Küçük Düşün Büyük Olsun!

günaydın ;
bugün çok yoğunum maaşlar ödemeler
birde çocuk hasta aklım onda off biran önce akşam olsun...

Herkese merhaba Kızlar bugün biraz uyudum . Çay suyu koyup cuma için kv görümce babannne anneanne arayacağım birazdan . Ay allahım gerçekten hiç sevmiyorum telefonda konuşmayı bunalım geliyor resmen. Birşeyler yiyip Evi silip süpürüp toz ve wc temizliği var . Menüde buzluktan çıkarttığım yeşil fasulye , yanına şehriye çorbası , salata ,turşu, cacık var .

Birde bugün işlerimi bitirip üst komşuya kahveye mi çıksam diyorum ya çok gürültü yapıyorlar Güler yüz gösterdik tepemize çıktılar uyarmak istiyorum bir şekilde ama işte nasıl

Hayirli ugurlu olsun cnm
Insallah memnun kalirsin

zelalke tost makinanı güle güle kullan canım . Bende onu alacaktım ama tüm istediğim küçük ev aletlerini mor bulamadım . Tezgahın üzerinde duracak ya böyle aynı renk olsun istemiştim olmadı o yüzden kırmızı seçtim

Hayirli ugurlu olsun cnm
Insallah memnun kalirsin
teşekkür ederim canım.. valla çok beğenerek aldım, gelsin bi inşallah istediğim gibidir..

benim çaycım mordu, tupper yağdanlıkları almıştım çeyize onların da kapağı mor, kızkardeşim baharat takımı almıştı bana onlar da mor olunca tezgah üstü eşyaların mor oldu çoğunlukla yeni eve geçince perdemi de mor yapim bari dedim. e şimdi tostu da farklı renk almayım dedim.. yoksa fuşya vardı çok tatlı renkti..

Ben Mora bayılıyorum valla ya

İyi günler kızlar bişi danisacagim size ya
Şimdi bizim gelirimiz 2200 TL yı buluyor evimize tadilat yaptırılan yazın bı aksilik olmazsa inşallah kredi çekmeyi planlıyoruz 10000 TL kadar tabi faiziyle ne kadar olur bilmem eşim 1000 TL ödeyip hemen bitirelim diyor yani bize geriye 1.200 TL kaliyor 1 sene gibi bu parayla gecinecegiz hani o faiz fazla olmadan ödemenin bitsin derdinde ama 1.200 TL ile evin her ihtiyacını nasıl karsilariz diye düşünmeden edemiyorum ben faturalar aidat kk yeme içme oğlumun ihtiyaçları mümkün değil bu konuda çok ikilemde kaldık bilmem hangisi yapılmalı bu arada istanbuldayiz

canım merhaba. tadilata yazın başlayacaksanız önünüzde en azından daha 5 ay var.. bu 1200 tl ile geçinmenizi test etmeniz için bi fırsat olarak düşün derim. yani bu aydan itibaren köşeye 1000 tl atarak ev giderleri, çocuğun ihtiyacı falan herşeyle 1200 tl ile geçinip geçinmediğinizi bi görün.. ha geçinebiliyorsanız ne ala, köşeye 1000 tl atmaya başlayarak 5000 ya da 4000 tl birikim bile yapmış olarak daha az kredi çekersiniz. yyok geçinemediniz diyelim o zaman 750 tl-500 tl gibi bi parayı bi köşeye atarak bakın derim.. yani şuan aklıma bu planlama geldi..

Çok teşekkür ederim deniyorum aslında ama kış ayında ne yazikki en fazla 500falan atabiliyor um yazın mümkün 1000 TL atmak su anda atamıyorum ama aslında 15 bin çekecekti bende ona 10000 çek 5 bini biriktiriz dedim yani sonuç olarak yazın 1.200 TL ile geçinemiyoruz fakat kışın ancak 500 TL kenara koyabilirmiyim hem kışın ev kalabalık hemde fatura giderleri falan fazla olduğunda bide malum hastalık mevsimi bı anda hasta olup hastaneye falan gidebiliyoruz

Ama biraz disimizi Sıkarak ödeyebilir iz gibide geliyor bilemiyorum ya

haklısın çok zor bence de.. ama her halükarda sen o kadar kredi çeksen bi kışı o kredi varken geçireceksin.. o sebeble şimdiden köşeye atacağın her miktar değerlidir.. allah yardımcınız olsun..

haklısın çok zor bence de.. ama her halükarda sen o kadar kredi çeksen bi kışı o kredi varken geçireceksin.. o sebeble şimdiden köşeye atacağın her miktar değerlidir.. allah yardımcınız olsun..
Cokk teşekkür ederim rabbim herkese yardım etsin inşallah rabbim sizede ödeme kolaylığı versin insallah

Bugün dubleks prefabriklere bakıyorum tesadüf ne kadar minnoşlar. İmar yoksa zorlanılabilir ama. Alın araziyi imar gelince dubleks prefabrik yaptırın Bahçeli oh miss

1200 le ist.da nasıl geçinilir bilemedim. Ne tadilatı yaptırcaksınız mutfak vs mi. Şimdiden birikim yapın. 1000 tl ödeyebiliriz diye düşünüyorsanız 1000 tl yi şimdiden ayırın. Ya da 750 ayırın sizi zorlamaz. Yaza kadar da 10.bin çekmek yerine 6 7 bin çeker ödeyeceğiniz tutarı düşürürsünüz.

Bugün etli yayla çorbası kıymalı kapuska makarna yaptım. Akşamda yeter birde börek yapıcam.dondurucuya da atıcam. Patatesli peynirli 2 çeşit yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…