Küçük Düşün Büyük Olsun!

Arabasının hamurunu merak ediyorum sırf hamuru icin denicem

altın mııı en sevdiğim daha önce eşimle altına yatırım yapıp güzel biriktirmiştik arabamızı aldık tabi ki sadece altnlarla değil ama büyük kısmı altınla alındı
Altın ilgi alanim :)
Bende şuan birikim altından gidiyor
Kâr da ettim.

Haftalık menü oluşturmaya başladım çok işe yaradı bunu denemelisin
bende yapıyordum son zamanlarda.. ama hastalık sebebiyle resmen yediğimden içtiğimden tat alamıyorum.. o sebeble ne yemek yapsam diye düşünüyorum.. hem acıkıyorum hem de yiyemiyorum.. su bile acı geliyor yaa..

Kızlar. Ne oluyor böyle. Bir sürü arkadaş gelmiş. Şu konuyu akşam okuyayım.
Bende ne yapsam bilmiyorum. Haftalık menü oluşturdum eşimin işyerinde ark. I izinliymiş 3 hafta yine geç gidip geç gelecekmiş. Ee akşam yemekleri oğlumla geçiricez 3 hafta. Off çok sıkıntılı.
Miniğim herşeyi yemiyor. Kıyma çıkardım ne yapcam bilmiyorum.
Yemek yapasım yok.
15 tl kumbaraya attı eşim. 18 i gibi açıcam günden sonra.
Evde herşey var bin şkür ben ne yapcağımı bikmiyorum

Ben hala ne pisirsem diye dusunuyorum
Pufs..
Adam gelecek hala yemek yapicam ben
Resmen kafam durdu.

Daha iyiyim cok sukur
Sen nasilsin
Bende iyiyim tv de bir programa bakıyoruz eşimle .yemek masasını kısmen topladım da . Birazdan kalkıp devamını toplayacağım ve ardından kahve

Ben hamurunu yapamam galiba bilmiyorum yutması zor bence canım. Kayseri’de arabaşı günleri yapılır kışın. Gece 10 da arabaşı içmek için toplanılır .
Yılbaşı günü arabası yedik biz hamuru zor tutturmak ama yutmasi cokk guzel .. dört aile toplandik cok ta eglenceli . Çorbasını sürekli yaparim da hamurunu kayseri de gidince yerim oda kisin yenir

Yılbaşı günü arabası yedik biz hamuru zor tutturmak ama yutmasi cokk guzel .. dört aile toplandik cok ta eglenceli . Çorbasını sürekli yaparim da hamurunu kayseri de gidince yerim oda kisin yenir
Ben kayseriliyim evet çok güzel olur

Canım ben spiralin ara kanamalarda yaptığını duymustum

Evet, sordum ben de kadın doğuma, öyle dediler

Propolis kaç yaştan itibaren verilyor acaba?

Merhaba bayanlar aranıza yeni geldim ufak tefek birikim yapma planlarımız var neler önerirsiniz? :)

Hoş geldin.

Selamlar kızlar
Bugün 120 lira harcadım.
Haftasonu bebek görmeye gidecem, hediye aldım. Kızıma da çorap ve 3 parça üst aldım.

Ayın 15 ine kadar kumbaraya attığım bozukluklar hariç birikimim olamayacak.

Herkese selam kizlar..Bugün pazara gittik esimle küçügü anneme biraktik. Hamsi kilo 25 liraydi yaa ama yinede yarim kilo aldik pahali diye diye balik yiyemedik dogru dürüst.
Dere otu 2 lira
Muz ve armut 13 lira
MaydanoZ ve domates 6 lira
Mantar 5 lira
Ispanak 2 lira
35 lira bebek hediyesi
Büyük kizim silgi ve kalem aldi 5 lira
Sabah aksamdan isladigim kuru fasülyeyi pişirmistim ama yemegim yarina kaldi balik yaptik. Pazardan dönerken bebişi almak icin anneme ugradik
3 kavanoz biber 3 kavanoz domates salcasi
2 kavanozda domates sosu
Yazdan kurutulmuş biberlerden birde bi poset ayva elma doldurmuş. Annemlerin bahceden hepsi yazdan yapmistik.

Canim nerde bu fiyatlar hangi şehir gercekten pahali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…