- 22 Mart 2017
- 1.520
- 2.526
- 53
- 39
Bende satmam sonuçta birikmiş alınmışBizim burda evler 130-180 arasi degisio yani benim baktigim evler bu sekilde. 45 binlikte arabamiz var 20 binde bahceyi satsak 65 bin eder. Arabayi satarmis ama bahceye dokunmazmiş.
Valla karışık bir durum annemler antalyadan arsa aldılar 2 tane yan yana parsel üzerine ev yaptıracaklar şimdi zor valla . Ama orada da evler çok kar getiriyor oda ayrı. Fakat şimdilerde kredi faizleri aşırı . Geçen bdv de bir konu vardı birisi Ankara’da 250 bin tl ye ev alacaktı faizi ile 10 yıl ödenmeli 500 bine denk geliyordu mantıklı mo diye tartışıyorlardı sizinki de o hesap olur kesin.Kızlar aslında benimde bu konuda kafam karışık
Şimdi bizim geçmişte yatırım olsun diye aldığımız bir ev var şehir merkezinde
Kendimiz bir beldede oturuyoruz turistik bir yer evler ve arsalar çok pahalı yani bir parsel en ucuz 270 -280
Diyelim arsayı aldın evvyapmakta 150 -200 tutar e o kadar para yok
Beldenin gerisinde dağa doğru bir yer var oralar imarlı olmadığı için daha uygun daha uygun dediysem biraz fark ediyor ama orayada kulübe Dışında ev yapılmıyor çünkü tarım arazisi eşim diyor ki evi satalım o araziyi alalım
üstüne bir prefabrik önünde bahçe yaşarız diyor
İleride imar girerse güzel bir ev yaparız diyor
Bende diyorum evi satalım ev alalım ama burda evler 450-500-600 diye gidiyor eşimde diyorki evi 200 satsak 300-400 kredi çekmek mantıklı değil çünkü faizi çok fazla
E bende kulübede yaşamaktan bıktım tamam ayağımız yere değiyor ama misafir çok sıkıntı oluyor annem babam evimde kalmıyor bile yer yok diye
Bir fikirde bana verin
Aman imara açılmıyor ki biz yıllardır bekliyoruzKızlar aslında benimde bu konuda kafam karışık
Şimdi bizim geçmişte yatırım olsun diye aldığımız bir ev var şehir merkezinde
Kendimiz bir beldede oturuyoruz turistik bir yer evler ve arsalar çok pahalı yani bir parsel en ucuz 270 -280
Diyelim arsayı aldın evvyapmakta 150 -200 tutar e o kadar para yok
Beldenin gerisinde dağa doğru bir yer var oralar imarlı olmadığı için daha uygun daha uygun dediysem biraz fark ediyor ama orayada kulübe Dışında ev yapılmıyor çünkü tarım arazisi eşim diyor ki evi satalım o araziyi alalım
üstüne bir prefabrik önünde bahçe yaşarız diyor
İleride imar girerse güzel bir ev yaparız diyor
Bende diyorum evi satalım ev alalım ama burda evler 450-500-600 diye gidiyor eşimde diyorki evi 200 satsak 300-400 kredi çekmek mantıklı değil çünkü faizi çok fazla
E bende kulübede yaşamaktan bıktım tamam ayağımız yere değiyor ama misafir çok sıkıntı oluyor annem babam evimde kalmıyor bile yer yok diye
Bir fikirde bana verin
20bin ev icin devede kulak ya bilemedim ki.Kizlar size birsey danisacagim.Bu aksam esimle konusurken dedim nolacak bu ev meselesi artik yoruldum bu evden falan.neyse oturabildigimiz yere kadar boyle devam dedi.tabi ben az sinirlendim..oda bana ne istiyorsun karisan yok eden yok kendi evin iste falan dedi. Ama bigun çikarsak dedim arabayi bahceyi satariz dedim bahceyi satmayi unut dedi.bundan 7 sene oncee 4 bin liraya kücük bi bahce almistik bize yakin köyün birinden icinde 3 agaç kiraz incir ceviz ve asma var üzüm vermiyor ama yapragi harika. Şimdilerde 20 bin veriyorlar ama eşim ben orayi kizlarim icin aldim satmam aslaa bi karis toprak nesini satayim diyor.yani 1 dönümden az siz olsaniz ev icin satarmiydiniz.bu arada evimiz mirasli her an cikmak zorunda kalabiliriz.
GÜNAYDIN KIZLAR.. ben şimdi karacadan cookplus tost makinasını aldım.. geçen gün burda konuşmuştuk yaa. baya araştırma sonucu bana en mantıklı gelen o ilk beğendiğim mor cookplus. 399 tl den 179 a düşmüştü.. karaca sayfasına ilk üyelik için 25 tl indirim kuponuyla 155 tlye aldım..
Propolisin kaç yaştan itibaren verildiğine dair bir yazı bulamadım canım ama propolis arı kovanlarının mikroplardan korumak için arılar tarafından üretilen bir antibiyotikmiş. Benim çocuklar 8 ve 12 yaşındalar karışım olandan veriyorum.Evet, sordum ben de kadın doğuma, öyle dediler
Propolis kaç yaştan itibaren verilyor acaba?
Hoş geldin.
Selamlar kızlar
Bugün 120 lira harcadım.
Haftasonu bebek görmeye gidecem, hediye aldım. Kızıma da çorap ve 3 parça üst aldım.
Ayın 15 ine kadar kumbaraya attığım bozukluklar hariç birikimim olamayacak.
teşekkür ederm canım. amin amin..Hayırlı olsun canım
Güle güle kullanın
Sağlıklı mutlu huzurlu sofralarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?