çok geçmiş olsun..günaydın ;
bugün çok yoğunum maaşlar ödemeler
birde çocuk hasta aklım onda off biran önce akşam olsun...
çok geçmiş olsun..
Çok geçmiş olsun canımçok teşekkür ederim
hasta olunca işi bırakasım geliyo..
Çok geçmiş olsun canım
Hayirli ugurlu olsun cnmGÜNAYDIN KIZLAR.. ben şimdi karacadan cookplus tost makinasını aldım.. geçen gün burda konuşmuştuk yaa. baya araştırma sonucu bana en mantıklı gelen o ilk beğendiğim mor cookplus. 399 tl den 179 a düşmüştü.. karaca sayfasına ilk üyelik için 25 tl indirim kuponuyla 155 tlye aldım..
Cok gecmis olsunçok teşekkür ederim.
teşekkür ederim canım.. valla çok beğenerek aldım, gelsin bi inşallah istediğim gibidir..Hayirli ugurlu olsun cnm
Insallah memnun kalirsin
benim çaycım mordu, tupper yağdanlıkları almıştım çeyize onların da kapağı mor, kızkardeşim baharat takımı almıştı bana onlar da mor olunca tezgah üstü eşyaların mor oldu çoğunlukla yeni eve geçince perdemi de mor yapim bari dedim. e şimdi tostu da farklı renk almayım dedim.. yoksa fuşya vardı çok tatlı renkti..zelalke tost makinanı güle güle kullan canım . Bende onu alacaktım ama tüm istediğim küçük ev aletlerini mor bulamadım . Tezgahın üzerinde duracak ya böyle aynı renk olsun istemiştim olmadı o yüzden kırmızı seçtim
Ben Mora bayılıyorum valla yateşekkür ederim canım.. valla çok beğenerek aldım, gelsin bi inşallah istediğim gibidir..
benim çaycım mordu, tupper yağdanlıkları almıştım çeyize onların da kapağı mor, kızkardeşim baharat takımı almıştı bana onlar da mor olunca tezgah üstü eşyaların mor oldu çoğunlukla yeni eve geçince perdemi de mor yapim bari dedim. e şimdi tostu da farklı renk almayım dedim.. yoksa fuşya vardı çok tatlı renkti..
canım merhaba. tadilata yazın başlayacaksanız önünüzde en azından daha 5 ay var.. bu 1200 tl ile geçinmenizi test etmeniz için bi fırsat olarak düşün derim. yani bu aydan itibaren köşeye 1000 tl atarak ev giderleri, çocuğun ihtiyacı falan herşeyle 1200 tl ile geçinip geçinmediğinizi bi görün.. ha geçinebiliyorsanız ne ala, köşeye 1000 tl atmaya başlayarak 5000 ya da 4000 tl birikim bile yapmış olarak daha az kredi çekersiniz. yyok geçinemediniz diyelim o zaman 750 tl-500 tl gibi bi parayı bi köşeye atarak bakın derim.. yani şuan aklıma bu planlama geldi..İyi günler kızlar bişi danisacagim size ya
Şimdi bizim gelirimiz 2200 TL yı buluyor evimize tadilat yaptırılan yazın bı aksilik olmazsa inşallah kredi çekmeyi planlıyoruz 10000 TL kadar tabi faiziyle ne kadar olur bilmem eşim 1000 TL ödeyip hemen bitirelim diyor yani bize geriye 1.200 TL kaliyor 1 sene gibi bu parayla gecinecegiz hani o faiz fazla olmadan ödemenin bitsin derdinde ama 1.200 TL ile evin her ihtiyacını nasıl karsilariz diye düşünmeden edemiyorum ben faturalar aidat kk yeme içme oğlumun ihtiyaçları mümkün değil bu konuda çok ikilemde kaldık bilmem hangisi yapılmalı bu arada istanbuldayiz
Çok teşekkür ederim deniyorum aslında ama kış ayında ne yazikki en fazla 500falan atabiliyor um yazın mümkün 1000 TL atmak su anda atamıyorum ama aslında 15 bin çekecekti bende ona 10000 çek 5 bini biriktiriz dedim yani sonuç olarak yazın 1.200 TL ile geçinemiyoruz fakat kışın ancak 500 TL kenara koyabilirmiyim hem kışın ev kalabalık hemde fatura giderleri falan fazla olduğunda bide malum hastalık mevsimi bı anda hasta olup hastaneye falan gidebiliyoruzcanım merhaba. tadilata yazın başlayacaksanız önünüzde en azından daha 5 ay var.. bu 1200 tl ile geçinmenizi test etmeniz için bi fırsat olarak düşün derim. yani bu aydan itibaren köşeye 1000 tl atarak ev giderleri, çocuğun ihtiyacı falan herşeyle 1200 tl ile geçinip geçinmediğinizi bi görün.. ha geçinebiliyorsanız ne ala, köşeye 1000 tl atmaya başlayarak 5000 ya da 4000 tl birikim bile yapmış olarak daha az kredi çekersiniz. yyok geçinemediniz diyelim o zaman 750 tl-500 tl gibi bi parayı bi köşeye atarak bakın derim.. yani şuan aklıma bu planlama geldi..
haklısın çok zor bence de.. ama her halükarda sen o kadar kredi çeksen bi kışı o kredi varken geçireceksin.. o sebeble şimdiden köşeye atacağın her miktar değerlidir.. allah yardımcınız olsun..Çok teşekkür ederim deniyorum aslında ama kış ayında ne yazikki en fazla 500falan atabiliyor um yazın mümkün 1000 TL atmak su anda atamıyorum ama aslında 15 bin çekecekti bende ona 10000 çek 5 bini biriktiriz dedim yani sonuç olarak yazın 1.200 TL ile geçinemiyoruz fakat kışın ancak 500 TL kenara koyabilirmiyim hem kışın ev kalabalık hemde fatura giderleri falan fazla olduğunda bide malum hastalık mevsimi bı anda hasta olup hastaneye falan gidebiliyoruz
Ama biraz disimizi Sıkarak ödeyebilir iz gibide geliyor bilemiyorum ya
Cokk teşekkür ederim rabbim herkese yardım etsin inşallah rabbim sizede ödeme kolaylığı versin insallahhaklısın çok zor bence de.. ama her halükarda sen o kadar kredi çeksen bi kışı o kredi varken geçireceksin.. o sebeble şimdiden köşeye atacağın her miktar değerlidir.. allah yardımcınız olsun..
Bugün dubleks prefabriklere bakıyorum tesadüf ne kadar minnoşlar. İmar yoksa zorlanılabilir ama. Alın araziyi imar gelince dubleks prefabrik yaptırın Bahçeli oh missKızlar aslında benimde bu konuda kafam karışık
Şimdi bizim geçmişte yatırım olsun diye aldığımız bir ev var şehir merkezinde
Kendimiz bir beldede oturuyoruz turistik bir yer evler ve arsalar çok pahalı yani bir parsel en ucuz 270 -280
Diyelim arsayı aldın evvyapmakta 150 -200 tutar e o kadar para yok
Beldenin gerisinde dağa doğru bir yer var oralar imarlı olmadığı için daha uygun daha uygun dediysem biraz fark ediyor ama orayada kulübe Dışında ev yapılmıyor çünkü tarım arazisi eşim diyor ki evi satalım o araziyi alalım
üstüne bir prefabrik önünde bahçe yaşarız diyor
İleride imar girerse güzel bir ev yaparız diyor
Bende diyorum evi satalım ev alalım ama burda evler 450-500-600 diye gidiyor eşimde diyorki evi 200 satsak 300-400 kredi çekmek mantıklı değil çünkü faizi çok fazla
E bende kulübede yaşamaktan bıktım tamam ayağımız yere değiyor ama misafir çok sıkıntı oluyor annem babam evimde kalmıyor bile yer yok diye
Bir fikirde bana verin
1200 le ist.da nasıl geçinilir bilemedim. Ne tadilatı yaptırcaksınız mutfak vs mi. Şimdiden birikim yapın. 1000 tl ödeyebiliriz diye düşünüyorsanız 1000 tl yi şimdiden ayırın. Ya da 750 ayırın sizi zorlamaz. Yaza kadar da 10.bin çekmek yerine 6 7 bin çeker ödeyeceğiniz tutarı düşürürsünüz.İyi günler kızlar bişi danisacagim size ya
Şimdi bizim gelirimiz 2200 TL yı buluyor evimize tadilat yaptırılan yazın bı aksilik olmazsa inşallah kredi çekmeyi planlıyoruz 10000 TL kadar tabi faiziyle ne kadar olur bilmem eşim 1000 TL ödeyip hemen bitirelim diyor yani bize geriye 1.200 TL kaliyor 1 sene gibi bu parayla gecinecegiz hani o faiz fazla olmadan ödemenin bitsin derdinde ama 1.200 TL ile evin her ihtiyacını nasıl karsilariz diye düşünmeden edemiyorum ben faturalar aidat kk yeme içme oğlumun ihtiyaçları mümkün değil bu konuda çok ikilemde kaldık bilmem hangisi yapılmalı bu arada istanbuldayiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?