Arabasının hamurunu merak ediyorum sırf hamuru icin denicemBende tavuk haşlıcam. Suyuna arabaşı çorbası yapıcam. Sonra makarna yapıcam üzerine domatesli soğanlı bir sos yapıcam. Sonra patates havuç ve brokoli haşlayıp üzerine sarımsaklı yoğurt zeytinyağı döküp birde salata yapacağım.
Altın ilgi alanim :)altın mııı en sevdiğimdaha önce eşimle altına yatırım yapıp güzel biriktirmiştik arabamızı aldık tabi ki sadece altnlarla değil ama büyük kısmı altınla alındı
Ben hamurunu yapamam galiba bilmiyorum yutması zor bence canım. Kayseri’de arabaşı günleri yapılır kışın. Gece 10 da arabaşı içmek için toplanılır .Arabasının hamurunu merak ediyorum sırf hamuru icin denicem
Haftalık menü oluşturmaya başladım çok işe yaradı bunu denemelisinakşam ne yapsam derdi bende de var..
bende yapıyordum son zamanlarda.. ama hastalık sebebiyle resmen yediğimden içtiğimden tat alamıyorum.. o sebeble ne yemek yapsam diye düşünüyorum.. hem acıkıyorum hem de yiyemiyorum.. su bile acı geliyor yaa..Haftalık menü oluşturmaya başladım çok işe yaradı bunu denemelisin
Canım benim nasılsın hoşgeldinYeni gelenler hos gelmis sefalar getirmis :)
Nasilsiniz kizlar
Ben daha iyiyim bugun
Daha iyiyim cok sukurCanım benim nasılsın hoşgeldin
Bende iyiyim tv de bir programa bakıyoruz eşimle .yemek masasını kısmen topladım da . Birazdan kalkıp devamını toplayacağım ve ardından kahveDaha iyiyim cok sukur
Sen nasilsin
Yılbaşı günü arabası yedik biz hamuru zor tutturmak ama yutmasi cokk guzel .. dört aile toplandik cok ta eglenceli . Çorbasını sürekli yaparim da hamurunu kayseri de gidince yerim oda kisin yenirBen hamurunu yapamam galiba bilmiyorum yutması zor bence canım. Kayseri’de arabaşı günleri yapılır kışın. Gece 10 da arabaşı içmek için toplanılır .
Ben kayseriliyim evet çok güzel olurYılbaşı günü arabası yedik biz hamuru zor tutturmak ama yutmasi cokk guzel .. dört aile toplandik cok ta eglenceli . Çorbasını sürekli yaparim da hamurunu kayseri de gidince yerim oda kisin yenir
Yaa bende cok görüyorum o yemegi ve hic yemedim ama güzel gorünüyorDenicem ben bu arabasını taktim kafama azıcık yaparim özellikle hamurunu
Canım ben spiralin ara kanamalarda yaptığını duymustum
Günaydınlar
Tüm hastalarımıza geçmiş olsun.
Havaların dengesiz olduğu şu günlerde çocuklara propolis veriyorum müthiş bir şey herkese de tavsiye ederim.
Hastalıkları hafif burun akıntısı ve hafif ateşlerle atlattık çok şükür. Az biraz boğazım ağrıdığında falan bende alıyorum ertesi güne bir şeyim kalmıyor.
Yalnız iştah açıyor benim için tehlikeli yani ne yapsam ne yesem oluyorum.
Merhaba bayanlar aranıza yeni geldim ufak tefek birikim yapma planlarımız var neler önerirsiniz? :)
Deneyelim ya kolay gibi geldi banaYaa bende cok görüyorum o yemegi ve hic yemedim ama güzel gorünüyor
Çorbası çok lezzetliYaa bende cok görüyorum o yemegi ve hic yemedim ama güzel gorünüyor
Canim nerde bu fiyatlar hangi şehir gercekten pahaliHerkese selam kizlar..Bugün pazara gittik esimle küçügü anneme biraktik. Hamsi kilo 25 liraydi yaa ama yinede yarim kilo aldik pahali diye diye balik yiyemedik dogru dürüst.
Dere otu 2 lira
Muz ve armut 13 lira
MaydanoZ ve domates 6 lira
Mantar 5 lira
Ispanak 2 lira
35 lira bebek hediyesi
Büyük kizim silgi ve kalem aldi 5 lira
Sabah aksamdan isladigim kuru fasülyeyi pişirmistim ama yemegim yarina kaldi balik yaptik. Pazardan dönerken bebişi almak icin anneme ugradik
3 kavanoz biber 3 kavanoz domates salcasi
2 kavanozda domates sosu
Yazdan kurutulmuş biberlerden birde bi poset ayva elma doldurmuş. Annemlerin bahceden hepsi yazdan yapmistik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?