Küçük Düşün Büyük Olsun!

Canım borçlanın. Belki uygun bir bölgeden bulabilirsiniz. Ödeyin yavaş yavaş sonra satıp daha iyisini alabilirsiniz. O evi kiraya verebilirsiniz de.
İki üç yıl daha iyi bir peşinat biriktirmiş olabilirsiniz.
Ya da kredi öder gibi bir plan yapın. Eski krediniz 1000 tl mi. Onu bankaya ayırın. Kalanla geçinin.

Kızlar aslında benimde bu konuda kafam karışık
Şimdi bizim geçmişte yatırım olsun diye aldığımız bir ev var şehir merkezinde
Kendimiz bir beldede oturuyoruz turistik bir yer evler ve arsalar çok pahalı yani bir parsel en ucuz 270 -280
Diyelim arsayı aldın evvyapmakta 150 -200 tutar e o kadar para yok
Beldenin gerisinde dağa doğru bir yer var oralar imarlı olmadığı için daha uygun daha uygun dediysem biraz fark ediyor ama orayada kulübe Dışında ev yapılmıyor çünkü tarım arazisi eşim diyor ki evi satalım o araziyi alalım
üstüne bir prefabrik önünde bahçe yaşarız diyor
İleride imar girerse güzel bir ev yaparız diyor
Bende diyorum evi satalım ev alalım ama burda evler 450-500-600 diye gidiyor eşimde diyorki evi 200 satsak 300-400 kredi çekmek mantıklı değil çünkü faizi çok fazla
E bende kulübede yaşamaktan bıktım tamam ayağımız yere değiyor ama misafir çok sıkıntı oluyor annem babam evimde kalmıyor bile yer yok diye
Bir fikirde bana verin

Son düzenleme:
Prefabrikte sıkıntı çıkabilir. İmar olmayan bölgeden arsa almayın derim ev yapma fikriniz varsa. Belediyenin ne zaman izin vereceği belli olmaz. Belediye ile görüşün ya da imar olnayan yere prefabrik bir ev yapmaya izin vermiyorlar.bu bölgeye ne zaman gelir bir planları varmı. Konteyner ancak koyarsınız. Çok uzun vadeli düşünmek lazım öyle bir araziyi.

Yengem geldi bugün kek yaptım çayla yedik içtik.ne zamandır görüşememiştik. Oğlumda çok sevindi.
Değişiklik iyi geldi de klasik gelin kaynana muhabbeti annem yengemin geldiğini duyunca bozuldu.erkek anneleri de hiç çekemiyor şu gelinleri. Bende mi böyle olcam acaba ya.

Bizim burda evler 130-180 arasi degisio yani benim baktigim evler bu sekilde. 45 binlikte arabamiz var 20 binde bahceyi satsak 65 bin eder. Arabayi satarmis ama bahceye dokunmazmiş.
Bende satmam sonuçta birikmiş alınmış

Valla karışık bir durum annemler antalyadan arsa aldılar 2 tane yan yana parsel üzerine ev yaptıracaklar şimdi zor valla . Ama orada da evler çok kar getiriyor oda ayrı. Fakat şimdilerde kredi faizleri aşırı . Geçen bdv de bir konu vardı birisi Ankara’da 250 bin tl ye ev alacaktı faizi ile 10 yıl ödenmeli 500 bine denk geliyordu mantıklı mo diye tartışıyorlardı sizinki de o hesap olur kesin.

Aman imara açılmıyor ki biz yıllardır bekliyoruz
Prefabrik diyip gecmemek lazim temeli falan derkende 150bin gidiyormus.

20bin ev icin devede kulak ya bilemedim ki.
Çok çok mecbur kalırsam satardım ama değerlenecek bir yerdeyse bence unutun.

Kızlar 700 gram lipton siyah çay 14.95 tl sizce nasıl

13. Tl almıştım liptonu. 700 gram mı 800 gram mı bilemedim bakarım paketine.
Ama 1000 kilosunu 18 ye görmüştüm çok iyi bir indirim di. Nerdeymiş. Bilindik bir market mi. Biraz daha araştır canım.

Şu bizim i merak ediyorum. Toplu alışveriş için.uygun değil diyenler var. Eksiğim yok ama meraktan gidicem.
Un bulaşık makinası temizleyici makarna ve yufka almam lazım.
Gün için börek yapıp atıcam buzlupa
Peynir aldım 7 tl tuttu.lor sevmiyorum. Kırık böreklik peynirmiş. Öyle dedi
Muska börek yapucam.
Makarna salatası
Kek. Keki pudingli yapabilirim de portakallı limonlu da olabilir.
3 çeşit yapıyoruz. Menü iyi mi sizce.

Prefabrik bir ara bizde düşündük. Hesaplayınca astarı yüzünden pahallı geliyor beton yapıyla eş nerdeyse.

hawar bana da imarsız arazi almak uygun gelmiyor
Merkezde eviniz varmış
Şuan da birikim yapabiliyorsun
Bu şekilde devam edilip, zamana bırakmak en doğrusu bence

GÜNAYDIN KIZLAR.. ben şimdi karacadan cookplus tost makinasını aldım.. geçen gün burda konuşmuştuk yaa. baya araştırma sonucu bana en mantıklı gelen o ilk beğendiğim mor cookplus. 399 tl den 179 a düşmüştü.. karaca sayfasına ilk üyelik için 25 tl indirim kuponuyla 155 tlye aldım..

Günaydınlar güle güle kullanın tost makinenizi bende sabahı harcamayla açtım bime gittim çay bardağı gelmiş ne zamandır ihtiyacım vardı kalabalik misafir gelir diye korkuyodum bayağı eksilmişti kolisi 7tl idi 4 koli aldım 28 tl verdim bide pazara uğramayı düşünüyorum gün içinde meyve ve balık almak istiyorum

Günaydın hanımlar
dün tatbaka gittim biraz kuruyemiş aldım 8 tl ödedim
yağmurlu olduğu için pazara gitmedim marketten azar azar salatalık,muz,limon,kıvırcık,pırasa aldım 10 tl ödedim

Hayırlı olsun canım
Güle güle kullanın
Sağlıklı mutlu huzurlu sofralarda

Propolisin kaç yaştan itibaren verildiğine dair bir yazı bulamadım canım ama propolis arı kovanlarının mikroplardan korumak için arılar tarafından üretilen bir antibiyotikmiş. Benim çocuklar 8 ve 12 yaşındalar karışım olandan veriyorum.
Krem bal ve propolis karışımı zaten çok az veriyorum kahvaltıdan önce yarım çay kaşığı o kadarı bile çok etkili.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…