Yani almak istediğiniz evin fiyatına bağlı bahçeyi satınca bahçe devede kulak kalacaksa eşiniz haklı olabilirKizlar size birsey danisacagim.Bu aksam esimle konusurken dedim nolacak bu ev meselesi artik yoruldum bu evden falan.neyse oturabildigimiz yere kadar boyle devam dedi.tabi ben az sinirlendim..oda bana ne istiyorsun karisan yok eden yok kendi evin iste falan dedi. Ama bigun çikarsak dedim arabayi bahceyi satariz dedim bahceyi satmayi unut dedi.bundan 7 sene oncee 4 bin liraya kücük bi bahce almistik bize yakin köyün birinden icinde 3 agaç kiraz incir ceviz ve asma var üzüm vermiyor ama yapragi harika. Şimdilerde 20 bin veriyorlar ama eşim ben orayi kizlarim icin aldim satmam aslaa bi karis toprak nesini satayim diyor.yani 1 dönümden az siz olsaniz ev icin satarmiydiniz.bu arada evimiz mirasli her an cikmak zorunda kalabiliriz.
Bende tam diyecektim Kayseri yemeğidir diyeBen hamurunu yapamam galiba bilmiyorum yutması zor bence canım. Kayseri’de arabaşı günleri yapılır kışın. Gece 10 da arabaşı içmek için toplanılır .
Eşinize katılıyorum. Gerçi sizin mali durumunuz nedir önemli. Yani maaşınızla güzel birikim yapabiliyor musunuz ? Ayrıca kredi çekince rahat ödeyebilicek misiniz? Birçok teferruat varKizlar size birsey danisacagim.Bu aksam esimle konusurken dedim nolacak bu ev meselesi artik yoruldum bu evden falan.neyse oturabildigimiz yere kadar boyle devam dedi.tabi ben az sinirlendim..oda bana ne istiyorsun karisan yok eden yok kendi evin iste falan dedi. Ama bigun çikarsak dedim arabayi bahceyi satariz dedim bahceyi satmayi unut dedi.bundan 7 sene oncee 4 bin liraya kücük bi bahce almistik bize yakin köyün birinden icinde 3 agaç kiraz incir ceviz ve asma var üzüm vermiyor ama yapragi harika. Şimdilerde 20 bin veriyorlar ama eşim ben orayi kizlarim icin aldim satmam aslaa bi karis toprak nesini satayim diyor.yani 1 dönümden az siz olsaniz ev icin satarmiydiniz.bu arada evimiz mirasli her an cikmak zorunda kalabiliriz.
Bizim burda evler 130-180 arasi degisio yani benim baktigim evler bu sekilde. 45 binlikte arabamiz var 20 binde bahceyi satsak 65 bin eder. Arabayi satarmis ama bahceye dokunmazmiş.Yani almak istediğiniz evin fiyatına bağlı bahçeyi satınca bahçe devede kulak kalacaksa eşiniz haklı olabilir
Bencede bahceye dokunmayin canim . Toprak uzun vadede guzel kazandirir. Hem de icinde meyveler filan varmisBizim burda evler 130-180 arasi degisio yani benim baktigim evler bu sekilde. 45 binlikte arabamiz var 20 binde bahceyi satsak 65 bin eder. Arabayi satarmis ama bahceye dokunmazmiş.
Aynen toprağım zaten binaların arasında yaşıyoruz, sanayi şehirleri olduk. Yazın biraz domates salatalık ekip mis gibi yemek lazım
Kk borcumuz yok ama en yuksek bin tl kredi odeyebiliriz fazlasa bizi zorlar gecinemeyiz.benimde calismam gerek oda en az 1 sene pek mumkun degil sonrasinda zaten başlarim calişmayaEşinize katılıyorum. Gerçi sizin mali durumunuz nedir önemli. Yani maaşınızla güzel birikim yapabiliyor musunuz ? Ayrıca kredi çekince rahat ödeyebilicek misiniz? Birçok teferruat var
Yaa bi yandan seviyorum orayi yazin asma yapragindan salamura yaptim.yan bahcedeki komşu biber domates alin diyo biz ona kiraz veriyoruz falan ama pek sık gidebildigimiz söylenemez
Siz o evde oturduğunuz müddetçe sıkı bir şekilde para biriktirin. Allah kerimdir. Bi fırsat çıkar bakarsın.Kk borcumuz yok ama en yuksek bin tl kredi odeyebiliriz fazlasa bizi zorlar gecinemeyiz.benimde calismam gerek oda en az 1 sene pek mumkun degil sonrasinda zaten başlarim calişmaya
Iste sorunda burda basliyor kredi oderken miss gibi odeyip kalaniyla geciniyorduk ama simdi odememiz olmadigi halde aldigimiz maaş tam denk geliyor cok fazla birikim yapamiyoruz.yapabildigimizde benim ailemin destegi ve zoramasiyla olanlar
O zaman borca girip alacaksiniz eviIste sorunda burda basliyor kredi oderken miss gibi odeyip kalaniyla geciniyorduk ama simdi odememiz olmadigi halde aldigimiz maaş tam denk geliyor cok fazla birikim yapamiyoruz.yapabildigimizde benim ailemin destegi ve zoramasiyla olanlar
Bahce bir ev etmiyorsa ki etmiyor ben de satmazdimIste sorunda burda basliyor kredi oderken miss gibi odeyip kalaniyla geciniyorduk ama simdi odememiz olmadigi halde aldigimiz maaş tam denk geliyor cok fazla birikim yapamiyoruz.yapabildigimizde benim ailemin destegi ve zoramasiyla olanlar
Olsun o kadarı bile ömür uzatır.Yaa bi yandan seviyorum orayi yazin asma yapragindan salamura yaptim.yan bahcedeki komşu biber domates alin diyo biz ona kiraz veriyoruz falan ama pek sık gidebildigimiz söylenemez
Aynen canım. Beton yığınları arasında sıkıştık.Aynen toprağım zaten binaların arasında yaşıyoruz, sanayi şehirleri olduk. Yazın biraz domates salatalık ekip mis gibi yemek lazım
Olsun o kadarı bile ömür uzatır.
Biz alalımda arada gidelim ağaçlardan bişiyler toplayalım çocuğumuza yedirelim diye bakıyoruz. Ne güzel kendi bahçenizden ürün almak. Daha da geliştirin mısır ekin doğal oluşturmaya çalışın. Çok şanslısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?