onun işi bazen nkdr fatura gelmiş bakmam bile o ilgilenir
Ben şimdi nasl bşy yapaym ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?